Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Danes po kosilu: Roberto na kolo, za njegovo zdravo dušo in telo ... nxyz, Mia, Damy in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2015 preveč gledate , premalo vozite kaj kurac ma veze kakšn kufr ma.... važn da loh notr kaj spravi to je point.... Kmet2, ciciban, bobi1001 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 12, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2015 preveč gledate , premalo vozite kaj kurac ma veze kakšn kufr ma.... važn da loh notr kaj spravi to je point.... A če je baba škrbasta je tudi vseeno, važno, da lahko pogoltne hrano? Zivnorc in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Nedeljska, če se ne motim. Nujne priprave doma, test letošnjega Potem pa na Sovinjo peč Čez Podvolovljek pogledat cesto. Moram reči, da je trenutno res v dobrem stanju, peska ni bilo niti na enem ovinku na asfaltu v zgornjem delu, spodaj, kjer so hitrejši ovinek pa je pesek-vaški dirkači s sekanjem ovinkov naredijo svoje Mlin Pofirbcat Nazaj Potem pa po makadamu do Črne na Koroškem Vmes pavza, ugotovim, da škornji rjavijo-sigurno so v TC-ju krivi Poslušava in glede na zvok ugotavljava kakšen motor pride, kar zadaneva. Edino en je bil pa... cestak, ko se pripelje pa ta mala raketa :grim Pičiva dalje Potem pa proti domu čez Velenje, Nazarje, GG. Prijetnih 200km. gsxf750, domina, Kor13 in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 fajnih 700km v dvoje, zjutraj štart, ob poudne morski oddih, pozno zvečer doma, Dalmacija je zakon Nč nisem vidu ,da bi morje probu :glare: builder in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jany Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2015 (popravljeno) No ja kufer ne paše je pa uporaben. No nadaljevanje je bilo tako da sem natankal ker je nekam žejen ratal tale Tracer :beer1: Pobral boljšo polovici in jo mahnili na Hrvaško brez plana, v Bujah se spovnili da gremo do Novigrada, tam spila kavo in sokec in v € plačal manj kot na Vikiju :glare: Ura je bila okoli 17ih pa sem gledal malo mapo pa videl da je Limski kanal blizu pa sva šla do tja .. .... Zelo Zelo lepo.. za uživat žal pa kafič zaprejo ob 17ih v gostilno pa ne grem samo pit pa sva jo mahnila nazaj proti Vižinadi,Buje, Koper se okrepit in domou... Ceste po Istri so katastrofa Za mano fenomenalnih 450km v enem dnevu mislim da naslednji plan 600km v enem dnevu Jutri pa prat motor ki je zamaskiran od mrčesa Popravljeno Maj 12, 2015. Popravil jany Fantocci, builder, Keiko in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Od kdaj so pa ceste po Istri katastrofa ??? sam tri tedne me ni tam pa je že vse u ku... ?? jany, Nearrain, Zivnorc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 12, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Najbrž je vozil Parenzano. Tedybear, Efendi, Whiskey in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 (popravljeno) Ma povsod so umazane kot da niajo denarja za malo dežja :grrr ovinki so "porezkani" tam pa nimam dobrega občutka :grrr Dobro sej se da ni pa to to Buje - Grožnjan - Nova vas -NoviGrad - Tar - Poreč - Funtana - Kloštar - Limski kanal - Sveti lovreč - Baderna - Vižinada - Buje - Kaštel Tako je šla pot nikjer me pa cesta ni navdušla razen Grožnjan - Novigrad ob reki Mirni je kot dirkališče :grim Popravljeno Maj 12, 2015. Popravil jany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Ma povsod so umazane kot da niajo denarja za malo dežja :grrr ovinki so "porezkani" tam pa nimam dobrega občutka :grrr Dobro sej se da ni pa to to A si že celo Istro u detajle prevozil, da ugotavljaš, da so povsod umazane ceste? Drugič pojdi raje na avtocesto (ja, tudi to imajo skozi celo Istro) ali pa ostani v naši prelepi Sloveniji, kjer so ceste glanc nove... