Skoči na vsebino

Migrantsko/teroristična kriza

I30

Priporočene objave

Sicer vem, da vas dejstva ne zanimajo, ampak mogoče bo kdo od vas bol mirno spal, na balkanski poti je število ubežnikov upadlo za 90%. Itak pa že prej niso želeli ostati v Sloveniji. Si predstavljate, za posiljevalce iz Iraka je Slovenija preveč gnila da bi v njej živeli :naughty: mogoče imajo samo preveč konkurence ali pa jih Slovenke z lahkoto potolčejo.

2018-11-03.thumb.png.13a7b3088d27d2d8e2495c0563ef32e6.png

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 27 minutami, nejc74 pravi:

Sicer vem, da vas dejstva ne zanimajo, ampak mogoče bo kdo od vas bol mirno spal, na balkanski poti je število ubežnikov upadlo za 90%. Itak pa že prej niso želeli ostati v Sloveniji. Si predstavljate, za posiljevalce iz Iraka je Slovenija preveč gnila da bi v njej živeli :naughty: mogoče imajo samo preveč konkurence ali pa jih Slovenke z lahkoto potolčejo.

Ja, mi imamo še srečo, da nas nočejo. Prerevni smo za njih in enostavno, smrdimo že na zunaj, nismo privlačni :P

Kdor hodi v Italijo, ga takoj preko meje pričaka pogled na množice migrantov, beguncev ali karkoli so že...živeti v takem okolju je pa že precej drugače, kot pri nas.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja saj sem pred kratkim predlagal da podprete pogumne italijanske borce za ohranitev pristne italijanske družbe, ki imajo danes shod v Trstu, pa se je večina zmrdovala. Zdaj vas res ne razumem več, ne marate ilegalcev, ne marate borcev proti ilegalcem, koga sploh imate radi? Samo in edino sebe?

• Hvala 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, nejc74 pravi:

, koga sploh imate radi? Samo in edino sebe?

Rad imeti je širok pojem. Rad imam lepo vreme, mirno okolje,... rad imam mir v sebi in okolici. Ljubiti je že ožje, sprejemati pa širša toleranca. Begunci so mednarodni problem, reševanje tega problema je na državnih ravneh,...od kjer prihajajo in kamor prihajajo, dokler so v nekih izoliranih conah. Če začnejo motiti moj teritorij in se čutim ogroženega imam pravico protestirat...zaenkrat tega v moji okolici še ni, sočustvujem pa z Italijani. Poleti pri morju je en sosed v kampu, Italijan iz okolice Milana samo o tej problematiki težil. Niti mu nisem verjel, da so begunci res taka grožnja, ker pri nas tega problema še ni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, nejc74 pravi:

ja saj sem pred kratkim predlagal da podprete pogumne italijanske borce za ohranitev pristne italijanske družbe, ki imajo danes shod v Trstu, pa se je večina zmrdovala. Zdaj vas res ne razumem več, ne marate ilegalcev, ne marate borcev proti ilegalcem, koga sploh imate radi? Samo in edino sebe?

Ti bom citiral kaj neofašizem...

Neofašizam je ideologija koja je nastala poslije Drugog svjetskog rata, i kao ideologijau sebi sadrži mnoge elemente fašizma. Pod neofašizmom se također podrazumjeva i promicanje istovjetnih i sličnih ideologijalokaliziranih karaktera kao na primjer: ustaštvo, četništvo, ili francoštvo.

Sem prav sel poguglat kva je in zdaj po tem prvem prebranem odstavku mi ni jasno zakaj posiljas nas na shod?

Nas bi rad naredu ustase?In nikakor ne vidim povezave med neofasizmu in temu,da si zelimo mi na svojem,kjer delamo,generacije ostvarjajo,prejsnje generacije borile proti fašizmu... zivetu v miru in NE v strahu...

pol ste prej levi fasisti saj stremite k temu,da sprehodi tudi podnevi ne bodo varni,kaj sele ponoci...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

39 minutes ago, vandrovec said:

Begunci so mednarodni problem, reševanje tega problema je na državnih ravneh,...

Poleti pri morju je en sosed v kampu, Italijan iz okolice Milana samo o tej problematiki težil. Niti mu nisem verjel, da so begunci res taka grožnja, ker pri nas tega problema še ni.

