DAMI34 Objavljeno Maj 16, 2019 Deli Objavljeno Maj 16, 2019 izpolnil Vid Pigac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bg Objavljeno Maj 16, 2019 Deli Objavljeno Maj 16, 2019 pred 19 minutami, Vid Pigac pravi: Pozdravljeni, Delam v startupu kjer razvijamo aplikacijo za motoriste. Trenutno delamo raziskavo kaj motoriste zanima, kako se pripravijo na vožnjo, kaj so problemi s katerimi se suočajo... Dosti bi nam pomenilo če bi si vzeli par minut ter izpolnili to anketo: https://forms.gle/BdHgasPySeQ7Kdg36 Lp Bom izpolnil doma, ker mi na šihtu blokira stran, ker ste spemmerji Šalo na stran, upam da je v anketi vsaj približno pojasnjeno kaj imate namen razvijat, čemu bi naj služilo, ipd... Da ni le še ena od mnogih tistih anket maturantov, ki je sama sebi namen... Če vas kaj dejansko zanima povprašajte po forumu ? Lp, Bg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Maj 16, 2019 Deli Objavljeno Maj 16, 2019 Glede na tole anketo močno dvomim, da boste kaj uporabnega razvili. Pa brez zamere. cynic66, Snečer in Frenk 67 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 16, 2019 Deli Objavljeno Maj 16, 2019 Ja. Po moje je največji "problem", ki v prvi vrsti zanima motoriste vreme in sicer kakšne bodo vremenske razmere na poti. Za daljši večdnevni izlet je to kr nekaj. Pa verjetno, če se kaj zgodi, kje je prvi servis, vulkanizer ipd., poleg klasike, kje so prenočitve črpalke. Da bi pa nastala premium aplikacija, torej navigacija z vsemi temi podatki pa tudi jaz močno dvomim, da bi lahko neko startup podjetje to razvilo, čeprav so najboljše stvari nastale v garažah. Vid Pigac in Frenk 67 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Maj 16, 2019 Deli Objavljeno Maj 16, 2019 Prva stvar, ki jo pogledam preden krenem na pot so zapore na cestah, stanje na mejnih prehodih, če je na poti kak stacionarni radar, kakšna je vremenska napoved, na koncu pa še stanje na računu, da vem kolko sem lahko žejen. Vid Pigac in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vid Pigac Objavljeno Maj 16, 2019 Deli Objavljeno Maj 16, 2019 Anketa je postavljena tako splošno z razlogom. Zardi podjetja z katerim sodelujemo vam žau nesmem delit podrobnosti same aplikacije. Sem pa zelo vesel vašega odziva saj v naši ekipi ni motoristov in je vaš input ključnega pomena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 16, 2019 Deli Objavljeno Maj 16, 2019 pred 4 minutami, Vid Pigac pravi: Anketa je postavljena tako splošno z razlogom. Zardi podjetja z katerim sodelujemo vam žau nesmem delit podrobnosti same aplikacije. Sem pa zelo vesel vašega odziva saj v naši ekipi ni motoristov in je vaš input ključnega pomena bi priporočal, da angažirate kakšne motoriste anketa ne bo dovolj Vid Pigac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zan0088 Objavljeno Junij 1, 2019 Deli Objavljeno Junij 1, 2019 A pozna kdo kaksn tracking app, ki je vezan na smartwatch? Health pod cycling gre sam do 90kmh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Junij 1, 2019 Deli Objavljeno Junij 1, 2019 pred 2 urami, zan0088 pravi: A pozna kdo kaksn tracking app, ki je vezan na smartwatch? Health pod cycling gre sam do 90kmh Relive ima nekaj možnosti povezav? Mogoče tudi app myride od yamahe? verjetno je tega polno v play store, ali kar ima pač apple, oz firma tvoje smartwatch. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zan0088 Objavljeno Junij 1, 2019 Deli Objavljeno Junij 1, 2019 Mah ja jih je, sam jih ni. Mau je tezava k se motociklizem ne smatra glih k sport pr razvijalcih sportnih ur in si omejen na kolesarjenje recimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Junij 3, 2019 Deli Objavljeno Junij 3, 2019 Ob 1. 