Popularna objava '.' Objavljeno Avgust 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 25, 2015 Ni ravno neki vtis, je pa res da lahko slika pove tisoč besed. Ali pa samo dve. Spolzno, zoprno. MiNa, Kras, Janezs in 12 others 15
Popularna objava NumLock Objavljeno Avgust 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 25, 2015 Danes sem se zapeljal v eno najstarejših mest v Sloveniji in sicer na Ptuj. Med ostalim sem se zapeljal na grič, ki leži nad mestnim jedrom, ter razjahal na grajskem dvorišču. Pa še utrinki .... Janezs, DXR16, UnionJack in 9 others 12
Danilo D Objavljeno Avgust 25, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2015 builder, Janezs, UnionJack in 5 others 8
Popularna objava nazo13 Objavljeno Avgust 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 26, 2015 Še ena fura izpred nekaj dni: Kdor pozna smučišče Turracher Höhe, ve kakšna čudovita cesta je čez prelaz proti Innerkremsu. Cestnina je 10 € za motor. V bistvu začneš na ok. 1.200 m in se dvigneš na 2.024m. Nato se spustiš v dolino na ok. 1.500m in se pelješ še enkrat gor na 2.000m. Jezero na Noockalmu Levo v dolini se vidi cesta po kateri se pripelješ. Večinoma sem srečeval Italijane. Pogled na kočo Grad Moosham v Lungau UnionJack, SuNa, Kmet2 in 14 others 17
Danilo D Objavljeno Avgust 26, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2015 A se nisi morda malo zatipkal ... kolikor pa jaz vem, je pa cestnina za Nockalmštrase, za Turraherhohe pa ne, saj lani je ni bilo, ker niti ni kake rampe bilo spodaj ali kake utice za kasirat .
nazo13 Objavljeno Avgust 26, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2015 A se nisi morda malo zatipkal ... kolikor pa jaz vem, je pa cestnina za Nockalmštrase, za Turraherhohe pa ne, saj lani je ni bilo, ker niti ni kake rampe bilo spodaj ali kake utice za kasirat . Saj to je cestnina za Nockalmsstrase mimo koče Glockenhütte.
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 26, 2015 Moj današnji načrt in vreme ... :notworthy: Reklame ... Od doma sem se odpeljal ob 8.30 in vrnil ob 15.30. Brez pomoči smeerokazov seveda ne bi šlo, kjer pa naslednji kraj ni bil naposan sem se zmraj držal "glavne ceste" in uspelo mi je ... Kahwa in "čvek" v Logatcu pri Varedero Team Longathicum je trajala malo manj kakor pol ure in domov sem se pripeljal s polnim rezervarjem, ki sem ga napolnil na sosednjem OMV-ju, tako da je MV pripravljena za "moje naslednje podvige" ... Kolenčkanje po skoraj 6 letih se je seveda prileglo ... .) builder, Fazer03, Fantocci in 18 others 21
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 26, 2015 Fantocci, malakai, bobi1001 in 20 others 23
Nearrain Objavljeno Avgust 29, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2015 kje pa je tole? Ribnik CRO gsxf750 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2015 Danes zjutraj odhod od doma ob 7.30 pri 17 oC in vrnitev nazaj domov čez štiri ure in 15 minut pri 26 oC. Smer: "malenkost podaljšana in v nasprotni smeri odpeljana" dirka "mlajših starodobnikov " LUČE avgust 2015 ... :notworthy: DXR16, Keiko, Joker in 8 others 11
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2015 igc1, builder, BMWRIDER in 11 others 14
Popularna objava skalar36 Objavljeno Avgust 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2015 Vtisi v asfaltu Kmet2, Nearrain, skoda in 8 others 11
skalar36 Objavljeno Avgust 29, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2015 Aja, pozabil sem dopisat, da na teh motozborih res vidiš, kako nekateri zlorabljajo svoje motorje. Saj vem, da je le kup kovine in plastike, a jaz ga imam za več kot to. Mi je skoraj kot prijatelj. In nikoli nebi kaj takega delal z njim. mladench in bajkr88 2
NejcZ Objavljeno Avgust 29, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2015 Res je, eno je kurjenje gum, drugo pa nažigavanje blokade pol ure, razna polivanja itd. Eni zgleda majo keš, nimaš kaj.
