Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 8, 2015 . .... Strunjan, Piran ... kavica .... ... pašeeeeeeeeeeee ... :) ... še, še, še, šeeeeeeeeeeee ... bi 290 km ... . ps. ... pa je res "enmalčk vlejklu" :) igorkr, BMWRIDER, DXR16 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Marec 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 8, 2015 (popravljeno) Furci prejšnjih dni so bile zgolj generalka, tako da danes pa uradna otvoritev moto sezone z mojo tradicionalno vožnjo čez Kras do cerkvice Marije Obršljanske, nato pa v Sesljan na pomol producirat malo D- vitamina. No letos vseeno malo drugače. Prvi postanek na eni res čudoviti lokaciji sredi Krasa med Tomačevico in Komnom pri cerkvici Marije Obršljanske. Pa še motor malo bolj od blizu, da se ne bo kdo matral in ugotavljal kej to je. =) Par detajlčkov in okolice ... No obenem vsem motosvetovkam čestitke ob 8.marcu In če je kaka ducatistka, posebno za vas. Šajna se. Sledil je spust do Sesljana direkt na pomol. Čudovito je bilo na soncu in rahlem vetriču. Plan je bil it iz Sesljana še do Vikija na kfe. Grem po Italjanski strani do Bazovice ter zavijem proti Divači. No od Bazovice do Divače že pošteno vleklo mrzlo tako, da sem v Kozini spremenil plan. Bencin za Ducatija in topel čaj zame. Vmes vidim pika1 na KTM-u. Spijem čaj in se vrnem nazaj v Gorico po meni enih najlepših poti in krajev - Krasu =) Pa srečno vsem, ki odpirate novo moto sezono. Popravljeno Marec 8, 2015. Popravil igorkr mladench, DAMI34, Zivnorc in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Ene par sem jih (motoristov) videl po LJ. Sem kar fouš (pozitivno). Jaz bi tudi Moram pa priznat, da odkar sem sam na poti proti A kat., sem bolj pozoren na motoriste. Bil tudi prej,a priznam, da sem sedaj bolj. Srečno vsem v novi sezoni ! LP odem15, Janezs, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 a si vidu, kako se odgovorno peljem mim vikija ... da nism nč diujao :krneki: .... sedim sredi brezveterja pri Vikiju klepetam, uživam v kavici in kar naenkrat od nikoder orkanski sunki vetra sem že mislu, da burja spet kaže svojo moč pol pa evo kar naenkrat maus ;-) ;-) ;-) šalo na stran, vse v mejah normale, sem vas opazoval tudi na ridah za dol Lp,n DXR16, DAMI34, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 @igorkr a si se vozil kaj po tomaju kriz dutovlje? igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Dons prva letošnja: 250 km slike bzvz, sam pač drug motor bo pred Vikijem, na ridah ali v Idriji igorkr, DXR16, notranc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 @igorkr a si se vozil kaj po tomaju kriz dutovlje? Tudi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Pol sem te vidu,se en italjan je bil pred tabo al za tabo isto z 999. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Pol sem te vidu,se en italjan je bil pred tabo al za tabo isto z 999. Potem mam dvojnike. Sem bil solo ves čas vožnje po Krasu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Marec 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Otvoritvena vožnja na Trojane, kot vsako leto , nato preko Ljubljane, Otočec in nazaj domov . Sončnih 250km :yes: Otočec KyoKon, Fantocci, Mia in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bojc84 Objavljeno Marec 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Evo še moja prva furca letos Štart v Kamniku, naprej čez Čnivec, Gornji Grad, Pavličevo sedlo, Jezersko in nazaj v Kamnik Scarlett, MiNa, skalar36 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno Marec 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Za pot bo kar slika poskrbela: Cilj je bil Nanos ampak glede na to kako je veter pihal bo to drugič na vrsti. Ker sem bila v vlogi sopotnika sem imela med vožnjo čas za slikati, še en mesec in bo pokrajina bolj barvita. V Postojno napolnit prazen tank, popiti kavico in nazaj. Tukaj sva mislila iti še proti Cerknici pa sva si premislila zaradi vetra, lepega vremena bo še