builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 2 minutami, UnionJack pravi: qvizling torej men je vse OK, sam da se vernike vznemirja Mutika 1
orcus Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Mater je to ratal en poden od foruma sunshine15, Port Folio, exclan in 4 others 7
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Pravkar, orcus pravi: Mater je to ratal en poden od foruma a to zato, ker verništvo ne zmaguje motozajebant 1
solorider Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Rossi jih je vse zbrcal in prišel na drugo mesto... builder in TakeALookAround 2
Kmet2 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 10 minutami, hp2 pravi: je boljš za brat,če ga blokiraš Ne ne mi je kar cool motozajebant in builder 2
motozajebant Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 5 minutami, builder pravi: men je vse OK, sam da se vernike vznemirja Ah, saj veš da se prov nič ne vznemirjam/o pred 4 minutami, orcus pravi: Mater je to ratal en poden od foruma kok si pa ti k temu doprinesel, s podobnimi izjavami? pred 5 minutami, builder pravi: a to zato, ker verništvo ne zmaguje builder 1
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Pravkar, motozajebant pravi: Ah, saj veš da se prov nič ne vznemirjam/o samoidentifikacija motozajebant 1
motozajebant Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 6 minutami, builder pravi: samoidentifikacija builder 1
TakeALookAround Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Al so mel pa vsi, ki so koncali dirko sreco, da jim ni sprednje gume vzel.... Rossi 1
solorider Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 20 minutami, Kmet2 pravi: Mi je zanimivo branje ,KennyJR proti vsem nek novodobni Snecer Snecer je boljši, ker v GP vidi same objestneže in ga sploh ne gleda Mutika 1
Rossi Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Vazn, da o Tini Maze ve vec kot Massi :-)
Popularna objava sax46 Objavljeno April 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2016 Fantje pa sej vi ste bolj napaljeni, kot cela motogp karavana Pa sem mislil, da se fogaja na pisti V glavnem, MM lepo odpeljano, "stari" je nardil iz svoje situacije na drugem motroju maksimum Škoda mi je Dovija, ki je res lepo izkoristil situacijo med Rossijem in Iannono, hladokrvno prehitel oba in bil 99% na drugem mestu. Žal se je tisti 1% danes imenoval Iannone Laverty-ju vsaka čast, mi je res simpatečin pilot. Aja, da ne pozabim "Ex-kralj" 99, bolj klaverno, pa sej je bilo za pričakovat, on ni improvizer in če ni vse 100% je vedno bolj po jajcah. Škoda k je padu, bi blo lepše videt, da pride 13 čez cilj (morem malo ). Aja, očitno je lahk vsak kralj za nekatere, sam da 46 premaga Rossi verniki imamo eno lastnost, ki vam manjka - pripadnost, tudi ko ni vse sunshine and rainbows Ditrich, IBA, Rossi in 16 others 19
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 8 minutami, DinDiin pravi: Al so mel pa vsi, ki so koncali dirko sreco, da jim ni sprednje gume vzel.... če je mel 46 srečo, kakšno je šele mel 93, to se ni še nihče vprašal vam povem, on ma znanje, sreče ne rabi
Popularna objava TakeALookAround Objavljeno April 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2016 UnionJack, Mutika, thumper in 7 others 10
carmagedon Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 zakaj je imel marquezov motor po dirki namescene grelce?
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 1 minuto, carmagedon pravi: zakaj je imel marquezov motor po dirki namescene grelce? obraba gume naj bo skrivnost
TakeALookAround Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Mrbit je mel Bridgestonke gor.... thumper in builder 2
motozajebant Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Karma SF, builder, Dr.tomo in 2 others 5
Popularna objava solorider Objavljeno April 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2016 sem videl Rossi ga je spodbil na tla Dr.tomo, MiNa, Joker in 8 others 11
TakeALookAround Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Just now, solorider said: sem videl Rossi ga je spodbil na tla
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 13 minutami, motozajebant pravi: Karma če je res, me je malce strah za Rossia, kaj šele njega čaka Demon in Mutika 2
Sajoo Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 lorenzo dans builder, ELO, Ditrich in 3 others 6
Popularna objava Igi Pop Objavljeno April 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2016 Vse so vas nategnili, pa sploh niste opazili. Ko je Rossi videl, da ne bo šlo, je uporabil finto iz lanskega leta. Istočasno je brcnil v prednji bremzi obeh Ducatijev. To je storil takrat, ko ga kamera ni spremljala. Itak gre za italijansko zaroto vseh treh motoristov + režiserja prenosa, ki je naknadno pokazal zmontiran posnetek dogodka. Tudi Lorenzu se je zgodila krivica, vendar še nisem ugotovil kakšna. Sicer pa nimam nič proti Lorenzovim navijačem, enega imam celo doma. Mamo mu ... Mutika, jskrablin, builder in 10 others 13
SF Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 1 uro, jskrablin pravi: Karma je prasica, knede 99? Dučeji pa... na prejšnji dirki sta se skor izločila, zdaj pa jima je ratalo. Kje so ta dva kekca dobil? Fanta sta godna za seanso z okovanim planinskim čevljem... hehehehe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se