hribuc Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Lušn je blo, ja. Sploh ganjanje po cevcu Zimsko opremo mam pa tud tapravo: Šnops pa Dolge gate pa na pogonskem kolesu tud ketno Ti s en navadn lagauc Griso ma kardan , maš srečo da nis dal orožniku donacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Ti s en navadn lagauc Griso ma kardan , maš srečo da nis dal orožniku donacije A je kdo reku, da imam SAMO Grisota? Mal poglej kaj piše v mojem profilu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 Vtis iz jutranje voznje . . . PS: dnevna bi bila cisto pretiravanja . . . gsxf750, Efendi, Ktr1sk in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 Nič kaj preveč prijetno, je pa mislim da prvih nekaj kilometrov v 2015 Cesta spolzka, sljuzasta. Od koelga sem dobil sarkastičen sms "a je že topu asfalt?" pa sem mu kr tole poslal hajoktejn, Schultz, notranc in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 4, 2015 js pa tole ta tedn sm že 4ič pral moped TakeALookAround, Zivnorc, builder in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kras Objavljeno Januar 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 4, 2015 Današnji vtis bolj skromen ampak je le, nazadje ku sm pelu motor je minila cela večnost pa pustmo za nazaj, dns vpisal nove kilometre, szi novim... Okoli 10 stopinj-uživancija :=) PrimozC, Bear, Schultz in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 4, 2015 (popravljeno) No pa da se še jaz mal pohvalim z odprtjem nove sezone 2015 :oops: bmflarka ne jaz .......jaz sem zjutraj naložil cucka v avto in sva šla iskat ceuca,ker smučat več ne morem se po svoje znajdem ,da mi je fajn Ja treba lulat In rijemo dalje ^_^ In ta čas ko se midva zabavava po svoje se tud bmflarka preizkuša na novi zverini no tako mi je pripovedovala Ob 12h smo se dobili na OMW jaz ,Dami34 in Motolover.... Zmenili smo se da gremo do Piran na kavico po vrsti v cik cak formaciji.... Koper,zadaj imam taško z orodjem in šotor......ja Ducati je nepredvidljiv ^_^ Piran Vmes še zanimiva statistika (vmesna) 216km =18.23 litra zelo varčen motor ^_^ a od tega je bilo 100km po AC 230kmh na sport mode, ostalih 200km pa lepih dinamičnih na URBAN mode. Pa še mal v drugo stran Kaj naj povem ,ko prideš domov si bel ko Dedek Mraz .) no potem se šele začne muke,pranje kombinezona,čelade,čevljev in nazadnje še wap pa gasa po italijanski elektroniki vžgal na prvo in v garažo,jutri pa po nove copatke,saj se s temi motor obnaša kot da ima uteži na krmilu,se moraš prvo navadit da se ne ubiješ ^_^ Spoznali Motoloverja(fajn dec) ,še dobro da smo imeli Damija34 s sabo z zanesljivim motorjem,tako smo imeli v mislih da pride na cilj vsaj en Fajn blo in ker sem potem še krožila po Ljubljani kje bomo opral motor smo se na koncu dobili še pri enem bmflarju Luxi,ki nam je ustrežljivo posodil plac in Wap,hvala Mare 300kilometrčkov ,da se ne pozabim pohvalit Popravljeno Januar 4, 2015. Popravil Kmet2 dondule, nejcgs, Mavti in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno Januar 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 4, 2015 DAMI34, Kmet2, notranc in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava thumper Objavljeno Januar 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 4, 2015 najprej kufe v postojni ... itak vezalka čist odvezan mimo omv - kot ponavadi ... gledam na nanos .. in mi misli uidejo k jakATV ... ja imel je prav - treba je živeti ! in gasa gor : gor že ..kako pa dol ? tkole so bli moji občutki ...bmk...konč enkrat ni nobenih povešenih jošk... img]http://shrani.si/f/1L/Da/1aWb5iSu/104220878507756083219712.jpg to j to..mal treninga ... pa ko greš dol pa ti moped 3x crkne..pa vsakič mu mal dvigneš štandgas...