sunnygirl Objavljeno November 11, 2015 Deli Objavljeno November 11, 2015 Sport Tracker bo pa res za sprobat...predvsem funkcija slik je zanimiva :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno December 26, 2015 Deli Objavljeno December 26, 2015 Meni pa bi bil zanimiv program, ki bi za izbrano ruto in datum napovedal vreme na tej ruti. Torej, če bi šel za prvi maj v Črno goro, bi rad vedel, kolikokrat bom moker. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno December 26, 2015 Deli Objavljeno December 26, 2015 pred 15 minutami, Darko3g pravi: Meni pa bi bil zanimiv program, ki bi za izbrano ruto in datum napovedal vreme na tej ruti. Torej, če bi šel za prvi maj v Črno goro, bi rad vedel, kolikokrat bom moker. To že obstaja. Imena pa nevem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno December 26, 2015 Deli Objavljeno December 26, 2015 WeatherBug je splošno znan kot eden najbolj priporočljivih in celovitih weather planner aplikacij https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aws.android&hl=en Obstaja tudi plačjiv in malo bolj prefinjen Rain Alarm PRO https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mdiener.rain.usa.plus&hl=en Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 27, 2015 Deli Objavljeno December 27, 2015 pred 23 urami, Darko3g pravi: Meni pa bi bil zanimiv program, ki bi za izbrano ruto in datum napovedal vreme na tej ruti. Torej, če bi šel za prvi maj v Črno goro, bi rad vedel, kolikokrat bom moker. Garmin Zumo 590 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno December 27, 2015 Deli Objavljeno December 27, 2015 Morecast zgleda v redu, narediš routo in vidiš vreme ter webcamere Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 Locus map pro tudi omogoca maaaarsikaj .. export/import iz google maps, integracija z deopboxom, napoved vremena na destinaciji, logiranje poti, kar nekaj statistik, hitro kreiranje POI, slik, tag-ov, offline mape, speedcam-ov, popolna customizacija display-a .. v glavnem ni da ne gre .. notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Maj 15, 2016 Deli Objavljeno Maj 15, 2016 omenil bi novo aplikacijo zavarovalnice triglav. Podatke črpa iz arso in moram potrditi, da je natančna u pm...lih v garažo dal motor pa se je uscal http://vreme.triglav.si/ gauloises in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno Junij 28, 2016 Deli Objavljeno Junij 28, 2016 Random vprašanje, ne vem kam ga postavit. Kako se spopadate z bleščečim ekranom pri uporabi pametnega telefona kao GPS? Trenutno ga imam v torbici pritrjeno na tank torbo, pa se mi svetloba tolko odbija, da ne vidim ekrana. Sem ga probal postavit tudi navpično, pa se mi je zdelo nekako podoben rezulatat. Ima kdo kako magično solucijo? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno Junij 28, 2016 Deli Objavljeno Junij 28, 2016 Sam sicer nimam teh problemov, ampak vem da obstajajo "anti-glare" folije. Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Junij 28, 2016 Deli Objavljeno Junij 28, 2016 (popravljeno) 19 minutes ago, Greencaj said: Random vprašanje, ne vem kam ga postavit. Kako se spopadate z bleščečim ekranom pri uporabi pametnega telefona kao GPS? Trenutno ga imam v torbici pritrjeno na tank torbo, pa se mi svetloba tolko odbija, da ne vidim ekrana. Sem ga probal postavit tudi navpično, pa se mi je zdelo nekako podoben rezulatat. Ima kdo kako magično solucijo? LP močnega sonca se ne boš tako enostavno znebil .. jaz ga imam na nosilcu na balanci in na hitro spremenim naklon, tako da sonce šajna v drugo smer .. sem pa zadnjič nosilec preluknjal na vse možne načine, sicer sedaj niti približno ni več voodporen, ampak vsaj piha mu in se hladi .. mi je zadnjič po nekaj ur na soncu čist telefon zabluzil .. sem prvič videl napis na njem - "warning .. X application stopped .. the device is overheating" .. swašta .. sicer pa se mi je naslednji dan odlomil nosilec, tako da je spet nazaj na vrhu tanktorbe (precej neuporabno) .. še dobro, da sem imel nosilec še privezan, kot backup .. Popravljeno Junij 28, 2016. Popravil Texo Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3SS Objavljeno Junij 28, 2016 Deli Objavljeno Junij 28, 2016 če še kdo ne pozna https://www.pirelli.com/diabloapp/#/homepage Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2016 Deli Objavljeno Junij 28, 2016 pred 5 urami, Greencaj pravi: Random vprašanje, ne vem kam ga postavit. Kako se spopadate z bleščečim ekranom pri uporabi pametnega telefona kao GPS? Trenutno ga imam v torbici pritrjeno na tank torbo, pa se mi svetloba tolko odbija, da ne vidim ekrana. Sem ga probal postavit tudi navpično, pa se mi je zdelo nekako podoben rezulatat. Ima kdo kako magično solucijo? LP nekoliko manjši problem je če imaš foun na nosilcu, pa bolj pokončno (hkrati se manj pregreva, če deluje GPS in hkrati filanje) , jaz ko ga rabim pogledat pač naredim mal sence z roko, da vsaj kaj vidim Bmflar in Greencaj 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cesko Objavljeno Julij 31, 2016 Deli Objavljeno Julij 31, 2016 Se kdo spozna na Here navigacijo na telefonih? Men je super, res dobra navigacija ampak me zanima če se dajo vmesne točke vpisat. Na primer kot končni cilj vstavim apartma v Pakoštanah. Torej navigacija mi že sama izbere najbolj primerno pot (glede na moje zahteve - avtoceste, tuneli...) od mojega doma do končne lokacije. Torej ko navigacija določi pot jo jaz preverim in pač recimo ne želim iti čez tisti določen mejni prehod, ampak želim na drugega. Torej jaz bi samo vstavil še vmesno točko do tistega kraja in to je to. Vendar koliko gledam mislim da te opcije ni. Razen če dam končno lokacijo tisti mejni prehod kjer želim čez in potem po prehodu spremenim končno lokacijo nazaj na Pakoštane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 31, 2016 Deli Objavljeno Julij 31, 2016 Ne pozna načrtovanja rut z vmesnimi točkami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cesko Objavljeno Julij 31, 2016 Deli Objavljeno Julij 31, 2016 pred 56 minutami, Snecer pravi: Ne pozna načrtovanja rut z vmesnimi točkami Aha škoda, ker to je dobra opcija. Pa poznaš kakšno navigacijo za telefon, ki to zna? Zelo zaželjeno je da je aplikacija offline (tako kot here), da ne rabim imet vklopljenih prenos podatkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 31, 2016 Deli Objavljeno Julij 31, 2016 igo\primo npr. ,ki uporablha tudi Here zemljevide maus, maxxa, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 Navigon Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 14 urami, Snecer pravi: igo\primo npr. ,ki uporablha tudi Here zemljevide mam in dela krasno Bmflar in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 js mam here, igo in navigon ... do kala itak vem na pamet DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 Pravkar, maus pravi: js mam here, igo in navigon ... do kala itak vem na pamet jebenti, ti si 300% dobro orientiran maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zoranko Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 Sygic stenc55 in Andrejcer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cesko Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 U mater zdaj pa je toliko izbire da se izgubim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 17 minutami, zoranko pravi: Sygic Uporabljam že dobrih 10 let, pa me še nikoli ni razočaral. exclan in zoranko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 7 urami, maus pravi: js mam here, igo in navigon ... do kala itak vem na pamet do tja tebe navigacija vpraša Bmflar, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se