Popularna objava bajkr88 Objavljeno Junij 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2015 Tud js bil dons tam... davca zelezniki cerkno... kr fajn k ni guzve ja DXR16, Kmet2, UnionJack in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spaceback Objavljeno Junij 7, 2015 Deli Objavljeno Junij 7, 2015 Danes štart 7,30 cilj 11,30 LJ Trbovlje Marija Reka Šoštanj Zlata na Koroškem Mežica Avstrija do Pvličevo sedlo Jezersko Domov v LJ. Slik ni ker ni cajta za slikat. UnionJack, DAMI34 in MPeco 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 7, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2015 Vročina je super - za skuter. V japankah, kratkih rokavih, kratkih hlačah in z odrto čelado sem se lepo vozakal po Lj in okolici. Ko sem se naveličal mesta, sem jo ucvrl skozi Tacen do Zbilja, Mavčič, Kranja, Brnika , Cerkelj, Komende in nazaj do doma. Skupaj lepih 120km in poraba primerna počasnosti užitkov, 2,9l, kar je dosedanji rekord. Poseben čar s skuterjem je, da ti ni treba pozdravljati motoristov, ker te tako ne smatrajo za sebi enakega in te ne pozdravi nihče. Toliko bolje, končno mir na cesti tudi ob vikendih. Z endurco se zdaj vozi novi lastnik, ki si jo je v četrtek ponoči prilastil, zato se ob vikendih več ne morem umakniti v gozdove na makadamske cestice. Show must go on! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Junij 7, 2015 Deli Objavljeno Junij 7, 2015 Nja, tudi endurco se da vozit v japankah in kratkih hlačah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 7, 2015 Deli Objavljeno Junij 7, 2015 Motolover sej ni treba pozdravlat... ni zakona.. drgac pa .. a so ti ukradl motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 7, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2015 (popravljeno) Motolover sej ni treba pozdravlat... ni zakona.. drgac pa .. a so ti ukradl motor? Rad pozdravljam, na športniku sicer večinoma mežiknem z lučjo, ker imam že z vožnjo polne roke dela, da se ne zvrnem v prvi jarek:) Ponavadi pozdravljam tudi skuteriste, sploh mladim narediš veliko veselja, če jih pozdravi "ta prav" motorist. Pa še olike jih na hitro naučiš, da ne mislijo, da so kaj več, ko dobijo tank med kolena. Ja CRF je žal v četrtek ponoči šla, sem objavil med ukradenimi motorji. http://www.motosvet.com/tabla/topic/32037-ukradeni-motocilki/page-35 Popravljeno Junij 7, 2015. Popravil motolover bojc84 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 A tkole nabitoprazna tribuna je bla dons? Hja, 20 ojrotov je pa le 20 ojrotov! Ogled je bil brezplačen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Ogled je bil brezplačen So avstrijci vedel da v nedeljo ne bo folka in so hotel obriti tiste "ta sobotne" kar za dva dni! :angry: (v soboto je bla karta 20€ - za dva dni) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 V soboto sem bil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Junij 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Piše se sobota 06.06.2015 Prvotna ruta je bila začrtana po Dolomitih, a se je plan zaradi nestabilne vremenske napovedi spremenil...kam sedaj? Pa pejmo na balkan. Bosne ne poznamo, kako le, še Garminu in TomTom.u ni nič jasno, pa sta vešča teh krajev . Prvotni cilj Jajce. A ta cilj se zaradi popunjen kapacitet hostla (predvidevam da je bilo polno zaradi papeža v Sarajevu?) nekoliko tekom dneva spremeni . Dobimo se v Vinici, spijemo drink se zmenimo za "okvirno" ruto in gremo. Celoten plan smeri je bil narejen od oka, sploh ker sem plan planiral po zemljevidu iz leta 2002 . Vinica - Vrbovsko - Ogulin - Josipdol - Plitvička jezera pičimo dalje in naredimo malo bolj resno pavzo kar v Željevi .Od Tadeja fotr je tu služil vojsko, več kot odlično, smo zastonj dobili nekaj novih informacij kar preko telefona. Zanimiv kompleks, kar ga je še vidnega...idealni plac za fotoshooting :grim Temperatura je vstrajno naraščala, pred garažo in v garaži za avione pa svežine...v bunkerju verjetno 20 stopinj razlike... Iz Željave je BiH nekaj km naprej..prečkamo mejo brez zapletov in držimo smer Bihač...