Kiki Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 a bo kdo spljoh v maskah 1 teden po pustu?? Ja zasavska sekcija pride tko, k se šika.... :wink: sej je vendar Pustno FS ..... :bday: Me pa zanima, če sem morda spregledala okvirno URO prihoda oz. zbora... 8)
uti Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 a bo kdo spljoh v maskah 1 teden po pustu?? Seveda, da bomo 8) P.S.: mene tud zanima, ob kolkih se začnemo dobivat!
Roni Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Eni bomo tam že ob 19h po krajevnem času! 8) A je to tako težko razumet, da če je Pustni FS, da se pride v primerni opremi?! :shock: :lol: A se prvo soboto po pustni spremenite nazaj v buče? :twisted:
VETER Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Eni bomo tam že ob 19h po krajevnem času! 8) A je to tako težko razumet, da če je Pustni FS, da se pride v primerni opremi?! :shock: :lol: A se prvo soboto po pustni spremenite nazaj v buče? :twisted: A še sprejemate prijave :?: :?: drugače pa glede kostuma pa ja ni problem :wink: .. Prideš v moto odpravi, pa čelado na glavi in predstavčjaš? :twisted: Ja saj res koga bi predstavljal?
bmw Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Eni bomo tam že ob 19h po krajevnem času! 8) A je to tako težko razumet, da če je Pustni FS, da se pride v primerni opremi?! :shock: :lol: A se prvo soboto po pustni spremenite nazaj v buče? :twisted: nikakor mi ni težko razumet..... samo ne razumem, da ne najdem primerno velike maske zame.........mater,kot da delajo samo za japončke... :twisted:
Max Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 nikakor mi ni težko razumet..... samo ne razumem, da ne najdem primerno velike maske zame.........mater... Me too!
Jasa Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 A je kdo za kako juhco okoli ene ure ali pa kaj podobnega (golaž,jota?)! Mislim da bi bilo kar fajn da se malo streznimo kao uro pred odhodom domov s kako hrano! Ja, kakšna juhca ali podobna jed bolj tekoče narave po agregatnem stanju je prav gotovo zelo dobrodošla na takšnih manifestacijah :) :wink: :!: :P LP Jaša, Honky
Dada Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Hanzi, oprosti, ker ti delam dodatno delo, ampak midva z Maticom se odjavljava v soboto. :cry: Drugače pa se imejte vsi lepo in uživajte! :D :D :D
dr.looney Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 jaz še enkrat prijavljam naju z gogijem.... res ne vem kaj se je zgodilo z mojo prejšnjo prijavo :?: :?: :roll: :wink: :D dr.looney :twisted:
chris Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Hanzi, midva z Rockom se odjavljava (sluzba :cry: ...). Upam, da nisi prevec jezen, ker bo treba spet popravljat (pometat) :roll: Ostali se pa lepo imejte!!! 8)
robberrt Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 ... se odjavljava (sluzba :cry: ...). v soboto zvecer???
kekec III Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 ... se odjavljava (sluzba :cry: ...). v soboto zvecer??? hm....
Kiki Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 JUTRI se vidjamo..... :D :smilecolros:
superca Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Eni bomo tam že ob 19h po krajevnem času! 8) A je to tako težko razumet, da če je Pustni FS, da se pride v primerni opremi?! :shock: :lol: A se prvo soboto po pustni spremenite nazaj v buče? :twisted: nikakor mi ni težko razumet..... samo ne razumem, da ne najdem primerno velike maske zame.........mater,kot da delajo samo za japončke... :twisted: Iz vrečk za smeti se po meri da na hitro narediti marsikaj (saj poznaš tisto reklamo, vrečke Piskar TUDI ZA SMETI :wink: ). Vrvica in lepilni trak, pa si narediš ogrinjalo za čarovnika. Ali pa narediš vrečki za smeti luknje za glavo in roke, na vrečko pa prilepiš karkoli (kašen dober napis), za čebelico rumen trak, za pikapolonico rdeče pike. Ti zadnji dve ideji ti mogoče nista všeč, je pa zelo enostavno narediti tipalke. Na trak oz. obroč za lase pritrdiš vezice (tiste, ki jih eni uporabljajo, da kabli lepo skup držijo, drugi pri vezanju trte, ...), na njih pa pink-ponk žogice (rezultat vidiš v sedanjem mojem avatarju). Tako sedaj ne boš mogel reči. da nisi imel "ideje za po meri". Pa lepo se imejte :P 8) :wink: !!!
