KennyJR Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 3 urami, mitiž46 pravi: Jorge je na WUP očitno spet želel preveč in padel v povsem lepem dolgem ovinku. Kot da se ne more sprijazniti, da je marsikdaj kar nekaj hitrejših dirkačev, med njimi predvsem ROS. Ducati se zdi trenutno najboljši motor in prestop morda ni slaba ideja. Že vidim tolčenje po prsih in neke nerealne primerjave z Rossijevimi neuspehi na Ducatiju nekaterih "objektivnih poznavalcev". Nerealne? Samo res.... Ker je ducati trenutno precej slabši.... Takrat je pred rossijevim prestopom imel od zanjih 6ih dirk 3 zmage... Letos pa verjetno ne bo tako Ooooo kenny JR na dirki.... Ne morm vrjet... Kako je rossi predel v povsem lepem ovinku... Hahahaha... Karma ovce... Kaaaarma.... Kot da se ne more sprijaznit rossi s hitrejšimi ane mitiž.... Hahahaha... Kolk lep večer je danes.... erciona 1
builder Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 karma je hudič motozajebant, erciona, Demon in 2 others 5
motozajebant Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 12 minutami, KennyJR pravi: Nerealne? Samo res.... Ker je ducati trenutno precej slabši.... Takrat je pred rossijevim prestopom imel od zanjih 6ih dirk 3 zmage... Letos pa verjetno ne bo tako Ooooo kenny JR na dirki.... Ne morm vrjet... Kako je rossi predel v povsem lepem ovinku... Hahahaha... Karma ovce... Kaaaarma.... Kot da se ne more sprijaznit rossi s hitrejšimi ane mitiž.... Hahahaha... Kolk lep večer je danes.... Dobro, za builderja vem da ima smisel za humor in malo provocira... ti pa si mal smesn... dej pridi, pa mi rec ovca v zivo maus, Ditrich, Kmet2 in 3 others 6
KennyJR Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Preveč vas je tle napisalo, da bo lorenzo padel... To se je prou mogl zgodit... Haha Buzdovan 1
jvalant Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Bi prosil za podobne komentarje, ocene, zaljivke ipd, kot za druge dirkace... ki startajo dobro, pa pol ne gre najboljs, pa pol padejo.... Bi blo fer! Mutika in maus 2
Kmet2 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 2 minutami, motozajebant pravi: Dobro, za builderja vem da ima smisel za humor in malo provocira... ti pa si mal smesn... dej pridi, pa mi rec ovca v zivo Ovca...v živo se pa ne upam ,sem že videl kako si enega s ko0molcem štihnu maus, motozajebant in builder 3
motozajebant Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Ovca...v živo se pa ne upam ,sem že videl kako si enega s ko0molcem štihnu Ma na zivce mi grejo internetni geeki.... pametni za tipkovnico... A joj Dovi, ze spet maus, Kmet2, builder in 1 other 4
UnionJack Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 dons pa na izpadanje. kegljanje zmankal bo krogou da vse OUT na table spišejo maus 1
builder Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 93 ostaja najboljši maus in Demon 2
motozajebant Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 2 minutami, builder pravi: 93 ostaja najboljši A ves kako bi vi hejteri rekli? Ce neb vsi popadal.... #sarkatempress predno se Kenny spet ukenja maus, bajkr88 in builder 3
builder Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 ampak dirka je živ dolgcajt, 93 je tolk dober, da so vsi popadal zarad njega, ker so mu hotli slaedit, edin 99 je tu nekje maus in Demon 2
motozajebant Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 1 minuto, builder pravi: ampak dirka je živ dolgcajt, 93 je tolk dober, da so vsi popadal zarad njega, ker so mu hotli slaedit, edin 99 je tu nekje Ja... ce gledas boj za 12 mesto, pol ves kok je bedna dirka sunshine15, builder, skategrizzly in 1 other 4
UnionJack Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 od pedrose > torpedo je dirka relativno boring maus 1
builder Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Dovi največji baksuz, škoda, ker ga nikakor ne morejo kiksnt maus 1
KennyJR Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Joooooo gaber gnida je povedal kakšen je bil razplet v mxgp... Kreten... In zdej bo brezveze gledat v časovnem zamiku... Joooooooo..... Joooooooooooooooooo....
