Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 22, 2015 ITAK = ker ko so se mi od včerajšnje vožnje boleče mišice obeh nog zopet segrele , se je tudi bolečina zmanjšala na sprejemljivo vrednost ... builder, mladench, Keiko in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 Sem vas velik sreču pa nbenga vidu. Schultz, DAMI34, Nearrain in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 Na poti iz službe recimo, da vtis ni najboljši ... in ja, v vozičku je bil otrok in ne kakšne sadike repe ... Maximus, Zivnorc, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 Me veseli, da sem ti ju približala. Cmok sem požrl.. ....moje globoko opravičilo . Lepe slike si NAREDILA. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 22, 2015 Danes pa do Grobnika in potem 8x okoli (pista skoraj kot naše ceste) še dobro da imam "enduro" . Vseeno se pozna na gumah, da nisem vozil po "terenu". Kmet2, markII, Janezs in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno April 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 22, 2015 (popravljeno) Lj-Veleje-Pavelic-Jezersko-Lj 250km vtiskov PS: pomagal Kmetu pri penetraciji v Holtzer krajino in pravocasnim umikom iz Nje, preden je utegnil spet najt kaksen avstrijski stacionarni radar Popravljeno April 22, 2015. Popravil Nearrain gsxf750, Kmet2, BIZIXXX in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ciciban Objavljeno April 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 22, 2015 Malo križaril po vaseh do Kumrovca. Ninč., sayo, DAMI34 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 Na poti iz službe recimo, da vtis ni najboljši ... in ja, v vozičku je bil otrok in ne kakšne sadike repe ... ok, to so strojanovi na nemski cesti..... dons vtis do vrtojbe in nazaj. zihr je ksna bolsa pot do gorice od rebrnic ker zale ob autocesti ni za 1/2K ! Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 Juhu tudi danes izkoristil soncek po sluzbi.... Villach-feldkirchen-Sankt veit-althofen-mölbling-in po isti poti nazaj do Villacha;) cedevita, ciciban, UnionJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 ok, to so strojanovi na nemski cesti..... dons vtis do vrtojbe in nazaj. zihr je ksna bolsa pot do gorice od rebrnic ker zale ob autocesti ni za 1/2K ! Lahko greš čez Kras, če pa že hočeš rebrnice jih pač odvoziš in potem malo naprej od Podnanosa zaviješ za vas Manče in greš potem Štanjel-Dornberk-Gorica Kmet2 in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 (popravljeno) Danes je bilo že kar malo prevroče za se fijakat z motorjem. Sem počakal, da se je sonce skrilo in gas A vidi ti vraga, kaj vse srečaš po cesti. Če vidiš avtomobilista na stranski cesti, pač veš, da te bo izsilil in si previden. Ajde, to poznamo. Grem jaz lepo mim Brnika po stari cesti prot Kranju. Nasproti se pripelje karavana kao pomembnih kravatastih riti, rdeče in plave lučke in se vozijo PO SREDINI CESTE!!! :angry: Sredi noči, vse se sveti in bliska in ti sam vidiš, da se nekaj vali proti tebi, pa da se zgeda ne drži svojega pasu. Ves kontra promet so zrinili dol s ceste, da so rili po bankinah (ki itak niso vzdrževane). Jaz sem se stisnil na rob asfalta, po bankinah pač z mopedom ne bom ril zaradi butlov na cesti in me dva skoraj zbijeta. Pa kaj si ti normalen ?!? Kaj če bi bil šleper nasproti, bi ga zrinili v jarek al bi se hladnokrvno zabili vanj?? Ej to je res samo za bombo vržt, drugo jim ne pomaga zgleda................. DA FUQ :glare: Evo ti današen vtis..... Popravljeno April 22, 2015. Popravil stromar-aly cedevita, Janezs in Kor13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 