Danilo D Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 more bit fajn, če se člouk zate potrudi Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Nimaš kej ,razburljivo sem si vse nohte pogrizu ko sem spremljal Jest sm poleg nohtou še mal zaplesou zravn.... builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 No, a bo kej? Dons kr nc? Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Je blo, je blo ene 10 km do banke pa nazaj.....takih...adrenalinskih hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 je blo. je blo super :D Zvečer bo pa napad na Mamutplac, štartam okrog 20h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 30, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Je blo, je blo ene 10 km do banke pa nazaj.....takih...adrenalinskih Pa so te po ropu dobili? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Pa so te po ropu dobili? Še nikol me niso, me tud zdej ne bojo še nikol nič oropal sta me pa dva policista mal postrani gledala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 . .... sm že povedu ... ... brez fotk nč ne vela .... DAMI34, builder, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 30, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Se bo zdaj tudi on v Monako preselil in po cele dneve na motorju sedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Se bo zdaj tudi on v Monako preselil in po cele dneve na motorju sedel. sj na mopedu tut jest lahko cele dneve sedim...u garaži dondule, builder in Keiko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Se bo zdaj tudi on v Monako preselil in po cele dneve na motorju sedel. Prijateljski nasvet... ni se mu treba v Monako preselit . . , sam manj naj sedi in se vec vozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 30, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Nekam pač mora, zdaj ko je uspešno oropal banko, da ne bo s svojim denarjem in obilico prostega časa preveč izstopal. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno Januar 31, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 31, 2015 Trojanski konj. Kmet2, DXR16, skalar36 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 31, 2015 Deli Objavljeno Januar 31, 2015 Medtem, ko ste wintrrrhejterji cel danasnji dan stokal in hejtal, sem jest ceu dopoldne razdeviceval belo-pogovnane poljane PS: Takle vintrrr naj kar traja notranc, DAMI34, Schultz in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Januar 31, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 31, 2015 Včeraj štartal, danes okrog 15h prišel domov... izvidnica na Mamut plac, potem sem se pa sred snega spomnil, da Hongde ne smem razdevičit pred Mamuti, in sem jo pustil ob cesti v jarku, prasico!! Sf me je pobral in sva šla na Mamutplac po 4 kolesih. Tam sem prespal. Popoldne po kosilu in sprehodu po snegu sem prišel ponjo in jo peljal domov, presico! DAMI34, MiNa, Keiko in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 Medtem, ko ste wintrrrhejterji cel danasnji dan stokal in hejtal, sem jest ceu dopoldne razdeviceval belo-pogovnane poljane PS: Takle vintrrr naj kar traja Tastar kaj je to zimski Versys Nearrain, Zivnorc in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 Tastar kaj je to zimski Versys Jup . . . z razliko, da se ta konkretno premika builder, Zivnorc in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 1, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 1, 2015 Jebenti zimo da ti jebem, ampak jaz se grem furat, oziroma grem furat moped v Domžale, pa drucga domov. Po poti poberem delovno silo Kmeta, katerega pa boli noga in težko dela, zato pride še Maus s svojimi mišicami, da neb omagali doda eno roko NejcGS, Pik in Luxa pazita na pravilen ritem iztovora in utovora, Samsamo pa že pripravlja 1 cent. Zgodilo se je pa takole: iztovorimo staro lubico, seveda brez solz, poslavljanja in objemanja ni šlo jo parkiramo zraven nove, kjer opazimo da ni nobene razlike, še dobro, da ma nova zelene nalepke pa kufre, drugač bi ju še zamešali Ta novo sem prez zaprosil za roko in to na kolenih kot se spodobi dobri prijatelje spoznaš po debelini denarnice, zato mi Kmet takoj podari enga Termignonija, žal bom moral drucga kupiti sam seveda z darili še ni bilo konca, Maus mi podari lastnoročno podpisan koledar, Kmet pa svetuje kje je najboljši servis, pa kje spoznaš velik prijateljev izkažejo se tudi ostali in darila kar letijo na kup, da me je sram in celo resno razmišljam, da bi jih povabil na kavo. Hitro se otresem grdih navad in si mislim, "ko jih jebe" Vljudno se zahvalim in zbežim domov. Kjer mašino raztovorim in odpeljem prve kilometre, no v bistvu sem naredil točno 1kilometer. V garaži pa sledi prec razstavljanje, montiranje, lepšanje.....vtisi do jaja skalar36, vandrovec, Toncek in 40 others 43 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 Srečno vožnjo in naj služi namenu - pri tebi tako ni dileme. Scarabeo DAMI34 in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 Lep je ja z drugimi izpuhi in zadnjo predelavo nosilca tablice bi bil pa ze njami DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 Lep je ja z drugimi izpuhi in zadnjo predelavo nosilca tablice bi bil pa ze njami slike so kot so, bom 1x poslikal s kufri, v resnici je s kufri hudooo jebačka, to lahko tudi fantje ki so bili z mano potrdijo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 Srečno vožnjo in obilo užitkov!!! DAMI34 in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 Naj ti dobro služi,in srečno vožnjo DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 slike so kot so, bom 1x poslikal s kufri, v resnici je s kufri hudooo jebačka, to lahko tudi fantje ki so bili z mano potrdijo :yes: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 Dami Sam ...Wide Opeeeeeeeeen . . . da se ne bo pregrevala tko kt bavarski skreti !!! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se