sayo Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Dobr da je vinjeta cela Kmet2, Efendi, Ninč. in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 (popravljeno) @Kmet2.....počasi kruzam nakar pred tunelom (prvim iz Paklenice proti Karlobagu) ugledam dim iz pnevmatik avtomobila pred mano.... tole se mi je pa res dopalo .. tko lepo se bere .. k si tak nežen člouk :krneki: pa kamion je diujau ...fizika...če se dve telesi z nadzvočno hitrostjo približujeta drugo drugemu, potem lahko en diuja, drug pa počas kruza. Popravljeno Maj 11, 2015. Popravil DAMI34 Scarlett, Kmet2, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 (popravljeno) Ni hudga,sam sem cel,motor je kasko ,življenje je lepo Sam da si ti cel,motor boš že porihtal,(a je bil preblisk "pa ne že s5") :hooray: Popravljeno Maj 11, 2015. Popravil dondule Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Žena je namest eurojackpot vplačala Kmetovo življensko zavarovanje ... Možnosti za dobitek so očitno odlične. Važno, da si cel, za tebe se ne dobi kasko pa rezervne dele, prestar model pa preveč divji! :grrr bajkr88, Ninč., mladench in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ivan3a Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Za letošnje prvomajske praznike smo se podali na pot do Istanbula: http://motozapisi.si/2015/05/istanbul-2015/ Efendi, skalaprava, Janezs in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Začetek dober, konec dober, vmes nič dobrega. Važn, da si Lucky . Sigurn si zdrsnu na unih črtah, ki sem jih pustu zarad bremzanja. Na istem mestu le par ur prej (takrat ko sem štartal od Dinkota) se mi je ustavu avtobus že ko je zapeljal s prvim koncem u tunel. Sem mislu ,da je že vse frej in bo lepo prepeljal skozi naenkrat se premisli in ustavi ko pribit jaz za njim pa stisnem vse mogoče in se po prvem kolesu pripeljem na 10 cm do branika. Mal mi je kalkulacija zatajila. Kmet2, Zivnorc, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Začetek dober, konec dober, vmes nič dobrega. Važn, da si Lucky . Sigurn si zdrsnu na unih črtah, ki sem jih pustu zarad bremzanja. Na istem mestu le par ur prej (takrat ko sem štartal od Dinkota) se mi je ustavu avtobus že ko je zapeljal s prvim koncem u tunel. Sem mislu ,da je že vse frej in bo lepo prepeljal skozi naenkrat se premisli in ustavi ko pribit jaz za njim pa stisnem vse mogoče in se po prvem kolesu pripeljem na 10 cm do branika. Mal mi je kalkulacija zatajila. Še mal pa bomo doktoriral na Jadranki Efendi, Ninč. in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Še mal pa bomo doktoriral na Jadranki Tvojga doktorata ne bomo še dosegli kar tako . Glede na to, da sem bil letos sam petkrat dol je to menda šele peti razred, do konca sezone bom glih do mature prlezu gsxf750, builder in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato295 Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Še mal pa bomo doktoriral na Jadranki A si imel z BMW GS-om tudi kdaj kakšno nesrečo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 A si imel z BMW GS-om tudi kdaj kakšno nesrečo? Nikoli z nobenim BMW,pa sem jih vozil 8 let ....misliš da bi moral nazaj na BMW builder in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 ja pa pizda sergej no, mal se tle umaknem u delo pa pol takoj berem takele, novi kamnolomi pa to! namest da bi do mojih pup pa vratovine prsu. tale v rename Lucky je za razmislt! @izibajker, a smo se vidl k sm se glih odpelu, okol 1430 u petk, se mi zdi d sm finsko brado tm pod drevesom opazu? Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 od jadranke do dohtarja so sam lučke pa sirena..... in to zastonj blagor enim, jaz se pa matram pa študiram že ene 15 let Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Lep in dela prost dan sva izkoristila tako,da sva prevozila tri države, 420km, nekaj "zapravila", vmes pa so nastali takšni slikovni zapisi. "Mica" pa je zabeležila takšno prevoženo pot. Damy, bugy2004, Fantocci in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato295 Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Nikoli z nobenim BMW,pa sem jih vozil 8 let ....misliš da bi moral nazaj na BMW Sem razmišljal o nečem takem ja, ker kupujem v tej smeri in bo lažja odločitev. Ne vem, če imam toliko jokerjev Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Včeraj malo na morje potem pa v Kozini desno pa čez Prem - Pivko - Domov. Zivnorc, nxyz, DAMI34 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 @izibajker, a smo se vidl k sm se glih odpelu, okol 1430 u petk, se mi zdi d sm finsko brado tm pod drevesom opazu? A ti si bil tist na enem črnem stroju, pa temen buble vizir na jetki? Sva te oba s Fincem gledala, pa še pokimala sva ti, tam v senci pod drevesi. Ja zakva se pa nisi ustavu, a nisi vidu njegove rumene cebejke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Za v soboto sva bile z Bayki zmenjene, da jo pridem malo pogledat v njene lepe konce (Kanal ob Soči). Sobota, ob 7:00 Domžale - rahel dež. Se odločim počakati pol urce, preneha, dam motor iz garaže, spet začne. Jo pokličem in odpovem. Spet preneha. Jo spet pokličem in se najavim, pa še rekla je da imajo sonček :naughty: . Nisem imela namena cel dan gledati v te sive oblake. Dežjak v kovček in gas. Od Vrhnike naprej mi res ni bilo žal. Sonce in ravno prav toplo. Za začetek zavijem k njej domov, spijem kozarec vode in počoham pesjanarja, ki je od mojega zadnjega obiska kar konkretno zrastel. Nato mi razkaže Kanal ustaviva se pri mostu s katerega skačejo in narediva par fotk. DSC_0004.jpg DSC_0012.jpg Ogled zaključiva na tortici in sladoledu ^_^ . Kaj češ boljšega. DSC_0008.jpg Na poti nazaj skočim še na ogled Solkanskega mostu... DSC_0019.jpg ...in ker se mi ni nikamor mudilo še do Vipave, kjer si pogledam egipčanska sarkofaga. DSC_0026.JPG V načrti je bil še obisk gradu Lože, ampak me je preveč bolel hrbet (1. daljša fura v sezoni). Obiščem naslednjič. Po hitrem postopku se spravim do Ljubljane. Med Logatcem in Vrhniko me ujame dež in ravno ko sem razmišljala kje naj oblečem dežjaka, je prenehalo. Ker mi še ni bilo za domov, pokličem motozajebanta, kakšni so kaj njegovi načrti. Nato sem ene 2 uri svetila pri njemu, ko je pral motor. Težko bi rekla, da sem mu delala družbo, ker sem od sebe spravila cele 3 stavke. Moji odgovorili, so se zaradi utrujenosti bolj omejili na a-a in mhm. Verjetno bi še zadremala, če me ne bi skrbeli oblaki, ki so se nabirali. Počasi splezam na motor, se pripeljem do doma, zapeljem v garažo, zaprem vrata in se ulije ko za stavo. :blink: Domžale - Postojna, - Razdrto - Nova Gorica - Kanal ob Soči - Vipava - Ljubljana - Domžale = okoli 250 km. Fino je bilo. no, kdo te je domov nagonu, da te ne bo opralo? Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Nikoli z nobenim BMW,pa sem jih vozil 8 let ....misliš da bi moral nazaj na BMW BMW je najbolj ziher, ker si več na fotelju na servisu kot na cesti. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Še mal pa bomo doktoriral na Jadranki hallo, moja je rekla, da sem dobrih 4000km vozil lepo, ko pridem na jadranko pa skurim zadnjo gumo, da sem jo v Delnicah moral malo spustit, ker se mi je svalkala po robovih. Je kdo že doživel, da se mu je zadnja Anake3 pregrela? aja, pa sem rekel moji, JADRANKA je jadranka ...enkrat bi še skočil dol, da vidim, ko sem sam kako drzijo gume... Kmet2, drži se pa se vidimo! Kmet2 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Nikoli z nobenim BMW,pa sem jih vozil 8 let ....misliš da bi moral nazaj na BMW Ja, normalno. Sej vse ostale znamke durh marš pa cesti mečeš Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Nikoli z nobenim BMW,pa sem jih vozil 8 let ....misliš da bi moral nazaj na BMW Odgovor je popolnoma enostaven: JA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jany Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Zjutraj vstal spil kafe in šel na pot, obvezen postanek na ridah... potem pa proti Cerknici do Babnega Polja pred mejo obrnil se vstavil na kavi kjer pride možakar ki ima 75 let in 60 let star motor... spijeva kafe on naprej čez mejo jaz domov vmes postanek na OMV postojna sedaj pojedel in naprej najbrž na Hrvaško. Do sedaj 230 km, še kakšnih 100 jih bo padlo. Efendi, Zivnorc, pik1 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Lajkam vse razen alu kovčka na starodobniku Ta kovček bi bolj na tvojega pasal. jany, Zivnorc in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davinci Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Fanta, fanta. Mimogrede. Tale starodobnik ni toliko star kot si vidva mislita. Tole je namreč Kawasaki w800. No kovček pa res ni čisto v kontekstu. Zivnorc in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 12, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Motor je retro, torej bi moral imeti gor kakšne usnjene torbe. Fantocci, Zivnorc in motom 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se