6. 2019 ob 23:57, zan0088 pravi: Mah ja jih je, sam jih ni. Mau je tezava k se motociklizem ne smatra glih k sport pr razvijalcih sportnih ur in si omejen na kolesarjenje recimo Nimaš poleg teka, kolesarjenja,...se "other"? O kateri uri govorimo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Junij 3, 2019 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2019 (popravljeno) Ob 1. 6. 2019 ob 16:49, zan0088 pravi: A pozna kdo kaksn tracking app, ki je vezan na smartwatch? Health pod cycling gre sam do 90kmh Mislim da sta kompatibilna ura Sunnto ( sicer ni glih smartwach )in Sports Tracker, saj je Sunnto kupil Sports Trackerja Lp, n Popravljeno Junij 3, 2019. Popravil notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno November 26, 2019 Deli Objavljeno November 26, 2019 A kdo uporablja kakšno motoristično aplikacijo, ki bazira na socialnih omrežjih kot je recimo Riser ali Moto compano ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno December 30, 2019 Deli Objavljeno December 30, 2019 Ni lih telefon, je pa Android tablica, fino sfrizirana za klasično GPS navigacijo/roadbook navigacijo - https://carpe-iter.com/carpe-iter-pad Vletelo mimo na FB ko sem gledal za izkušnjami z roadbook appi, mogoče bi koga zanimalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 30, 2019 Deli Objavljeno December 30, 2019 pred 15 minutami, jskrablin pravi: Ni lih telefon, je pa Android tablica, fino sfrizirana za klasično GPS navigacijo/roadbook navigacijo - https://carpe-iter.com/carpe-iter-pad Vletelo mimo na FB ko sem gledal za izkušnjami z roadbook appi, mogoče bi koga zanimalo. zanimivo, se pa bojim, da je vidljivost (sploh na soncu, bleščanje) kitajske tablice slaba (kljub navedbam o svetilnosti), kolikor vidim na fotkah, kar je sicer glavna težava teh zadev. to bi moral nekdo korektno potestirat, 630 dolarjev ni kr nekaj. ideja pa 1A, v bistvu kar logična Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 30, 2019 Deli Objavljeno December 30, 2019 ta sicer pravi, da se vidi ok na soncu, ampak... pa še legenda Rade, tudi pravi da je na soncu ok... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Julij 22, 2020 Deli Objavljeno Julij 22, 2020 A je imel kdo kakšne težave s telefonom na nosilcu, v smislu da bi ga vibracije kaj "utrudile", poškodovale? Predvsem mislim na kamero, lečo in stabilizator le-te .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Julij 22, 2020 Deli Objavljeno Julij 22, 2020 @Tex to je znana težava, ravno zadnjič se je na Motoristih en pritoževal. Zaradi tresljajev se uničijo mehanske komponente optične stabilizacije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2020 Deli Objavljeno Julij 22, 2020 pred 52 minutami, Tex pravi: A je imel kdo kakšne težave s telefonom na nosilcu, v smislu da bi ga vibracije kaj "utrudile", poškodovale? Predvsem mislim na kamero, lečo in stabilizator le-te .. ne, pa ga kr uporabljam tut 2-3 jurje kmjev dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
