maus Objavljeno April 15, 2015 Deli Objavljeno April 15, 2015 kwa se pa štulite umes :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 15, 2015 Deli Objavljeno April 15, 2015 sej se nism umes.. sam zravn.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 15, 2015 Deli Objavljeno April 15, 2015 Današnji vtisi so skromni ,a smo razveselili Zivganorca na rehabilitaciji v Dolenjskih Toplicah z Nearreinom ..... Zakrožla sva še čez dvor v Kočevje,v Ložinah pri medvedku sva pojedla in nazaj v smog .....200km z povsem plešastimi gumami,še dobr da sem Neareina danes peljal zadaj na MTS in mi je moral vrniti uslugo,pa sem probam mal novega S1000r.....prijetno presenečen Kaj ne poveš, da lenariš v moji bližini! Če daš z en kofe, te pridem celo pogledat takole "usput" iz šihta....z motorjem seveda, da ti malo" lušt" naredim Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno April 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 15, 2015 (popravljeno) Trio Adio se je odpravil ob 9 zjutraj na 600 kilometrsko odisejado s ciljem narediti Cortino spet slovensko. Misija je uspela nad pricakovanji. Od jutri naprej bodo avtohtoni prebivalci jodlali izkljucno v slovenscini. Popravljeno April 15, 2015. Popravil Nearrain pik1, Kmet2, Scarlett in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno April 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 15, 2015 (popravljeno) Danes samo enka kratka po krasu preko Štjaka (švice) v Novo Gorico na kofe. Kratkih a sladkih 90 km. pogled na vipavsko dolino Popravljeno April 15, 2015. Popravil Schultz RobiRoberto, DXR16, Nearrain in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest faco Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Trio Adio se je odpravil ob 9 zjutraj na 600 kilometrsko odisejado s ciljem narediti Cortino spet slovensko. Misija je uspela nad pricakovanji. Od jutri naprej bodo avtohtoni prebivalci jodlali izkljucno v slovenscini. Bravo, svaka čast! Koliko km pa že imate prevoženih letos? Sam jih imam 7kkm, a sem za vas očitno pravi vajenec. Ali so prelazi že odprti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Bravo, svaka čast! Koliko km pa že imate prevoženih letos? Sam jih imam 7kkm, a sem za vas očitno pravi vajenec. Ali so prelazi že odprti? Vecina je mislim da je kopna,vsaj te okoli Cortine,to kar smo se mi vozili je bilo suho. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 Včeraj je bil izlet v duhu iskanja snega in leda .) in ker se bmflarjom ne vrjame čisto vse ,povem še mojo stran medalje Kranjska Gora Do zdaj sem bil prepričan da je poševni stolp v Pisi Passo di Maurio al neki takšnega Kmalu za tem se začnejo prelepi razgledi Itak sm vedno pameten in rinem z cestnim motorjem na šoder...........komaj sem izplul iz struge :glare: Pridemo do jezera........idila.... Ta mladi guncamo norije,tastari pa slikajo Blo je grozno vroče in z Nearreinpom sma potrebovala ohladitev Poleti ne najdeš takšnega prizora saj je vsepovsod agresor zvani človek ^_^ Ko dobro pogledam najdem še Mausa in njegovega bratca,delata posek za novo AC :lol: Še ena panoramska Celo pot sem bil zadržan,če vam povem da sem MTS spravil na 5l porabe na 100km ,bil zelo nežen in razumevajoč do Italijanke,dokler ne vidim dooolge ravnine v Austriji in prkeblam kakor gre,seveda takšno srečo kot imam zadnje čase je letel približno na omejitev 80kmh mim stacionarca 200kmh sej mi je mogu Nearrein takoj pokvart dan...........ej a ga nisi vidu vsaj tih bi lahko bil do večera ,....... :yes: Od vse muke spijem radensko ki si jo zmešam z protein praškom,si morš mislt kakšna žlabudra je to za popit in to samo zato ker Avstrijka ne razume kaj je navadna voda -_- Domov čez Korensko sedlo kjer najdem parkirano še eno Multistrado starejši model,sta pa zelo podobna,tresajoča in požrešna Izplen današnje fure je dokončanje pnevmatik in jutrišnji servis ,potovali so dve bavarski kanti in en z dušo in karakterjem ,nabral pa sem 630km novih snežno ledenih ,lp Pa še dokaz............ Pravi Nearrein da tud za na ogenj ni več kaj šele da bi jo imel na motorju maj08, builder, Kras in 36 others 39 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Vceraj krog cez Cortino,600km, v druzbi Nearraina in Kmeta, Kmet na sreco z znucanimi gumami ,tako da ni slo na izpadanje.Super. Scarlett, bentley, builder in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Kmet :jezen sem mogu sam po savni mucke ganjat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 Eni si vzamejo dan frej, jaz pa šefu ob enih rečem, da grem na motor....prva guma na Versisu me je mučila...potresavala balanca sem in tja razen pri 140 kkm je bil mir. 140km se pa ne moreš stalno vozit. Lahko Versys razpade, pa še kak radar te lahko zazna. Se ti jaz odpravim lepo lagano na popoldansko furco...iz najužnejšega dela slovenije, proti najbolj severnemu delu . Nimam ti ja Multistrade al pa super GS.a, da bi bil za eno uro gor...pa grem Kočevje - Dvor - Ivančna- Grad Bogenšper pavza - Litija - Trbovlje - Žalec - Velenje...tam se pa začne žurka ura 15.oo vsi domov, valda rata gužwa...še delo na cesti, pa smo šli, malo hitreje kot z biciklom...Pridem jaz nekak do Dravograda, kje je Radlje ob Dravi, se mi tudi sanja ne...GPS.u je blo malo bolj jasno. Pridem jaz do Širnika pa opet gužwa . Pustim ključe razložim kaj je narobe in dobim od šefa kupon za kafe...čakam...uro in pol, rečem svaka čast za toliko biznisa . Nimaš kej treba potrpet...sonce zgubiva na moči...počas ratam nestrpen...me pa g. Primož preseneti s preprostostjo...razumem zakaj mu tako dobro laufa. Ker je ata res neki posebnega, mi pravi nč se ne sekiraj, bomo dal kr novo gumo gor, bomo kr zamenjali ti si samo izberi kaj bi imel. Doplačam razliko za novo, vzamem kr RoadAttack 2 EVO, dobim gratis premontažo in balansiranje, še enkrat res kapo dol Primožu. Mi zaželi srečno pot in jaz v zatonu sonca proti domu. Speljem, potegnem, balanca se ne trese več...divje . Čeprav sem na ketogeni dieti, sem si prvošču tavlko vrečo ogljikovih hidratov :grim Potem pa po isti trasi nazaj, za kej drugega ni blo niti časa. Na Marički čakam vse glasne dirkače, da gremo malo drgnit stopalke pa nobenega ni bilo nikjer ...valda ker norc pa bo aprila ob osmih zvečer na Mariji reki :grrr Grad Bogenšperk ponoči sploh ni bil tako vabljiv...nikoli nisem maral grozljivk... Grozljivka se šele začne nekje pri tabli na kateri so narisani medvedi: od tam naprej pa rezek leden zrak...pridem ob 22.00 domov s skupnim izkupičkom 400 km. Ni slabo za popoldansko vožnjo...dvomim da kdaj še kaj podobnega ponovim aprila DXR16, MiNa, Kras in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fazer03 Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 Je lepo pozimi na Lago di Misurina, ampak meni je zaradi temperatur ljubše poleti ... UnionJack, DAMI34, builder in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Spet naredil dobro delo. Kmet je lahko po dolgem casu peljal motor. PS: zgleda da bom lahk cel cigaret pokadil v nebesih preden me fuknejo ven. DAMI34, Kmet2, motozajebant in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Toje je mogl bit pa res dobr ok, razn radarfočk Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 Ker sem danes na Očesni klinik od zdravnice "dobil ustno zagotovilo", da zmerna hoja in vožnja s kolesom nista več nevarna za moje operirano oko, sem se kmalu po prihodu iz Ljubljane, brez kosila, s Cultom odpeljal do Divjega jezera preveriti, če je malo bolj zgodnjo uro končno le celo obsijano s soncem, vendar tudi danes ni bilo , zato sem pa opazil, da vode v njem ni prav veliko in poizkusil, kar sem mislil da mogoče danes lahko uspe, in uspelo mi je, sicer samo 11 km vožnje s Cultom + hoja, brez pomoči pohodnih palic sicer like homorobertus, toda vseeno ... Schultz, Mia, builder in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Včeraj je bil izlet v duhu iskanja snega