Nearrain Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 škoda k se ni vtisnu tale sneg Kwa je žuželka? a ti spet niso tableti prjel? pikolo, skalar36, Kor13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Kwa je žuželka? a ti spet niso tableti prjel? kva je dež, a se spet vame vtikaš? a rabš kej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 kva je dež, a se spet vame vtikaš? a rabš kej? A si vticnica? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno April 19, 2015 Deli Objavljeno April 19, 2015 A si vticnica? Dejansko je, tako kot vse ženske na tem preljubem svetu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno April 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 19, 2015 ...beautiful sunday :K Whiskey, notranc, Mia in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dlicen Objavljeno April 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 19, 2015 Pestro danes v Istri. vandrovec, MiNa, builder in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gradbenik Objavljeno April 19, 2015 Deli Objavljeno April 19, 2015 Evo da se jaz kdaj povem svoje vtise. Danes je bil zegn motorjev na Vrhniki. Zbralo se nas je kar lepo stevilo, sem pricakoval manj motoristov. Mislim da nekje 60-80 motoristov. Potem kratka panoramska voznja in nato z manjso druzbo do Postojne na Omv. Nato pa tisti z malo vec casa proti Ilirski, vmes zavijemo proti Divaci, cez Sezano v Ng. in nato naprej do Mosta na Soci. Krajsi postanek in nato proti Idriji in nazaj proti osrednji Slo. Precej malo prometa, temperatura zelo primerna, skratka odlicen dan! Nevem ce je ze bilo kaj govora o novi cesti Idrija - Most na Soci. Sem zelo pozitivno presenecen nad novo cesto, ki sicer se ima nekaj odsekov v gradnji. Mislim da bo nova, sirsa in v celoti na novo asfaltirana kmalu ena najlepsih tras za motor pri nas, ceprav je meni osebno ze sedaj med boljsimi. Efendi, DAMI34, Mavti in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno April 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 19, 2015 Br br brrr, mrzlo blo danes zjutraj. Takolo stanje je bilo zjutraj .... Se vsedem na motor in prvo zapeljem do garaže v Velenju, med potjo pa mi kazalo 4 stopinje plusa . Dam spodaj še widstoper perilo čez, in ga ucvrem čez Gomilsko in Tohinsjko dolino na kamnik. Še nekaj časa od Kamnika naprej, mi skozi kazalo med 5 in max. 7 stopnij, no mal kasnej se je že ogrelo . Šibam mimo Brnika do Radovljice, malo naokoli pogledat festival čokolade. Čokolade si sicer nisme prvošču, sem si pa prvošču dva čokoladna pira, ampak, pred domom sevede nisem pil . Takle pa zgleda piksna pira za 3,50eur . Iz Radoveljce sem se zapelu še do Bleda, da nebi pozabu kako zgleda jezero blejsko . Parkiram tam pri jezeru čist ob strebričkih na avobusnem postajališču, nakar se par minut zatem parkira tam avtobus, več pa poskočijo kitajčeki , sevede takoj vsi v roke pa slikajo, da se je kar bliskalo naokoli . Iz Bleda pa ga ucvrem mimo Jesenic in Kranjske Gore čez Korensko sedlo, vse do .... buldožerja :grim. Malo počijemo in odlijemo :lol1:ter jo ucvremo mimo Beljaka proti Borovljam, pred Borovljami pa krenem čez hrib oz. Podljubelj do Tržiča, nato pa smer Medvode, Zbiljsko jezero, Kamnik, Črnivec, Mozirje in do doma . Čudovitih 382,7km ..... zadnja guma čist spustla dušo, tak da jutr oz. sredo nujno po nove gume, tokrat verjetno mišelinke :grim. DAMI34, RobiRoberto, stromar-aly in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maxiscooter Objavljeno April 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 19, 2015 Nedeljska "Jadranka". Prijetno je bilo danes na "Jadranki", prav pasalo. Malo oziroma nič motorjev, nič vozil in predvsem nič radarjev . Temperatura je bila nekje med 14 - 17 C°, razen zjutraj v Podgorju skromnih 9 C° kar pa smo hitro pozabili, ko smo prispeli nad Rijeko. Kondicijskih 525 km opravljenih :grim Vrata Jadrana Pred Senjem - malo je vleko Senj Karlobag ...za pomoč uporabite Google... :grim in še v povratku Vrata Jadrana ostale slike pa niso za objavo :grrr :grrr . Pasalo pa je HyperJack, MARE 65, Efendi in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Whiskey Objavljeno April 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 19, 2015 Danes je pa bilo res fletno. Najprej zjutraj super družba z BorutT-om & kolegom. Tudi na parking nismo mogli, ker so Ducatisti na OMV-ju občudovali BMW-jev enovaljni hard enduro. No, potem je sledila repriza ponesrečene lanske ture z začetka marca. Motovun: Sledil je Grožnjan. Za moj okus