Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 11, 2015 Kawaaaa pawaaaa čustwaaaa lepih 100km vandrovec, notranc, BMWRIDER in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Marec 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 11, 2015 Dami...oprosti, k vprašam...a greš ti mogoče kdaj pa kdaj, pa magari v prostem času, tudi na kakšen šiht? :oops: builder, DAMI34, maxxa in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 11, 2015 Dami...oprosti, k vprašam...a greš ti mogoče kdaj pa kdaj, pa magari v prostem času, tudi na kakšen šiht? :oops: jp, vsak dan, sam si urnik lahko prilagodim, dns sm od 5 zjutraj že dobavljal, da sem ob 12 uri bil doma. Prej kot delo nardim prej sm doma. So minili časi ko sem tudi po 12 ur delal za firmo. Lastniki so na moj račun bogateli, jaz pa garal za promet. E nema toga više Tedybear, DXR16, Nearrain in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 (popravljeno) jp, vsak dan, sam si urnik lahko prilagodim, dns sm od 5 zjutraj že dobavljal, da sem ob 12 uri bil doma. Prej kot delo nardim prej sm doma. So minili časi ko sem tudi po 12 ur delal za firmo. Lastniki so na moj račun bogateli, jaz pa garal za promet. E nema toga više DAMI34 Špica potem tako Jaz sem pa misliu,da delaš že za Kawasaki testne... Popravljeno Marec 11, 2015. Popravil DXR16 bobi1001, Scarlett in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 DAMI34 Špica potem tako Jaz sem pa misliu,da delaš že za Kawasaki testne... za njih bi delal tut zastonj sam benz naj plačajo Scarlett, builder in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 za njih bi delal tut zastonj sam benz naj plačajo Pa gume, potrošni material ( ketne,keten sprey ) , servise, cestnine, mostnine, tunelnine ....., še dnevnice, pol smo pa zmagal. DAMI34, trebor in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 Svaka cast na tebe... Si kot Rudi Carell....."svugde ga ima". Kapo dol.... trebor in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 Pa gume, potrošni material ( ketne,keten sprey ) , servise, cestnine, mostnine, tunelnine ....., še dnevnice, pol smo pa zmagal. to maš ti, js sm bolj skromn ( v začetku) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 12, 2015 Današnja vožnja s 3eMom po kosilu in kahwi je bila za mojo dušo in telo (beri ITAK in: vrat, križ, levi kolk, desna stegnenica in desno koleno), kakor "sedma nebesa" ... Schultz, Zivnorc, builder in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 12, 2015 Današnja vožnja s 3eMom po kosilu in kahwi je bila za mojo dušo in telo (beri ITAK in: vrat, križ, levi kolk, desna stegnenica in desno koleno), kakor "sedma nebesa" ... .... stari, svaka čast ... ... vidm, da boš ti do 1. maja naredu več kilometrov, kot večina forumašev tle gor z mopedi ... BMWflar, Scarlett, RobiRoberto in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 12, 2015 me je žena poslala v trgovino po makarone in mi zabičala, da naj kupim kakšne v akciji. Najprej kofe na Omv Prvo resno znižanje testenin smo opazili šele na Reki. Ujel sem tudi govorice, da bodo trgovine ob magistralki od Senja naprej začele z vikend akcijo na vse prehrambene artikle, ki jih je moč spraviti v kovčke na motorju. Lp,n Keiko, stenc55, Schultz in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Marec 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 12, 2015 Zjutraj na šiht v Komendo, popoldne pa en krog, malo na zrak. Sem se hotel zapodit na Rašico, pa sem odnehal kar na prvem delu poti. Pozabil, da je cesta bolj za kroslo primerna.. Dva utrinka sta pa le bila. Zvečer pa sem preverjal, kako se obnese nova pridobitev. Čez dan se jih skoraj ne vidi, ponoči pa je kar uporabno. Edino telefon ni primeren za nočno slikanje - izgleda kot da ful blešči, v resnici pa sploh ne. Edino viden si precej bolj na cesti. Moram eno boljšo fotko naredit ob priliki. builder, Keiko, Schultz in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 13, 2015 Petek + 13 + 24 km že dopoldne + mojih današnjih 53 let = bolj star bolj nor ... SuNa, radko5, KilleRBee in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 13, 2015 Deli Objavljeno Marec 13, 2015 Petek + 13 + 24 km že dopoldne + mojih današnjih 53 let = bolj star bolj nor ... vse najboljše izibajker, Grut, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno Marec 13, 2015 Deli Objavljeno Marec 13, 2015 Vtis iz današnje vožnje: Gorenjska polna motorjev, v Morostlandu pa nobenega. Kaj vas zebka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 13, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 13, 2015 Vtis iz današnje vožnje: Gorenjska polna motorjev, v Morostlandu pa nobenega. Kaj vas zebka? Morostarji se ne vozijo po mestu, ampak gremo na odprto, zadihati. V mestu boš videl le kakega najstnika na Ciaotu. Kje si bil 1.1. na otvoritvi sezone v Celju? Efendi in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno Marec 13, 2015 Deli Objavljeno Marec 13, 2015 Morostarji se ne vozijo po mestu, ampak gremo na odprto, zadihati. V mestu boš videl le kakega najstnika na Ciaotu. Kje si bil 1.1. na otvoritvi sezone v Celju? Na šihtu, jebiga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Marec 13, 2015 Deli Objavljeno Marec 13, 2015 notranc, mislim da teb ne bo treba več u trgovino hodit, boš dobil prepoved nabave- ti tvoji makaroni so ful predragi tud če so v akciji. 1 vrečka makaronov + poln tank bencina. A sm te prehitu v Postojni ? notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Marec 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2015 skalar36, DAMI34, Efendi in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 notranc, mislim da teb ne bo treba več u trgovino hodit, boš dobil prepoved nabave- ti tvoji makaroni so ful predragi tud če so v akciji. 1 vrečka makaronov + poln tank bencina. A sm te prehitu v Postojni ? Ja pri letališču si šel mimo nas Lp,n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Leta 2009 je bil 14. marec prav tako kakor danes sobota in ker sem rojen v znamenju ribe, sva se takrat s kolegom odpeljala do Zadra, pogledati če je morje še vedno slano ... .) Po vrnitvi nazaj domov "je sledil žur do jutranjih ur" ... .) Tudi danes me je že dopoldne "zopet vleko k vodi" ... vandrovec, Mia, notranc in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ciko86 Objavljeno Marec 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2015 (popravljeno) Nic kaj posebnega,Koper-Štanjel Popravljeno Marec 14, 2015. Popravil Ciko86 rumenicestak, DAMI34, Schultz in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Marec 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Nadiža Efendi, TakeALookAround, Kmet2 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kras Objavljeno Marec 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Popravni izpit od zadnič rt Kamenjak Zivnorc, Schultz, vandrovec in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2015 ...na kofe v Limski kanal... Lp, notranc KilleRBee, Keiko, RobiRoberto in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se