Kmet2 Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Kmet A si ga mogu že na servis pelat? Kaj je pa odletelo stran? :grim Vse originalno trebor, motozajebant, RobiRoberto in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 (popravljeno) Vtisi kot na sliki, sicer pa kljub soncu mrzlo. Bravo vsaj eden je povedal po pravici: mrzlo je. Drugi sicer vsi pišejo o rahli sapici, pa malo frišno je, pa take ... če je kljub soncu manj kot 10 st.C ja pač mraz (vsaj za mene in moje kosti) in dokler bo tako se dalj kot do avtopralnice ne mislim peljat. Vsem drugim pa srečne prve kilometre v novi sezoni. Popravljeno Marec 9, 2015. Popravil Fazer03 TOMCAT, MiNa in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 "Scarlett" .... Skoz pa tud nam na Kalu visela .... ... ja, sam luštn pa je ... ... priznej ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Danes prva letošnja "vožnjica" , sam , da mu mal kolese in verigo pretegnem. Akumulator je celo zimo zcržal v hladni garaži.Po treh mesecih motor normalno vžgal. Relacija Celje-Trojane-Celje. 75 km . Kot sem rekel "vožnjica". Imaš pa krasen motor. Eden redkih motorjev, ki mi je tudi v modri barvi všeč. Lepo čuvaj Yamaho še naprej. kamionar in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Marec 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Bravo vsaj eden je povedal po pravici: mrzlo je. Drugi sicer vsi pišejo o rahli sapici, pa malo frišno je, pa take ... če je kljub soncu manj kot 10 st.C ja pač mraz (vsaj za mene in moje kosti) in dokler bo tako se dalj kot do avtopralnice ne mislim peljat. Vsem drugim pa srečne prve kilometre v novi sezoni. je rekla moja žena, da si večja ženska od nje, no ne s temi besedami , uporabla je besedo na P, če njo ni zeblo, pa ima na svoji strani vodno pojstlo na 31°C naštimano, potem ni blo neke panike :grim problem zime zame je v šodru in soli na cesti in ne v mrazu , seveda, oprema mora bit prava :grim še ena slikca s Trojan skalar36, stenc55, igorkr in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 ni problem 10 stopinj... problem je kadar piha močna zoprna mrzla burja ki ti na mestu motor podere...pol je res zoprno vozit da je joj...če je pa mirno pa sonce nabija in je v senci 10+... ma majka ti rečem Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 (popravljeno) pa ima na svoji strani vodno pojstlo na 31°C naštimano, .... Ja in ko bo v mojih letih bo rabila pojstlo na 60 st.C ali pa bolj vročega dedca problem zime zame je v šodru in soli na cesti in ne v mrazu , seveda, oprema mora bit prava :grim ... Drži kot pribito. Ja poglej sva se tudi že Mi2 peljala v hladu ... ampak ko zjutraj odrineš gre s temperaturo vedno na višje, pa tudi prelazi so zgodba zase: spodaj toplo da ne rečem vroče, privijugaš na vrh je prijetnih 10 ali 15 st.C in se malo osvežiš, pa potem v dolino zopet na toploto ... Trenutno pa me ne gane, da speljem od doma ko je +9, ko se pa zvečer vrnem je pa samo še +5 ali še manj. Ti dam še primer: Arabba julija leta 2009: v vasi zjutraj pravi mraz, 700 m višje po zajtrku pa že "prijetnih" 10 st.C. Popravljeno Marec 9, 2015. Popravil Fazer03 DAMI34, Kmet2, pik1 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Sej se obleces. Jst sm mela v nedeljo 7 plasti na sebi, ko sem tud tak zmrznjen tip cloveka. Se dobr, da sm dala par kg dol, da sm spravla vse tiste cunje pod kombinezon.. trebor, Zivnorc in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 .... ampak salo ti je pa naravna zaščita.... vsak cm špehka pomeni en pulover manj... trebor, builder in kamionar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 .... ampak salo ti je pa naravna zaščita.... vsak cm špehka pomeni en pulover manj... Tib uhka z mano drzu... Kmet2, za usesa ga dej.. Kmet2, trebor in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Tib uhka z mano drzu... Kmet2, za usesa ga dej.. Ne pomaga ,eni so trdobučni Zivnorc in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 kdor nima vtisov, se ni vozu, kdor se pa ni vozu je brezvtisen Efendi, DAMI34, MiNa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno Marec 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Kratka a sladka. Najprej na Tunjice, Senturško goro dol na Cerklje, pogledat do Brnika in nazaj. Še kakšen mesec in bomo tamle na Kamniški vrh peš lezli. Pogled v dolino. Meni en lepših krožnih Oh ja, upam, da ta vikend Mimo frčoplanov Zivnorc, Kmet2, builder in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 10, 2015 (popravljeno) Danes sem se odpravil od doma malo pred 11-to uro, ves čas po soncu :notworthy: , najprej mimo "slovenski kozolci" ... .) ... in tudi mimo trobentic ..., ..., pogledati na Oblakov vrh ..., ..., če se nam iz zahoda res bliža fronta s padavinami, vendar so mi iz Krna signalizirali da si fronta v Pirinejih še vedno nabira moči. .) Moje "odšponanje" zadnje zavore se je pri vračanju nazaj proti domu pokazalo kot zelooo pravilno, ker sem pri spuščanju nazaj navzdol moral zaradi hitrosti mnogo bolj in večkrat uporabljati sprednjo zavoro :notworthy: , ker zadnja sedaj ne zavira skoraj nič več , vendar to ni krivda KC Bonča ali Robertotova, ampak kar "od poševnookih" !!! Popravljeno Marec 10, 2015. Popravil RobiRoberto vandrovec, Damy, Kmet2 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Sej se obleces. Jst sm mela v nedeljo 7 plasti na sebi, ko sem tud tak zmrznjen tip cloveka. Se dobr, da sm dala par kg dol, da sm spravla vse tiste cunje pod kombinezon.. Mislim....to ti je ziher tvoj predlagal predno si se odpeljala na enega na "brzake ". Bi se pa ob slačenju počutil kot Krištof Kolumb.Vsak sloj kot nov kontinent. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Nism rabla sufliranja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Današnji vtis razočaran , cilj ni dosežen konec poti builder, KyoKon, DXR16 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 danes štart iz Podskrajnika , ko je kolega naredu tehničnega pol pa do Godoviča tankat nato preko Črnega vrha v Ajdovščino preko Omv Postojna na kavico, ride in domov. V Ajdovščini je kazal termometer 17 stopin Lp,n DXR16, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Marec 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 10, 2015 ...evo... moj današnji vtis... ...iz garaže na porivaje na dvorišče.... ahhahahaaa ...ampak vtis pa je.. Schultz, UnionJack, trojan69 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Ni vzgal, a? Matr si ga tisu, s tolk zasvicu, da si se mogu se preoblec.. DXR16, builder, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 ...evo... moj današnji vtis... IMG_3146.JPG IMG_3148.JPG IMG_3149.JPG IMG_3151.JPG ...iz garaže na porivaje na dvorišče.... ahhahahaaa ...ampak vtis pa je.. Kaj je treba že travo pokosit, da si toto kosilnico na plano potegnil? Kako se pa zalaufa to čudo? Na potezno vrvico kot moj Briggs&Stratton travožder? Zivnorc in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 ...evo... moj današnji vtis... IMG_3146.JPG IMG_3148.JPG IMG_3149.JPG IMG_3151.JPG ...iz garaže na porivaje na dvorišče.... ahhahahaaa ...ampak vtis pa je.. Vidim da si se celo od prve slike do vn iz graže celo obleku in preobu. builder, trebor, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Vidim da si se celo od prve slike do vn iz graže celo obleku in preobu. Ja, pa prva guma se je tudi čudežno sama napumpala od prve slike do zadnje :blink: .....upam da si je po tem vtisu privoščil vsaj en pravi pir :beer1:, če si že pravega motorja ne more :grim Zivnorc, DXR16, UnionJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Ja, pa prva guma se je tudi čudežno sama napumpala od prve slike do zadnje :blink: .....upam da si je po tem vtisu privoščil vsaj en pravi pir :beer1:, če si že pravega motorja ne more :grim po moje ja,ker je nekam veselo nasmejan... Zivnorc, Scarlett, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 Iz servisa v garažo,neprecenljivih 20km ...koleno se je smejalo :grim Kmet A si ga mogu že na servis pelat? Kaj je pa odletelo stran? :grim Stvar je redno vzdrževana kot pravi servisna knjiga. Nič novega. :grim trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se