Danes je bilo že kar malo prevroče za se fijakat z motorjem. Sem počakal, da se je sonce skrilo in gas A vidi ti vraga, kaj vse srečaš po cesti. Če vidiš avtomobilista na stranski cesti, pač veš, da te bo izsilil in si previden. Ajde, to poznamo. Grem jaz lepo mim Brnika po stari cesti prot Kranju. Nasproti se pripelje karavana kao pomembnih kravatastih riti, rdeče in plave lučke in se vozijo PO SREDINI CESTE!!! :angry: Sredi noči, vse se sveti in bliska in ti sam vidiš, da se nekaj vali proti tebi, pa da se zgeda ne drži svojega pasu. Ves kontra promet so zrinili dol s ceste, da so rili po bankinah (ki itak niso vzdrževane). Jaz sem se stisnil na rob asfalta, po bankinah pač z mopedom ne bom ril zaradi butlov na cesti in me dva skoraj zbijeta. Pa kaj si ti normalen ?!? Kaj če bi bil šleper nasproti, bi ga zrinili v jarek al bi se hladnokrvno zabili vanj?? Ej to je res samo za bombo vržt, drugo jim ne pomaga zgleda................. DA FUQ :glare: Evo ti današen vtis..... A še ne veš? domišljavi snobi ,egoisti in kreteni, ki nam vladajo imajo imajo pač sebi primerno spremstvo.....boli njih k......žal. Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno April 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 22, 2015 . ... popoldne začel z enim prjatlom ... ... čez Ljubelj v Ajznkapl ... pa nazaj gor ... zarobit ušesa na novih gumah ... ... od Jezerskega naprej pa z drugima dvema prjatloma ... k sta pa mal bolj poznana tle gor ... pa še na stezo Brnik mal pogledat ... Nearrain, Mia, Schultz in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 23, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2015 Nč ni res lažejo Blo je pa takole Na X-Lite 1003 mi je cirknila komunikacija in pred prvomajskim potovanjem si tega res ne morem privoščit ,saj me žena preko nje opominja kdaj moram bremzat Pri Kompiju v Velenju kjer so spet pokazali profesiomalnost in učinkovitost,hvala fantje iz Compako Še Nearrein je nekaj probaval a ma za vsako preklopno premočno čeljust :grim Dokler so fantje odpravljali napake na čeladi sva z neareinom odpravljala prometne predpise ki prepovedujejo kar je nam zanimivo :grim Vrjetno vsem znani pogled na Logarsko dolino kjer je pred leti bila posneta reklama Slovenija moja dežela,panoja več ni in čedalje manj tudi moja vaša dežela :closedeyes: Te bmflarji tud parkirat ne znajo ,naj jim že enkrat ročno zavoro namontirajo Tako sva pristala na Jezerskem ,po Železni Kaplji so nove Road Attack utečene za jutrišnji napad Snecerja ki že v zasedi čaka v Franciji Ob jezeru vidim še znan motor,pomislim Dami34 ,pa sem se zmotu tega držijo skupaj rudeče nalepke in je po novem last Mladenicha ,Damijevga pa zelene . Nakar se pripelje še Pik 1 in klobasanje se lohk začne :lol: Pojemo pa se sproti zapeljemo še do piste za motokros v Brniku kjer odpeljemo nekaj krogov ,Pik 1 postavi rekord proge .....ja ja fantje GSA ne pa kroska :lol: Doma se ustavimo še na proteinski šejk in po 250 kmjčkih odpeketamo vsak na svojo stran močvirja ,lp Schultz, deyo, Keiko in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 mate srečo da ste zgodnji cajt bli na jezeru, ker če bi bli kak mesc kasnej, bi vas lovil kak razbacani ...... varnostnik na piciklu :lol: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava n_majk Objavljeno April 23, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2015 vidim da smo vceraj vsi neki plezali ker je bilo res toplo... jaz nisem sel previsoko apak vseeno je bilo lepo.. mal nad Idrijo in Vipavo.... nismo edini na soncku... DAMI34, skalar36, Efendi in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MartinKranjski