Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 A malo privatiziramo? :twisted: :twisted: :twisted: 1, Bauca, Stigmata; najbolje, da izmenjate tel. številke! :idea: Urbi pa brez zamere :wink: :roll: zakaj Urbi :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Greeeeeeeeeeeeegsssssss :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Greeeeeeeeeeeeegsssssss :twisted: hanzi pomirjevalni čaj ti umiri dan drogaportorožpress :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 1 ti nisi cist gladek ne? Ti mal civiliziranosti manjka. Probaj kaj v lekarni najt, ziher je kaka tableta za to.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 1 ti nisi cist gladek ne? Ti mal civiliziranosti manjka. Probaj kaj v lekarni najt, ziher je kaka tableta za to.... spoštovani gospod Einkatijazvemkaj, vaša pripomba je popolnoma neumestna in kaže na izredno nizek IQ - na žalost. Če mislite, da gre pri meni za civiliziranost, katere naj bi mi manjkalo, naj vam razložim, da se po navadi do soljudi obnašam kakor to oni sami žele. Vam na žalost ne pomaga niti tabletka, niti elektrošokterapija z milijon volti in desttisoč watti, niti destletna kemoterapija v kaki ustanovi zaprtega tipa, ker je vaš manjko na žalost prirojen in se ga pod nobenim pogojem ne da odpraviti. Če želite nadaljevati "pogovor" - pa odprite novo temo, kjer vam bo rad svetoval še naprej.. V upanju, da boste kljub temu preživeli lep dan, vas lepo pozdravljam. S spoštovanjem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Opa..... :twisted: :roll: :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 mir,otrocad. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Opa..... :twisted: :roll: :lol: :D hja manuela tko je to eni začnejo grdo govort tukej pol pa mislijo dam tih pajoku :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 ni treba jokat :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 :splat: :splat: :splat: Dejte si kar kej v glavo zmetat...fantje :!: :evilbat: ...dejte no :!: :!: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Kakšni provokatorji, pa tud MANU :shock: :shock: A bomo wrestling gledali ? Dejte se prej namazat, se bo bolj bleščal pa manj bolel. :evil: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 :evilbat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Kakšni provokatorji, pa tud MANU :shock: :shock: A bomo wrestling gledali ? Dejte se prej namazat, se bo bolj bleščal pa manj bolel. :evil: :twisted: :D YES!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Kakšni provokatorji, pa tud MANU :shock: :shock: A bomo wrestling gledali ? Dejte se prej namazat, se bo bolj bleščal pa manj bolel. :evil: :twisted: :D YES!!!! manuela bi se verjetno kar automatično mazala če bi vrestling gledala :oops: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Kakšni provokatorji, pa tud MANU :shock: :shock: A bomo wrestling gledali ? Dejte se prej namazat, se bo bolj bleščal pa manj bolel. :evil: :twisted: :D YES!!!! manuela bi se verjetno kar automatično mazala če bi vrestling gledala :oops: :oops: Z mazanjem nimam problemov sploh. :silly: Tudibrezvrestlingamitoodličnouspevapress :oops: :D p.s. Pozdravlja te tudi fifty :twisted: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 .................... ..................................... 1 Oho, hic sunt leones :shock: :shock: :shock: :shocked!: Potrebujete pomoč, morda promotorja??? Prijatelji me poznajo tudi pod imenom Don King. It's good to be a king :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Kakšni provokatorji, pa tud MANU :shock: :shock: A bomo wrestling gledali ? Dejte se prej namazat, se bo bolj bleščal pa manj bolel. :evil: :twisted: :D YES!!!! manuela bi se verjetno kar automatično mazala če bi vrestling gledala :oops: :oops: Z mazanjem nimam problemov sploh. :silly: Tudibrezvrestlingamitoodličnouspevapress :oops: :D p.s. Pozdravlja te tudi fifty :twisted: :lol: :wink: vse jasno - lepo ga pozdravi kje bosta pa za praznike? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Mal bova motorirala 8) , mal bova jahala :oops: , mal bova ograjo šraufala :shock: , mal bova otroke sprehajala :roll: , mal bova pa kar tako :lol: ...zakaj prašaš :?: :roll: :roll: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Mal bova motorirala 8) , mal bova jahala :oops: , mal bova ograjo šraufala :shock: , mal bova otroke sprehajala :roll: , mal bova pa kar tako :lol: ...zakaj prašaš :?: :roll: :roll: :D kr tko mi bomo imeli intenzivno.. podobno vama pirhi, otroci, kuža Piki, žegen, pleskanje - lastnoročno (masha se že takooo veseli, da vsak dan sprašuje kdaj kupimo barvo) skratka praznično lp :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 A malo privatiziramo? :twisted: :twisted: :twisted: 1, Bauca, Stigmata; najbolje, da izmenjate tel. številke! :idea: Urbipa brez zamere :wink: Ni u ludilu!!!!!!!!! :twisted: Zamera je in bo! :evil: Saj sem se že včeraj v Lahko noč... opravičla da me je ajn bisjen zaneslo- ko že dolgo nism pacala... in rekla naj to šalato pobrišejo... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 A malo privatiziramo? :twisted: :twisted: :twisted: 1, Bauca, Stigmata; najbolje, da izmenjate tel. številke! :idea: Urbipa brez zamere :wink: Ni u ludilu!!!!!!!!! :twisted: Zamera je in bo! :evil: Saj sem se že včeraj v Lahko noč... opravičla da me je ajn bisjen zaneslo- ko že dolgo nism pacala... in rekla naj to šalato pobrišejo... :oops: Pol pa zamera, zgleda! :twisted: :twisted: :twisted: Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 1 ti nisi cist gladek ne? Ti mal civiliziranosti manjka. Probaj kaj v lekarni najt, ziher je kaka tableta za to.... spoštovani gospod Einkatijazvemkaj, vaša pripomba je popolnoma neumestna in kaže na izredno nizek IQ - na žalost. Če mislite, da gre pri meni za civiliziranost, katere naj bi mi manjkalo, naj vam razložim, da se po navadi do soljudi obnašam kakor to oni sami žele. Vam na žalost ne pomaga niti tabletka, niti elektrošokterapija z milijon volti in desttisoč watti, niti destletna kemoterapija v kaki ustanovi zaprtega tipa, ker je vaš manjko na žalost prirojen in se ga pod nobenim pogojem ne da odpraviti. Če želite nadaljevati "pogovor" - pa odprite novo temo, kjer vam bo rad svetoval še naprej.. V upanju, da boste kljub temu preživeli lep dan, vas lepo pozdravljam. S spoštovanjem 1 Aha, ok, se pravi SI kreten - samo prepricati sem se hotel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 1 ti nisi cist gladek ne? Ti mal civiliziranosti manjka. Probaj kaj v lekarni najt, ziher je kaka tableta za to.... spoštovani gospod Einkatijazvemkaj, vaša pripomba je popolnoma neumestna in kaže na izredno nizek IQ - na žalost. Če mislite, da gre pri meni za civiliziranost, katere naj bi mi manjkalo, naj vam razložim, da se po navadi do soljudi obnašam kakor to oni sami žele. Vam na žalost ne pomaga niti tabletka, niti elektrošokterapija z milijon volti in desttisoč watti, niti destletna kemoterapija v kaki ustanovi zaprtega tipa, ker je vaš manjko na žalost prirojen in se ga pod nobenim pogojem ne da odpraviti. Če želite nadaljevati "pogovor" - pa odprite novo temo, kjer vam bo rad svetoval še naprej.. V upanju, da boste kljub temu preživeli lep dan, vas lepo pozdravljam. S spoštovanjem 1 Aha, ok, se pravi SI kreten - samo prepricati sem se hotel. spoštovani vaše priepričanje ne odgovarja realnosti, zato pod nujno predlagam, da si pokličete rešilni avto in se pustite odpeljati na zaprt oddelek bolnice za umske motnje v Polju. Tam jih prosite da vas vklenejo v verige, ker ste nevarni okolici. Mogoče vam narede uslugo in poplnoma nebiraokratsko takoj spuste električni tok v verigo s katero vas bodo priklenili na posteljo in vam tako osvetlili pogled na situacijo okoli vas. lp 1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se