Popularna objava Danilo D Objavljeno Marec 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Ker je blo tako lepe vreme, se tudi jaz nisem mogu upret skušnjavi, da se neb šu peeeelat . Plan je bil, nekam kjer je pocen bencin :grim. Prvo sem se namenu v kontra smer kot nazadnje, tako da krenem iz Veleja proti SG, Ravnam in do Poljane, tam pa razmišlam a je še dost v keslu da pridem do Javorja nekaj iz Črne na K. ven in nazaj do Pliberka al ne, čas me je pa tud mal skrbel, ampak po tehtnem premisleku, ga ucvrem prvo do Javorja, in potem v Pliberku mal naprej od zadruge tankat. Celih 1,54eur sm pršparu, glede na naše cene :grim. Pol pa grem naprej proti Lavamundu (benz po 1,239eur), kjer sem še malo krenu po ovinkih proti Golici, dlje od cerkvice se mi ni dal . Potem pa na Dravograd in SG nazaj to Veleje .... prijetnih 168,9km . Kmet2, Keiko, Zivnorc in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Marec 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 3, 2015 (popravljeno) Pa se res čuti pomlad Na šihtu sem se do 14h že tresel, ob 15h nisem več zdržal. Letel domov, tam pa še vse v zimskem spanju.. hm.. priklopu akumulator, vrgu zaspaneta dol s stojala, preveril gume in gas na sonce. Je šlo čez drn in strn, asfalt, makadam, znane in neznane ceste. Sploh od Žirovnice dol v luknjo in čez Savo sem čist zalutal Se je vsaj dogajalo Od Tržiča do Begunj so ves čas table o popolni zapori ceste, ma sem prevelik optimist, trdoglav in še oven po horoskopu, da me take table ne ganejo. In še prav sem imel, popoldne se delavci spokajo domov in cesta, sicer razrita, je prevozna. Zaenkrat Eden izmed večjih mostov čez Savo, pri Zasipu. Avto gre še lepo čez, kombi bi se že zataknil. Fotkal nisem, je pa stric google to namesto mene Štart v 12°C, povratek 6°C. Na Bledu sem moral pa grmado vzet, da sem se doma odkupu, ker drage nisem s sabo vzel (itak bi pomrznila) Takole izgleda pot brez cilja, samo da se gre :naughty: :naughty: Popravljeno Marec 3, 2015. Popravil stromar-aly Schultz, UnionJack, notranc in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Sm se pelu, ja sm se. Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Sm se pelu, ja sm se. .... brez fotke je itak tko, k da se nisi ... :) maus, KyoKon, Nearrain in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 (popravljeno) Saj poznaš brate Balkance, radi se pohvalijo.. poznam poznam .. poznam pa tudi njihove severne bratce, ki po lokalih razlagajo kako hudo se peljejo ... pa marsikateri še motorja nima pa trenutno nimam nobenega v mislih, da nau pomote. :krneki: Popravljeno Marec 4, 2015. Popravil maus trebor, bobi1001 in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 .... brez fotke je itak tko, k da se nisi ... :) Eni se fotkate, drugi se peljemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 4, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Razlika je samo v razmerju km : fotke Eni naredijo 100km in 10 fotk, drugi 1.000km in eno. trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Razlika je samo v razmerju km : fotke Eni naredijo 100km in 10 fotk, drugi 1.000km in eno. To je vse odvisno od motoričnih sposobnosti ,naredim 1000km pa še 100slik zraven kar tako med vožnjo maj08, hajoktejn, bobi1001 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 To je vse odvisno od motoričnih sposobnosti ,naredim 1000km pa še 100slik zraven kar tako med vožnjo tak kot si reku, eni imajo dve desni roki, sam so levičarji :grim Kor13, trebor, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 A bi vi resno radi gledal moj fris na vsaki strani te teme? Jst se namreč vozim ampak RES VSAK DAN... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Hvala ata Mamut! Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 A bi vi resno radi gledal moj fris na vsaki strani te teme? Jst se namreč vozim ampak RES VSAK DAN... .... ne verjamem ... DAMI34 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 A bi vi resno radi gledal moj fris na vsaki strani te teme? Jst se namreč vozim ampak RES VSAK DAN... Ne ,sej ni noben govoril o frisih ampak o slikah(fotkah) kje vse si bil....je pa res da do službe in nazaj pa do Trojan res ni nekaj od fotk ,poleti te pa itak ni nikjer papučar pik1, builder, solorider in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Ne ,sej ni noben govoril o frisih ampak o slikah(fotkah) kje vse si bil....je pa res da do službe in nazaj pa do Trojan res ni nekaj od fotk ,poleti te pa itak ni nikjer papučar .... jest tud najrajš sveže krofe na Trojanah fotkam ... :) Kmet2, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Marec 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 4, 2015 ponavad tudi men z ženo je otvoritvena fura na Trojane :grim , kjer so najboljši krofi in za domov Efendi, DAMI34, notranc in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Poleg tega pa: Kdo ma pa cajt slikat med vožnjo se precej preveč počasi vozi. Al pa se preserava z GoProji itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 dej raj sliko žene odem15, DXR16, alko1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Poleg tega pa: Kdo ma pa cajt slikat med vožnjo se precej preveč počasi vozi. Al pa se preserava z GoProji itd... Ja pa jade ,z eno roko slikam z drugo se praskam po cohones pa še sm hitrejši kot ti builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Ja pa jade ,z eno roko slikam z drugo se praskam po cohones pa še sm hitrejši kot ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Ja pa jade ,z eno roko slikam z drugo se praskam po cohones pa še sm hitrejši kot ti Nočem bit preveč zloben, ampak; Pomisli od kod pišeš ti in od kod pišem jaz... trebor, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Prvih 30 km...jeeeee...kljub vremenu prijetno.... Efendi, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Nočem bit preveč zloben, ampak; Pomisli od kod pišeš ti in od kod pišem jaz... očitno te še ni napadel zajček vsakem se lahko zgodi, samo problem nastane, če se ti dogaja bajkr88 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 (popravljeno) dej raj sliko žene dolžan si mi čevape Popravljeno Marec 4, 2015. Popravil builder DAMI34, notranc, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno Marec 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 4, 2015 V nedeljo sem imel namen lenarit doma, pa me je sonček premamil, da sem se usedel na motor in se šel peljat. Ker sem z Yamaho letos že bil na snegu, sem moral na sneg še z Yamaho :grim , zato sem šel proti Kamniku, Stahovici in nato na Črnivec, saj se mi je zdelo, da bom tam še našel nekaj belega govna. Nato sem se spustil proti Gornjemu gradu, Nazarju, Mozirju, Gomilskemu in nato nazaj proti Ljubljani. Saj bi šel kje drugje nazaj, pa se mi ni dalo in sem se proti domu podil z vrtoglavo hitrostjo kakšnih 80 km/ stensko uro, tako, da se mi zdi, da sem kar malo zamoril mašino - Vse skupaj sem naredil kakšnih 140 kilometrov, natančno ne vem, ker sem pozabil pogledat na dnevni števec. LP Robert Na Črnivcu igorkr, ofc, Kmet2 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Ce se srecava dobis.. nikol se neve builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se