DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Dami, Istra je od Kanegre, mimo Pika, mimo mene al pa Žnorca, ... Kmet, nč te ni blo slišat :grim Istra je dolga točno 1 uro, če še eno kavo vmes spijem Ninč., Whiskey in UnionJack 3
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Danes sem proti Idrijski Beli odkolesaril okrog sedemnajste ure, ko je bila večina ceste po strugi Idrijce že v senci, ... ..., nebo pa še vedno obsijano s soncem ... :notworthy: ... in zato se mi danes tudi očala niso več zarosila ... Schultz, MPeco, builder in 12 others 15
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 ... no, Istra dons ni bla "dolga" samo eno uro ... ... tko da ... ... če prištejem zraven še tist popoldanski štau tam okol Razdrtega popoldne ... ... sem vozil cel dan ... 260 km ... ... od tega pr Vikiju tri ure ... pa na Rakitni dve uri ... :) ... jah ... pa sej niti ni blo tolk slabo ... MPeco, ciciban, Mia in 10 others 13
luxsa Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 ... no, Istra dons ni bla "dolga" samo eno uro ... ... tko da ... ... če prištejem zraven še tist popoldanski štau tam okol Razdrtega popoldne ... ... sem vozil cel dan ... 260 km ... ... od tega pr Vikiju tri ure ... pa na Rakitni dve uri ... :) ... jah ... pa sej niti ni blo tolk slabo ... hdr_00178_0.jpg hdr_00179_1.jpg Lepotac ti pa prou pretiravas,pr vikiju se tri ure okol mize vozt more bit prou zajeban. builder in DAMI34 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 (popravljeno) Danes sem odkolesaril proti Idrijski Beli že takoj po kosilu ... ..., vendar je bila vožnja od Podrateje do gostilne pr' Fežnarju zelooo prijetna, ker je bila cesta tudi danes ob tej uri večinoma v senci in tudi čisto brez prometa, kar sem ob taki uri tudi pričakoval = JUhuHU ... :notworthy: Očala se seveda tudi danes niso več rosila ... Popravljeno Avgust 12, 2015. Popravil RobiRoberto DAMI34, Mia, Schultz in 4 others 7
pik1 Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Lepotac ti pa prou pretiravas,pr vikiju se tri ure okol mize vozt more bit prou zajeban. ... ja, tolk cajt sem se vozu okrog mize, da mi je skor bencina zmanjkal u denarnici ... :) DAMI34 1
Popularna objava MartinKranjski Objavljeno Avgust 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 (popravljeno) Nedeljski Mangrt Popravljeno Avgust 12, 2015. Popravil MartinKranjski igorkr, bajkr88, domina in 12 others 15
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Avgust 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 (popravljeno) Dons padl točn 401 km , Dobrač Avstrija.... majka blo Se je splačal dat 9.5 € velik bolj kot 5€ za mangart ker res uživaš ker je lepa cesta , sm šou 4x gor pa dol Najbolš je tist občutek ko prideš dol do rampe pa je vroče ku ps.... in se obrneš in greš nazaj prot vrhu pa začne lepo počas hladit kot da bi si klimo prižgal še par dokazou štart čist na vrhu osu se sonču in prdel ves cajt neki nas je blo zarad dolgcajta mal sprobu mitaske pisal je prazna, pa ni bla, majkemi lepotca še dva bemflna upokojenca ležalniki žwauce Popravljeno Avgust 12, 2015. Popravil Rogerg MPeco, SuNa, maus in 22 others 25
motom Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Cortina d'ampezzo in naprej prelaz Valparola. Gužve ni blo. Dve zasedi s kontrolo prehitevanja čez polno pa neuspešni... pač na ravninah se ne prehiteva. Ja precej v breg je blo... builder, notranc, Janezs in 6 others 9