več kot dovolj za izlete. Ko sva prišla vas je bilo kar nekaj v Postojni zunaj, a ni nič zeblo :mellow: hajoktejn, DAMI34, bojc84 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 nč ne vem..... sem pogledala okol ajte pa nbenga darila To pove, da res čisto preveč kulturno vozim po takih krajih, bo treba drugič bolj rohneče, da pajke preženem iz hiše pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2015 (popravljeno) Danes, kmalu po zajtrku, sem oblečen v trenirko in bundo s Cultom odpeljal kuverto na pošto ... ... in ker "idrijskega dolinskega vetra" še ni bilo, sem se preoblekel v "kolesarski kombinezon" in se s 3eMom odpeljal še do Idrijske Bele, po dolgem času, največ po zaslugi kolesarskega centra Bonča in malo tudi po moji, ker sem "odšponal preveč našponano" zadnjo zavoro, sem se s 3eMom zopet vozil tako, kakor sem se takrat, ko z njim še ni bilo težav. Seveda upam, da so sedaj vse njegove težave rešene kar za nekaj časa ... Brrrrrrrrrrrrrr ... Takoj malo boljše ... :notworthy: Halllo prjatu, kaj delaš v mojem rajonu ... :notworthy: :notworthy: 24,8 km s 3eMom + 5,2 s Cultom = 30 km ... :hooray: Zakaj imam občutek, da bi sedaj rabil grelca za obe moji nogi ??? Popravljeno Marec 9, 2015. Popravil RobiRoberto nxyz, Kmet2, BMWRIDER in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2015 predčasno s službe, čez Kačje ride, Postojne do Vikiburgerja na kofe in nazaj. Na Črnem kalu je ob 13.00 pihalo precej man kot včeraj, precej močnan veter pa je bil za nazaj med Senožečami in Postojno. Srečal le tri motoriste. Lp,n hajoktejn, rumenicestak, RobiRoberto in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 predčasno s službe, čez Kačje ride, Postojne do Vikiburgerja na kofe in nazaj. Na Črnem kalu je ob 13.00 pihalo precej man kot včeraj, precej močnan veter pa je bil za nazaj med Senožečami in Postojno. Srečal le tri motoriste. Fotografija0105.jpg Fotografija0104.jpg Lp,n a nimaš doma :angry: :krneki: Scarlett, notranc, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 a nimaš doma :angry: :krneki: on je že na pol poti do Vikija, ko štarta.. pha... pik1, DAMI34, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tomaz321 Objavljeno Marec 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Pri meni tud padla prva mal daljša furca včer. Nabralo se je cca 180 km. Fotke sta samo dve: kofe pri kramarju ob bohinjskem jezeru in bohinjsko jezero. DAMI34, nxyz, notranc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Potem mam dvojnike. Sem bil solo ves čas vožnje po Krasu. En italian res isti 999 rdec igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Iz servisa v garažo,neprecenljivih 20km ...koleno se je smejalo :grim DAMI34, KilleRBee, MiNa in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KyoKon Objavljeno Marec 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Wakasaki provucera na malci kmet z Jadranko. Ekola voda-zrak-kufe. KilleRBee, rumenicestak, Kmet2 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 on je že na pol poti do Vikija, ko štarta.. pha... ....no ja kaj čmo, kar je res je res ampak 150 km se je pa vseen nabral. Scarlett še 5X spat pa bo spet vikend če prej nimaš cajta Lp,n Scarlett in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Vtisi kot na sliki, sicer pa kljub soncu mrzlo. BMWflar, RobiRoberto, Snečer in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 ....no ja kaj čmo, kar je res je res ampak 150 km se je pa vseen nabral. Scarlett še 5X spat pa bo spet vikend če prej nimaš cajta Lp,n Tud ce bo slucajn cajt, se ne vem, v katero smer bom sla. Skoz pa tud nam na Kalu visela, je se kej drujga za vidt, kar se nisem Ja vem da se zarecenga kruha najvec poje. notranc, RobiRoberto, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marcel-F Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Kmet A si ga mogu že na servis pelat? Kaj je pa odletelo stran? :grim Kor13 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se