MiNa Objavljeno Julij 26, 2015 Deli Objavljeno Julij 26, 2015 na "pragu Moskve" :notworthy: . gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Julij 26, 2015 Deli Objavljeno Julij 26, 2015 Je že mimo :yes: Še kakšna 2 dni pa bo nazaj. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Julij 26, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 26, 2015 Moped porihtali,kar smo lahko...ketna in guma sta pa tudi že svoje odelali-mogoče bosta zdržali do doma. ...in še ena,kar tak... Kras, aders, gsxf750 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Julij 28, 2015 Deli Objavljeno Julij 28, 2015 Ja, to pa je pravo Slovansko dekle. Pazi, ni te ustavila težka pot, ne vse te vukojebine čez katere si se podil, ne medvedi. Me je pa malo strah zate, da te zaustavi dekle slovanske krvi. :yes: Ne vem pa kaj poreče nekdo doma? ataIBA in petra1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Julij 29, 2015 Deli Objavljeno Julij 29, 2015 @Dr. Speed: A si na britju, da moto gnije že ene par dni na mestu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 Po moje je servis malo dalj časa trajal Rocky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 (popravljeno) Mogoče pa tista "ena" ni "kar tak" ) Popravljeno Julij 30, 2015. Popravil Kiri AK84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 Možno, da se mu je sedaj komaj začela avantura Pips, Rocky, Lunatic in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 30, 2015 Ko pogledaš teli dve rdeči črti na zemljevidu, nimaš nikakršne predstave kaj pomeni to "v živo".... junijska pot protu Magadanu in julijska pot nazaj domov. :notworthy: aders, gsxf750, Kmet2 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Julij 31, 2015 Deli Objavljeno Julij 31, 2015 Zgleda, da potopisa ne bo še kar nekaj časa objavljenega. Je fant vrgel sidro. Glede na hitrost tudi slik ne bo veliko. Bi pa se znalo teh iz Kijeva kaj več nabrat. petra1, Rocky, OFI in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Avgust 1, 2015 Deli Objavljeno Avgust 1, 2015 Pa kaj je treba priletet s kakimi rezervnimi deli? Totih 1500 km ena stran je mala malca ..... avtomoto, MiNa, eltrinajst in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Avgust 2, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Evo,jaz doma ...sledilno(pomotoma) ausschalto :krneki: CINDAPP, motom, gsxf750 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 :notworthy: . Za primerjavo daj kakšno sliko od motorja po opravljeni poti. V 4. objavi se je AT sijala kot nova. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Evo,jaz doma ...sledilno(pomotoma) ausschalto :krneki: čestitke! zdej pa mogoče en potopis v živo?!? gsxf750 in ataIBA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 čestitke! zdej pa mogoče en potopis v živo?!? Tudi jaz bi se pridružil, če bi se dalo kje videt kaj slik in slišat kako je bilo na poti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Evo,jaz doma ...sledilno(pomotoma) ausschalto :krneki: Bravo,čestitam tudi brez sledilne gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Avgust 2, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Nekaj slik in posnetkov se je nabralo,ampak prvo se je treba malo zložit in premlet celo stvar...nekaj jih bom sigurno tukaj prilimo. ...in meni bi bilo lažje povedat kak je bilo,kot pa tukaj pisat-celo večnost ataIBA, bosa, avtomoto in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Tako je. Pusti naj dozori, ko bo, pa le objavi kje bo "trgatev". sohen, ataIBA, Rocky in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 (popravljeno) Nekaj slik in posnetkov se je nabralo,ampak prvo se je treba malo zložit in premlet celo stvar...nekaj jih bom sigurno tukaj prilimo. ...in meni bi bilo lažje povedat kak je bilo,kot