Kremenčkovi Objavljeno Marec 5, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2015 No pa gremo zares!!! Stvar sem si zamislil takole: Kuverto v katero priložite 10€ in svoje kontaktne podatke (tudi mobi št.)pošljete na moj,spodaj napisan naslov. Vse kuverte ostanejo zaprte do žreba in romajo v večjo črno vrečo. Ko prispe 50-a kuverta ,se določi datum žreba (prva sobota ali nedelja). Žreb se izvrši na mojem domu ob določeni uri, vse nadvzoče čaka dobrodošlica -piksna piva ali sok, nakar sledi prvo žreb naključno nadvzočega ,ki bo izžrebal kuverto iz omenjene vreče. Mislim ,da bo takšen potek za vse najbolj enostaven in pošten. Z srečnim novim lastnikom opravimo prepis,avto lahko prevzame takoj po žrebu ,stroške prepisa in odjave krijem jaz. Trenutno stanje ( v kolikor bodo sodelovali vsi ,ki so potrdili " nakup" srečk) je 27. Če se srečni dobitnik ni odeležil žreba, se ga isti trenutek, v navzočnosti ostalih obvesti preko telefona. Torej navali narod Moj naslov : Ivan Sarajlič Prešernova cesta 30 2317 Oplotnica Mobi : 051-832 858 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Kaj pa če bi ti lepo ceno zbil na 400€, torej 40 kandidatov, da ne bo treba čakat eno leto na ostale? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 6, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Kaj pa če bi ti lepo ceno zbil na 400€, torej 40 kandidatov, da ne bo treba čakat eno leto na ostale? hehe, jaka, sem že tak dal socialno ceno za tak stro j . Mislim ,da jih bo 50 v enem tednu, na drugem forumu so bolj zagnani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 No pa gremo zares!!! Stvar sem si zamislil takole: Kuverto v katero priložite 10€ in svoje kontaktne podatke (tudi mobi št.)pošljete na moj,spodaj napisan naslov. Vse kuverte ostanejo zaprte do žreba in romajo v večjo črno vrečo. Ko prispe 50-a kuverta ,se določi datum žreba (prva sobota ali nedelja). Žreb se izvrši na mojem domu ob določeni uri, vse nadvzoče čaka dobrodošlica -piksna piva ali sok, nakar sledi prvo žreb naključno nadvzočega ,ki bo izžrebal kuverto iz omenjene vreče. Mislim ,da bo takšen potek za vse najbolj enostaven in pošten. Z srečnim novim lastnikom opravimo prepis,avto lahko prevzame takoj po žrebu ,stroške prepisa in odjave krijem jaz. Trenutno stanje ( v kolikor bodo sodelovali vsi ,ki so potrdili " nakup" srečk) je 27. Če se srečni dobitnik ni odeležil žreba, se ga isti trenutek, v navzočnosti ostalih obvesti preko telefona. Torej navali narod Moj naslov : Ivan Sarajlič Prešernova cesta 30 2317 Oplotnica Mobi : 051-832 858 Ja kaj pa pravilo, da ti ne smeš sodelovati v nagradni igri a ? Kremenčkovi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 No pa gremo zares!!! Stvar sem si zamislil takole: Kuverto v katero priložite 10€ in svoje kontaktne podatke (tudi mobi št.)pošljete na moj,spodaj napisan naslov. Vse kuverte ostanejo zaprte do žreba in romajo v večjo črno vrečo. Ko prispe 50-a kuverta ,se določi datum žreba (prva sobota ali nedelja). Žreb se izvrši na mojem domu ob določeni uri, vse nadvzoče čaka dobrodošlica -piksna piva ali sok, nakar sledi prvo žreb naključno nadvzočega ,ki bo izžrebal kuverto iz omenjene vreče. Mislim ,da bo takšen potek za vse najbolj enostaven in pošten. Z srečnim novim lastnikom opravimo prepis,avto lahko prevzame takoj po žrebu ,stroške prepisa in odjave krijem jaz. Trenutno stanje ( v kolikor bodo sodelovali vsi ,ki so potrdili " nakup" srečk) je 27. Če se srečni dobitnik ni odeležil žreba, se ga isti trenutek, v navzočnosti ostalih obvesti preko telefona. Torej navali narod Moj naslov : Ivan Sarajlič Prešernova cesta 30 2317 Oplotnica Mobi : 051-832 858 Dodaj se prvilo da lahko ena oseba poslje vec kuvert ... vec moznosti za dobitek. Bos zlahka "prodal" 50 sreck. Kremenčkovi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Povej, ko boš imel 35 kuvert, da ti še jaz pošljem svojo. Malo imam filing, da jih pol, ne bo poslalo kuverte. Drgače pa mi je ideja všeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 (popravljeno) v Slovenistanu je ponavad tako, da so vsi glasni, ko pa se gre za res, pa nikjer nobenga ali bore slabo :grim me pa prav zanima odziv in ti želim, da ti rata Popravljeno Marec 6, 2015. Popravil