BremzPenzl Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Pazi zdej to: Jest 28, ona pa letos 3 :naughty: Pa se tut kr dobr ujameva :lol: Jaz pa 40, ON pa idealnih 19 :worship: Najrajši sem na njem, včasih pa menjama.... :headbang: ko me dol fukne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Samo da te bo čimdalj ubogal :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 ...če maš pa njega, se zmeni s Fredijem :lol1: . ne pederčina, ampak OBIČNA pederčina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 (popravljeno) Jaz nimam prav nič proti starostnim razlikam, pa naj bo ta majhna ali pa zelo velika. Če se imaš rad, zaupaš, se pogovoriš, to ne bi smel bit problem :) Res pa je, da je včasih kakšen "konflikt" v starostni generaciji (ali pa tudi ne), ampak se tudi to da s pogovri rešit! :yes: Tako da, uživajte življenje kolikor se le da .) Pozdravček! Popravljeno Januar 20, 2008. Popravil BadWoman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Jaz nimam prav nič proti starostnim razlikam, pa naj bo ta majhna ali pa zelo velika. Če se imaš rad, zaupaš, se pogovoriš, to ne bi smel bit problem :) Res pa je, da je včasih kakšen "konflikt" v starostni generaciji (ali pa tudi ne), ampak se tudi to da s pogovri rešit! :yes: Tako da, uživajte življenje kolikor se le da .) Pozdravček! Kjut and all :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 men tudi ni važno :naughty: sam, da da... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Vse se da če se hoče...Leta niso problem,prej glava(pa ne spodnja :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Vse se da če se hoče...Leta niso problem,prej glava(pa ne spodnja :P ) MISLI SI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Hja...Takole je... 12 let mlajša od mene. Zaenkrat še gre. Ampak se bo treba počasi malo razgledati za kšnim novejšim modelom, kajti še 2-3 leta pa jih bo že 30!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Hja...Takole je... 12 let mlajša od mene. Zaenkrat še gre. Ampak se bo treba počasi malo razgledati za kšnim novejšim modelom, kajti še 2-3 leta pa jih bo že 30!! Oh ti revež! Kaj pa če bi ona začela iskati kakšno maljšo, sveže meso? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 men tudi ni važno :naughty: sam, da da... :lol1: se popišem :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 men tudi ni važno :naughty: sam, da da... :lol1: Baba pijana, pi**a prodana :whistle: Tak pravjo, možno, da je kaj resnice na tem :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Baba pijana, pi**a prodana :whistle: Tak pravjo, možno, da je kaj resnice na tem :krneki: Saj ni tak hudo. Grema na drink? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Saj ni tak hudo.Grema na drink? :P Dream on :whistle: Mogoče pa kdaj po kakšni furci :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 se popišem :worship: Inkontinenca je totalna pizdarija... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Inkontinenca je totalna pizdarija... :P Jasno. In pametne ženske že dolgo poznamo Keglove vaje. Pa si malo prečitaj, lepotane, kakšne prednosti še vse prinašajo ... hm, te vaje. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Jasno. In pametne ženske že dolgo poznamo Keglove vaje.Pa si malo prečitaj, lepotane, kakšne prednosti še vse prinašajo ... hm, te vaje. Ne vem zakaj bi bral o tem. A ni bolje, če mi katera v praksi pokaže in dokaže. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Baba pijana, pi**a prodana :whistle: Tak pravjo, možno, da je kaj resnice na tem :krneki: Z pijankami se ne družim.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Dream on :whistle: Mogoče pa kdaj po kakšni furci :winkiss: se kako rada bos z nami na pijačo šla :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Ne vem zakaj bi bral o tem. A ni bolje, če mi katera v praksi pokaže in dokaže. ;) ??? Če pa ne maraš starih babnic! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 ???Če pa ne maraš starih babnic! :eek: :eek: ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 ???Če pa ne maraš starih babnic! :eek: Starih babnic ni, so samo starejše in mlajše! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 ???Če pa ne maraš starih babnic! :eek: In kakšno vezo ima starost s Keglovimi vajami? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Starejša je bolj je sočna, na suho še avta nemoreš tišat :whistle: Jasno da penzionistke odpadejo ... tam lahko umreš zraven, ker so se začne matrat ( ker misli da ji je zadnjič ) te lahko abnuca :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se