Big Py Objavljeno Maj 25, 2018 Deli Objavljeno Maj 25, 2018 (popravljeno) Na scooterju imam noter v predalu 12v vtičnico. Iphona mi je škoda imeti na nosilcu, ter na vremenskih vplivih. Študiram da bi sli kupil Tomtom VIO https://www.louis.eu/artikel/tomtom-vio-scooter-satnav/10035988?filter_article_number=10035988&list=e46102e4c612f380d463fdd5c872e658 Prednosti. Na skuter težje montiraš nosilce zaradi plastike. Imel sem tisto Givi gps torbico na velkro trakove in na soncu nič ne vidiš. Sedaj imam nek ram mount na ogledalo montiran, pa je težek in grd ko praseca. Ma kdo izkušnje z to navigacijo. Vem da so karte offline in naložene na gsm in da morata biti VIO in GSM povezana preko modre škrbine. Polnjenje ni problem, ker imam vtičnico v predalu, imam pametni polnilec z 2 x 2,4A izhoda https://www.aliexpress.com/item/Aukey-Smallest-and-Most-Powerful-24W-4-8A-2-Port-Universal-Fast-USB-Car-Charge-for/32620932847.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.5b232e0eNkLVlj Se pravi ko grem na furo priklopim telefon na polnjenje in ga fliknem v predal, VIO pa po potrebi lahko iz predala kabel potegnem do ogledala (je ravno tolko lufta da se predal lahko zapre in kabel ven štrli). Zanima me nekaj drugega. kakšne so kaj tom tom karte, predvsem za balkan oz. bivšo jugo. Lahko parira recimo garminu in HERE na Iphonu? Popravljeno Maj 25, 2018. Popravil Big Py Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2018 Deli Objavljeno Avgust 5, 2018 Ob 25. 5. 2018 ob 11:55, Big Py pravi: Na scooterju imam noter v predalu 12v vtičnico. Iphona mi je škoda imeti na nosilcu, ter na vremenskih vplivih. Študiram da bi sli kupil Tomtom VIO https://www.louis.eu/artikel/tomtom-vio-scooter-satnav/10035988?filter_article_number=10035988&list=e46102e4c612f380d463fdd5c872e658 Prednosti. Na skuter težje montiraš nosilce zaradi plastike. Imel sem tisto Givi gps torbico na velkro trakove in na soncu nič ne vidiš. Sedaj imam nek ram mount na ogledalo montiran, pa je težek in grd ko praseca. Ma kdo izkušnje z to navigacijo. Vem da so karte offline in naložene na gsm in da morata biti VIO in GSM povezana preko modre škrbine. Polnjenje ni problem, ker imam vtičnico v predalu, imam pametni polnilec z 2 x 2,4A izhoda https://www.aliexpress.com/item/Aukey-Smallest-and-Most-Powerful-24W-4-8A-2-Port-Universal-Fast-USB-Car-Charge-for/32620932847.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.5b232e0eNkLVlj Se pravi ko grem na furo priklopim telefon na polnjenje in ga fliknem v predal, VIO pa po potrebi lahko iz predala kabel potegnem do ogledala (je ravno tolko lufta da se predal lahko zapre in kabel ven štrli). Zanima me nekaj drugega. kakšne so kaj tom tom karte, predvsem za balkan oz. bivšo jugo. Lahko parira recimo garminu in HERE na Iphonu? da, ker so iste od navteqa. Aja pa js mam vio, sem ga testiral in je dokaj kul, če ne rabiš preveč. Deluje bp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Avgust 5, 2018 Deli Objavljeno Avgust 5, 2018 E super, hvala najlepša, za naslednjo sezono to nabavim. rabim za osnovno navigacijo, ponavadi samo za iskanje končnega naslova. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 6, 2018 Deli Objavljeno Avgust 6, 2018 Ob 25. 5. 