čez center v največji vročini, lepo smo si ga razgledali, pol se ga ne spomnem, je blo preveč vroče ...na bencinski črpalki napojimo konje...prodajalec pa šta ima svaki slovenac motor? Je rekel, da jih je šlo že nekaj 100 komadov mimo, pa mi nismo bili spet tako pozni...povprašam po dobri hrani me usmeri 10 km naprej...in res najdemo gostilno brez težav...sicer prazna, a jedli smo na nivoju, verjetno najdražje možno v bosni a bilo je jako dobro! :grim Obvladajo Turško kavo...takoj bi še eno, a toliko kofeina v kombinaciji z vročino človeka absolutno preveč dehidrira. Krenemo iz poti proti Drvarju, smer do Jajca ostane do drugič neprevožena Čeprav so bli kraji po katerih smo vozil dejansko bogu za leđima, je bila cesta solidna in vožnja prav dinamična :grim ...pred mejo so se mi dopadla drevesa na desni, sem mogu naredit fotko... Na meji smo Bosance zmotli glih pri gledanju nadaljevanke, seveda niso bli baš veseli. Še čelado sem mogu dat dol, da si me je fajn ogledal :grim ...je blo kar vroče, potem pa še to zadrževanje po nepotrebnem....smo se do Knina glih prav ohladili.. Od Knina do Gračaca in nato v Paklenico. Spali v apartmajih od ata Dinka Zjutraj sta kompanjona še spala pa sm šel do Kule...samo čez cesto... Ob 10.00 odhod proti Karlobagu na kosilo - "malco" Asfalt je bil že dodobra segret, pussy štrajfe sem pustil, ker mi ni gušt kufrov po asfaltu drgnt :grrr Njam njam...idealen zaključek odličnega vikenda Po okrepčilu pa ustaljeno do Senja (gužwa!), zato sva z Tadejem v dinamičnem tempu odšla v notranjost...Jezerane - potem pa po neznani cesti do Jasenaka Jasenak - Ogulin - Vrbosko in nazaj proti Vinici...krenem po bližnjici domov in naredim še zaključno fotko :grim Prevozil odličnih 820 km ponovimo kaj sličnega v kratkem morda z kakšno znamenitostjo več, ko bo malo več časa :grim. ofc, strajnarR, Fantocci in 36 others 39 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaca1 Objavljeno Junij 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2015 V soboto sem bil u soboto je blo lih tko kokr sm napisou pa nč drgač. ...ampak je očitno blo drugač ...pa da ne bo čisato off... Če so me v soboto gostili (beri "hoteli nat****t ) severni sosedje, je prav, da se povabim še k južnim sosedom. Za vsak slučaj - da ne bo kakšne foušije ... po kofetu na OMV v Postojni čez Knežak, Ilirsko, Reko,...skozi nekaj, že malo vetrovnih ovinkov (popoldan je bila, baje, cesta med Vinodolskim in Senjem zaprta) do Senja na ta drug kofe. Pol pa čez Vratnik, po zelo praznih cestah in prijetni temperaturi , skozi Otočac do Slunja , Tržiča (Tounjskega).....,.Primišlje čez Kolpo do Vinice...in ker v Črnomlju nekaj razkopavajo, mimo Dakote in preko Gorjancev proti domu KyoKon, Fantocci, MiNa in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Včerajšnji vtisi: po češnje v Goriška Brda, pa potem dol do morja, pa spet nazaj čez Kras do LJ. Vročih 290 km. Ampak je pasalo. Aja, slikal nisem nič, ker se mi v tisti vročini ni dalo po kufru iskat telefona.... bajkr88, Fantocci, Damy in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Včerajšnji vtisi: po češnje v Goriška Brda, pa potem dol do morja, pa spet nazaj čez Kras do LJ. Vročih 290 km. Ampak je pasalo. Aja, slikal nisem nič, ker se mi v tisti vročini ni dalo po kufru iskat telefona.... brez slik, ne vela pik1 in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Petek je bil štart,z Damijem sva s strani naših lepših polovic dobila fraj do nedelje ,žal Pik1 in Zivnorc nista imela te sreče .....papučarja ... Kot je že po običaju Dami34 najde makedam .... Mislili smo tudi na Dr_Jakoba in posneli tudi slike iz realnega potovanja motorista,tu naprimer se prehranjujemo z kuhanimi večkrat pregretimi jajci iz kufrčka ki ima 50 + niso to samo hotelčki pa barbike :lol: Ostanki pristanka Evo pa tudi moje slike nimajo HDR ampak so pristne trotlzihr ( Izvir reke Cetinje) Na naslednji sliki pa sem bežal pred šarp planincem ki je čuval ovčice,pa sam sliko Peručkega jezera sem želel narediti -_- sej ko sem se odaljil od črede me je pustil na mir,sam je trebalo pridt še nazaj na cesto Po odpeljanih slabih 500km se stacionirava v Sinju v hotelu prijaznemu motoristom s pripadajočo garažo spanje 25 € na osebo +zajtrk,sobe urejene čiste ,priporočam! (restoran-jankovic@inet.h) ne vem pa kdo ga vodi al Damijan al Jurček Večerja v slogu romantike in svečk ,za mizo se nam pridruži še možak s posebnimi potrebami mogoče ga kdo prepozna :lol: Spiva bolj malo ,vpliv polne lune. Vstaneva ob 5.30 in posodobiva vse statuse :lol: Pojeva zajtrk in pičiva na hrib ,ker sva polna grehov prosiva odpuščanja Še pozdrav Mostarju in naprej Ker je v bližini pogledava in se osveživa še v Vrelo Bune Večkrat se mi je že utrnila misel da so te Kawasakijevci v čist enemu svojemu svetu .......on vrjame da lahko leti Po cca 500km prideva v našo rodno vas Paklenica Tam nas že čaka pol MS kot da nimajo doma se obnašajo ,kopalke pozabim doma zato mi Dami posodi svoje :lol: prizor je neprebavljiv a se prilagodim saj je ambient in morje po 1000km na 30+ neprecenljivo Tu ujamem Miškota kako flirta z Soloriderjem ..........