ftp Objavljeno Februar 10 Deli Objavljeno Februar 10 Potem pa kar po motorje iz dirkališč, tisti niso zamorjeni Mavti, Joker in krucymucy 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 10 Deli Objavljeno Februar 10 pred 14 minutami, ftp pravi: Potem pa kar po motorje iz dirkališč, tisti niso zamorjeni ja..in v oglas napišeš, nikol pod 5k obratov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Junij 30 Deli Objavljeno Junij 30 Mi lahko nekdo prosim razloži kako na tracerju letnik 2015, ko natankaš daš kilometre na 0? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Julij 1 Deli Objavljeno Julij 1 imam 2017 ampak mislim, da je isto..na displayu na levi strani sta dve tipki, spodnja je RESET...najprej nastavi, da imaš na prikazovalniku desno to kar rabiš resetirat, to narediš s tipko na levi strani balance, s katero se premikaš po displayu, nato pritisneš RESET, številka začne utripat in nato še enkrat stisni RESET... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Julij 1 Deli Objavljeno Julij 1 pred 3 urami, tomaz69 pravi: imam 2017 ampak mislim, da je isto..na displayu na levi strani sta dve tipki, spodnja je RESET...najprej nastavi, da imaš na prikazovalniku desno to kar rabiš resetirat, to narediš s tipko na levi strani balance, s katero se premikaš po displayu, nato pritisneš RESET, številka začne utripat in nato še enkrat stisni RESET... Sem probal ne gre tako. Števca nista popolnoma enaka. Moj 2015 ima recimo za TCS samo možnost on ali off. 2017 ima tcs1 ali tcs2. Pa malo drugače ima vozne programe. Mogoče še kaj🤔 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Julij 1 Deli Objavljeno Julij 1 žal ne, isto sem dobil tudi v navodilih za uporabnika za letnik 2015 Če želite ponastaviti potovalni števec, ga najprej izberite na informacijskem zaslonu s pomočjo izbirnega stikala. Na kratko pritisnite gumb „RESET (PONASTAVI)“, da začne potovalni števec utripati, nato pa medtem, ko utripa, znova pritisnite in držite tipko „RESET (PONASTAVI)“ vsaj dve sekundi. Če potovalnega števca rezerve goriva ne boste ponastavili ročno, se bo ta po dolivanju goriva in prevoženi razdalji 5 km ponastavil samodejno, prikazovalnik pa bo preklopil v način, ki je bil izbran pred vklopom potovalnega števca rezerve goriva. https://www.yamaha-motor.eu/si/sl/service-support/owner-manuals/ DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Julij 1 Deli Objavljeno Julij 1 Probam danes še 1x. Mogoče sem predolgo držal reset tipko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 1 Deli Objavljeno Julij 1 pred 45 minutami, honda2000 pravi: Probam danes še 1x. Mogoče sem predolgo držal reset tipko. mogoče poglej kak video na tubi, običajno je vsak drek gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Julij 2 Deli Objavljeno Julij 2 Ob 1. 7. 2024 ob 12:42, honda2000 pravi: Probam danes še 1x. Mogoče sem predolgo držal reset tipko. Uspelo. Predolgo držal tipko🤦 tomaz69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno September 5 Deli Objavljeno September 5 Ve mogoče kdo, kako se dvigne vrtljaje prostega teka? Ko je motor še hladen je ok, ko pa je vroč deluje ima prosti tek tako nizek, da včasih tudi ugasne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se