b2z25 Objavljeno Julij 22, 2020 Deli Objavljeno Julij 22, 2020 Na mojem starem (nekoč premium) Huawei-u, ki ga uporabljam izključno za navigacijo, mi vibracije redno kvarijo stik med napajalnim kablom in telefonom. Sedaj telefona med vožnjo ne polnim več, če ni nujno saj drugače moram pogosto menjavat napajalni kabel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno April 8, 2021 Deli Objavljeno April 8, 2021 Zanima me, kako uporabljate (če uporabljate) smart phone v smislu navigacije? Do sedaj sem v ta namen uporabljal Garmin, pa še to samo v avtu.... Pa recimo, da bi hotel uporabljati guglov zemljevid na telefonu. OK, v Slo ni problem, na telefonu se vklopi "prenos podatkov". Kaj pa če si npr. v Hr (ali pa kje drugje v tujini), pa ne veš, po kakšni ceni se ta prenos podatkov obračunava? Je v tem primeru bolje, da se predhodno naloži zemljevid tistega območja in se potem guglov zemljevid + gps koristi "brez povezave" oz. brez "prenosa podatkov". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 8, 2021 Deli Objavljeno April 8, 2021 Jaz za EU uporabljam pretežno Google maps (s prenosom podatkov) sicer pa Nokia HERE WeGo, telefon pa je povezan s slušalko in mi govori. Pa v glavnem ga uporabim, za bolj zapletene poti, sicer se raje "zgubim". ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 8, 2021 Deli Objavljeno April 8, 2021 pred eno uro, izibajker pravi: Zanima me, kako uporabljate (če uporabljate) smart phone v smislu navigacije? Do sedaj sem v ta namen uporabljal Garmin, pa še to samo v avtu.... Pa recimo, da bi hotel uporabljati guglov zemljevid na telefonu. OK, v Slo ni problem, na telefonu se vklopi "prenos podatkov". Kaj pa če si npr. v Hr (ali pa kje drugje v tujini), pa ne veš, po kakšni ceni se ta prenos podatkov obračunava? Je v tem primeru bolje, da se predhodno naloži zemljevid tistega območja in se potem guglov zemljevid + gps koristi "brez povezave" oz. brez "prenosa podatkov". free in offline (in online) kot primer... DAMI34, izibajker, MiNa in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2021 Deli Objavljeno April 8, 2021 Mam Igo, ga uporabljam in mi je super (garmina nima), je pa Snecijeva zadeva še boljša. Boljši izrisi, topo, bolj natančna, vsaj kar vem pred 24 minutami, Darko3g pravi: Jaz za EU uporabljam pretežno Google maps (s prenosom podatkov) sicer pa Nokia HERE WeGo, telefon pa je povezan s slušalko in mi govori. Pa v glavnem ga uporabim, za bolj zapletene poti, sicer se raje "zgubim". problem Gugla je, ko izgubi gsm signal, pa gre kar mal po svoje, zamuja, pošilja v 3 krasne..preverjeno izibajker, ligenjček in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno April 8, 2021 Deli Objavljeno April 8, 2021 (popravljeno) 1 hour ago, izibajker said: Zanima me, kako uporabljate (če uporabljate) smart phone v smislu navigacije?...... Jaz mam 10 Gb podatkov po EU tako da se ne sekiram glede tega. Tudi v neevropskih drzavah sem vedno pokusal nakupit - ce se le da, se vozim brez, z listki okvirnih točk, taksna potovalna izkušnja je najboljša, pogosto te napačna cesta pripelje v najlepše konce. - Sygic s kupljenimi zemljevid, da se občasno resim iz neprijetnih situacij, sploh tam kjer ni signala. Tudi v Evropi je takih območij kar precej. - Google maps je cist fajn da prides iz roba mesta do hotela, iz hotela do stacune ali gostilne Zanašat se samo na google maps je po mojih izkušnjah slabo. Če nimaš signala je praktično neuporaben. Tudi ce si si zdowloadal mape, ti iskanje na takih območjih ne dela, tako da ne moreš poiskat drugega naslova. Ko sem bil se na windows telefonu sem precej uporabljal HereMaps, potem pa sem presaltal na Androida in je bila nekaj casa precej slabša izkušnja preden so jih porihtali. Vmes sem ze kupil licenco za Sygica. Mi pa se vedno presega, da nima boljse povezanosti med web vmesnikom (kjer bi si jaz zacrtal pot) in telefonom. Aha,. pa tud jaz ga imam pogsot samo povezanega preko slusalke, brez da bi gledal nanj. Ceprav ima tudi nosilcek. Popravljeno April 8, 2021. Popravil nejc74 izibajker in Kugelschreiber 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se