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 A si že celo Istro u detajle prevozil, da ugotavljaš, da so povsod umazane ceste? Drugič pojdi raje na avtocesto (ja, tudi to imajo skozi celo Istro) ali pa ostani v naši prelepi Sloveniji, kjer so ceste glanc nove... Pejdi počivat ti bo lepše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Pejdi počivat ti bo lepše Men je že zdej lepo. Tebi bo pa še lepše, ko boš odkljukal naslednji plan, kot praviš 600km v enem dnevu.... jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Men je že zdej lepo. Tebi bo pa še lepše, ko boš odkljukal naslednji plan, kot praviš 600km v enem dnevu.... Za 600km je Slovenija premajhna :-D Drugače kolko sem slišal danes je lepa cesta če greš na Babno polje na Hrvaško in pol proti kočevju ;-) Tu ki sem pa danes vozil pa mi ni bila všeč ker ne razumem zakaj ovinke rezkajo :-/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Kje je fora 600 prevozt? :evilgrin: pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 12, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Pojdi od Kopra čez Šmarje proti Novigradu, zavij ob Mirni proti Buzetu, nato proti Motovunu, do Plomina, potem se zapelji še proti Puli. Tu je prava cesta, ob obali res ni kaj posebnega in še več prometa je. Zivnorc, TOMCAT in bojc84 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Belaglava Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2015 (popravljeno) V nedeljo sem preizkusil vožnjo v dvoje, naredil zame že klasični krog, prijetnih ~320km ... LJ-NG-KG-LJ Počitek v senčki v Ozeljanu. Postanek v Bovcu ... tandemaši Učiteljica Kaja & nagajivo nasmejani Pilatus Srečal novopečenega soštromarja letališki tomos tik pred vstopom v TNP Tik pred mrakom sem ujel ljubljano in ... res super dan. Močno upam, da v nedeljo na poti ni bilo nobene merilnohitrostne zasede, ker sem se čisto prevečkrat spozabil na sicer ravnih praznih cestah pa vendarle me je pogled na GPS opomnil, da sem v naselju. Naslednjič bom bolj priden O:-) . Popravljeno Maj 12, 2015. Popravil Belaglava Efendi, SuNa, skalaprava in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 moto-0864.jpgUčiteljica Kaja & nagajivo nasmejani Pilatus Dobra fotka ob pravem trenutku. Belaglava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 Pojdi od Kopra čez Šmarje proti Novigradu, zavij ob Mirni proti Buzetu, nato proti Motovunu, do Plomina, potem se zapelji še proti Puli. Tu je prava cesta, ob obali res ni kaj posebnega in še več prometa je. To sem gledal ja za en dan pogledat ;-) Kje je fora 600 prevozt? :evilgrin: Ni fore je pa to da se voziš :-D Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 (popravljeno) Za 600km je Slovenija premajhna :-D Aja, minuli vikend je potekala extremna kolesarska dirka DOS extreme, 1250 km.. Preglej traso... 600km nardis zahec po Sloveniji. Popravljeno Maj 13, 2015. Popravil a79 pik1, DAMI34, jany in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 no, kdo te je domov nagonu, da te ne bo opralo? Dobro no, Ricola, švicarji Fantocci in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 preveč gledate , premalo vozite kaj kurac ma veze kakšn kufr ma.... važn da loh notr kaj spravi to je point.... Lej, retro motor je kupil z razlogom - ker gleda na obliko in neko filozofijo motoriranja. Sicer bi kupil - ne vem - neko zanesljivo, preverjeno, vsakdanjo konfekcijo, ki pa je ne pogledaš 2x. CBF600 recimo, če me razumeš. Ne moreš potem zajebat stvar s kovčkom, če se že greš to zgodbo. OK, dovolj o tem. izibajker in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 Aja, minuli vikend je potekala extremna kolesarska dirka DOS extreme, 1250 km.. Preglej traso... 600km nardis zahec po Sloveniji. Haha treba sarkazem prepoznat Vem da se da :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 Haha treba sarkazem prepoznat Vem da se da :grim ... najlaži je, če ga tud takrat, ko se ustaviš na kofetu sploh ne ugasneš, postaviš na štender, daš u peto, pa bo na koncu popite kave na števcu še 50 km več ... Efendi, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 Kje je fora 600 prevozt? :evilgrin: v ribi pri dinkotu jany, SEBA33, gsxf750 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2015 Vtisi danes so. :grim Cartman, tenkju 4 kofi. Mia, Schultz, Janezs in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se