Pevo, absolutno so mednarodni problem in bi se moral na drzavvnih ravneh resevat. Me pa zanima, a ga kdo resuje? A madzari resujejo problem? 

Kako ni problema pr nas? Seveda je. Zdej pa odvistno kako gledas. Ene par forumasev bo zdaj zdaj nekdo oropal posilil al pa vsaj ob sluzbo In penzijo spravil. In ne nehajo nabijat o tem, kako se csega bojijo, in kako neznosno so ogrozeni s clanki na novi24. 

U Italiji je Drugace in se vlece ze zelo dolgo. K njim se africani in africanke preko libije in tunizije selijo ze vec kot 20 let.  Tole...ni od zdej. Taljanski problem ma dolgo dolgo brado. 

Mali vpogled v krasn taljanski migrantski lajf....

https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2017/nov/24/on-the-road-living-and-working-on-the-italian-road-of-love

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, Kugelschreiber pravi:

U Italiji je Drugace in se vlece ze zelo dolgo. K njim se africani in africanke preko libije in tunizije selijo ze vec kot 20 let.  Tole...ni od zdej. Taljanski problem ma dolgo dolgo brado. 

Ja, črne prostitutke ob cestah v Italiji so že od nekdaj. Si bil zadnje čase v italijanski Gorici....večinoma mlajši moški in jih je v velikih skupinah...?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 minute ago, vandrovec said:

Ja, črne prostitutke ob cestah v Italiji so že od nekdaj. Si bil zadnje čase v italijanski Gorici....večinoma mlajši moški in jih je v velikih skupinah...?

A s vidu, kako je klobucka bogega strah? :D on se boji za dediscino, kulturo, punco, sestro...predvsem pa za invalidsko penzijo in zastojn zdravstvo.....

Precej sm v gorici in okolici. Vsak teden pa v trstu. V gorici je bil zatocisce tunel, zdaj ni vec. Ne zdi se mi se mi da jih mrgoli. Bi reku da je blo v devetdesetih v trstu precej vec marocanov, kot zdej beguncev. 

Kar se skupin tice, tako bom reku. Hipoteticno. Ce bi bil jez z avtobusom v Helsinkih, in bi avtobus ukradli, z vsemi nasmi dokumenti in prtlago, jez ne bi su na drink s finci, ampak bi se drzal tropa slovencev. Zato jez razumem, de hodjo skupej. 

Edini kraj, kjer me je pogostost prebeznikov zacudila, je bil Bihac. Tam pa sm reku, hudica, res so povsod. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi:

Edini kraj, kjer me je pogostost prebeznikov zacudila, je bil Bihac. Tam pa sm reku, hudica, res so povsod. 

Ti ko si dusa si jim ziher hotel placu...aja to bi slo direkt iz tvojga zepa in si si raje cvape prvoscu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi:

Precej sm v gorici in okolici. Vsak teden pa v trstu. V gorici je bil zatocisce tunel, zdaj ni vec. Ne zdi se mi se mi da jih mrgoli. Bi reku da je blo v devetdesetih v trstu precej vec marocanov, kot zdej beguncev. 

V Zadnjih dneh sem šel parkrat skozi Rožno Dolino, na mejnem prehodu so skupine...kar nelagoden občutek ob gledanju, pa tudi  drugje po mestu. V devetdesetih tega nisem opazil. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mozno. Nic ne recem. 14 dni nazaj so jih imeli slovenski policaji posedeno skupinico, pri kampu lijak.  Brunarco imamo na vipavski strani, in so nam verjetno begunci vdrli, ker je alkohol in orodje ostalo nedotaknjeno. Za gorico v 90 ne morm nic rect, ker nism bil takrat nic tam. S postojne smo pac hodili v trst. In v trstu marokinov res ni primanjkovalo. 

Ampak zdej sva fajn pomesala veliko sliko z lokalnimi specificnimi situacijami......

pogresam motor, majkemi. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 minutami, vandrovec pravi:

V Zadnjih dneh sem šel parkrat skozi Rožno Dolino, na mejnem prehodu so skupine...kar nelagoden občutek ob gledanju, pa tudi  drugje po mestu. V devetdesetih tega nisem opazil. :hmm:

"... jaz se pa nelagodno pocutim ob bradatih in tetoviranih bajkerih,ki vozijo krom ...... same barabe vam rečem..... vsi so za v zapor "

kako vam pa to zveni. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, dr.looney pravi:

"... jaz se pa nelagodno pocutim ob bradatih in tetoviranih bajkerih,ki vozijo krom ...... same barabe vam rečem..... vsi so za v zapor "

kako vam pa to zveni. :hmm:

Zakaj je ta pogled nelagoden? ...ker njim tako paše?

