motoristek Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 hi,hi,hi,hi.... BOG NE DAJ, da te tvoja sliši :naughty: Ona je že prava Cipresa... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) Jep mačka......bolje jebač v garaži....kot nikjer....... BTW....kok je pa starejši od tebe :evilgrin: sončka Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 jaz jih imam 19, ona komaj 4, pa se odlično ujameva...pa ne rečt da sn pedofil zarad tega, ker ljubezen premaga vse in razlika v letih ni važna.... :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Jep mačka......bolje jebač v garaži....kot nikjer....... BTW....kok je pa starejši od tebe :evilgrin: sončka maš res....pa še ne zaje*e te zlepa.... kar se tiče let....je ....celo.... MLADO MESO :naughty: :naughty: :naughty: samo transplantacija srca je bla od koj q.enga nonota 98 letnik.... ostalo (kar ne pomaga dosti) je 2003 letnik :naughty: :whistle: :whistle: zdej bom pa rajš nehala, da me ne vržejo u čuzo zarat pedofilije, he,he,he,he :naughty: Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 jaz jih imam 19, ona komaj 4, pa se odlično ujameva...pa ne rečt da sn pedofil zarad tega, ker ljubezen premaga vse in razlika v letih ni važna.... :D :lol1: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 jaz jih imam 19, ona komaj 4, pa se odlično ujameva...pa ne rečt da sn pedofil zarad tega, ker ljubezen premaga vse in razlika v letih ni važna.... :D :lol1: Pazi zdej to: Jest 28, ona pa letos 3 :naughty: Pa se tut kr dobr ujameva :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Jest 28, ona pa letos 3 Bljak, pa saj to ja že hodi!!! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Oz. če sede na pločnik, že doseže z nogami do tal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Jaz sem pa mislila, da je najbiolj optimalno takrat, ko doseže do kljuke :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Jaz sem pa mislila, da je najbiolj optimalno takrat, ko doseže do kljuke :evilgrin: Ne. Vsaj do zadrge mora sežt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Ne. Vsaj do zadrge mora sežt A to če klečiš? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 A to če klečiš? :evilgrin: Pr njemu tud, če stoji, so definitivno manjši kot pr komu drugmu :evilgrin: že bežim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Pazi zdej to: Jest 28, ona pa letos 3 :naughty: Pa se tut kr dobr ujameva :lol: ...je pa dobro ohranjena in kako leto kar skrije... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Kaj pa jaz, ko imam njegaaaa.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Kaj pa jaz, ko imam njegaaaa.... :whistle: On, ona.... *ONE BIG LOVE* :wub: :wub: :wub: Peace, brother, he,he,he,he,he Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Včasih me vrže v zrak... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Včasih me vrže v zrak... :lol1: Doklerje člowk uzgor, je mega....sam hudič je, kt hoče pozicijo menjat, he,he,he,he Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 ...je pa dobro ohranjena in kako leto kar skrije... :evilgrin: Mogoče res izgleda mlajša, ampak kaj pomaga, če pa veš koliko je v resnici stara. Bljak!!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Dokler ti njega stresaš je mega....sam hudič je, kt hoče pozicijo menjat, he,he,he,he Tudi to se lahko zgodi, da me on nabaše.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Kaj pa jaz, ko imam njegaaaa.... :whistle: Če nimaš ferrarija, privat aviona in vile na Azurni obali, potem itak veš kaj si..... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Če nimaš ferrarija, privat aviona in vile na Azurni obali, potem itak veš kaj si..... :P Kaj si pa s tem :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Kaj si pa s tem :hmm: :P Z vsem tem starejši moški postane sponzor. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Če maš ferrarija, privat avion in vilo na Azurni obali, potem si gej, če pa tega nimaš potem si pederčina..... :P ...če maš pa njega, se zmeni s Fredijem :lol1: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 pa sej imam Fredija... :devil: ampak Fredi te vedno odspredi.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 pa sej imam Fredija... :devil: ampak Fredi te vedno odspredi.... :lol1: Samo da te bo čimdalj ubogal :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se