SLVR Objavljeno Avgust 29, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2015 Zdej vas pa mamo! Vsaj en od vas je papučar, dokaz je na zadnji fotki! skalar36 1
skalar36 Objavljeno Avgust 29, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2015 Ooo faq, tist je blo že tam k sem se tja prpelu . A sem potem s sabo vzel, da nebi tam na tleh grdo zgledal... SLVR 1
Popularna objava kaca1 Objavljeno Avgust 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2015 Dons en takle vtis.... - Pa še mal foto vtisov.... dvorec Novi Grad na Dobri Pogled proti Dobri s stolpa (od tu so konec 15. stol. prežali na Turke) Še nekaj metrov pa ... ...pa bom vidu ....MORJEEEEEE Kam pa zdej?! Al na sever, al na jug? Isto je deleč.....samo odločit se treba! No jst sem se. Glede na to, da je že tu dost vroče (kakšno je šele pri ekvatorju?! ), ...grem kar na sever :yes: builder, SLVR, Keiko in 18 others 21
Popularna objava Janezs Objavljeno Avgust 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2015 (popravljeno) Tale "Krog": Vedno sem čez Vršič hodil v dopoldanskih urah, in od danes naprej vem, da popoldanska svetloba naredi vseskupaj 100x lepše. Je bil pa dan idealen, brez oblačka, ker pogosto so popoldnevi v gorah rezervirani, za "sfiženje vremena". Vedno te pogrešam. Makadam. Tekmovanje kegljaškega podmladka, ali nekaj podobnega. A kdo ve za katero igro gre? Kam Kugy gleda? Danes pa tudi nekam. LP Popravljeno Avgust 30, 2015. Popravil Janezs skalar36, skoda, Kmet2 in 17 others 20
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2015 Joooj spet sem u neke route rinil....slikal bolj malo, ker sem se izogibal makedamu, ampak: palačinke so padle v Idriji žlikrofi in golaž v Cerknem več pa ne povem Oblakov vrh RobiRoberto, MPeco, DXR16 in 13 others 16
RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2015 Od tega je že najmanj 7 let, bili smo z dvemi avti, pet oseb, dva kužka "in v zraku je dišalo po doma pripravljenih jedeh za piknik". Kje je to bilo ??? MPeco, Schultz, Fantocci in 5 others 8
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2015 Takoj po današnjem zajtrku, oziroma po tem, ko sem iz moje Spyke moto jakne odstranil "spomladansko / jesenski grelec", kar je bilo ob istem času enako kakor včeraj (07.30), sem se vsedel na MV ... :notworthy: :notworthy: Roberto po dolgem času zopet na Grobnik ??? Zaradi vseh objektivnih razlogov samo še kot sovoznik v avtu ali pa mogoče celo na mopedu ... :notworthy: malakai, DXR16, Keiko in 10 others 13
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2015 MPeco, SuNa, builder in 14 others 17
notranc Objavljeno Avgust 30, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2015 RobiRoberto, smo te srečali in pozdravili v Grčarevci ob 8.50. Lp,n RobiRoberto in MiNa 2
Popularna objava UnionJack Objavljeno Avgust 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2015 (popravljeno) expedicija Grosglokner alias jebem bez da ulazi! trije iz Yume ze ob 7h? na kavi. Cist mrzlo pa meglen, ok, ce sta unadva tko hotla.... prvi postanek u nekem Sparu po Spittalu pa se en za ledvicne kamne ker sem igral zajca mi pri znaku 70 namerjo 111 kar pog Glocknerjem nanese 70 kovacev. Milicnik pravi 'we re not on the market!' in sevede skoz nasmeh vseen noce znizat kazni..... do ledomata se par razposajenih slik na vrhu se pa drugemu v vrsti zazdi da je zaklenu kljuce v kenguru pod zicom. operacija Cartier s carskim rezom se je zacela po ene 2 urah jih sevede najde na informacijah! ...dejansko sem od ledenika mal vec prcakval kot un temen izdrk! ok, blo je pa ful vroce, tko da, zadeva se topi.... od vsega navdusenja ob kljucih smo kao pozabl na glavnino ovikkou in pogledou na salzbursko stran.... mam pa izgovor da grem se 1x ta teden Popravljeno Avgust 30, 2015. Popravil UnionJack SuNa, DAMI34, Keiko in 16 others 19
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se