Brezdomci v Rožni Dolini nimajo nič, s čimer bi se povzdigovali.... samo gledajo proseče...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, vandrovec pravi:

Zakaj je ta pogled nelagoden? ...ker njim tako paše?

Brezdomci v Rožni Dolini nimajo nič, s čimer bi se povzdigovali.... samo gledajo proseče...

Nisi razumel, nima smisla debatirat. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 minute ago, Snecer said:

Migranta brez papirjev sploh ne bi obravnaval, sterat takoj nazaj.

Zakaj le ?  Ne bodi fašist,ne moreš imeti samo sebe rad. Bo Nejček hud ratov veš. Raje si jih par komadov vzemi domov in jih lepo futrej,boš videl kako ti bojo hvaležni.

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Marcel-F pravi:

Zakaj le ?  Ne bodi fašist,ne moreš imeti samo sebe rad. Bo Nejček hud ratov veš. Raje si jih par komadov vzemi domov in jih lepo futrej,boš videl kako ti bojo hvaležni.

na iphoneX da migrant nima kopije dokumenta? :)

sterat nazaj, od koder je prišel, a tam pri alahu ni tako lepo, da sili v katolibansko evropo, k smrtnim sovražnikom, nevernikom?

očitno ne razumejo in bi se moral zgoditi en incident

plodijo se brez kontrole, prisegajo na neko pravljico in za to so pripravljeni ubijat...

evropa pa jim odpira vrata, namesto da bi jih s svincem pozdravila

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, Snecer pravi:

na iphoneX da migrant nima kopije dokumenta? :)

sterat nazaj, od koder je prišel, a tam pri alahu ni tako lepo, da sili v katolibansko evropo, k smrtnim sovražnikom, nevernikom?

očitno ne razumejo in bi se moral zgoditi en incident

plodijo se brez kontrole, prisegajo na neko pravljico in za to so pripravljeni ubijat...

evropa pa jim odpira vrata, namesto da bi jih s svincem pozdravila

...tako kot odvetniki, služijo na pravljicah in barabam omogočajo da ne odslužijo kazni...... tut sterat delat u kamnolom da tucajo kamen z gumjastim kladivom..... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, dr.looney pravi:

...tako kot odvetniki, služijo na pravljicah in barabam omogočajo da ne odslužijo kazni...... tut sterat delat u kamnolom da tucajo kamen z gumjastim kladivom..... 

tebe pa na mejo poslat kuhat migrantom pa za priboljšek, da bodo lažje v tranzitu zdržali

pelji si enga domov, če so ti tak fajn

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, Snecer pravi:

tebe pa na mejo poslat kuhat migrantom pa za priboljšek, da bodo lažje v tranzitu zdržali

pelji si enga domov, če so ti tak fajn

uuuuuuuuuuu kok si ti brihtn..... a s za to kej u šolo hodu al si se že tak rodil? ........... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, dr.looney pravi:

uuuuuuuuuuu kok si ti brihtn..... a s za to kej u šolo hodu al si se že tak rodil? ........... 

jaz tebe vprašam, od kod takšna ljubezen do migrantov?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 minutes ago, dr.looney said:

Ne,on samo razmišlja s svojo glavo in za razliko od tebe ve kaj je za njega in njegove boljše.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 46 minutami, Snecer pravi:

jaz tebe vprašam, od kod takšna ljubezen do migrantov?

Dvomim, da boš razumel. Sem pač empat. Empatija je za narcisoide, egoiste, sociopate, psihopate nekaj kar ne razumejo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po domače povej, se ti smilijo? jih probaš razumet iz jih razumeš? 

saj jaz jih tudi razumem... 

to pa še ne pomeni, da bi jih imel na hofu

ti ljudje so nekompatibilni z našim okoljem in navadami, diši jim pa denar in življenje na račun drugih

pri nas je revežev, da glava peče, če jih ti ne vidiš, ne pomeni, da jih ni

migrantje predstavljajo islamsko invazijo na katoliško evropo, to je vsa umetnost

že jutri te bodo obrezali in zavili v rjuhe... 

brez empatije

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!