Popularna objava SuNa Objavljeno Avgust 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 (popravljeno) Sem skoraj pozabila na nadaljevanje objave potepanja po senčni strani alp. Ob večernem klepetu sva naredila tudi plan za zadnji dan potepanja. Seveda sva najslajše pustila za konec. Takoj po zajtrku se odpraviva na Malto, Hochalmstrasse. Cesta krasna, pokrajina prav tako. Vmes je nekajkrat potrebno počakati pri semaforjih, zato se je našel tudi čas za poziranje. Sva bila na vrhu med prvimi obiskovalci, ko sva se odpravljala v dolino pa se je že začel naval avtomobilistov. Tudi Kremenčkovi so mi posodili svoj bob za en krog. Tale steklena tla, ki ti razkrivajo pogled v globino 200 m, so mi nagnala nekaj strahu v kosti Sploh ko na koncu na tabli prebereš, da je vstop na lastno odgovornost. Če bi šlo kaj po zlu, bi me lahko rešil le Red bull, al pa če si zapojem tisto I believe i can fly ... Ob odhodu je bilo potrebno še nahraniti čredo koz in njihovega šefa Nekomu se je ob tem prizoru porodilo vprašanje, koliko koz je na sliki :angry: Še nekaj utrinkov Spustiva se nazaj v dolino in novi destinaciji naproti. Tokratni cilj je Nockalmstrasse. Nekaj nas je pa le bilo Še en postanek na poti v dolino za fotografiranje Naslednja destinacija za ogled, pa je bila bolj afnaste narave, skoraj dobesedno. Šla sva pogledat dogodivščine na Affenberge. Tu imajo v ograjenem prostoru 145 japonskih makakov. Med njimi se prosto sprehajaš, se smejiš njihovim vragolijam (oni pa verjetno nam ) in fotografiraš utrinke iz njihovega življenja. Vodič jih razvaja s priboljški Popoldansko cartanje: https://youtu.be/dxG4cj5P_WU Po končanem ogledu se je dan že začel prevešati v poznopopoldanske ure. Vendar sva se odločila, da je še vedno čas za eno vožnjo po panoramski cesti. Za piko na i in konec najinega potepanja sva se podala še na Villacher Alpenstraße. Cesta, ki ti nariše nasmešek na obraz! Na žalost samo tile dve sliki. Dan sva zaključila v lokalni piceriji, polna lepih vtisov (in ob odhodu tudi želodčkov ). Na števcu pa se je nabralo novih nepozabnih 840 km. Popravljeno Avgust 12, 2015. Popravil SuNa hajoktejn, Keiko, avtomoto in 26 others 29
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Lep pozdrav iz Trebon-a kjer se pije Regent in Kozel 440 sončnih kilometrov na senčni strani Alp. TakeALookAround, DXR16, Kmet2 in 17 others 20
Whiskey Objavljeno Avgust 13, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 @SuNa - z Makaki ni zajebancije. Znajo bit prav žleht in celo ugriznit. Po Aziji so poznani predvsem po tem, da ti kaj izmaknejo.
luxsa Objavljeno Avgust 13, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 ... ja, tolk cajt sem se vozu okrog mize, da mi je skor bencina zmanjkal u denarnici ... :) Drugic grem s tabo,pa ti bom stiri eure posodu. :grim DAMI34 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 (popravljeno) Kolesarjenje v Idrijsko Belo, takoj po današnjem zajtrku, okrog osme ure, "to je to" za ta letni čas in take dnevne temperature. :notworthy: Sprej proti rosenju očal res deluje ... :notworthy: Ali bo "originalna" polovica mojega desnega kolenskega zgloba zdržala kolesarjenje v Idrijsko Belo tudi jutri ??? Za med vikendom vremenska napoved ni ravno najboljša ... Hlod na cesti se je znašel by traktor dobrih 10 minut za tem, ko sem se že peljal tam mimo in ga še ni bilo ... Ostale današnje fotografije "ITAK" ... Popravljeno Avgust 13, 2015. Popravil RobiRoberto igorkr, hajoktejn, Keiko in 12 others 15
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 Vtis je pasji kosilo na Rakitni in nazaj v večernih urah DAMI34, BMWflar, motom in 14 others 17
Popularna objava SLVR Objavljeno Avgust 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 Končno konkretno sprobal motor po večjem servisu - nov zadnji amortzier, obnovljena prednja amortizerja ter ganc nove mitaske ... Iz Črnomlja po vročini z mojo drago pihneva ob Kolpi proti Fari, v Kočevju tortica, pol pa še "dvorski" ovinki proti domu ... Nasmeh in gume so ble oboje do roba! notranc, KyoKon, builder in 11 others 14
