Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 (popravljeno) dobra makina, tle ni kej.... tole je pa dodatek lastniku, ki bo zadevo nekoč prodajal kot super duper ohranjeno, redno servisirano s potrjeno servisno knjižico pa u nulo al pa še bolj spedenano... top speed naj bi bil 240km/h.... 230km/h v dolžini 100km v fazi utekavanja pri vrjetno 5.500-6.000 obr/min kar priporoča dukatijev uporabniški priročnik o fazi utekavanja? Motor je star 2 leti in ima 45kkm.....sam tok v utekavanju........pa top speed po števcu je blo km manj kot 250kmh.....še kaj? Popravljeno Januar 7, 2015. Popravil Kmet2 trebor in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 Motor je star 2 leti in ima 45kkm.....sam tok v utekavanju........pa top speed po števcu je blo km manj kot 250kmh.....še kaj? se posipam s pepelom..... tolk hrupa v tolk temah, da sm biu prepričan, da je nov...... trebor in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 se posipam s pepelom..... tolk hrupa v tolk temah, da sm biu prepričan, da je nov...... V kolikih temah pa sem jaz osebno delal hrup razen za v to namenjenih? trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 Všečkam vse slikce.. ...je**te se, rajcarji.. iz tvojih ust v božje uhe.. :lol: slikc nekaj časa ne bo ker gre suwath na dodelavo za sneg... :grim Ninč. in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 iz tvojih ust v božje uhe.. :lol: vsaj prov si zastopu, jst sam dobr želim thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 vsaj prov si zastopu, jst sam dobr želim najbolj sem zastopil drugi stavek ... čeprov tist taprvo pride za tadrugmo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 odvisn, kam se peleš pa offtopic sva, jst nimam nbene slikce za prlept pa še encajt je ne bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 najbolj sem zastopil drugi stavek ... čeprov tist taprvo pride za tadrugmo.. hahahaha...sam jebite pa rajcajne je zastopu... trebor in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Januar 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 8, 2015 (popravljeno) Med preverjanjem, če mama Ćobanka in sinko Ćobankic lepo skrbita za petelina se je odkotrlikalo cca 130 km... Popravljeno Januar 8, 2015. Popravil Nearrain TakeALookAround, Kmet2, Keiko in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Všečkam vse slikce.. ...je**te se, rajcarji.. Mene pri teh temperaturah bolj rajca kaj takega kot vožnja z motorjem, sem pač ponosen softić TakeALookAround, Efendi, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 a to je tvoj vtis z dnevne vožnje? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Te žal še nisem vozil Je pa vozna, definitivno... trebor, pik1 in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Važn da pogreje v teh temperaturah Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Mene pri teh temperaturah bolj rajca kaj takega kot vožnja z motorjem, sem pač ponosen softić A prav take mal pobarvane te rajcajo,prid v Kočevje jih je velik :lol: DAMI34, Ninč., trebor in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 ... ja pa še med prsti na nogah imajo malo črnega... trebor, Kor13, DXR16 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 ... ja pa še med prsti na nogah imajo malo črnega... Tisto črno med prsti bi spadalo v novo temo "začimbe" :xx: DAMI34, Zivnorc, trebor in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Ne boste mi je zagraužal Efendi, Scarlett, NX650 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Ne boste mi je zagraužal Kerinov grm (gipsy town na našem koncu :grim ) Kor13, trebor in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Mene pri teh temperaturah bolj rajca kaj takega kot vožnja z motorjem, sem pač ponosen softić Kaj ti pomaga (oz njej), ce si pa SofT TIč . . . PS: nej ti bo...si vsaj Ponosen, ce ze ne mors bit Pokoncen Kmet2, dondule, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Veš kak je, paše to zraven mečke vizuelno, pa kakorkoli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Kerinov grm (gipsy town na našem koncu :grim ) Ta je druge rase verjetno, sicer pa nisem rasno omejen... Fina je čokolada in vanilija... dondule in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno Januar 9, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Veš kak je, paše to zraven mečke vizuelno, pa kakorkoli... najbrž bi ti njen foter in bratje posodili še mečko, da jo pelješ na randi. br Tedybear, builder, dondule in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 eno od mnogih francoskih predmestij.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 (popravljeno) najbrž bi ti njen foter in bratje posodili še mečko, da jo pelješ na randi. br lej, ko bi se peljal zraven tebe, bi ti pomahal.... s sredincem Sicer pa bo dovolj o tem, nazaj na dnevne vtise. Popravljeno Januar 9, 2015. Popravil Fantocci builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Mah...Nč...Predam se ...Grem! .... stari, sam "hrbtenice" pa res nimaš ... Nearrain, trebor, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se