bladzo Objavljeno Maj 6, 2003 Deli Objavljeno Maj 6, 2003 če sm jst zraven, je vse mogoče ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 Me je zagrabila tista zlobna in zato ugotavljam, da sta od maja 2003 ostala le še dva dneva. Jutri in pojutrišnjem. :rolleyes: Sicer pa, čez enajst mesecev pride maj 2004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 torej spljoh nobene panike.....hiti pocasi,so rekli stric in se vsedli na traktor. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superblackbird Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 če sm jst zraven, je vse mogoče ;) Kaj zdaj, je blo al bolš kdaj bo to nemogoče mogoče?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 treniram. bilo se ni, vsaj jaz se nisem tega naredil. glede na obvezno snezno opremo na prelazih v AUT in I. upam, da bo nekje konec aprila podvig uspel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 ... čaka in čakam in čakam in čakam ... ... pa navijam tudi za vas ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 ... čaka in čakam in čakam in čakam ... ... pa navijam tudi za vas ... Mi pa nate, pa kam si se skriu diobono??? A je žena tko huda? :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 do sedaj bi jaz že s skirojem okoli prišel ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Mi pa nate, pa kam si se skriu diobono??? A je žena tko huda? :hmm: :lol1: ... nope ... net cajta ... preveč dela pa se raje sam mal bremzam ... saj veš, če mi bodo začeli iti po glavi "tumhajti", potem bo spet 5 ur naokrog, delo pa ne bo opravljeno ... ... pišem sicer res več ne, berem pa še zmeraj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 ... pišem sicer res več ne, berem pa še zmeraj ... anyway, ko se boš dal pa še kaj videt v "novi" podobi, smo pa že skor zmagal, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 do sedaj bi jaz že s skirojem okoli prišel ... :) sam ne v 24 h. :P :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 da potegnem tole iz naftalina........ letos se mi spet rola, mogoce ne tako konkretno kot lansko leto, a vendar. in spet bom sel na en (tor)tour de slovenie, mogoce v malenkostno boljsih vremenskih razmerah. :grim izkusnje so, plan enako, ce se kdo pridruzi ni panike drugace solo varianta. vec kot dva ne vzamem s seboj. zicleder pogoj, dobra volja opcionalna, dirkaci nimajo sans. :P cilj: pod 20 h enkrat okoli. :naughty: tezka bo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 se nekaj lanskoletnih "utrinkov"....... veliko ni za videti, je bolj lasten dnevnik. in tudi ni popoln. start 03:06 gruskovska idila ob 04:23 in rahlem rosenju bregana - brezice ob 05:59 metlika slabo urco kasneje odcep za cabar, na poti proti prezidu (babno polje), 09:15 tretjic spet v sloveniji, drugic moker. dragonja 12:11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 po drugem futranju Suzie Q in jezdeca pred vstopom v zahodno sosedo, skofije 13:20 passo di predil 15:56, dobrih 1°C in zdolgocaseni cariniki z :eek: cetrtic v sloveniji. pavza bila nujna, a ne dolga. sem namrec se spomnil, da pozabil slikati ljubelj. ura: 18:16. po polurnem postanku za bencin za Suzie Q in dveh juhah in vroci cokoladi za jezdeca koncno trate-cmurek. 20:31. po prvem neprostovoljnem postanku z slovenskimi palicaji. kdo jih je tam nasel? 21:10 proti tromejniku na severno-vzhodni meji, sedem minutk kasneje. kaj je na teh koncih zivali ponoci na cesti ni za verjeti. :wacko: se mal, se mal. prvic zacutil rit po 1.200 km. 22:21 krog se zakljucuje. sredisce ob dravi drugic. ura je 22:58, prevozenih 1.264 km, spustil samo jezersko, ker sem bil do takrat ze dvakrat gor tisto leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 bravo Ice ! :OK: boljše Središče ob Dravi kot golob na strehi ! .) pod 20 ur !? jaz ne ! raje v treh dneh ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 trikrat sm naredu smot zdej pa kešn let počitka,pol pa spet gasaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 .. spustil samo jezersko,... čista šlamparija... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 sem rekel, da letos ponovim bedarijo - in jo tudi mislim. samo se cas moram najti. in to je tema o 24h SMOT - ne o vikend, tedenskih ali mesecnih popotovanjih po sloveniji. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Ma sej ves da sem jaz bolj pr unih za 'odklop' opcije. 24h or less... Lp DaNe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 12, 2009 Deli Objavljeno Maj 12, 2009 sem rekel, da letos ponovim bedarijo - in jo tudi mislim. samo se cas moram najti. in to je tema o 24h SMOT - ne o vikend, tedenskih ali mesecnih popotovanjih po sloveniji. Si potem še kdaj ponovil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 12, 2009 Deli Objavljeno Maj 12, 2009 yep, 2x. samo pod 20h ne gre, ce "vzamem" se jezersko zraven. gor/dol ponoci je skoraj ena ura. tretjic pa malo cez 22h, sem si vzel cas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 12, 2009 Deli Objavljeno Maj 12, 2009 Jaz dvomim, da bom spravil pod 24h ... Za prvič bom splaniral na 48h, da se naspim vmes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 12, 2009 Deli Objavljeno Maj 12, 2009 mene srbi, da bi dol potegnil roadbook dirke okrog slovenije. takole je zgledala trasa pa de vidmo, kolk me Robič z biciklom nabije človek je to furo odpeljal v štiridesetih urah in dvanajstih minutah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 s piciklom ?! :blink: a, ne ne. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se