Mutika Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 In kakšno vezo ima starost s Keglovimi vajami? :? Enako, kot inkontinenca. :evilgrin: Daj, raje pridi na čaj danes (ups, pivo), bo boljše. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Daj, raje pridi na čaj danes (ups, pivo), bo boljše. :rolleyes: Kaj vi se ob četrtkih tut dobivate ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Baba pijana, pi**a prodana :whistle: Tak pravjo, možno, da je kaj resnice na tem :krneki: ti je alko spomin zbrisal ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Kaj vi se ob četrtkih tut dobivate ? Neee, Grega! Vapo tu in tam pride na kakšno pijačo v času malice in to s staro babnco, zamisli! :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Neee, Grega! Vapo tu in tam pride na kakšno pijačo v času malice in to s staro babnco, zamisli! :whistle: :P Te pa res naj gre rajše z tabo na pijačo ... stare babnice pa naj doma pusti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Z mutiko sma maloprej, seveda ob obveznem piru in kafeju, soglasno ugotovila, da so keglove vaje zares "učinkovite". B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 OK te pa mam jaz dans en STRIKE v planu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Z mutiko sma maloprej, seveda ob obveznem piru in kafeju, soglasno ugotovila, da so keglove vaje zares "učinkovite". B) Mhm, ja, res so učinkovite. Pa menda sem jaz itak edina stara baba, ki jo Vapo prenese ... :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Mhm, ja, res so učinkovite.Pa menda sem jaz itak edina stara baba, ki jo Vapo prenese ... :whistle: . Pa itaq zraven na mene misli... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 (popravljeno) Z pijankami se ne družim.... :headbang: :worship: se kako rada bos z nami na pijačo šla :beer2: Kako pa ti to veš? :hmm: Starih babnic ni, so samo starejše in mlajše! :grim Ne zatiskaj si oči, kar priznaj... :whistle: ti je alko spomin zbrisal ??? Ne pijem alkohola :grrr Popravljeno Januar 24, 2008. Popravil BadWoman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Pol si že blizu :naughty: v mojem klubu... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Pol si že blizu :naughty: v mojem klubu... :whistle: A jaz? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Po kubikih.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Najboljša kombinacija je ON: taki ko jaz ONA: 90/60/90.... 90 let 60 dni ima do smrti 90 miljonov na banki :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Najboljša kombinacija je ON: taki ko jaz ONA: 90/60/90.... 90 let 60 dni ima do smrti 90 miljonov na banki :worship: Česa? :whistle: Južnoafriških randov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Najboljša kombinacija je ON: taki ko jaz ONA: 90/60/90.... 90 let 60 dni ima do smrti 90 miljonov na banki :worship: Za tole se bi priporoču ja! :whistle: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Česa? :whistle: Južnoafriških randov? Ne ne :grrr Bankovcev od monopolyja :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Česa? :whistle: Južnoafriških randov? Še vedno skoraj 5x več, kot je bila vredna včerajšnja sedmica, tako da z lahkoto... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 moje osebno mnenje je, da vse najboljše zadeve ( wiski, ženske, pršut,... ) postajajo z leti okusnejše :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 moje osebno mnenje je, da vse najboljše zadeve ( wiski, ženske, pršut,... ) postajajo z leti okusnejše :naughty: :grrr, se ne strinjam s tabo, vsaj kar se žensk tiče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 :grrr, se ne strinjam s tabo, vsaj kar se žensk tiče. :grim češplje postajajo z leti suhe slive :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 (popravljeno) moje osebno mnenje je, da vse najboljše zadeve ( wiski, ženske, pršut,... ) postajajo z leti okusnejše :naughty: stara koka, dobra supa :OK: :D Popravljeno Februar 19, 2008. Popravil _Nejkoo_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 stara koka, dobra supa :OK: :D Nevem koliko juh si ti že probal ampak stara koka = mastna župa. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Nevem koliko juh si ti že probal ampak stara koka = mastna župa. :grim Stare koke so polne trikov... da nardijo mastno župo užitno DAJO RADE mlad korenček not :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Pa dobro no..saj se ne menimo o ženskah nad 70 let ... tam do 55 ... najboljše so tak med 30 in 45 ... to te zmolze do zadnjega izdihljaja ... Greenika...v mene vem da ne dvomiš :winkiss: ... U know me :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se