NX650 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Opankar je človek, ki se iz vasi preseli v mesto. Vendar ni problem v tem, da je on iz vasi ampak da ne more vas iz njega Ti si razsvetljen.. poln modrosti builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Dejstvo je, da se nisi vozil pri 40+ cel dan, sicer takih neumnosti ne bi pisal. Letos sem v zelo solidni formi. Vedno sem zaščiten z obvezno opremo. Ostala oprema je solidna in kvalitetna, priznanih proizvajalcev. Glede na to, kaj ti vse po žilah teče, bi se še bolj bal infarkta... Neumnosti pišeš ti in to večkrat. Še nikol sploh nisi bil v formi zato ne piši spet neumnosti. Tudi jaz. Ja a je lidl pa hofer priznan proizvajalec ali prodajalec .... Jaz na tvojem mestu bi se rajši brigal za sebe kaj ti teče po žilah :grim Potem pa kar opusti motorizem, če se imaš rada. Tudi ti ga bi moral ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ti si razsvetljen.. poln modrosti ko spijem par pirov, sm kot enciklopedija, vse vem :grim p.s. seveda, če mi to žena dovoli (mislim na pivo) NX650 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 vazn da tuki na temu motosvetu dobi en tak brezvezn vprašanje 4 strani odgovorov k pa vprašam kaj bi moru pazt pri nakupu rabljenega motorja pa nihče nič ne ogovori,tok o temu forumu fucking retards na tuki mate še link http://www.motosvet.com/tabla/topic/24471-honda-cbr-600-rr/page-23 Kaj si pa pričakoval od že neštetokrat postavljenega obdelanega ,proceseranega in splošnega vprašanja ki je že neštetokrat odgovorjen predelan itd...res ne vem kdo je tukaj "fucking retards" sam prebrat bi moral!!! skalar36, KARMEN1, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 morm počakat da bo PMS mimo, zdaj ni dobro drezat vanjo Ja, trenutno si ti Papučar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ja, trenutno si ti Papučar. Ampak je res ,sem ga vidu v živo,drobčkan,tih suh možakar z nežnim glaskom....... :grim builder, KARMEN1 in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ja, trenutno si ti Papučar. ne, ke se ne vozim v čevljih, ki niso za na motor :grim Ampak je res ,sem ga vidu v živo,drobčkan,tih suh možakar z nežnim glaskom....... :grim dost ka me žena doma pretepa, zdaj me boš pa še ti omalovaževal Nearrain, Scarlett, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Končno ena konstruktivna tema. Scarlett, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Končno ena konstruktivna tema. ja... ugotovil smo da je builder papučar builder in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ampak je res ,sem ga vidu v živo,drobčkan,tih suh možakar z nežnim glaskom....... :grim će bi napisu še siu, puklast in pown ćustew, bi sebe spoznal :krneki: I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Dosegel sem kvoto všečkov za danes tako da Karmen1,Builder in Motojebač si zapište na omet,podelamo jutri :grim motozajebant, KARMEN1 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Neumnosti pišeš ti in to večkrat. Še nikol sploh nisi bil v formi zato ne piši spet neumnosti. Tudi jaz. Ja a je lidl pa hofer priznan proizvajalec ali prodajalec .... Jaz na tvojem mestu bi se rajši brigal za sebe kaj ti teče po žilah :grim Tudi ti ga bi moral ! Sem v odlični formi. No kje si se vozil cel dan na 40+. V hoferju kupujemo hrano, ne pa tudi v Lidlu, hofer je samo trgovina in ničesar ne proizvaja. Ne vem, o čem govoriš, bodi konkreten in ne kar po gostilniško. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 (popravljeno) Dosegel sem kvoto všečkov za danes tako da Karmen1,Builder in Motojebač si zapište na omet,podelamo jutri :grim ja sj ... js nj si jih pa sam talam kdo me nau lajku ga bom zbrisou :angry: aja .. sj ne morm nobenga ... no ja .. ga bom pa blokiru :krneki: PAPUĆARJI :glare: Popravljeno Marec 26, 2015. Popravil maus motozajebant in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 ja... ugotovil smo da je builder papučar pa sm že napisal preja Karmen1, da ne, ke se ne vozim v čevljih, ki niso za na motor :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Sem v odlični formi. življenska želja mi je, da te spoznam, mogoče spremenim mnenje o tebi če je oprema dobra, ne vem, zakaj je problem temperatura 40+, hidracija je pomembna :grim Kmet2 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 No, kdaj si se vozil na 40+ Voda ni bila problem, razen da se je veliko l popilo. Jaz neke pretirane želje po zmenkarijah nimam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 No, kdaj si se vozil na 40+ Voda ni bila problem, razen da se je veliko l popilo. Jaz neke pretirane želje po zmenkarijah nimam. ko je blo 40+ stopinj, v Libiji recimo, Kosovo,... zmenkarije, je odvisno od človeka, eni smo radi v družbi, drugi raje sami Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Eni pa v dobri družbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 (popravljeno) za dobro družbo moraš biti tudi sam dobra družba vsi se radi z mano družjo, razen unih, ki se nočjo :krneki: p.s. res pa je, da se z nekaterimi tudi jaz nočem, vendar ne leti to na tiste, katerih sploh ne poznam Popravljeno Marec 26, 2015. Popravil maus Scarlett, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Sem v odlični formi. No kje si se vozil cel dan na 40+. V hoferju kupujemo hrano, ne pa tudi v Lidlu, hofer je samo trgovina in ničesar ne proizvaja. Ne vem, o čem govoriš, bodi konkreten in ne kar po gostilniško. Malo prej v postu si trdil da si v solidni formi zdaj že v odlični kasneje bo že vrjetno gostilniško fantastični.... Kdo je trdil cel dan??? Spet natolcevanje megle..... Kawasaki,Lidl,Hofer vse je to isto sranje samo drugo pakovanje ....ampak to sem res slišal ko so se pogovarjali v gostilni :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Eni pa v dobri družbi Kako pa ti oceniš dobro družbo,kar tako po gostilniško iz postov :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Kako pa ti oceniš dobro družbo,kar tako po gostilniško iz postov :grrr Hengajo skp na LAN party-ju hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Kako pa ti oceniš dobro družbo,kar tako po gostilniško iz postov :grrr Po fotkah iz gostilne, bolnice na ms... Aja, to je slaba družba sami divjaki in nastopači Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Snecer; dokler se ne slika sam v gostilni, ter ima prijatelje ki mu stojijo ob strani v bolnici, ima zelo dobro druzbo Verjetno si mu fouš builder, Kmet2 in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Samo še s pogreba lahko pričakujemo prispevek. Saj pravim, hvala lepa za takšno družbo, ko se med sabo ogrožajo in ogrožajo tudi okolico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se