luxsa Objavljeno Maj 30, 2015 Deli Objavljeno Maj 30, 2015 Evo. Tale je resno vzel tole temo ... http://i.imgur.com/bN5k6ry.gifv Budala,tko k ene par kle v tej temi. builder in ForU2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 30, 2015 Deli Objavljeno Maj 30, 2015 Danes sem bil kar trikrat ustavljen ... ... ... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 30, 2015 Deli Objavljeno Maj 30, 2015 Sam to bom reku danes sem vozil objestno prehitel dva avta vožnja vštric 1x mi je zrukalo belanco 1x mi je odneslo sprednjo gumo v ovinku in za na konc me še prjatu z motorjem ni pozdravu pomoje sam zato ker sem bil na biciklu uglavnem ni lahko bit kolesar builder, SLVR, Ferrarist in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mahne76 Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Zgleda da so eni prešli od besed k dejanjem... http://www.bicikel.com/forum/47405/napad_z_gnojevko.html#lastComment lajbn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Ma to se otroci igrajo. Verjetno bodo tudi motoriste obmetavali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 kolesarji so pa v soboto res pretiravali .. vsake nekaj kilometrov sem srečal kolesarje, ki se vozijo vštric po glavni cesti ... pa še to nibilo dovolj .. dva sta celo vozila vštric po cesti, kole4sarska steza je pa samevala... res so začel pretiravat ... policija... ne nabirat sredstva samo na motoristih ... velik potencial je v kolesarjih, ki niso taki reveži, saj se taka kolesa gibljejo od 2 jurja navzgor. :krneki: I30, thumper, gauloises in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Mal jih z nogo pobožaš pa bo mir. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Policija rajši pijane študente na razmajanih biciklih po mestu lovi. Je menda lažje. Drugače pa mene tile nategovalci koz, kot jih ljubkovalno imenujem, močno spominjajo na razne lokalne Rossije in Senne. Cela cesta je njihova, jebe se njim gladko za vsak CPP. Ali pa vsaj človeka dostojno vedenje na cesti. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 ha.......ta se je kr sam izloču https://www.facebook.com/dumpertnl/videos/1128943487119055/ TakeALookAround, thumper, krucymucy in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Jebela, dober bicikel. Tud "ohtarja" ni naredil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 To je to, k se folk sprav na kolo in misl, da k so pajkice oblekl pa dres, da so pa zdej taglavni. Tko ni tko k mi, k se oblecemo v kombinezon, pa ze letimo k Lorenzo okol.... krucymucy, um2077, franc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 prehitu me je .... v naselju :jezen šu je več k 50, polcaji pa nč.... ampak sem pol za njim vozila .... kaka rit thumper, krucymucy in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 K se riti po mestu gleda, se ne konca dobr ponavad.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 To je to, k se folk sprav na kolo in misl, da k so pajkice oblekl pa dres, da so pa zdej taglavni. Tko ni tko k mi, k se oblecemo v kombinezon, pa ze letimo k Lorenzo okol.... Kaj te boli, ker imaš preslabo postavo, da bi se lahko tako oblekel? Od pira, pic, čikov in posedanja po lokalih ne more biti nič. Evo, grem zdaj na kolo, mogoče srečam Pajkico, da eno rečeva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Kaj te boli, ker imaš preslabo postavo, da bi se lahko tako oblekel? Od pira, pic, čikov in posedanja po lokalih ne more biti nič. Evo, grem zdaj na kolo, mogoče srečam Pajkico, da eno rečeva. Zgleda da Dina še nisi videl ,ker model je športnik ,izklesan ......po duši...... :grim thumper, krucymucy, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Pol sva pa glih za skupaj, jaz imam pa dušo čist u podnu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Js grem rajs na per, pa cik pa pizzo k u pajkice pa na kolo pozirat. Me nc ne boli. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 (popravljeno) Js grem rajs na per, pa cik pa pizzo k u pajkice pa na kolo pozirat. Me nc ne boli. :grrr ima se može se.. Če imaš vampek je res bolje, da ga skriješ v jakno številka 56. Evo enega našega, sicer je triatlonec, je pa med drugim tudi zmagal na Franji. Popravljeno Junij 1, 2015. Popravil motolover Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 In? A on guzvo po cest dela? Kmet2, DAMI34 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Gužvo delaš ti, ker moraš ustavljati za čik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Kaj te boli, ker imaš preslabo postavo, da bi se lahko tako oblekel? Od pira, pic, čikov in posedanja po lokalih ne more biti nič. Evo, grem zdaj na kolo, mogoče srečam Pajkico, da eno rečeva. a to si bil ti? ej...dej mi fon plis ups Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 K se riti po mestu gleda, se ne konca dobr ponavad.... sej ni on mene gledu sam jaz njega sam jaz bi res tega kolesarja rada spoznala tipček je men mene zbrisu mau čez 60 na h .... prehitu še en avto.... pol sem pa ugotovila da se ga ne splača prehitevat TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 sej ni on mene gledu sam jaz njega sam jaz bi res tega kolesarja rada spoznala tipček je men mene zbrisu mau čez 60 na h .... prehitu še en avto.... pol sem pa ugotovila da se ga ne splača prehitevat ma dej dej....... jst mam lepšo rit Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Zgleda da Dina še nisi videl ,ker model je športnik ,izklesan ......po duši...... :grim DIN je kot spomenik lakote. Kmet2 in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 sej ni on mene gledu sam jaz njega sam jaz bi res tega kolesarja rada spoznala tipček je men mene zbrisu mau čez 60 na h .... prehitu še en avto.... pol sem pa ugotovila da se ga ne splača prehitevat Če je šel po ravnem čez 50, in to hitrost nekaj časa držal, je orenk profi. Mogoče je imel kronometer ali triatlonsko kolo, s tem se da dosegati kar dobre hitrosti. Seveda so pa prvo noge in pljuča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se