Grut Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 No paj padla furca do bleda,pa kremšnita seveda... DAMI34, builder in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Cerknica - Idrija - Žiri - Gorenja Vas - Horjul - Vrhnika - Logatec - Cerkniško jezero. Srečal Njo: Bila je takoj za akcijo: Ovinki: Finiš in domov: Kje so tile ovinki?..Lokacija? DXR16, pik1, BMWRIDER in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Marec 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Efendi, DAMI34, nxyz in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 7, 2015 No pa smo se šli pelat prvih 100+ km Ljubljana - Trojane - Celje in nazaj. Malo jedli, malo pili in kljub mrazu v roke, uživali! ^_^ Kwak je zaaaakoooon! bajkr88, BMWRIDER, Kmet2 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Kje so tile ovinki?..Lokacija? https://www.google.si/maps/@46.070979,14.177976,3a,75y,282.69h,49.79t/data=!3m4!1e1!3m2!1sC4Q1NKSTzhg7LKeJSK7iIA!2e0?hl=en NinjaRider04, DXR16, UnionJack in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava L3v Objavljeno Marec 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 7, 2015 No pa smo se šli pelat prvih 100+ km Ljubljana - Trojane - Celje in nazaj. Malo jedli, malo pili in kljub mrazu v roke, uživali! ^_^ Kwak je zaaaakoooon! mi smo se pa vidl na Trojanah Danes z drago testirala vožnjo z novimi stranskimi torbami. Škofja Loka - Mengeš - Domžale - Trojane po krofe (kjer so torbe prišle zelo prav ) in nazaj po isti poti. Sliko imam pa samo to, pred odhodom. bajkr88, Efendi, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Kje so tile ovinki?..Lokacija? Tule: https://www.google.si/maps/@46.0710302,14.1777564,18z?hl=en Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno Marec 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Včeraj ubogih 50km za dušo, čez pajkove hribe do Brda, Gradiškega jezera in čez Dob ter Arboretum nazaj. igorkr, MiNa, Schultz in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Marec 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 7, 2015 ...vse lepo in prou,sam...šopka pa ne vidim A si slep?? A ne vidiš 3eh rožic?? Ena je bela,ena modra ena pa rdače barve..V vazo bi jih bl težko spraula..MA V GARAŽO PA Z LAHKOTO!! mladench, KilleRBee, MiNa in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
odem15 Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 (popravljeno) Kje so tile ovinki?..Lokacija? GHD Lučine https://www.google.si/maps/@46.070761,14.178042,3a,75y,322.41h,53.64t/data=!3m4!1e1!3m2!1s6nwUqxcXg4lZAYcqtpMvWQ!2e0?hl=sl Popravljeno Marec 7, 2015. Popravil odem15 NinjaRider04 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sebar Objavljeno Marec 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Jest sem pa bil prejšnjo soboto (28.2.15) na izletu po italiji. Če je tablam verjet sem bil v dolomitih Prvo delo grem lepo tankat in gume pogledat na wajdowski petrol, plačam, pridem ven, motor na boku. HVALA BURJA, RES. V glavnem poberem motor, na čeladi luknja, SUPER. Jebiga, štartam okrog desetih in se peljem iz ajd do Vittorio Veneto po avtocesti (150km). Cestnine cca 7€. Čudovito mestece s starinskim mestnim jedrom prepredenim z vodnimi kanali in mlini. Ampak se nisem ustavljal. Cilj je bil višje po dolini. Od tam naprej jo pičim proti Longarone po regionalki. Cca 40km čudovite doline z par jezeri in nekaj zanimivimi stavbami. Tole je recimo elektrarna: Po treh urah pridem na cilj. Longarone, Vas kjer stoji eden najvišjih jezov na svetu, ki je visok kar 262m. Nič posebnega če se ne bi leta 1963, le 4 leta po njegovi izgradnji v jezero za jezom usulo pol hriba in vsa voda v obliki tsunamija preskočila jez