čist vn padem ,onadva pa črtice na kopalkah :lol: Spoznam še prijetno gospo Nives in skupaj z Soloriderjem pojemo zvečer še Dinkotovo ribico spijemo kakšen bir ,si povemo življenske zgodbe,zajokamo itd... :lol: Z Damijem nam je zelo pomembna kurativa ,zato se primerno zaščitiva pred spanjem .............nikol ne veš kaj Kawasakijevca prime,sem jih že preveč vidu čudnih Nedeljsko jutro nam prinese spet vroč dan ,že ob 8h zjutraj je vroče da bi namesto domov šel v morje na ohlajanje. Parkiram motor pri Mileni da pojemo zajtrk a glej ga hudiča pasjega ko gre poscat ravno KTM in ravno na stransko stojalo ,teren ki je nasut se zmehča ,ko naenkrat slišim kaabuum in se spomnim svoje žene,ki mi je prvič odkar sem šel od doma naročila takole" dragi prosim ne razbij mi tega motorja,ta mi je res všeč " eeeeeee nea bo šlo ...... Evo krščen je bil ,par prask in to je to ,no vsaj upam . Nazaj domov nisem več nič slikal ,po treh dneh in treh državah 30+ in prevoženih 1300km sem imel dost Če bo vikend obetajoč se vidimo kej tu doli ,lp BMWflar, gradbenik, DAMI34 in 43 others 46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Evo krščen je bil ,par prask in to je to ,no vsaj upam . Nazaj domov nisem več nič slikal ,po treh dneh in treh državah 30+ in prevoženih 1300km sem imel dost Če bo vikend obetajoč se vidimo kej tu doli ,lp Briga me ne, vprasam pa lahk: A so tavelka Šarena svatbena kola AKA ktm 1190 adv spet crknila, da zeninga po tleh meces? MiNa, skalar36, SLVR in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Briga me ne, vprasam pa lahk: A so tavelka Šarena svatbena kola AKA ktm 1190 adv spet crknila, da zeninga po tleh meces? Maš dezinformacije že od začetka,KTM 1190 ni nikoli še crknil in upam da tudi ne bo DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 v šolo varne vožnje vadit parkiranje skalar36 in sohen 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 v šolo varne vožnje vadit parkiranje To ne rabiš nič vadit ,ni to BMW ali Versys ko takole pade sam še avtovleka. KTM pobereš obrišeš prah in avantura se nadaljuje ..... radko5, sohen, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2015 1. bil sem zaveden s strani garmina in resnica je bila zamolčana s tvoje strani!! 2. šofer je nekam skoču (malo potrebo najbrž) do prenosa telesnih tekočin ni prišlo resnica: ko vidi makedam je ko lovski pes.....takoj se zapodi vanj... Kmet ne bi bil Kmet, če ne bi v vrelu Bune takoj uredil komplet nasada, cvetja, kumaric.... Ker sva bila zadovoljna z opravljenim delom, sva skočila še blagoslovit jajčka: nakar je padla spet lakota in je Miško polovil vse ribe v jadranu...zgleda sit in zadovoljen Medtem ko je Kmet metal moped po tleh se je en Bmflar sončil v Kawa senci.... v glavnem ludo i nezaboravno, fajn družba, lepe dežele, lepa narava, lepa vročina pik1, Schultz, RobiRoberto in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 del fotke manjka? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 (popravljeno) del fotke manjka? sm se ustrašil oboževalcev Popravljeno Junij 8, 2015. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 aja, pajkica no, kje pa sta makadam srečala? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 aja, pajkica no, kje pa sta makadam srečala? pssst sam zate..sej ni bil pravi makedam, bolj delo na cesti, sam moped je pa fsran gsxf750 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 To ne rabiš nič vadit ,ni to BMW ali Versys ko takole pade sam še avtovleka. KTM pobereš obrišeš prah in avantura se nadaljuje ..... Ne klati neumnosti, to velja samo za Versačija...ko BMW pade in vseka s svojim cilindrom ob tla, se spremeni celo zemljina orbita! BMW-ju seveda ni nič! Kmet2, gsxf750 in Ferrarist 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 (popravljeno) Zgleda da novi KTM toliko trese, da je od vibracij takoj pol križa stran padlo .....če bi se še jaz zraven pripeljal s svojo tresočo gajbo, bi še ostala polovica dol padla....in to direkt na tisti študentski motor na desni :grim Popravljeno Junij 8, 2015. Popravil skalaprava Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se