gusar Objavljeno April 17, 2016 Deli Objavljeno April 17, 2016 Koko bodo migrante zaposlil,če ne bodo naših odpustil? Pa kje vi živite ljudje nazo13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izek Objavljeno Maj 7, 2016 Deli Objavljeno Maj 7, 2016 Kako so miroljubni in prijetni, bom kar sprejel "multi-kulti" in vse kar pride poleg.. je to način? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 8, 2016 Deli Objavljeno Maj 8, 2016 Ob 16. 4. 2016 at 12:18, DAMI34 pravi: Kriza bo in to: kriza brez migrantov Kriza je že in kriza bo. Samo z večjim številom migrantov še večja. Ko ti ne bodo dobili pričakovanega bodo na ulici. Upam, da ne blizu tebe, tvoje hiše ali stanovanja, tvojega motorja, tvojih bližnjih in seveda mene in mojih bližnjih. Dokler se meni ali mojim bližnjim nič ne zgodi pa se obnašajmo kot noji - glavo v pesek. Enim se že dogaja - V Evropi. Pričakovanja migrantov pa sigurno niso nizka. Veliko prej so na ulici s kamenjem in ostalimi pripomočki kot pa Slovenci. Scarabeo UnionJack, Kmet2, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izek Objavljeno Maj 8, 2016 Deli Objavljeno Maj 8, 2016 Našel nekaj novega.. "Taharrus Game"... 6 hours ago, Scarabeo 500 said: Kriza je že in kriza bo. Samo z večjim številom migrantov še večja. Ko ti ne bodo dobili pričakovanega bodo na ulici. Upam, da ne blizu tebe, tvoje hiše ali stanovanja, tvojega motorja, tvojih bližnjih in seveda mene in mojih bližnjih. Dokler se meni ali mojim bližnjim nič ne zgodi pa se obnašajmo kot noji - glavo v pesek. Enim se že dogaja - V Evropi. Pričakovanja migrantov pa sigurno niso nizka. Veliko prej so na ulici s kamenjem in ostalimi pripomočki kot pa Slovenci. Scarabeo Enim ni pomoči,.. tako kot je večina Židov čakalo, da so prišli po njih na dom.. delajo danes ljudje po Evropi.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Ob 17. 4. 2016 at 7:29, gusar pravi: Koko bodo migrante zaposlil,če ne bodo naših odpustil? Pa kje vi živite ljudje Pa sej oni ne bi delal.... Samo podpore bi dobival za vseh 12 otrok in 13 žena Yoghurt, vidmar j, nazo13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 23 urami, Scarabeo 500 pravi: Kriza je že in kriza bo. Samo z večjim številom migrantov še večja. Ko ti ne bodo dobili pričakovanega bodo na ulici. Upam, da ne blizu tebe, tvoje hiše ali stanovanja, tvojega motorja, tvojih bližnjih in seveda mene in mojih bližnjih. Dokler se meni ali mojim bližnjim nič ne zgodi pa se obnašajmo kot noji - glavo v pesek. Enim se že dogaja - V Evropi. Pričakovanja migrantov pa sigurno niso nizka. Veliko prej so na ulici s kamenjem in ostalimi pripomočki kot pa Slovenci. Scarabeo Ti ki so prišli v Evropo več nimajo kaj izgubiti. Doma nič nimajo, tu še nič niso ustvarili. Lahko samo profitirajo, če jih ne naženejo nazaj od kod so prišli. Na grbi imajo le lastno preživetje, za razliko od tebe, ki si nič ne upaš, ker skrbiš za froce, lastni imiđ, službo, ... In dokler ti ima kdo kaj vzet, boš poslušen hlapec kapitala, ki zagovarja svoje prigrišče dobrin pred klošarji, Cigani, migranti, mamilopapeki, ... Pri nas je fusbal samo zato tako popularen, ker je to edini način, da lahko kupiš legalno črnca. lasagna, I30, kp-kp in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 11, 2016 Deli Objavljeno Maj 11, 2016 Igi Pop 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 11, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2016 pred 17 minutami, nazo13 pravi: Če bi bla še rusija zravn, bi mela Evropa večjo rt! Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 11, 2016 Deli Objavljeno Maj 11, 2016 pred 2 urami, I30 pravi: Če bi bla še rusija zravn, bi mela Evropa večjo rt! Misliš rečt, Če bi bila še Ukrajina zraven ... Da bi nas Rusi lažje nategnili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 11, 2016 Deli Objavljeno Maj 11, 2016 Poznam enga ukrajinca, ki nas nateguje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 11, 2016 Deli Objavljeno Maj 11, 2016 Jaz vem za goro slovencev, ki nas redno nategujejo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izek Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 Mogoče zanimiv posnetek, za tiste, ki veste kaj se dejansko dogaja v ozadju. Za ostale, ki vas pa skrbi, kdo vas nateguje,.. pa veliko sreče pri iskanju bistva, očitno ste še daleč od zrna. vidmar j 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 12, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2016 pred 4 urami, Izek pravi: Mogoče zanimiv posnetek, za tiste, ki veste kaj se dejansko dogaja v ozadju. Za ostale, ki vas pa skrbi, kdo vas nateguje,.. pa veliko sreče pri iskanju bistva, očitno ste še daleč od zrna. EDL je skrajna desničarska organizacija in se takih prijemov tudi poslužuje. Njene poteze nikakor ne peljejo k razrešitvi problema ali umiritvi razmer, temveč k dodatnemu konfliktu in tu je vzrok, da se tale Tommy sedaj pritožuje, ker je moral na hladno. Tudi pri nas bi moral kakšen Grims ali Rupar pa še kdo malo rito na hladno posesti! Sumim, da se bo podobnih potez sedaj pri nas lotil tudi plemeniti zgubo, seveda le z namenom, da bi bil spet Zmago. nazo13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 pred 12 urami, Alla pravi: Jaz vem za goro slovencev, ki nas redno nategujejo..... še dobr, da sm ćifur ... Bmflar, Kmet2, Rocky in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 pred 13 urami, Alla pravi: Jaz vem za goro slovencev, ki nas redno nategujejo..... Lepo,da ima človek urejeno sexualno življenje Scarabeo 500, maus, nazo13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 pred 14 urami, Alla pravi: Jaz vem za goro slovencev, ki nas redno nategujejo..... Domače je le domače (klobase iz Celjskih mesnin). Včasih so rekli Daj cesarju kar je cesarjevega in Bogu kar je božjega. In narod nima težav z urejenim ropanjem, če ni pretirano. Težava nastane, ko se prislinijo še Turki. Da te ropa neki lepojezični gospod v obleki in kravati z mečko še nekako gre, da pa bo na moj račun živela neka sirotinja iz nekih vukojebin, ki še za burek nima, pa ni šanse. Yoghurt, Kmet2, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 pred 14 urami, Alla pravi: Jaz vem za goro slovencev, ki nas redno nategujejo..... amen , lajkam. maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 vsi to delate ... razen mene ... slovenćki Bmflar, nazo13, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 Mausi, saj tud tebe vlada jebe. Vsak dan po malo Pa vedno več se nas jebe, da pridemo s plačo skozi mesec, pa da sploh dobi plačo, .... Vsepovsod sama jeba, pa tolk nedojebanih?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 12, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2016 pred 1 uro, nazo13 pravi: ... Da te ropa neki lepojezični gospod v obleki in kravati z mečko še nekako gre, da pa bo na moj račun živela neka sirotinja iz nekih vukojebin, ki še za burek nima, pa ni šanse. Malo je treba pomisliti tudi na to, da imaš na računu kolikor imaš tudi zato, ker je ta ali kakšna druga sirotinja đabe delala in še dela, da si ti poceni na svoj račun prišel. Kolonializem, neokolonializem, prvotna akumulacija kapitala in podobne zgodbe! Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 pred 3 urami, Alla pravi: Mausi, saj tud tebe vlada jebe. Vsak dan po malo Pa vedno več se nas jebe, da pridemo s plačo skozi mesec, pa da sploh dobi plačo, .... Vsepovsod sama jeba, pa tolk nedojebanih?! sj jih js tut ... bova šla kmau u čajna taun večerjat ... kajne Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 pred 3 urami, Alla pravi: Mausi, saj tud tebe vlada jebe. Vsak dan po malo Pa vedno več se nas jebe, da pridemo s plačo skozi mesec, pa da sploh dobi plačo, .... Vsepovsod sama jeba, pa tolk nedojebanih?! Pa