Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Maj 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Pozdravljeni, Tukaj je POVEZAVA,na kateri lahko spremljate potek mojega letošnjega dopusta ,ki se bo začel konec Maja in bo trajal-seveda,če bo šlo vse po načrtih nekje dva meseca in pol.Takrat bo sledenje tudi ves čas na voljo uporabniško ime in geslo sta ista---pet krucymucy, Fantocci, Kmet2 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Maj 31, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 31, 2015 Moped nabasan zjutraj štartam Fantocci, SEBA33, Kras in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 31, 2015 Deli Objavljeno Maj 31, 2015 Bike je taprav.....vsaj okrog tega ne rabiš skrbet. .... za vse ostalo pa srečno na poti.... kp-kp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Maj 31, 2015 Deli Objavljeno Maj 31, 2015 Vso srečo ti želim, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Maj 31, 2015 Deli Objavljeno Maj 31, 2015 Srečno tja in nazaj ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Maj 31, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2015 Hvala vsem za podporo ,spodbudne besede...če se nebom zgubo ,se kaj oglasim po poti RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Srečno. Še eno vprašanje. Kakšen sledilnik se tu uporablja za sledenje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Lepim njegov odgovor, ko sem ga to sam prek zasebnih sporočil spraševal. Sama naprava te pride okrog 150€ in 50€ zakupljena količina impulzov-odvisno kako pogosto hočeš oddajat signal-to je nekje za dva meseca. http://www.rcltrack.com/sl/contacts.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Po moje ta zadeva ni nič drugega kot gps-gprs tracker... Takšnega imam http://www.efox-shop.com/auto-gps-tracker-tk102-echtzeit-real-time-gps-gprs-gsm-ortungsger-auml-t-p-274183 Fora je le v sim kartici, kaj daš not, da je najbolj ugodno za po "svetu". Jaz mam za EU kar bobovo simko not brez naročnine, 4c. Ker tam, kjer ne bo omrežja gsm, ne bomo videli, kje potuje, ker mislim da nima satelitske povezave (dvosmerne) Lahko pa se motim in ima "pravi" tracker Glede pravih pa je tale med bolj znanimi... http://www.findmespot.eu/en/ ataIBA in Fantocci 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Ne, ni satelitski tracker. Rabi signal za mobilni telefon... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robinhood Objavljeno Junij 5, 2015 Deli Objavljeno Junij 5, 2015 (popravljeno) To so zame pravi motorist...ne pa mi, sanjači Spremljam... Popravljeno Junij 5, 2015. Popravil robinhood AK84 in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 cca. 6500 km v 10 dneh? Dobar... :notworthy: Ti pa imaš rit iz jekla! Kmet2 in tadejh 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Kaj mu pomeni v krogcu tisto 17 in ostali časovni podatki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AK84 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Al se je pa na meji kaj zataknilo. :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 cca. 6500 km v 10 dneh? Dobar... :notworthy: Ti pa imaš rit iz jekla! Saj to je čisto običajna razdalja pri "tranzitiranju" . . . (pri "skoku" do Vladivostoka sem v 7. dneh prevozil 6484 km) skalaprava, car_freak, ataIBA in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Junij 12, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Lep pozdrav iz Mongolije.Že drugi dan sem v bitki z njihovim makedamom,povprečno negre več ko 30km.na uro. Na mejah vse tekoče,razen da si vzamejo čas...drugače vse OK.-tudi moped služi,čeprav bi moral že zdavnaj razpast,pa noče. Čaooooo kp-kp, Pips, Fantocci in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 Lep pozdrav iz Mongolije.Že drugi dan sem v bitki z njihovim makedamom,povprečno negre več ko 30km.na uro. Na mejah vse tekoče,razen da si vzamejo čas...drugače vse OK.-tudi moped služi,čeprav bi moral že zdavnaj razpast,pa noče. Čaooooo Če imaš tako dobrega mehanika kot je Simon, ki ti je predelal motorin potem se ni kaj za bat. Uživaj! Matr sn ti fauš!!! .) ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Junij 14, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2015 Mislim-no,sedaj že vem,da sledenje po mong.ne dela,ker imajo to onemogočeno,kot šest drugih držav na tem planeto. Čez kakšne štiri dni se vrnem v Rusijo,takrat pa po starem dalje. Lp.Petet maxxa, Kmet2, Fantocci in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 24, 2015 Deli Objavljeno Junij 24, 2015 Lepo napreduješ :notworthy: . Kaj pa ko dosežeš Magadan. Po "mestu" Khandyga se je zgleda zoped izgubil signal. Danes ti je najbrž cilj Ust Nera, če bodo razmere dovoljevale tako dolgo etapo (560km). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno Junij 24, 2015 Deli Objavljeno Junij 24, 2015 Sem zadnjič par dni prešprical spremljanje poti, pa sem bil potem kar presenečen nad tem, kam je že prilezel. Ima kar dober tempo. Vsaka čast. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 26, 2015 Deli Objavljeno Junij 26, 2015 Približno 170km južnega kraka ali "poletne ceste" Tomtor road pa ni kar tako. Srečno še naprej ! nejcgs in basbas 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 26, 2015 Deli Objavljeno Junij 26, 2015 No temu se pa reče motorizem v pravem pomenu besede UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 27, 2015 Deli Objavljeno Junij 27, 2015 @MiNa: Ali vozi po poletnem Road of Bones? Zahodni BAM je verjetno spustil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno Junij 28, 2015 Deli Objavljeno Junij 28, 2015 Je že pred Magadanom. Sem mu kar fauš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Junij 28, 2015 Deli Objavljeno Junij 28, 2015 bravo za odločenost in voljo. podpiram in spremljam ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se