in v dolini pobila okrog 2000 ljudi. Tsunami naj bi bil visok celih 250 metrov. Za tiste ki vas zanima štorija bom prlimal kar wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Vajont_Dam Torej, pridem v vas, v daljavi vidim jez in se po "zdravi" pameti odpeljem naravnost proti jezu. Pridem do mostička pod jezom in ugledam tale čudovit znak. A me ti zajebavaš Nč, grem malo poslikat z mosta. Cesta do vrha jezu se pelje po levi strani doline, sicer nimam poslikano ampak stvar je vklesana v steno. Kretka ampak sladka Sreča sem po tem kratkem ogledu odpru GPS in ugotovil da stojim pri napačni cesti. woohoo, se vsedem nazaj na motorček in vija v hrib. Soliden asvalt, lepe serpentine. Zimska oksidacija uspešno odstranjena s tačk. Na vrhu je spominski center in ob njem je napeta vrvica na kateri so drug ob drugem viseli raznobarvni trikotnički z imeni vseh otrok ki so preminili tisto noč. Trak sam po sebi je bil verjetno konkretno daljši od 100m . Takole danes zgleda severna stran jezu. Južne pa nisem niti videl, še manj pa poslikal. Sem za cca 15 min zamudil zadnji voden ogled na jez kjer te tudi peljejo po vrhu in lahko pogledaš vseh 263m v globino. Škoda, pa drugič. Si bom vseeno eno slikco z interneta sposodu, pa če upaš, probi v glavi podvojit tole višino, da dobiš višino tsunamija Po ogledu sem samo še pomalical in lepo nazaj domov. Prviš 400km uspešnih! Še kot zanimivost. Katastrofo so geologi napovedali že par let prej in jo kasneje napovedali na 4 dni natančno. Upravitelji jezu so se temu do neke meje posmehovali in par dni preživeli kar na jezu. To so bile prve 3 žrtve. Vsaj tako mi je gospod na vrhu povedal. pik1, Hytech, SEBA33 in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 https://www.google.si/maps/@46.070979,14.177976,3a,75y,282.69h,49.79t/data=!3m4!1e1!3m2!1sC4Q1NKSTzhg7LKeJSK7iIA!2e0?hl=en hvala. GHD Lučine https://www.google.si/maps/@46.070761,14.178042,3a,75y,322.41h,53.64t/data=!3m4!1e1!3m2!1s6nwUqxcXg4lZAYcqtpMvWQ!2e0?hl=sl zgleda kar lepo ja..bomo šli mal mal tu pa tam na ogled..hvala odem15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 11028096_10203170158368794_166544234_o.jpg A si slep?? A ne vidiš 3eh rožic?? Ena je bela,ena modra ena pa rdače barve..V vazo bi jih bl težko spraula..MA V GARAŽO PA Z LAHKOTO!! Kot slovenska trobojnica. =) Grut in BMWRIDER 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 (popravljeno) hvala. zgleda kar lepo ja..bomo šli mal mal tu pa tam na ogled..hvala ovinki s slike na GHD so ride in razen turistično niso zanimivi, vsaj meni. Neprimerno bolj so mi zanimivi 3,9km (po cesti) južneje v smeri Horjula relacija: Planina nad Horjulom - Vrzdenec 7,8km, južna stran, večji del od sonca pogret asfalt zaščiteno pred vetrom (konfiguracija) Popravljeno Marec 8, 2015. Popravil gsxf750 NinjaRider04 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 11028096_10203170158368794_166544234_o.jpg A si slep?? A ne vidiš 3eh rožic?? Ena je bela,ena modra ena pa rdače barve..V vazo bi jih bl težko spraula..MA V GARAŽO PA Z LAHKOTO!! ...no ja...ok...nej ti bo... BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Včeraj ubogih 50km za dušo, čez pajkove hribe do Brda, Gradiškega jezera in čez Dob ter Arboretum nazaj. nč ne vem..... sem pogledala okol ajte pa nbenga darila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kamionar Objavljeno Marec 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Danes prva letošnja "vožnjica" , sam , da mu mal kolese in verigo pretegnem. Akumulator je celo zimo zcržal v hladni garaži.Po treh mesecih motor normalno vžgal. Relacija Celje-Trojane-Celje. 