DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Zgleda da novi KTM toliko trese, da je od vibracij takoj pol križa stran padlo .....če bi se še jaz zraven pripeljal s svojo tresočo gajbo, bi še ostala polovica dol padla....in to direkt na tisti študentski motor na desni :grim čeb tvojo šajtrgo tule pripeljal bi blo prec: Kmet2, mladench, Schultz in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Junij 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Prelepo vreme, da se neb pelal V petek kolega poklica "... v Umagu imajo nemci Spring Break, prid na drink..." pa smo šibnl po šihtu dol. Prva pavza pri Vikiju, kjer pa prizor... Na parkinu že dve ninji valda, parkiram zravn... Kavica in sokec, pa gas naprej. V Umagu ni bilo cajta slikat Nazajgrede pa še počk na OMW in ridah... Popoldanskih 340km Sobota pa je bila rezervirana za familiarni piknik ter praznovanje rojstnega dne, smo pa splanirali nedeljo. Štart Ljubljana - Ivančna Gorica - Žužemberk - Črnomelj, kjer se dobimo z ostalimi., od tam pa čez Vinico po stari cesti čez Delnice proti Krku. Uživaških 460km HyperJack, dondule, DAMI34 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Parkiram motor pri Mileni da pojemo zajtrk a glej ga hudiča pasjega ko gre poscat ravno KTM in ravno na stransko stojalo ,teren ki je nasut se zmehča ,ko naenkrat slišim kaabuum in se spomnim svoje žene,ki mi je prvič odkar sem šel od doma naročila takole" dragi prosim ne razbij mi tega motorja,ta mi je res všeč " eeeeeee nea bo šlo ...... A ni take zgodbice včasih pisala Svetlana Makarovič? PS: Zdej mi je pa jasno zakaj imaš 2 KTM-ma. Ker maš enga stalno v popravilu .) Versys, Versys je zate... Nearrain, Efendi in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 čeb tvojo šajtrgo tule pripeljal bi blo prec: Saj veš, za dobrim konjem se vedno kadi :grim Ferrarist, stromar-aly, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Junij 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Pozna Popoldanka . . . Lj-Jezeransko-Pavelicevu sjedlu, Cernivac, bRRlog. PS: Versache je cist napadaln . . . MPeco, Kmet2, notranc in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 (popravljeno) Res je Pozna Popoldanka . . . Lj-Jezeransko-Pavelicevu sjedlu, Cernivac, bRRlog. Photo 8. 06. 15 16 40 36.jpg Photo 8. 06. 15 16 55 35.jpg Photo 8. 06. 15 17 04 47.jpg PS: Versache je cist napadaln . . . V duhu sprave smo se odločili, da BMW-isti in Versy-isti naredimo eno spravo -konc prepiranja, kateri motor je najboljši :yes: (seveda Versys :hooray: ). Kot mediatorja smo s sabo vzeli voznika čist iz drugega planeta-Aprilio . Bila je pa ena pomankljivost. Midva z Nerrainom, sva se pozabila posetovati z ostalimi lastniki dotičnih znamk motociklov, kako ter kaj . Zato smo se le vozili in govorilo o "posvetnih stvareh". Prepir traja naprej.... PS: a sem že omenil, da je versys najboljši!? Popravljeno Junij 8, 2015. Popravil skalar36 otim, MiNa, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Res je V duhu sprave smo se odločili, da BMW-isti in Versy-isti naredimo eno spravo -konc prepiranja, kateri motor je najboljši :yes: (seveda Versys :hooray: ). Kot mediatorja smo s sabo vzeli voznika čist iz drugega planeta-Aprilio. Bila je pa ena pomankljivost. Midva z Nerrainom, sva se pozabila posetovati z ostalimi lastniki dotičnih znamk motociklov, kako ter kaj. Zato smo se le vozili in govorilo o "posvetnih stvareh". Prepir traja naprej.... PS: a sem že omenil, da je versys najboljši!? Res je najboljsi ! BTW: najboljsi med hrbtnimi skropilnicami za sadno drevje gsxf750 in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 A ni take zgodbice včasih pisala Svetlana Makarovič? PS: Zdej mi je pa jasno zakaj imaš 2 KTM-ma. Ker maš enga stalno v popravilu .) Versys, Versys je zate... Se že dogovarjam z HyperJackom skalar36 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 verso mi mal deluje kot antilopa k ma se ene 14 dni do konca materine mlečne terapije. še mal pa bo ...morm vsaj podrekat temo če se že ne vozm. a je bla točajka tadeja na prizorišču ? skalar36 in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Res je najboljsi ! BTW: najboljsi med hrbtnimi skropilnicami za sadno drevje Hja res je, ker sem sam tebi pokazal moram še ostalim povedat. Na mojga versys-a prlimam ene naramnice, pa eeno cev z šobo, kolesa itak sama dol padejo, ko ga vzdignem v zrak, pa v prostem času zaslužim kakšen dinar, ko ljudem škropim sadje. Saj zato pa ima ime Versys-versatile-univerzalo uporaben :grim Nearrain, Ferrarist in otim 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 (popravljeno) verso mi mal deluje kot antilopa k ma se ene 14 dni do konca materine mlečne terapije. še mal pa bo Ha sej to je to. Videz vara. Sej majhna antilopa takoj po rojstvu že lahko teče, ko se lev še kobaca... Versys je kot