nxyz Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 Tole se pa ne da pogledati, blokirano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 men je en čas še šlo, bo zgleda treba zvečer muzko zamenat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 bo zgleda treba zvečer muzko zamenat Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 http://youtu.be/NGCGL1yUmi8 vidim, da si nabavo drugo kamero, k si reku, da ti je prejšnja umrla :lol: VS800 in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 jebeš tak moped ki se mu suha sklopka uščije.. pa smeško Na zalost je hidravlicna :grim najbrž se je strgala zajla od hidravlične sklopke Ja, odtrgal lajtngo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 Čestitke za nakup! Zanimivo - sreča pri tebi ter raziskovanje trga, oglasov in nova pričakovanja starega lastnika, kaj bo sedaj kupil, da bo čim prej kaj napisal v tole temo :-) :-) Pa najbrž se bo pravilno :-) odločil... Kakorkoli - vso srečo obema!!! Ja, upam, da bo služil namenu - me varno, udobno in zanesljivo pripeljal v številne dosedaj nevidene kraje. Odločil sem se za motor, ki sem ga prvega pogledal po prodaji prejšnjega, a se mi je zdel predrag. Je pa res na pogled popolnoma nedotaknjen, brez znakov uporabe. Vse ostalo, tudi za podoben denar, me ni niti približno tako pritegnilo. Upam, da bo zanesljiv..in vožnja varna. Stari lastnik pa se mi zdi, da išče nekaj v drugi klasi, ne endura. Več bo pa sam povedal, če bo želel. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 vidim, da si nabavo drugo kamero, k si reku, da ti je prejšnja umrla :lol: kamera je še vedno ena in ista , sem zgleda dobr v tančico vse skup zavil ....... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 Ja, upam, da bo služil namenu - me varno, udobno in zanesljivo pripeljal v številne dosedaj nevidene kraje. Odločil sem se za motor, ki sem ga prvega pogledal po prodaji prejšnjega, a se mi je zdel predrag. Je pa res na pogled popolnoma nedotaknjen, brez znakov uporabe. Vse ostalo, tudi za podoben denar, me ni niti približno tako pritegnilo. Upam, da bo zanesljiv..in vožnja varna. Stari lastnik pa se mi zdi, da išče nekaj v drugi klasi, ne endura. Več bo pa sam povedal, če bo želel. veliko zadovoljnih in varnih kilometrov ti želim MarkoR in DeeJay 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Januar 28, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2015 Lahkih nog (beri crnih gum) naokrog . . . in . . . 230 km Scarlett, UnionJack, hajoktejn in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Januar 28, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2015 Včeraj po službi sem se odločil malo skočit v Kranj, seveda preko Pavliča in Jezerskega. Hongda je imela pred kratkim tavelik remont, tko da naj bi delovala tko kot bi morala. Evo, takole je izpadlo; Nekje pri Solčavi še nič snega spljoh Nekje blizu Logarske doline ledeni slapovi in selfij Hongdamut v svojem elementu Pravjo, da taprau mamut vedno sneg najde... tle nekje je bil nek okrogel znak z rumenim not, rdečim pa okrog... kdo bi vedu le kaj pomeni... Evo, vrh Pavliča. Lušno vreme, edin Jodlarji pravjo neki Verboten... nisam svetski čovek pa ne vem a so to Natalijo mislil al kwa.. Še ena na vrhu Pavliča. Superca. Moram Bratuščkovo vprašat kako bi ona to po domać prevedla. A so nori tele Jodlarji, tako cesto bi moral zapret... hehe drajsanje do dna Nek Gešlosn al kwa, lejte, nimam pojma kua nej bi to blo, to je tko k uni Makaronarji k majo na ćinkve kroči napisan neki v italjanščini, kdo naj to razume?! Naj pišejo v Slovenštini, da jih čovek razumije! Kolenčkanje na Jezerskem.. brez heca, guma je od roba do roba. Prikaz snega na Jezerskem Nočna romantika na prelazih Vrh Jezerskega ... matr je slika uspela, prov super!! Trojane ob 00:37. Ni lepšega razgleda spljoh! Vmes sem parkrat ugotovil, da mam slabo poštiman dovod goriva, torej ni šlo preko 5000 obratov, par ljudi me je čudn gledalo, jodlarski polcaji so se delal, da me