75 km . Kot sem rekel "vožnjica". DAMI34, DXR16, Schultz in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 (popravljeno) NinjaRider04, on 07 Mar 2015 - 19:35, said: Kje so tile ovinki?..Lokacija? https://www.google.s...K7iIA!2e0?hl=en Ovinek na prvi sliki je med "Robertotom" (Mokraška vas, med Idrijo in Spodnjo Idrijo) in Ledinskim razpotjem (na cesti med Mokraško vasjo in Žirmi). Popravljeno Marec 8, 2015. Popravil RobiRoberto NinjaRider04 in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Marec 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 8, 2015 ...morski zrak en "siromak", saj od blizu zgleda kr uredu, samo ni "fotogeničen" je pa malo pihalo... BMWRIDER, Schultz, pik1 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 po zimskem rimejku od dihtung, ventilov, obrockov, komplet frgazarjev,... in odisejadi z auspuhom sm oddrgnu do postojne in naprej. takoj od pastujne policaj uspred, jes brez demfra pa sm mal ustavu d gre naprej... lan sm meu levo nart mal vlazno dons pa poleg tega se desno nogo od kolena na dol. ce nism obolu! z glasno spremljavo srbskih kletvic zmerno do lj, huh. niti slik nam zlludal. fakoff pa frendi k vse znajo. se dobr da je zanesljiv anglez na zravn:) igorkr, DAMI34, Mavti in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 8, 2015 (popravljeno) Prvih 160 km letos Kačje ride, Viki in nazaj srečal Scarlett, rumenicestak ter maus & Co na Črnem kalu pri Viki... še dokazi Popravljeno Marec 8, 2015. Popravil notranc skalar36, trebor, TakeALookAround in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Toncek Objavljeno Marec 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Malo na slovensko obalo. Domov pa po italijanski strani tržaškega zaliva. KyoKon, Efendi, MiNa in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 vtisi vikenda .... mau je vlejklo :krneki: DAMI34, DXR16, pik1 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Marec 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Danes sem se pa tudi jaz motoristil, je padla najdlajša tura letos, slabih 290km se je nabralo. Prvi letošnji štart na piciklu, za začetek 7,21km pedaliranja . Potem pa iz Velenja, proti Dobrni, Frankolovo, prvi pit stop v Slovenskih Konjicah pri frendu, potem pa skoz po stari cesti do Maribora, potem sem pa ''plaval'' med ovinki do Radelj ob Dravi. V Fali sem sreču eno črno tdm-k o kdo od tuki? Nato pa jo ucvrem čez Radlšpas do Stausee Soboth. Iz Lavamunda jo krenem proti Pliberku, ampak se mi je zdelo da je še mal premal prazn kesl, ker majo avstrijci bol pocen benz , pa jo ucvrnem še do Klopinskega jezera. No na poti nazaj, eno selo pred Blatom, je bla oznaka konec sela, sevede jaz takoj z gasom skor do podna :grrr, in sekundo dve zatem, me oreng pogrelo .... kar naenkrat je na moji levi na cesti ratal konkreten srnjak, če bi ga bil prej vidu tk neb blo nč hudga ker bi pač bremzu, tko sva pa kr naenkrat vštric ratala, tko da še bremzat nisem utegnu . Ti pišuka me pogrelo . Naprej pa pičim z namenom tankat na prvi pumpi v Pliberku, ki je bla zaprta, tako da sem pol tanku na Eni pumpi, kjer je bil benz še vedn cenej kot pri nas 1,259. Čez mejo sevede čez Holmec, potem pa standardno čez Poljano, Prevalje, Ravne na K., Dravograd, Slovenj Gradec .....in back to Veleje . vandrovec, TakeALookAround, RobiRoberto in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 (popravljeno) Prvih 160 km letos Kačje ride, Viki in nazaj srečal Scarlett, rumenicestak ter maus & Co na Črnem kalu pri Viki... še dokazi Fotografija0101.jpg Fotografija0100.jpg a si vidu, kako se odgovorno peljem mim vikija ... da nism nč diujao :krneki: Popravljeno Marec 8, 2015. Popravil maus Scarlett, DAMI34, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se