bmw Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 eheheheheh..... superca,pa ne more BMW cele role vrec za smeti porabiti..... bo mama huda. :P :twisted: :lol: :wink: 8) a voham klele kanček zlobe,a?...bom vrnil,brez skrbi....z obrestmi :twisted: ...v obliki palačink seveda....
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 neee-ee-e-e ....vejzda nee..... si ne upam.... sem samo opozoril na fakt,da preden najdes pravo masko bi pac porabil celo rolo. :lol:
bmw Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 neee-ee-e-e ....vejzda nee..... si ne upam.... sem samo opozoril na fakt,da preden najdes pravo masko bi pac porabil celo rolo. :lol: definitivno voham zlobo.........bova to predebatirala ob palačinkah,ok?
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 mercy........have mercy with a poor sod without a registered bike .............at the moment. :mrgreen: palacinke ......valda! :P
Max Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 ...palacinke ......valda! :P Mljami... 8) A to polnjene z marmelado :roll: :oops: :D :?: :idea: :arrow: 8) :D
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 max kaj spet smetis kjer ti ni treba?! :twisted:
Max Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 a voham klele kanček zlobe,a?...bo bmw vrnil, :twisted: brez skrbi....z obrestmi ...v obliki palačink seveda.... 8) 8) 8) :oops:
SiR Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Mljami... 8) A to polnjene z marmelado :roll: :oops: :D :?: :idea: :arrow: 8) :D Ne, z drekom in prelite s starim motornim oljem :twisted: :evil:
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 kaj je hanzi? tole ti ni vsec,tisto prazno nabijanje prej (3 strani) je pa ok?! :twisted:
Hanzi Objavljeno Marec 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 ma briga me! Lahko pa še jaz naredim si svojo recimo kar 5 stran(tole ) pa se midva mal podj...... :twisted: :oops: :? :) :wink:
Jasa Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Iz vrečk za smeti se po meri da na hitro narediti marsikaj (saj poznaš tisto reklamo, vrečke Piskar TUDI ZA SMETI :wink: ). Vrvica in lepilni trak, pa si narediš ogrinjalo za čarovnika. Ali pa narediš vrečki za smeti luknje za glavo in roke, na vrečko pa prilepiš karkoli (kašen dober napis), za čebelico rumen trak, za pikapolonico rdeče pike. Ti zadnji dve ideji ti mogoče nista všeč, je pa zelo enostavno narediti tipalke. Na trak oz. obroč za lase pritrdiš vezice (tiste, ki jih eni uporabljajo, da kabli lepo skup držijo, drugi pri vezanju trte, ...), na njih pa pink-ponk žogice (rezultat vidiš v sedanjem mojem avatarju). Tako sedaj ne boš mogel reči. da nisi imel "ideje za po meri". Pa lepo se imejte :P 8) :wink: !!! Superca, a si že slučajno premišljevala kaj v tej smeri, da bi vodila kako TV oddajo v smislu "USTVARJAJMO SKUPAJ" :lol: 8) :lol: :twisted: LP Jaša, Honky
Gregs Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Hanzi, Ice... MMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!! Jutri na PFS spijeta eno pivce, pa bo... ali pa dve.. ce bo Ice prisel, drugace bo pa Hanzi se vse njegove pircke spil.... :wink: 8)
Hanzi Objavljeno Marec 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 bo hanzi sam pil. :( Jaz tud ne bom pil.....piva 8)
Max Objavljeno Marec 8, 2003 Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 Se 10h do PFS :D :drinking: Countdown has started 8) Se vidimo :onfire:
Hanzi Objavljeno Marec 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 še mal pa se bomo peljal v deželo štajersko :D 8)
SiR Objavljeno Marec 8, 2003 Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 sym,dobro da ne ves........ :P :lol: Marsikaj ne vem, ampak, prosim, česa tukaj ne vem in je povrh dobro zame? :?
Klo Objavljeno Marec 8, 2003 Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 a ste že na poti? jst mam pa (čist) blizu ;) je pa še zmer vprašanje če nama bo uspel prit :cry:
SiR Objavljeno Marec 8, 2003 Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 Se 1h in 50min :D Max, kolk minut pa je še zdaj?
Alla Objavljeno Marec 9, 2003 Opozori Objavljeno Marec 9, 2003 Bilo je čudovito, enkratno in neponovljivo....... :D :D :D Alla
Priporočene objave