Fantocci Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Kakšen km ali dva, ni krize. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Točno tulelele, ko opališ prečac med Dol. Trebušo in Sp. Idrijo: https://www.google.si/maps/@46.061699,13.892606,3a,75y,135.59h,64.28t/data=!3m4!1e1!3m2!1skgPfAVchImBxR8DRC5On5Q!2e0?hl=sl Tnx Je pa naprej zgleda makadam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Tudi to je del motorizma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Fantocci: Kje je slikana zadnja slika ? Tnx & LP Andrej ....sicer ti je že povedal Fantocci, ampak najbrž niti on ne ve, kako se temu kraju reče - Oblakov Vrh (a ne, RobiRoberto, ti pa veš!?) Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 @Fantocci Lepe slikce in furica Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 https://youtu.be/aPKQOufnpSU BRANE, Schultz, Janezs in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 fočk...do Elise pa nazaj.... MPeco, Janezs, motozajebant in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2015 . ... dva vtisa sta bila ... Efendi, Schultz, UnionJack in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lokos Objavljeno Junij 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Nekaj ur viška v službi in lepo vreme me je kar prisililo, da ne bom šenkal ure delodajalcu in zato sem se po štirih urah preoblekel in pomahal sodelavcem v slovo z veliiiiiikim nasmeškom. Naredil sem lepih 366 km po Sloveniji, Italiji in Avstriji. Same ceste so vam verjetno več ali manj znane zato z opisom poti ne bom zgubljal besed in vam limam le nekaj vtisov z nje. KyoKon, Fantocci, Keiko in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Junij 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Križ - Kraž -KRAS ! Podolgem in počez 350km kraških impresij . . . skalar36, Mia, Keiko in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 (popravljeno) fočk...do Elise pa nazaj.... A se je pokwaru :xx: Popravljeno Junij 10, 2015. Popravil Whiskey UnionJack, Zivnorc, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 A se je pokwaru :xx: Kaj ta Elisa a je to kšna dobra bejba? Mi deluje muslimansko ime Nearrain in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno Junij 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2015 vidm da ste pojedinci delal resne ture na delovno sredo! ratal mi je it pogledat par lokacij po beli krajni + nov metzeler komplet mal scentrerat. btw, čist drugo kot včeri..... uvertura je bla še kokrtok guma še zmeri sijoča od rok mlade kitajke okolica zmer bol zanikrna, porast števila naturaliziranih romov enoRmna, cesta iz ozke v ožjo v romsko, ene par zanimivih prizorov vmes ampak ni bil moment za ustavlat ker sm se bau da me bo še kšn mravlinčar posilu u uni hosti sve u svemu, dolenska je kar cool land, ane p.k. otim, Nearrain, Janezs in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otim Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Križ - Kraž -KRAS ! Podolgem in počez 350km kraških impresij . . . Photo 10. 06. 15 17 46 30.jpg P1090502.JPG Photo 10. 06. 15 18 01 57.jpg Photo 10. 06. 15 17 25 20.jpg En avspuh dj gor, ta ni za nkamr:) skalar36 in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 En avspuh dj gor, ta ni za nkamr:) Men je origigi vsec in ko si na njemu se konkretno oglasa.... . . ce ne zamenjas kompletnega nisi nic naredu. Kompleten pa pomeni cel kup eurosongov in se mi jih zdi odmetat zelo skoda za menjavo necesa, kar je dalec od slabega, tako vizualno, kakor vokalno. DAMI34, KNNMS, skalar36 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Men je origigi vsec in ko si na njemu se konkretno oglasa.... . . ce ne zamenjas kompletnega nisi nic naredu. Kompleten pa pomeni cel kup eurosongov in se mi jih zdi odmetat zelo skoda za menjavo necesa, kar je dalec od slabega, tako vizualno, kakor vokalno. Nism nč kej dosti slišou ku si mimo peljou. Ps: A te ni blo nč strah ko si pod 400000 volti v žicah peljal? :grim Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otim Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Men je origigi vsec in ko si na njemu se konkretno oglasa.... . . ce ne zamenjas kompletnega nisi nic naredu. Kompleten pa pomeni cel kup eurosongov in se mi jih zdi odmetat zelo skoda za menjavo necesa, kar je dalec od slabega, tako vizualno, kakor vokalno. Boš dav za en krog, da strokovno ocenim situacijo Ti pa dobiš shiverco na test Nearrain in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Nism nč kej dosti slišou ku si mimo peljou. Ps: A te ni blo nč strah ko si pod 400000 volti v žicah peljal? :grim Se zdej sem presran. KNNMS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 10, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Men je origigi vsec in ko si na njemu se konkretno oglasa.... . . ce ne zamenjas kompletnega nisi nic naredu. Kompleten pa pomeni cel kup eurosongov in se mi jih zdi odmetat zelo skoda za menjavo necesa, kar je dalec od slabega, tako vizualno, kakor vokalno. Evo, če bom prodajal raketo, bom za tvojega primernega prodajal na ebayu. Zraven motorja ga ne mislim dajati, ker vse zanima samo nizka cena motorja, koliko stane full titan rorček, se jim še sanja ne. skalar36, RobiRoberto, Ferrarist in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Kaj ta Elisa a je to kšna dobra bejba? Mi deluje muslimansko ime Ja šefica je dobra bejba A se je pokwaru :xx: ne, sm jo peljal k frizerju pa na pedikuro Whiskey in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Ja šefica je dobra bejba ......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 ......... Se strinjam . VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 ......... Se strinjam . tole vama povem: ........................... ......................... ..................................... %##"!!!!!! pik1, alko1, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 tole vama povem: ........................... ......................... ..................................... %##"!!!!!! Prov Whiskey 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 tole vama povem: ........................... ......................... ..................................... %##"!!!!!! Tut men prou.... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se