špč ša ne več užgat..k ti tečejo potne srage po jajcih se pa spomniš da si gor pr koči bencinsko pipco zaprl... Whitee, maj08, dondule in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava thumper Objavljeno Januar 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 4, 2015 bmk se ni prjela ...evo DXR16, sayo, Efendi in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponikipo Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 @vezalka, a si ti med prazniki šibal (med drugim) tudi okoli Cerkelj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno Januar 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 4, 2015 V iskanju razgledov malo pod vrhom Kašne stop, ja bo res treba gume menjati Keiko, spaceback, KilleRBee in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 @vezalka, a si ti med prazniki šibal (med drugim) tudi okoli Cerkelj? 25.12. in 31.12. 2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Januar 5, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 5, 2015 Uvertura v 2015 >>>--> 180 km, 18 stopinj celzija... PS: in se par foto-diabeticnih utrinkov jami65, Efendi, Kmet2 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 6, 2015 Deli Objavljeno Januar 6, 2015 Mah...Nč...Predam se ...Grem! Keiko, trebor, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 6, 2015 Deli Objavljeno Januar 6, 2015 Swina! Nearrain, DAMI34 in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Januar 6, 2015 Deli Objavljeno Januar 6, 2015 Se prpravlam da štartam v novo sezono(v soboto za gušt za moj RD)-Upam,da bo z glavo vse v redu :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 6, 2015 Deli Objavljeno Januar 6, 2015 Dons samo furca na šiht pa nazaj, potem pa v Veleje na servis. Kar v osnovi nebi bil niti tak podvig, če nebi bil samo v kavbojkah (spodaj termo spodnje perilo) in lederci. Sploh ni blo panike, folk je se pa SPET umikal ko da mam najmanj tank HEHE, sam gaaaas!!! Mavti, trebor in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Januar 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 6, 2015 (popravljeno) Mah...Nč...Predam se ...Grem! Od morske gladine do ledenih 1200m nadmorske ... od vec kot prijetnih 17 stopinj do jebenih poledenelih osojnih ovinkov pri -2 . . . izkupicek v visini 430 km in ciste gume od roba do roba PS: Gorges du Verdon je v resnici se lepsi kot pravjo Popravljeno Januar 6, 2015. Popravil Nearrain BIZIXXX, trebor, DAMI34 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Januar 6, 2015 Deli Objavljeno Januar 6, 2015 Ti pa znaš delat skomine! Lepe fotke spet Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 6, 2015 Deli Objavljeno Januar 6, 2015 Od morske gladine do ledenih 1200m nadmorske ... od vec kot prijetnih 17 stopinj do jebenih poledenelih osojnih ovinkov pri -2 . . . izkupicek v visini 430 km in ciste gume od roba do roba PS: Gorges du Verdon je v resnici se lepsi kot pravjo A to si bil te dni na potepu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 A to si bil te dni na potepu? Vceraj trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 Vmes še zanimiva statistika (vmesna) 216km =18.23 litra zelo varčen motor ^_^ a od tega je bilo 100km po AC 230kmh na sport mode, ostalih 200km pa lepih dinamičnih na URBAN mode. dobra makina, tle ni kej.... tole je pa dodatek lastniku, ki bo zadevo nekoč prodajal kot super duper ohranjeno, redno servisirano s potrjeno servisno knjižico pa u nulo al pa še bolj spedenano... top speed naj bi bil 240km/h.... 230km/h v dolžini 100km v fazi utekavanja pri vrjetno 5.500-6.000 obr/min kar priporoča dukatijev uporabniški priročnik o fazi utekavanja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 ... dukatija se utekava pri 9.000 1/min... in to v dolžini najmanj 100 km pri hitrosti 240km/h. .... ker če zmanjšaš, al pa celo ustaviš, ti zagrabi bate... ...aja... sori za offtopic... sem mislu, da je tema, "zakaj ne DUCATI" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 Všečkam vse slikce.. ...je**te se, rajcarji.. trebor, Ninč. in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se