Objavljeno April 23, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2015 (popravljeno) Današnja fura Popravljeno April 23, 2015. Popravil MartinKranjski MiNa, DAMI34, RobiRoberto in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Vrjetno vsem znani pogled na Logarsko dolino kjer je pred leti bila posneta reklama Slovenija moja dežela,panoja več ni in čedalje manj tudi moja vaša dežela :closedeyes: Trdeč ma najtežji karakter, se je kar upognilo. :grim Ninč., dlicen, Whiskey in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno April 23, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2015 Danes pa nisem pretiravu , zapelu sem se do Konjic na Menjavo ketne in zobnikov, pol pa na Roglo do Jurgovega in nazaj do Velenja. sem mislu prenočit, pa je blo tok poln, da sem se mogu spustit v dolino :grim KyoKon, Ninč., skalar36 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Danes pa nisem pretiravu , zapelu sem se do Konjic na Menjavo ketne in zobnikov, pol pa na Roglo do Jurgovega in nazaj do Velenja. 20150423_180716.jpg 20150423_181042.jpg 20150423_181227.jpg sem mislu prenočit, pa je blo tok poln, da sem se mogu spustit v dolino :grim sem te na cesti srečal tam pri Frankoloven okoli pol treh Nažalost sem bil v avtomobilu Mia 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno April 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2015 ataIBA, bajkr88, Janezs in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2015 Včerajšnji vtisi: NIČ NE BI IMEL PROTI, ČE BI SE MI VSAK DAN ZGODIL KAKŠEN TAK VTIS = Roberto on the road again with gasoline 25 km/h ROBERTO: Dober dan, jaz sem včeraj telefoniral zaradi rdečega SIM Orbita. Dober dan tudi vam. Rdečega bo treba še odpakirati. :notworthy: PRODAJALEC: Počakati bo treba uro in pol ali dve, da napolnim akumulator. Zato je bila najprej na vrsti kahwa ... :notworthy: ... in takoj za njo še nakup hrane za večerno "slavnostno večerjo", pri sosednjem Lidlu, kjer so tudi vedeli, da se v Mercator tehniki nekaj dogaja ... Zakaj Mercator tehnika ??? Ko je čet uro in pol zeooo prijazen prodajalc videl kako šepam po oddelku tehnike, me je posedel na dodatni stol za blagajno, poslal mojo drago v OMV "čez cesto" po bencin , midva sva pa ta čas izponila vse potrebne moje podatke "v knjigi" Sym ... :notworthy: Tako izgleda števec čisto novega skuterja. 500 prevočenih metrov pa pripada poizkusni vožnji prodajalaca po dorišču Meratorja, ko mu ga je končno le uspelo vžgati, ker je pred tem Orbit moral še "izpluvati" vse "konzrvirno olje" ... Pred 53 in pol leti me je moja mama iz postojnske porodnišnice peljala v Idrijo z avtobusom, danes sem se pa po mojem novem gasoline rojstvu vračal kar sam ... Dobrodošlice na RIDAH seveda ob taki uri ni bilo ... .) Obe dovolj visoki stranski gledali sta bili včeraj zame drugo in tretje oko :notworthy: , ker sem imel levega, kljub "integralni čeladi" (?) vseeno ves čas zaprtega, ker mi levo oko popači tudi dobro sliko desnega očesa ... Z yamaho pred pet in pol leti OUT, včeraj z Orbitom zopet IN ... Keiko, ringo5, Ciko86 in 85 others 88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 (popravljeno) Čestitke za nakup in veliko lepih ter varnih kilometrov! Naj ti lepo služi! Popravljeno April 24, 2015. Popravil ciciban UnionJack, skalar36, RobiRoberto in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 ToooO!! ČEstitke!! Zdej pa kolenčkat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 (popravljeno) Želim ti veliko varnih kilometrov. Popravljeno April 24, 2015. Popravil MiNa RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se