Popularna objava Wakasaki Objavljeno April 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 17, 2015 (popravljeno) Kratka a sladka 140km Slika nove bitne slike (3).bmp Popravljeno April 17, 2015. Popravil Wakasaki notranc, Janezs, Schultz in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 17, 2015 Včeraj nisem mislil nikamor,tekal po opravkih ,večinoma zaradtorja in bližajočega potovanja za 1 maj,servisi,pnevmatike itd.....a me Nearrein vseno pregovori naj grem utečt svoj novi motor Mahneva jo čez Kras... Z Nearreinom postaneva lačna...kam....ja Ajdovcu Damiju 34 tam se najbolje je pa še zastonj je vmes srečava še Borutta in njegovo lepšo polovico ,pobereva še njih in vsi se prvlečemo na suho sadje.....hvala Dami34 ^_^ Še skok na Sinji vrh. Tukaj gor je gostilna pri kateri se moraš prej najavit,imajo pa same domače dobrote od kruha naprej,toplo priporočam pa še zelo ugodne cene za dobrote in super postrežba Evo ekipa ...malo mešano...od kmetov ,kapitanov do policajev slikano pred restavracijo ......pojej kolikor moreš (brezplačno ) Borutt in žena se odcepita ,midva z Nearreinom pa do izvira Hubla Počas domov GSA je pa .....sploh ne bom komentiral ^_^ 250km tok mal za popoldne lp markII, motom, RobiRoberto in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava otim Objavljeno April 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 17, 2015 Ma moram napisat sredin vtis. Z otimom sva nardila eno dobro delo... Po službi sva se dobila v Ljubljani in plan je bil do Črnega Kala obrnit potem pa OMW Postojna, kjer sem bil zmenjen še z enim kolegom. Pičiva dol, brez vmesnih postankov, obrneva na "dnu" kala in nazaj proti Postojni. 2km pred Kozino pa vidiva strica, ki rine svoj motor v breg. Odločiva se, da ustaviva in ponudiva pomoč O:-) Zmanjkalo bencina. Ja kul, greva do bencinske po litr bencina, pa saj sva tudi mi2 morala že tankat. Hja kam pa natočit liter?? Vzel dva fruca 0,5l in spil na "ex" (scal še 5x potem do doma haha). No pripeljeva stricu bencin in stric se nama zahvaljuje na veliko in želi dat za kavo in ker sem bil zmenjen z kolegom na OMW smo bili zmenjeni. No stricu je zmanjkal bencina v 2015 Ducati 1299 Panigale S FAKING LEP MOTOR! ... po čveku in kavici pa z otimom in Frcem proti LJ. Ma ni šlo na direkt, smo moral čez Idrijo in Cerkno... Lepo je bilo. Stric je vzel kontakt in nam ponudil "en krog" z dučetom (hehe faca), jaz pa bedak ponovno po temi domov s temnim vizirjem na čeladi (pa če je tko faaaajn se vozit pa mi ura uide) Ja res sva prave dobričine:) Vreme je bil lep, Ducati pa še lepši Zaenkrat se stric še ni oglasu, boš obveščen, če se bo. Si pa pozabu, da ima tud Aprilio Touno v4r, katero je tudi ponudil za testni krog! Najprej ride s tuno, potem pa še s panigaleton - to bi bil idealen dan Pa še slika stroja: mladench, DXR16, markII in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Z Nearreinom postaneva lačna...kam....ja Ajdovcu Damiju 34 tam se najbolje je pa še zastonj je vmes srečava še Borutta in njegovo lepšo polovico ,pobereva še njih in vsi se prvlečemo na suho sadje.....hvala Dami34 ^_^ lp Nč ne priznam, nikogar ne poznam, kr neki...kdo ste sploh vi? builder, Nearrain in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Z Nearreinom postaneva lačna...kam....ja Ajdovcu Damiju 34 tam se najbolje je pa še zastonj je vmes srečava še Borutta in njegovo lepšo polovico ,pobereva še njih in vsi se prvlečemo na suho sadje.....hvala Dami34 ^_^ še dobro, da se nista mimo ustavla, k men je zmanjkalo kruha Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 A bi dal kakšne koordinate za ta DAMIČASTI34XBAR...al se bomo (vsaj jaz) še naprej vozil lačni skozi Wajdušno, pa se uspel napojit šele pri kolegu v Dobravljah. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 A bi dal kakšne koordinate za ta DAMIČASTI34XBAR...al se bomo (vsaj jaz) še naprej vozil lačni skozi Wajdušno, pa se uspel napojit šele pri kolegu v Dobravljah. To so zaupne informacije.....kaj češ da me Dami34 odstavi kot Cerar,Vebra DAMI34, gsxf750, Tedybear in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Počas domov GSA je pa .....sploh ne bom komentiral ... No, pa vseeno malo pokomentiraj GSA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 No, pa vseeno malo pokomentiraj GSA. Vse lahko povem samo v presežkih pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 ok, kašen moped je to? - ta desn mislm, s to masko pa balanco gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 17, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2015 ok, kašen moped je to? - ta desn mislm, s to masko pa balanco Mlajša sestra od levega. DAMI34, Kmet2, UnionJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Oba sta huda mopija , sam nevem kk mate tolk soldou da menate stroje ku gate jebomast MPeco, dondule in deyo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Vse lahko povem samo v presežkih In kakšni so ti presežki, glede na to da si lastiš najhujšo konkurenco? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 In kakšni so ti presežki, glede na to da si lastiš najhujšo konkurenco? Izjemno prožen agregat ki vleče zvezno že od 2rmph naprej,zelo suveren občutek v nagibu ,vzmetenje Dyna požira vse kar pridelajo naše ceste ,bremze (servo) brutalno dobre itd ....da ne smetim z vtisi preveč,skratka kar sem jaz vozil mu ni konkurence,še najbližje njemu lahko ob bok postavim 1190 ADV ! Oba sta huda mopija , sam nevem kk mate tolk soldou da menate stroje ku gate jebomast Ti povem recept dondule, UnionJack, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Oba sta huda mopija , sam nevem kk mate tolk soldou da menate stroje ku gate jebomast Kako to misliš ? Ene gate maš lohk za celo sezono, motorja pa ja ne morš celo sezono vozt enga in istga Kmet2, UnionJack, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 še dobro, da se nista mimo ustavla, k men je zmanjkalo kruha Pridemo edino na povabilo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Izjemno prožen agregat ki vleče zvezno že od 2rmph naprej,zelo suveren občutek v nagibu ,vzmetenje Dyna požira vse kar pridelajo naše ceste ,bremze (servo) brutalno dobre itd ....da ne smetim z vtisi preveč,skratka kar sem jaz vozil mu ni konkurence,še najbližje njemu lahko ob bok postavim 1190 ADV ! Ti povem recept versys1000 DAMI34, motozajebant in luxsa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 18, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2015 versys1000 Pelji in napiši o vtisu z dnevne vožnje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Ne bi zmogel, ker so že na v650 vrhunski občutki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Ne bi zmogel, ker so že na v650 vrhunski občutki Ti si pa za hece zadnje čase A spet kak plin testirajo v okolici snecer ? builder, skalar36, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Pismo tale Snecer ima pa srečo. Jaz sem mislil, da imava isti motor, pa zdaj vidim, da je on verjetno dobil kakšen prototip. :grim builder, Nearrain, luxsa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Pismo tale Snecer ima pa srečo. Jaz sem mislil, da imava isti motor, pa zdaj vidim, da je on verjetno dobil kakšen prototip. :grim Ja sej za reveža je tud krompir najboljša hrana ko ni nikoli še probal biftka ..... luxsa, KyoKon, Nearrain in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Pismo tale Snecer ima pa srečo. Jaz sem mislil, da imava isti motor, pa zdaj vidim, da je on verjetno dobil kakšen prototip. :grim Istega v nobenem primeru ne moreva imeti. Jaz se z v650 vrhunsko vozim, če pa imate drugi probleme, pa motor ni kriv, ampak verjetno osebnostne in fizične lastnosti. Ja sej za reveža je tud krompir najboljša hrana ko ni nikoli še probal biftka ..... A surovi biftek, da je dobra zadeva? to se pa res ne da primerjat s pečenim krompirjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Istega v nobenem primeru ne moreva imeti. Jaz se z v650 vrhunsko vozim, če pa imate drugi probleme, pa motor ni kriv, ampak verjetno osebnostne in fizične lastnosti. A surovi biftek, da je dobra zadeva? to se pa res ne da primerjat s pečenim krompirjem. Ja to je isto kot se ne da Kawasaki primerjat z BMW :grrr pik1, Nearrain, Ferrarist in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 škoda k se ni vtisnu tale sneg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se