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 eheheheheh..... superca,pa ne more BMW cele role vrec za smeti porabiti..... bo mama huda. :P :twisted: :lol: :wink: 8)
Mačica Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Vse lepo in prav sam nikjer pa še nisem zasledila kako z dinarčki? A bomo vsak zase naročali pa plačevali? Al je kaj skupnega naročenega? Pa kdaj pa kolko je treba plačat?
suzuki Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Hej Mačica, če te to toliko sekira se bom pa žrtvoval zate... evo, lahko plačaš večerjo tudi zame.. ma ajde, ko si glih ti - pa naj bo še pijačo... :shock: :? :wink: :lol: :lol: :lol: A ni lepo, če ima človek prijatelje :?: :wink: :lol: :lol: :lol:
hotschko Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Hej Mačica, če te to toliko sekira se bom pa žrtvoval zate... evo, lahko plačaš večerjo tudi zame.. ma ajde, ko si glih ti - pa naj bo še pijačo... :shock: :? :wink: :lol: :lol: :lol: A ni lepo, če ima človek prijatelje :?: :wink: :lol: :lol: :lol: Suzuki, good one ... pa še jaz se prijavljam v tole skupinico "MačicaNasCasti" ... Mačka, a ti še nikoli nisi šla v gostilno in naročila za jest. Kaj je pa tukaj tako kompliciranega, a veš :) :P ?
Nearrain Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 ...."MačicaNasCasti"... :lol: a pol bo tole FSL???...( Forumsko Srečanje Lešinarjev)
suzuki Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Near ne skrbi, bo čisto navadno PFS (hja, če katerakoli MS zadeva sploh paše pod naziv "navadno" - hmmmm, če malo premislim... pravzaprav ne, na srečo :wink: ). Samo našo Mačico mal hecam... pa saj ve, da ima tako dobre prijatelje da sovražnikov sploh ne potrebuje :wink: :lol: :lol: :lol:
Max Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Near ne skrbi, bo čisto navadno PFS ... Samo našo Mačico mal hecam... pa saj ve, da ima tako dobre prijatelje da sovražnikov sploh ne potrebuje :wink: :lol: :lol: :lol: Zdej ste me pa ze cist zmedl :shock: , a bo pijaca al je treba cekine s sabo tovorit.... :roll: :wink: :D
Mačica Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 OK OK dajte se mal umirit. Ampak kako SR rundo bom pa že častila (gremšehitrpreveritkolkbosoloriderjev)
bmw Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Eni bomo tam že ob 19h po krajevnem času! 8) A je to tako težko razumet, da če je Pustni FS, da se pride v primerni opremi?! :shock: :lol: A se prvo soboto po pustni spremenite nazaj v buče? :twisted: nikakor mi ni težko razumet..... samo ne razumem, da ne najdem primerno velike maske zame.........mater,kot da delajo samo za japončke... :twisted: Iz vrečk za smeti se po meri da na hitro narediti marsikaj (saj poznaš tisto reklamo, vrečke Piskar TUDI ZA SMETI :wink: ). Vrvica in lepilni trak, pa si narediš ogrinjalo za čarovnika. Ali pa narediš vrečki za smeti luknje za glavo in roke, na vrečko pa prilepiš karkoli (kašen dober napis), za čebelico rumen trak, za pikapolonico rdeče pike. Ti zadnji dve ideji ti mogoče nista všeč, je pa zelo enostavno narediti tipalke. Na trak oz. obroč za lase pritrdiš vezice (tiste, ki jih eni uporabljajo, da kabli lepo skup držijo, drugi pri vezanju trte, ...), na njih pa pink-ponk žogice (rezultat vidiš v sedanjem mojem avatarju). Tako sedaj ne boš mogel reči. da nisi imel "ideje za po meri". Pa lepo se imejte :P 8) :wink: !!! yeah,right.....midva se še nisva srečala, kajne?..........upam, da boš na FS,......dovolim, da me našemiš...
Priporočene objave