precej lepša in bolj urejena vasica. Čisto za konec pa še razgled z Malije proti Izoli. Sem mislil, da bo po včerajšnjem dežju kaj več razgleda proti Alpam, samo žal ne. MiNa, motom, aders in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno April 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 20, 2015 builder, RobiRoberto, Keiko in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno April 20, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 20, 2015 včeraj malo po okolici RobiRoberto, skalaprava, DAMI34 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 20, 2015 Deli Objavljeno April 20, 2015 js sm se meu tut fajn :krneki: Whiskey, UnionJack, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MartinKranjski Objavljeno April 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 20, 2015 Današnja furca HyperJack, MiNa, builder in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno April 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 20, 2015 Spet ena popoldanska =) Kočevje - Ribnica - Sodražica - Stari trg pri Ložu - Snežniški grad v vsej svoji lepoti: Izletne cone polne dreves: Potem pa naslednjih 20km gozdna avtocesta...tempomat na 40 km/h V Mašunu sem želel pogledati ostanke "gradu", pa mi niso pustili, že od daleč sta mi dva tipa žugala da ne smem naprej...hmm, je to zasebna last? Nikjer ni pisalo da je .. Izjemna skulptura =) Potem pa samo še spust do Knežaka V postojni pa kawica s Cofkom in Nearrainom, potem pa domov. Odličnih 180km vandrovec, Nearrain, pik1 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 20, 2015 Deli Objavljeno April 20, 2015 (popravljeno) Spet ena popoldanska =) Kočevje - Ribnica - Sodražica - Stari trg pri Ložu - Snežniški grad v vsej svoji lepoti: Izletne cone polne dreves: Potem pa naslednjih 20km gozdna avtocesta...tempomat na 40 km/ V Mašunu sem želel pogledati ostanke "gradu", pa mi niso pustili, že od daleč sta mi dva tipa žugala da ne smem naprej...hmm, je to zasebna last? Nikjer ni pisalo da je .. Izjemna skulptura =) Potem pa samo še spust do Knežaka V postojni pa kawica s Cofkom in Nearrainom, potem pa domov. Odličnih 180km Sem se mim OMV Postojna pelu okol 17.30 in je bil en rdeč Kwak parkiran. Tvoj? Lp,n Popravljeno April 20, 2015. Popravil notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 21, 2015 Deli Objavljeno April 21, 2015 Sem se mim OMV Postojna pelu okol 17.30 in je bil en rdeč Kwak parkiran. Tvoj? Lp,n Jap :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2015 Danes takoj po kosilu in : Roberto zopet na kolo, za dušo, kolk, koleno in upam da tudi za oko ... DAMI34, Ktr1sk, Schultz in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno April 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2015 Sel na drug konc Ljubljane po opravkih preko Javornikov, Nanosa, Krasa, Postojnskega OMW in Planinskih rid. Pregovorno ni nujno, da je vsaka bliznjica najkrajsa pot. 530km bliznjic se je spotoma nabralo HyperJack, MPeco, Maximus in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno April 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2015 Jest sm sel tudi mal zapeljat mojo yamahco.... Millstätter see... Keiko, MPeco, Kmet2 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nikii Objavljeno April 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2015 (popravljeno) Končno primerno vreme in razumevanje v službi za nujen predčasni odhod Ljubljana - Ljubelj - Villacher Alpen Strasse - Mojstrana (najboljša pizza v Kotu ) - Ljubljana Sami samcati Hondi ... on the top of the hill Pogled na Triglav Kot - Mojstrana Popravljeno April 21, 2015. Popravil Nikii Schultz, stromar-aly, DAMI34 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 21, 2015 Deli Objavljeno April 21, 2015 Sami samcati Hondi ... on the top of the hill Pogled na Triglav DSC_0607.JPG Hvala. Lepo si mi približal Krnico in Kriško steno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MartinKranjski Objavljeno April 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2015 Na Lisci še ne poganja trava notranc, MiNa, DAMI34 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 Po pravici povem, ne vem kje sm se včeri vozu...ene 4km nadmorske nad Polhovim Gradcem:) makadam pa čudoviti razgledi builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nikii Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 Hvala. Lepo si mi približal Krnico in Kriško steno. Me veseli, da sem ti ju približala. Maximus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se