ni... fajn. Prava Mamutastična furca DAMI34, Keiko, Joker in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 zadnji 2 fotki sta mi ful dobri, izrazni, lepi kontrasti, romantični...mislm, le kako ti uspe Keiko, builder, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 (popravljeno) zadnji 2 fotki sta mi ful dobri, izrazni, lepi kontrasti, romantični...mislm, le kako ti uspe Odkar je preko e-baya nasel tale fotoaparat, se mu redko katera fotografija ponesreci. PS: je pa mal jeba med voznjo fotkat.. Popravljeno Januar 28, 2015. Popravil Nearrain builder, DAMI34, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 Vmes sem parkrat ugotovil, da mam slabo poštiman dovod goriva, torej ni šlo preko 5000 obratov, par ljudi me je čudn gledalo, jodlarski polcaji so se delal, da me ni... fajn. Prava Mamutastična furca Te ferge bi mogu enkrat dobro prečistit pa obnovit (so kiti na e-bayu) drugač ne bo nikol čist prov delal.... Drgač sem pa tud jst nadrajsal ene 70-80 Km danes po zeleni pa mičkeno pomrznjeni gorenjski...kupi peska na cesti avtomobilistom se pa tudi vidi, da že nekaj časa niso videli motoristov Ampak je pasal.... jutr pa mal po polhograjskem hribovju, če bom dost zgoden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 ...jutr pa mal po polhograjskem hribovju, če bom dost zgoden Prid raj v Cjele na pir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 A so nori tele Jodlarji, tako cesto bi moral zapret... hehe drajsanje do dna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 nism zizhr da je z tabo vse vredi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 Prid raj v Cjele na pir. Ej mogoč pa res...če bom dost hitr končal pokličem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 Dr_Jakob, sem ravno ob cesti nekaj postopal pa vluft gledal in sem te videl , ko si se pripeljal mimo , se mi je pa zdelo da si nekaj cincal ali naj desno v križišču za Radmirje -Kamnik,ali naj naravnost za Logarsko dolino :naughty: .Ni kaj pravi motorist , vožnjo trenirat je treba :notworthy: ,pa vreme je idealno te dni žal pa meni trenutno delo ne dopušča skutiranja :angry: ,konec tedna bo pa nikakvo za vozit . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Nooo, valau se pa nism, razn po snegu, zanalašč... je blo kr lušn mal po snegu skakat. nism zizhr da je z tabo vse vredi To tud moja prau... Sam se ne smeje zraven Ej mogoč pa res...če bom dost hitr končal pokličem DEJ! Dr_Jakob, sem ravno ob cesti nekaj postopal pa vluft gledal in sem te videl , ko si se pripeljal mimo , se mi je pa zdelo da si nekaj cincal ali naj desno v križišču za Radmirje -Kamnik,ali naj naravnost za Logarsko dolino :naughty: .Ni kaj pravi motorist , vožnjo trenirat je treba :notworthy: ,pa vreme je idealno te dni žal pa meni trenutno delo ne dopušča skutiranja :angry: ,konec tedna bo pa nikakvo za vozit . Zakuga me pa nis na čaj puvabu, gurenc?! S šnopsom? Brez čaja, seveda... Postopal sm pa sam zato, k nism biu sigurn a bo Hongda zdržala do Krajna al ne... mal me je resno dotok goriva j.... v glavo. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Lahkih nog (beri crnih gum) naokrog . . . in . . . 230 km Kje si se to znašel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 (popravljeno) Kje si se to znašel? bi reku da monako Popravljeno Januar 29, 2015. Popravil hajoktejn Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Kje si se to znašel? Med Monakom, Cannes-u in po lokalnih cestah okoli Draguignan-a. hajoktejn, Keiko in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Med Monakom, Cannes-u in po lokalnih cestah okoli Draguignan-a. .... mi je všeč ta relacija ... :) Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Zdej pa gre :grim http://youtu.be/WYC1c6MhcKI Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Zdej pa gre :grim http://youtu.be/WYC1c6MhcKI Nimaš kej ,razburljivo sem si vse nohte pogrizu ko sem spremljal Spasky, builder in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se