pa tukaj pisat-celo večnost Dr.SPEED, ne oziraj se na nikogar! Šel si zase in kot ti bodo pokazali čas in notranja hotenja, se odloči popolnoma po svoje, kako boš to posredoval ljudem, ki jih zadeva res zanima. Verjamem pa, da ti doživetij nikoli, ampak res nikoli, nihče ne more vzeti - pa tudi, če zgodbe nikomur ne poveš! A vem, da boš (ko zadeva dozori!) To = to! Popravljeno Avgust 2, 2015. Popravil moto rider OFI, alen1, AJ in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Evo,jaz doma ...sledilno(pomotoma) ausschalto :krneki: Čestitam in globok :notworthy: Tudi jaz bi se rad prudružil pripovedovanju v živo . . če, ko bo ?! Kiri, sohen in ataIBA 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Avgust 10, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 10, 2015 Da malo opišem,kak je vse skupaj potekalo...zvok pri videjih je direktni:OK: če koga moti,naj si da moped,ko je bil čist in izpravni prvi dan čez Madžarsko do Ukrajine,nato čez Karpate do Kijeva,tukaj sem srečal Timošenkovo in začeli smo "švasat" tretji dan,do Ruske meje-ravnina in vročina brez Kamazov tukaj v Rusiji negre pravtako imajo viška starih helikopterjev nato preko Samare, Ufe in čez Ural do Novosibirska ,kjer sem se srečal s prijatlji s katerimi smo nato šli čez gorovje Altaj malo smo se igrali nikoli sam cesta in pokrajina pa:OK: včasih,je bilo tudi slabo vreme baza proti Mongoliji,zadja vasTashanta v Rusiji pred mejo kp-kp, Kiri, Bostjan L in 55 others 58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AK84 Objavljeno Avgust 21, 2015 Deli Objavljeno Avgust 21, 2015 A potem je pa filma na fotoaparatu zmanjkal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno Avgust 22, 2015 Deli Objavljeno Avgust 22, 2015 Dečko se verjetno še sestavlja skup... po taki poti potrebuješ verjetno kar nekaj časa, da se nazaj naštelaš, spraviš v ustaljene tirnice in najdeš čas za brskanje po fotkah in objavljanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno September 5, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2015 Prvi dan Mongolije:OK: Na meji ni bilo skoraj nobenega,pa sem vseeno porabil dve uri Nato smo se odpeljali do mesta Ulgi.Cesta je bila od začetka makedamska,povprečna hitrost 40-50km/h Malo pred mestom,pa se je končno začel asfalt Samo mesto nič kaj lepo,še manj zanimivo počutiš se malo "ogroženega".Ko smo prispeli v mesto je pristopil do nas en lokalni šerif in nam ponujaj vse živo,od menjave denarja,spanja,vodeni izlete...Po kakšne pol ure,smo se ga končno otresli in šli nekaj pojest ter porihtat papirje za njihov nacionalni park-meni,tukaj res ni bilo nič posebnega.Malo trave in dve reki,plačali pa toliko,kod bi vse to kupili. skupinsko slikanje,preden sem ga mahno sam dalje ...no,pa tako slabo tudi ni bilo Drugi dan,sem se zapeljal nazaj do mesta,vozil sem po njihovih "avtocestah"katere so zelo neugodne za motor,posebaj če je nabasan in posledično težki. In ko pridem v mesto,natankam in hočem dalje evo ga-lokalnega šerifa.Jaz zapeljem na glavno cesto,on za menoj ,jaz po gasu on tudi.Mi je postalo vse skupaj malo čudno,ustavit se nisem hotel,ker ni bilo nobene množice ljudi,kaj šele policije,šerif je začel trobit ,vozil zraven mene,odpiral okno in začel nekaj kričati,takrat pa res nisem vedel ali naj se ustavim in mu razložim,da ko ga bom pobožal-bo bolelo ali grem dalje in tak je tudi bilo gaaaassssaaaaa in sem se ga rešil. SkySam69, Kiri, Danilo D in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno November 24, 2015 Deli Objavljeno November 24, 2015 Oj. A ni blo nekaj govora o potopisnem predavanju . Zima je pravi čas za kaj takega...... Oj. A ni blo nekaj govora o potopisnem predavanju . Zima je pravi čas za kaj takega...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se