Popularna objava Gasperr Objavljeno Avgust 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 (popravljeno) Vtisi bodo danes predvsem slikovni pot je bila približno takšna: https://goo.gl/maps/IWaTY nabralo pa se je vse skupaj 660,9km Nepopisno lepo Popravljeno Avgust 13, 2015. Popravil Gasperr notranc, skalar36, DAMI34 in 15 others 18
skalar36 Objavljeno Avgust 14, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2015 Vtisi bodo danes predvsem slikovni pot je bila približno takšna: https://goo.gl/maps/IWaTY nabralo pa se je vse skupaj 660,9km Nepopisno lepo Se spomnem, ker sem te vidu, ker si nekaj časa za nama vozu, samo nisem vedu, da si ti. Zdele šele po motorju opazim. Škoda, da nisi mal poblendu al pa mal potrobu, pa bi lahko se spoznali, pa en del poti skupaj odpeljali. Kmet2 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 14, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2015 (popravljeno) Tudi danes takoj po zajtrku ... :notworthy: Nihče se ni pritoževal: :notworthy: - Cult - Roberto - Robertotovo desno koljeno in tudi levi kolk - Idrijska Bjelina in tudi asfalt, ki me je cel teden, vsak dan, varno dostavil do nje in tudi nazaj domov - vreme - in tudi cvetje ob cesti ... Ker mi Cult tako dobro služi, sem ga med vračanjem proti domu, v "sprejemnici" Plezalnega centra Strug ... ... vpisal tudi v 5 minutni začetni tečaj plezanja ... Popravljeno Avgust 14, 2015. Popravil RobiRoberto MiNa, igorkr, DAMI34 in 19 others 22
Popularna objava Danilo D Objavljeno Avgust 14, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2015 Do Pyramidenkogel pa nazaj .... in malo naokoli, prijetnih 287km, od tega 205km z sopotnco ... matr sma ga šibala . Če pa koga zanima, pa je karta za gor 11eur, če se pa nazaj spustiš z toboganom pa še 4eur poleg .... je pa fajn, 120m dolžine ... mnde . RobiRoberto, Keiko, gandi in 12 others 15
Ninč. Objavljeno Avgust 15, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2015 Vceraj popoldne dogovorjena kava v Kocevju... Potem pa... Spoznavanje dolenjskih hribckov in grickov tm se telefoni tezk delajo, ne da garmin ne so ble dobre koordinate v besedi, zato najdeva tisto slavno vasico moje sodelavke. Kos poti do nje sem opravila sama, vesela je bla ko radio. Na hitr sve pocvekale (ura ze dost pozna), in gas nazaj za betonsko dzunglo. Vmes je blo treba se japonca odzejat v Zagradcu in potem pot pod kolesa proti Ivancni in AC do LJ... Lustn je blo, ce bi mogla se enkrat it, po moje da bi slo (zelo rada mimo tabel padem in potem studiram... Ups ) bobi1001, UnionJack, DAMI34 in 3 others 6
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 15, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2015 (popravljeno) Danes sem odkolesaril od doma šele malo pred deveto uro, vendar še vedno ni bilo pretoplo. V kopališču me je prestrašilo celo nekaj kapljic dežja ... V kopališču me je celo prestrašilo nekaj dežnih kapljic ... Bolj star, "malenkost" bolj nor ... Danes sem cestnino "inkasantu" zaračunal kar jaz ... Ta teden = 6 X Idrijska Bela = 6 X 25 km = 150 km = kar dobro za "enega sestavljenca" ... Po prihodu domov sem pripravil še vse potrebno za naslednji teden, ko bo vročina malo popustila ... :yea2: Popravljeno Avgust 15, 2015. Popravil RobiRoberto Mia, Ninč., igorkr in 15 others 18
Popularna objava jany Objavljeno Avgust 15, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2015 (popravljeno) Včeraj prvič v Dolomite na kavo do Cortine. Kavo spili in šibali nazaj v dežju, temperatura od sončnega 36°C do mokrih 19°C. Novih 550km Gužve nobene, ceste super, pokrajina kot narisana Popravljeno Avgust 15, 2015. Popravil jany DAMI34, RobiRoberto, Schultz in 20 others 23
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 15, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2015 Današnji vtisi pa bolj peš kot na motorju. Čelade lepo v regal, Mi pa na najvišjo možno lokacijo v mestu .... SuNa, igorkr, UnionJack in 10 others 13
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se