2018 ob 11:55, Big Py pravi: Na scooterju imam noter v predalu 12v vtičnico. Iphona mi je škoda imeti na nosilcu, ter na vremenskih vplivih? Se pravi je iphone 6,ki danes vreden nekje 110eu...cez eno leto bo glih 60eu.. tak,da pametno,da si kupis navigacijo za 99eu,ker ti skoda gsm... krucymucy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Avgust 7, 2018 Deli Objavljeno Avgust 7, 2018 Gre za SE. Dela dobro. Zakaj bi ga uničeval na dežju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 29, 2018 Deli Objavljeno Avgust 29, 2018 @DAMI34 mi prnese vio, pokaze mal na njegovem mobiju kako dela....kuuul. Doma zmontiram nosilc, zloudam app sparim z jabkom...ne znam dodat umesne tocke. Kako??? Prej sm stisnu tri pike in dodal kraj. Zakaj zdj ne dela? Po eni uri grem prasat gugla https://en.discussions.tomtom.com/tomtom-vio-479/tomtom-vio-iphone-app-routes-1035072 Iphone mam slabih 10 let, in danes me je prvic prijelo de ga zafasem u zid. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2018 Deli Objavljeno Avgust 30, 2018 Jajca od jabuke trebor in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 katera aplikacija za DE in mogoče tut A, je dobra da kaže radarje in mogoče še navigacija ? ali je boljše posebej imet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 pred 26 minutami, stuhec pravi: katera aplikacija za DE in mogoče tut A, je dobra da kaže radarje in mogoče še navigacija ? ali je boljše posebej imet Igo če si na founu, drgač pa splošne navigacije majo vse tut radarje. Sneči redno objavlja tudi posodobitve, mal pobrskaj po forumu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 (popravljeno) pred 11 minutami, DAMI34 pravi: Igo če si na founu, drgač pa splošne navigacije majo vse tut radarje. Sneči redno objavlja tudi posodobitve, mal pobrskaj po forumu. vem da je tega polno, sam, če mate s kakimi izkušnje Ker zdaj testirat glih ne bom mogel Popravljeno December 28, 2018. Popravil stuhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 pred 1 minuto, stuhec pravi: vem da je tega polno, sam, če mate s kakimi izkušnje Kaj zdaj testirat glih ne bom mogel jaz imam IGO, snameš si na Partisu in mi je ful všeč. Jo uporabljam tudi na motorju. maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 Pravkar, DAMI34 pravi: jaz imam IGO, snameš si na Partisu in mi je ful všeč na App Store u pa ni ok ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 pred 3 minutami, stuhec pravi: na App Store u pa ni ok ? seveda je, ampak jo moraš plačat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žejni Objavljeno Februar 22, 2019 Deli Objavljeno Februar 22, 2019 Živijo Na motorju imam predal z vtičnico. Tam bi imel telefon priključen na polnilec, naloženo Igo offline navigacijo, na ušesu pa bluethoot slušalko in poslušam namesto da gledam. Je to izvedljivo, ima kdo z tem izkušnje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Februar 22, 2019 Deli Objavljeno Februar 22, 2019 pred eno uro, žejni pravi: Živijo Na motorju imam predal z vtičnico. Tam bi imel telefon priključen na polnilec, naloženo Igo offline navigacijo, na ušesu pa bluethoot slušalko in poslušam namesto da gledam. Je to izvedljivo, ima kdo z tem izkušnje? Zaradi slusalke pod celado bos kmalu cutil bolecine v usesu. Sploh, ce je celada bolj tesna. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Februar 22, 2019 Deli Objavljeno Februar 22, 2019 jaz imam telefon v žepu, navigacijo poslušam preko intercoma. Včasih sem uporabljal in ear slušalke, ampak kot je napisal Maxxa, je prekleto težko najt slušalke, ki zadušijo zvok okolice pa niso boleče, pa ne padejo ven ko si tlačiš čelado na glavo. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žejni Objavljeno Februar 22, 2019 Deli Objavljeno Februar 22, 2019 Ok, hvala fanta. Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Februar 22, 2019 Deli Objavljeno Februar 22, 2019 8 hours ago, maxxa said: Zaradi slusalke pod celado bos kmalu cutil bolecine v usesu. Sploh, ce je celada bolj tesna. Jaz imam 3 bluetoth slušalke ker sem delal poizkuse katera bo sedla pod čelado v uho da bo dovolj glasna in da me ne bo tiščalo v uho.Bela slušalka se lepo prileže v uho pod čelado ne tišči in je dovolj glasna da slišim zvok pri normalni hitrosti .Seveda moram kdaj pogledat tudi na telefon.Manjši problem je namestitev ko staviš čelado gor vendar se z malo prakse brez težav namesti čelado.Za navigacijo uporabljam Sygic kupljen 9.90eu cela europa lifetime update+ traffic(ni se mi dalo stalno šarit z piratskimi zemljevidi stalno neki problemi).Dodatno sem istaliral POI točke cele europe z radarji in vsem ostalim kar me zanima hoteli trgovine bolnice,črpalke,servisi itd... Skupaj z sygic uporabljam Sygic Travel (9eu).Naprimer iščem prenočišče v Londonu izberem prenočišče mi odpre sygic navigacijo do tja ,mi odpre booking ali karkoli drugega (glej sliko)Telefon imam namotiran na ogledalu na stojalu poleti se solidno vidi zemljevide.Ogledala so Viper naredil sem distačnika da so se pomaknila ogledala za 3cm proti ven da sedaj lepo vidim nazaj na distančniku je namonitran nosilec telefona. Občasno uporabljam skupaj z Sygic še HERE WeGo brezplačna navigacija.Vse ostale pirat...navigacije je brezveze uporabljat ker HERE WeGo opravlja svojo nalogo z odliko. trebor, Bostjan L in žejni 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Marec 11, 2019 Deli Objavljeno Marec 11, 2019 Bom vprašal kar tukaj informativno če ima kdo navigacijo Wayteq zanima me kako je svetilnostjo in ločljivostjo in nasplošno kako se obnese .Ker mam kupljen sygic ga z licenco naložim lahko na več naprav. https://www.wayteq.si/trgovina/si/prodaja-navigacija-naprave-4-3/234-wayteq-xrider-gps-navigacija-za-motoriste-0793283082923.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 11, 2019 Deli Objavljeno Marec 11, 2019 pred 46 minutami, spasku pravi: Bom vprašal kar tukaj informativno če ima kdo navigacijo Wayteq zanima me kako je svetilnostjo in ločljivostjo in nasplošno kako se obnese .Ker mam kupljen sygic ga z licenco naložim lahko na več naprav. https://www.wayteq.si/trgovina/si/prodaja-navigacija-naprave-4-3/234-wayteq-xrider-gps-navigacija-za-motoriste-0793283082923.html o tem smo že pisali, svetilnost je slaba sem jo tudi testiral... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Marec 11, 2019 Deli Objavljeno Marec 11, 2019 Just now, Snecer said: o tem smo že pisali, svetilnost je slaba sem jo tudi testiral... Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zoranko Objavljeno Marec 12, 2019 Deli Objavljeno Marec 12, 2019 Kaj obstaja Sygic za win CE 6,0? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Marec 12, 2019 Deli Objavljeno Marec 12, 2019 Ja https://www.wayteq.si/trgovina/si/prodaja-navigacija-naprave-4-3/235-wayteq-xrider-gps-navigacija-za-motoriste-793283083173.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vid Pigac Objavljeno Maj 16, 2019 Deli Objavljeno Maj 16, 2019 Pozdravljeni, Delam v startupu kjer razvijamo aplikacijo za motoriste. Trenutno delamo raziskavo kaj motoriste zanima, kako se pripravijo na vožnjo, kaj so problemi s katerimi se suočajo... Dosti bi nam pomenilo če bi si vzeli par minut ter izpolnili to anketo: https://forms.gle/BdHgasPySeQ7Kdg36 Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 16, 2019 Deli Objavljeno Maj 16, 2019 da vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se