jskrablin Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Zakaj sem gledal tole bedo in pozabil na MXGP... Pa Mišelink moj motor vidal ne bo. Nikoli. Kmet2 in ukica 2
builder Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 in spet vsi prjatli na stopničkah, nobenga spletkarjenja, bi reku Maus, roke so si dal maxxim in maus 2
mitiž46 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 1 hour ago, KennyJR said: Nerealne? Samo res.... Ker je ducati trenutno precej slabši.... Takrat je pred rossijevim prestopom imel od zanjih 6ih dirk 3 zmage... Letos pa verjetno ne bo tako Ooooo kenny JR na dirki.... Ne morm vrjet... Kako je rossi predel v povsem lepem ovinku... Hahahaha... Karma ovce... Kaaaarma.... Kot da se ne more sprijaznit rossi s hitrejšimi ane mitiž.... Hahahaha... Kolk lep večer je danes.... Tako je, prišel je najbrž na silo malo prehitro noter. Pa tudi sicer se mi zdi, da kljub hitrosti ne dirka več tako zbrano in agresivno kot včasih. Še vedno nekaj nevidenega do sedaj glede na starost. Če kdo meni, da je bil Ducati 5 let nazaj bolj konkurenčen kot sedaj, se mi pa osebno zdi katastrofalen poznavalec, ki zna samo pregledovati tabelice z rezultati. Pa lep večer tudi ostalim skategrizzly 1
KennyJR Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Torej priznaš, da je bil takratni zmagovalec na ducatiju res izstopajoč in razred zase?
maus Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred eno uro, KennyJR pravi: Nerealne? Samo res.... Ker je ducati trenutno precej slabši.... Takrat je pred rossijevim prestopom imel od zanjih 6ih dirk 3 zmage... Letos pa verjetno ne bo tako Ooooo kenny JR na dirki.... Ne morm vrjet... Kako je rossi predel v povsem lepem ovinku... Hahahaha... Karma ovce... Kaaaarma.... Kot da se ne more sprijaznit rossi s hitrejšimi ane mitiž.... Hahahaha... Kolk lep večer je danes.... Res bi te rad vidu, kako voziš motor .... vseeno mi je kdo zmaga v GP-ju ... edin tebe se želim vidt, ker si res strokovnjak za vožnjo pred eno uro, Rogerg pravi: Maus dobr si napovedal prznam ... če bi vedu številke lota, bi sam enkrat izpolnu pač... jaz sem vsaj nekaj napovedal ... ostali so pametni po bitki (pa ne mislim nate) Edin mi je žal Divija .... zgleda da na njemu trenirajo izpadanje Mutika, builder, Port Folio in 1 other 4
KennyJR Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 (popravljeno) pred 4 urami, skategrizzly pravi: Kaj ti si res blesav ali se samo delaš (beri: namerne provokacije)? In potem pričakuješ od drugih komunikacijo na nivoju... Tud številni padci mu danes niso mogli pomagat... Hahhahahaa.... Še dobr, da se je stresu, čene bi spet prišel na štengce, ker bi pred njim kegljali... Haha... Popravljeno April 10, 2016. Popravil KennyJR
motozajebant Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Pravkar, KennyJR pravi: Tud številni padci mu danes nisi mogli pomagat... Hahhahahaa.... Še dobr, da se je stresu, čene bi spet prišel na štengce, ker bi pred njim kegljali... Haha... Aha... ker pa je Iannone zaradi tega na štengah te pa ne moti? Dvojna merila.... maus 1
Kmet2 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Ampak zanimivo KennyJR ne trzne na nobeno provokacijo ,ostali se pa mečete po tleh ......kaj pa če je to res Snecerjev alterego Nisem gledal sem gledal medicinske sestre ,ne rabim gledat ,vse tukaj izvem ukica, erciona, builder in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se