žganje, majhna količina, speče pa fajn.. ostali motorji pa kot češko pivo... ga je treba ogromno spit da prime...sam v krugli pa zgleda dobr... Popravljeno Junij 8, 2015. Popravil skalar36 HyperJack, Tedybear, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 verso mi mal deluje kot antilopa k ma se ene 14 dni do konca materine mlečne terapije. še mal pa bo ...morm vsaj podrekat temo če se že ne vozm. a je bla točajka tadeja na prizorišču ? Zal nismo sli do Tadeje...prevec bencina sabo mel, pa smo ga moral pod nujno po Pavlicevem sedlu razvozit. Jutri mogoce Tadeja "pade". UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otim Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 verso mi mal deluje kot antilopa k ma se ene 14 dni do konca materine mlečne terapije. še mal pa bo ...morm vsaj podrekat temo če se že ne vozm. a je bla točajka tadeja na prizorišču ? nismo šli do kaple, smo zavili na pavliča:/ UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romanno Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Jaz sem tut najdu slabe 2 urce časa, pa naredu eno lagano turco danes. Schultz, DAMI34, MarkoR in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 u pozda, cist okol na kamnik, al nazaj? jutr pa kar se mene tice lahko takoj po marendi... pa sever bo mal vlazn?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava deyo Objavljeno Junij 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2015 No mi smo pa takole dan začel danes Zjutraj ob 6.30 že na servisu gume menal,potem je bilo pa že tolk ura, da je bilo treba it na šiht kjer sm visu do 5ih popoldne. Še sreča da je dolg dan da sm po šihtu lahko naredu 250 kilometrov Štart v Lj potem pa čez Škofljico do Ribnice nato Kočevje do Trebnjega v Novo mesto čez Otočec do Šmarjeških toplic in čez Mokronog domov Kmet2, Damy, TOMCAT in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sebar Objavljeno Junij 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Peljal popoldne obe spremljevalki na sončka, premagali ekstremne razdalje za sladoled iz centra Vipave Zdej pa motorin pod dekco in via amerika v ponedeljek RobiRoberto, pik1, Janezs in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Junij 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Vceraj pa šel najprej na servis da mi menjal zadnje disk ploščice k so ble čist adijo , potem sem se pa šel razpelat do Jurgovega na Roglo, da so se disk ploščice utekle al kk se že reče:D, potem pa nazaj dol in čez Stranice na Dolič in Mislinjo, potem pa še čez Graško Goro nazaj do Velenja, do Konjic pa čez Hudo luknjo in prav tako čez Dolič in Stranice. Prijetnih 135km je pa le blo . paša je menda odlična :grrr parkingi se rihtajo a79, Schultz, Janezs in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Vceraj pa šel najprej na servis da mi menjal zadnje disk ploščice k so ble čist adijo , potem sem se pa šel razpelat do Jurgovega na Roglo, da so se disk ploščice utekle al kk se že reče:D, potem pa nazaj dol in čez Stranice na Dolič in Mislinjo, potem pa še čez Graško Goro nazaj do Velenja, do Konjic pa čez Hudo luknjo in prav tako čez Dolič in Stranice. Prijetnih 135km je pa le blo . ... 20150608_173951.jpg paša je menda odlična :grrr MENDA?! Al nisi nič preveril?! Ne verjemi jim na besedo, Danilo, - moraš se sam prepričat :lol: Js sem bil gor mesec in pol nazaj, ko se je dalo še kaj takega naredit Razgled pa, čeprav malo hladen, .... deyo, DXR16, Schultz in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Danes sem se udeležil Robertos triathlon 09.06.2015 in ga tudi uspešno opravil: 11 km kolo, 8 km peš in kahwa pr' Fežnarju. Uspešno zaradi včerajšnje "močne večerje" ... Schultz, n_majk, krucymucy in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Na obisku pri KrucyMucyu ......Trebor,Zivnorc in Počasi ga že uvajamo nazaj v sedlo Prevoženih 20km,pulz od 60 do 180,temperatura 30+ ......vožnja "objestna" :lol: Damy, krucymucy, Schultz in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fantocci Objavljeno Junij 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2015 nmau čez izaro, nmau čez gmajnico... (to jest iz Furlanije in Rezije preko Učje v Bovec, pa na Mangart, pa Predel, pa še 1x Ita in Aut, pa Planica, pa Vršič, pa Soča, pa Lepena, pa Kekčeva domačija, pa čez idrijsko domol ) MPeco, notranc, gsxf750 in 44 others 47 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Fantocci: Kje je slikana zadnja slika ? Tnx & LP Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Točno tulelele, ko opališ prečac med Dol. Trebušo in Sp. Idrijo: https://www.google.si/maps/@46.061699,13.892606,3a,75y,135.59h,64.28t/data=!3m4!1e1!3m2!1skgPfAVchImBxR8DRC5On5Q!2e0?hl=sl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Kolk makadama je do kekčeve domačije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se