builder bajkr88, Kremenčkovi in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 6, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Dodaj se prvilo da lahko ena oseba poslje vec kuvert ... vec moznosti za dobitek. Bos zlahka "prodal" 50 sreck. To se mi je zdelo samoumnevno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 6, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Seveda jaz in žena itd ne sodelujemo v žrebu. Resnost se je že pokazala, nekateri so že odposlali kuverte in tudi potrdili preko sms... Nič bat, v kolikor (kar se mi zdi trenutno nemogoče) nebi bilo poslanih 50, sem pripravljen žreb izvršiti tudi z manj kuvert, če pa bi se pokazalo ,da bi jih bilo manj od 40, pa bi se kuverte poslale nazaj pošiljatejem, ampak verjamem ,da ne bo potrebe, razen če boste samo nakladali in škrtarli .) Več o tem , lahko spremljate tudi na http://www.nivaoffroadteam.com/forum/viewtopic.php?t=17765&highlight= Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Dobr si se to spomnu tok bom jaz naslednjič prodajal moped :grim builder in Kremenčkovi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Kdor ga dobi ga pelje 14.3. v Naklo na hitrostno Ampak bi res bil za razsuti tam, poceni igračka Kremenčkovi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 10 evrou je preveč, ni tolk vredn majkemi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 7, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2015 10 evrou je preveč, ni tolk vredn majkemi ok. ti lahk sodeluješ z 9,99€ bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Moja kuverta je že na poti... Kmet2 in Kremenčkovi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 7, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2015 V ponedeljek javim število prispelih kuvert.Upam ,da niso samo lajkali,ko gre zares pa mrknili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Jaz sem tudi odposlal Kremenčkovi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Jst sm poslal eno, pa še eno si dobil od sestre v naši ordinaciji... jebiga, za 10€ avto dobit tud ni kr tko... ti sam poskrb, da ga dobim. Ko ga dobim, ti ga posodim za en krog, drgač pa ne!! Kremenčkovi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 8, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2015 ka ste se se stisnili za 10€ .Kdor reskira profitira .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Povej do kdaj je čas za poslat kuverto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Povej do kdaj je čas za poslat kuverto... Zaenkrat do nedelje 15.3. do takrat upam ,da se bo nabralo 50 kuvert. Jakob tvoje dve sta menda prispele Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Zaenkrat do nedelje 15.3. do takrat upam ,da se bo nabralo 50 kuvert. Jakob tvoje dve sta menda prispele Pol praviš, da drugim sploh ni treba več pošiljat, ker sem že zmagu. HA, ZMAGU SM VAS!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Pol praviš, da drugim sploh ni treba več pošiljat, ker sem že zmagu. HA, ZMAGU SM VAS!! maš srečo ,da jaz ne sodelujem . Na off roud forumu so dost zagnani, ker tam ne dobijo pol kesla benza za 10€. Ajde folk, spelte tole jakobu .) builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 maš srečo ,da jaz ne sodelujem . Na off roud forumu so dost zagnani, ker tam ne dobijo pol kesla benza za 10€. Ajde folk, spelte tole jakobu .) NEMA! Midva mava biznis, si pozabu?! Ti men avto, jst ti ga dam za en krog builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 (popravljeno) isarajli1 ...jebentiš jaz sem pozabiu napisaz v kuverto mojo telefonsko številko pa naslov. Ti bom zdaj napisu podatke.... Saj neboš mogu falit,ker ko sem ti pošlau sem igrau še loto na pošti in sem ti zaviu 10€ v tisti listek od lotota. Popravljeno Marec 10, 2015. Popravil DXR16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 10, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2015 isarajli1 ...jebentiš jaz sem pozabiu napisaz v kuverto mojo telefonsko številko pa naslov. Ti bom zdaj napisu podatke.... Saj neboš mogu falit,ker ko sem ti pošlau sem igrau še loto na pošti in sem ti zaviu 10€ v tisti listek od lotota. Upam ,da si poslal sedmico DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se