Skoči na vsebino

Ustavimo rekreativne bicikliste

I30

Priporočene objave

Sam to bom reku danes sem vozil objestno prehitel dva avta vožnja vštric 1x mi je zrukalo belanco  1x mi je odneslo sprednjo gumo v ovinku in za na konc me še prjatu z motorjem ni pozdravu pomoje sam zato ker sem bil na biciklu :P  uglavnem ni lahko bit kolesar :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kolesarji so pa v soboto res pretiravali .. vsake nekaj kilometrov sem srečal kolesarje, ki se vozijo vštric po glavni cesti ... pa še to nibilo dovolj .. dva sta celo vozila vštric po cesti, kole4sarska steza je pa samevala... res so začel pretiravat ...

policija... ne nabirat sredstva samo na motoristih ... velik potencial je v kolesarjih, ki niso taki reveži, saj se taka kolesa gibljejo od 2 jurja navzgor.

:krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Policija rajši pijane študente na razmajanih biciklih po mestu lovi. Je menda lažje. Drugače pa mene tile nategovalci koz, kot jih ljubkovalno imenujem, močno spominjajo na razne lokalne Rossije in Senne. Cela cesta je njihova, jebe se njim gladko za vsak CPP. Ali pa vsaj človeka dostojno vedenje na cesti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• Všeč mi je 4
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je to, k se folk sprav na kolo in misl, da k so pajkice oblekl pa dres, da so pa zdej taglavni. Tko ni tko k mi, k se oblecemo v kombinezon, pa ze letimo k Lorenzo okol.... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prehitu me je .... v naselju :blush: 

:jezen  šu je več k 50, polcaji pa nč....

ampak sem pol za njim vozila .... kaka rit :rolleyes: 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je to, k se folk sprav na kolo in misl, da k so pajkice oblekl pa dres, da so pa zdej taglavni. Tko ni tko k mi, k se oblecemo v kombinezon, pa ze letimo k Lorenzo okol.... :lol1:

Kaj te boli, ker imaš preslabo postavo, da bi se lahko tako oblekel?  Od pira, pic, čikov in posedanja po lokalih ne more biti nič.

Evo, grem zdaj na kolo, mogoče srečam Pajkico, da eno rečeva.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj te boli, ker imaš preslabo postavo, da bi se lahko tako oblekel?  Od pira, pic, čikov in posedanja po lokalih ne more biti nič.

Zgleda da Dina še nisi videl ,ker model je športnik ,izklesan ......po duši...... :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js grem rajs na per, pa cik pa pizzo k u pajkice pa na kolo pozirat. Me nc ne boli. :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js grem rajs na per, pa cik pa pizzo k u pajkice pa na kolo pozirat. Me nc ne boli. :grrr

ima se može se.. 

Če imaš vampek je res bolje, da ga skriješ v jakno številka 56.

Evo enega našega, sicer je triatlonec, je pa med drugim tudi zmagal na Franji.

babd7372693cfa3031e19566b715a3ec.jpeg

Popravljeno . Popravil motolover
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a to si bil ti? :O

ej...dej mi fon plis :blush:  ups

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

K se riti po mestu gleda, se ne konca dobr ponavad.... :D

sej ni on mene gledu :P sam jaz njega :D

sam jaz bi res tega kolesarja rada spoznala :blush:  tipček je men mene zbrisu mau čez 60 na h .... prehitu še en avto.... pol sem pa ugotovila da se ga ne splača prehitevat :whistle:

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam jaz bi res tega kolesarja rada spoznala :blush:  tipček je men mene zbrisu mau čez 60 na h .... prehitu še en avto.... pol sem pa ugotovila da se ga ne splača prehitevat :whistle:

ma dej dej....... jst mam lepšo rit :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda da Dina še nisi videl ,ker model je športnik ,izklesan ......po duši...... :grim

DIN je kot spomenik lakote.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če je šel po ravnem čez 50, in to hitrost nekaj časa držal, je orenk profi. Mogoče je imel kronometer ali triatlonsko kolo, s tem se da dosegati kar dobre hitrosti. Seveda so pa prvo noge in pljuča.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!