in leda .) in ker se bmflarjom ne vrjame čisto vse ,povem še mojo stran medalje Kranjska Gora Dokaz, da res nisi ljubitelj zime, pa te "zimska" geografija mal....to je pri starem gostišču Špik v Gozd-Martuljku, do Kr. gore je pol še ene 4 km. Vsekakor pa...lep izlet. Kmet2 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 Krajša popoldanska furca-ogled Gorenjskih biserov. Najprej slovo od snega, potem pa v dolino pogledat kam se bomo hodili poleti kopat. MiNa, a79, TOMCAT in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 Ker bo mnda neki slab vreme prsel na obisk, sem mogu tole dans izkoristit. Ob 9ih iz sihta, oblect usnje in hopa. Od doma - Kočevje - Delnice - Grobnik (Italjani se mi zdi tiscal po pisti) - Rijeka (vamo tamo, sem tja) - Matuji - Bregi - Učka - Lupoglav - Buzet - skoraj Motovun - Buje - Koper - Ankaran - Crni kal -Postojna - ride - Vrhnika - Ivancna gorica - domu. Glede na to, da so imel baje polcaji neke radarje postavljene, nism vidu niti enga policaja. Ne nasga, ne hrvaskiga - razen na meji. Vreme soncno, zmerno do pretezno oblacno na momente, ceste solidne. Nabralo se je 457 km, pocutm se pa , kot da bi cel dan krompir sadil (delal jarke z motiko). Ucka Honda power Kmet2, skalar36, MPeco in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 Danes pa najprej do TC-ja po en dodatek za benkota, ker je bil dan še mlad sem si rekel OK grem pa še k sosedom mal pofirbcat. Ceste prazne le napoved "radarskega maratona" je zahtevala in umirjeno desnico. Od tam pa ob Vrbskem jezeru proti Celovcu Nato pa do Borovelj, Železne Kapele in čez hrib - Pavličevo Sedlo nazaj domov. 408 km se je nabralo. BMWflar, motom, skalaprava in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava n_majk Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 Evo..tud moj motorin se je zbudil... tri dni, vsak dan dobrih 100 km, lanski benz porabljen.... gsxf750, bajkr88, Keiko in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 Ma moram napisat sredin vtis. Z otimom sva nardila eno dobro delo... Po službi sva se dobila v Ljubljani in plan je bil do Črnega Kala obrnit potem pa OMW Postojna, kjer sem bil zmenjen še z enim kolegom. Pičiva dol, brez vmesnih postankov, obrneva na "dnu" kala in nazaj proti Postojni. 2km pred Kozino pa vidiva strica, ki rine svoj motor v breg. Odločiva se, da ustaviva in ponudiva pomoč O:-) Zmanjkalo bencina. Ja kul, greva do bencinske po litr bencina, pa saj sva tudi mi2 morala že tankat. Hja kam pa natočit liter?? Vzel dva fruca 0,5l in spil na "ex" (scal še 5x potem do doma haha). No pripeljeva stricu bencin in stric se nama zahvaljuje na veliko in želi dat za kavo in ker sem bil zmenjen z kolegom na OMW smo bili zmenjeni. No stricu je zmanjkal bencina v 2015 Ducati 1299 Panigale S FAKING LEP MOTOR! ... po čveku in kavici pa z otimom in Frcem proti LJ. Ma ni šlo na direkt, smo moral čez Idrijo in Cerkno... Lepo je bilo. Stric je vzel kontakt in nam ponudil "en krog" z dučetom (hehe faca), jaz pa bedak ponovno po temi domov s temnim vizirjem na čeladi (pa če je tko faaaajn se vozit pa mi ura uide) TOMCAT, Schultz, DAMI34 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MartinKranjski Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Panigale nemška tablica? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ringo5 Objavljeno April 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2015 No pa smo še mi prilezli iz zimskega spanja. Danes samo do Moto Mirči v Slovenske Konjice na predsezonski servisni pregled in nazaj...ampak dovolj, da smo spet "not padli" :-) Janezs, Schultz, DAMI34 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Panigale nemška tablica? :grrr slovenska! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest faco Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 So mi dali trije adio mislit, da je prišel čas za hribe...včeraj nad Logarsko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se