pri vsej tej jebi Slovenci izumiramo. Neplodnost ali samo dobra zaščita? pred 1 uro, I30 pravi: Malo je treba pomisliti tudi na to, da imaš na računu kolikor imaš tudi zato, ker je ta ali kakšna druga sirotinja đabe delala in še dela, da si ti poceni na svoj račun prišel. Kolonializem, neokolonializem, prvotna akumulacija kapitala in podobne zgodbe! Jaz poceni prišel na svoj račun, eni pa do kapitala. In kje vidiš rešitev? Mogoče v Pravični trgovini? Prej bo Bog hin dal kot pa bo svet pravičen postal. Ne mislim, da je treba vreči puško v koruzo, samo tole je resnični boj z mlini na veter ali boj s Hidro. Odrežeš enega izkoriščevalca, a se takoj pojavita dva nova, še hujša. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 Napačna lukna.... v glavo nas jebejo. Glede pravične trgovine pa....vsak potrošnik šteje. In mogoče bo potem le dosežena kritična količina, da bo lahko pravična trgovina enkrat res zaživela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 pred 1 minuto, Alla pravi: Napačna lukna.... v glavo nas jebejo. Glede pravične trgovine pa....vsak potrošnik šteje. In mogoče bo potem le dosežena kritična količina, da bo lahko pravična trgovina enkrat res zaživela. Maš prav glede luknje. Pravična trgovina pa kaj vem. Če bodo cene višje kot v navadnih trgovinah, veš kje bo raja kupovala. Čeprav ne vem zakaj bi bile višje, saj naj bi eden od ukrepov Pravične trgovine bil tudi ta, da izločijo posrednike, ki pobirajo smetano. Bomo videli koliko pravice bo čez pet ali deset let v Pravični trgovini. Idealista najlažje zjebeš, da mu daš denar. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 14, 2016 Deli Objavljeno Maj 14, 2016 Ob 9. 5. 2016 at 9:46, nazo13 pravi: Ti ki so prišli v Evropo več nimajo kaj izgubiti. Doma nič nimajo, tu še nič niso ustvarili. Lahko samo profitirajo, če jih ne naženejo nazaj od kod so prišli. Na grbi imajo le lastno preživetje, za razliko od tebe, ki si nič ne upaš, ker skrbiš za froce, lastni imiđ, službo, ... In dokler ti ima kdo kaj vzet, boš poslušen hlapec kapitala, ki zagovarja svoje prigrišče dobrin pred klošarji, Cigani, migranti, mamilopapeki, ... Pri nas je fusbal samo zato tako popularen, ker je to edini način, da lahko kupiš legalno črnca. ni ravno generalno stanje čisto tako kot ga opisuješ .. še enkrat bom napisal - eno so begunci , ki jim bi bilo treba pomagati po najboljših močeh takoj za tem , ko bi svojim pomagali do nekega človeškega minimuma .. ampak ne prej .. drugo je pa to : migranti ... hmm. pravilno se reče ekonomski migranti kajne ? no če ni delovnih mest za njih jih je potrebno vrniti tja odkoder so prišli in kjer so živeli do sedaj .. že sama poteza nepreverjenega prehoda evropskih meja je bila neupoštevanje osnovnega dogovora o integriteti evropske unije .. in zanimivo , da imajo ti ekonomski migranti stalen stik prek gsm z ostalimi in ponavadi kar nekaj dinarčkov v žepu.. pa pozabljamo na zneske , ki so jih plačali črnim prevoznikom oz.tihotapcem .. glede na razmere in prihodke v njihovih domovinah se resno sprašujem odkod jim toliko denarja ...če greš pri nas samo dve meji proti jugu in pogledaš plače v bih in srbiji me zanima koliko časa bi moral nekdo od tam - poudarek na "zaposlen" - varčevati za par 1000e plačila tihotapcu da ga spravi k nam.. po razmerjih prihodkov držav iz katerih prihajajo ekonomski migranti in evrope je to navadna selitev bogatašev tja , kjer lahko igrajo reveže in izkoriščajo dobroto skupne evropske blagajne.. in nekateri so že sami od sebe potegnili nazaj domov.. Ob 11. 5. 2016 at 11:35, I30 pravi: Če bi bla še rusija zravn, bi mela Evropa večjo rt! dobra stran tega bi bila - če pogledaš na zemljevid - da ko bi se usrali bi drek padel na glavne interese "demokratičnih amerov" ..mogoče ne tako zgrešena poteza .. nazo13 in Scarabeo 500 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se