KennyJR Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 1 minuto, motozajebant pravi: Aha... ker pa je Iannone zaradi tega na štengah te pa ne moti? Dvojna merila.... Kaj da me ne... Sem že mislil napisat, pa nism utegnil prej, pol pa pozabil, naj se rajš nekam zakoplje, ne pa da tm neki proslavlja first podium this year... Al paa mogoče first finish this year, brez da bi naredil pizdarijo... Pa to kakšen podium... Potem, ko se je zadi cjazil... Še dani si ga je v Argentini bolj zaslužil... Tud rossi je bil zadnjič vsaj blizu... Iannone danes niti mal... Edino suzuki na stopničkah na tak način bi mi biu čist všeč... SF 1
motozajebant Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 A pedrosa s 26s zaostanka v argentini si je bolj zaslužil? Ha ha ha... ti pa jih strelaš pobec...
maus Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: Ampak zanimivo KennyJR ne trzne na nobeno provokacijo ,ostali se pa mečete po tleh ......kaj pa če je to res Snecerjev alterego Nisem gledal sem gledal medicinske sestre ,ne rabim gledat ,vse tukaj izvem mene ne šmirgla pa tok rad bi se enkrat pelju po njegovi liniji.... SF, builder in Kmet2 3
UnionJack Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 (popravljeno) kaj dobiš če zmešaš Kena pa Dovija, .....modela k ve vse o dirkah pa nikakor ne more skoz cilj itak pravim da model drži za motor v namizni varjanti s podstavkom 1:24 Popravljeno April 10, 2016. Popravil UnionJack maus, gretzky, Kmet2 in 2 others 5
KennyJR Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Evo tko se obnaša... Ne pa jokica rossi, k skoz neki jamrsma čez jorgeja in marca..
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 10, 2016 Ja sredni in tadesni se dajeta dol .....Jorge je prst porinil Markiju v rito .....kdo ma prst v riti ? thumper, maus, Dr.tomo in 7 others 10
maus Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Ja sredni in tadesni se dajeta dol .....Jorge je prst porinil Markiju v rito .....kdo ma prst v riti ? umiram kake maš ampak mislim, da imaš tokrat prav jskrablin, Dr.tomo, vandrovec in 5 others 8
mitiž46 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Mimogrede: Možno je, da je ROS imel neke težave z motorjem ali menjalnikom. Na ravnini je ogromno izgubljal in so mnogi prišli mimo. Top speed 306 in 319, normalno pa je 330+. Ali pa je dvakrat tako zamočil pospeševanje, tudi povsem verjetno, ampak kaj vem, bo treba počakati kakšno izjavo... skategrizzly 1
builder Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 10 minutami, Kmet2 pravi: Ja sredni in tadesni se dajeta dol .....Jorge je prst porinil Markiju v rito .....kdo ma prst v riti ? men je Ianone sumljiv, če jima ni on uvalil Kmet2, motozajebant, duff in 2 others 5
exclan Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: Ja sredni in tadesni se dajeta dol .....Jorge je prst porinil Markiju v rito .....kdo ma prst v riti ? po blagem telečjem izrazu na obrazu ga ima marq Dr.tomo in Kmet2 2
Popularna objava skategrizzly Objavljeno April 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 6 minutami, KennyJR pravi: Tud številni padci mu danes niso mogli pomagat... Hahhahahaa.... Še dobr, da se je stresu, čene bi spet prišel na štengce, ker bi pred njim kegljali... Haha... Daj spiši kdaj normalno objavo, pa mamico in očka poprosi naj te poskusita še enkrat naučiti osnovnega bontona ali mi pa od***i iz zaslona. In ne, niso mu pomagali, tako kot Lorenzotu ne prejšnji vikend. pred eno uro, KennyJR pravi: Evo tko se obnaša... Ne pa jokica rossi, k skoz neki jamrsma čez jorgeja in marca.. S svojo punco na zmagovalnem odru bi bil tudi jaz vesel Kakorkoli, glede današnje dirke. Totalno nezanimiva, prva dva zasluženo na teh mestih (čeprav ju komaj gledam), Iannone je imel srečo, tako kot večina ostalih ki so pridobili mesta glede na številne padce. Suzukija sta se izkazala, tudi brez odpadanja ostalih bi bila oba danes na visokih mestih. Vinalesu res privoščim stopničke vsaj enkrat to sezono. Crutchlow kroničen padalec, Smith je pomoje padel ker se je skušal izogniti Calu pred seboj, Pedrosa pa je verjetno povozil kako grbino sredi nagiba in situacije ni mogel več rešiti. Dovizioso, joj Dovizioso...prejšnji vikend moštveni kolega, danes Dani. Iannonejeva poteza je bila resda čisto nespametna, Dani pa danes ni mogel storiti nič. Je pa ponovno dokazal zakaj ga človek preprosto ne more sovražiti. Športno ravnanje že takoj po padcu in seveda javno opravičilo Doviziosotu in njegovi ekipi v boksih. Bravo Dani. Z Rossijem nimam pojma kaj se je dogajalo danes. Dober štart, odlična vožnja prvih nekaj ovinkov, potem pa čudno dogajanje na tisti ravnini, ko je mimo njega šlo kar nekaj dirkačev. Krog pozneje je bila spet vidna ista situacija, kar v meni poraja dvom na napako dirkača, ker, dajmo si priznati, da dvojna napaka v tako kratkem času, na istem delu steze nekako ni logična. Mogoče tudi razlog za padec malenkost kasneje? Lahko da se motim, kdo ve. Upam da bo pojasnjeno na kaki tiskovni konferenci ali pa intervjuju. Dirka bo vsekakor hitro pozabljena v pričakovanju na boljšo dogajanje čez 14 dni. SF, jskrablin, suzuki in 7 others 10
bajkr88 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 (popravljeno) Glede na izraze na obrazih ga majo kr vsi... no lorenzo ma pomoje pokal zabit notr k tok zeva Popravljeno April 10, 2016. Popravil Rogerg SF 1
bentley Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 2 urami, mitiž46 pravi: Mimogrede: Možno je, da je ROS imel neke težave z motorjem ali menjalnikom. Na ravnini je ogromno izgubljal in so mnogi prišli mimo. Top speed 306 in 319, normalno pa je 330+. Ali pa je dvakrat tako zamočil pospeševanje, tudi povsem verjetno, ampak kaj vem, bo treba počakati kakšno izjavo... Naj bi skuril sklopko na startu. http://www.motogp.com/en/news/2016/04/10/rossi-i-didn-t-feel-from-the-bike-i-was-too-fast/198434 skategrizzly 1
Popularna objava Mutika Objavljeno April 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 10, 2016 Zaslužena zmaga, pa tudi drugo mesto in tudi "varno" tretje mesto, čeprav povsem regularno. Vedno, zamislite - res vedno - tisti, ki pride skozi cilj, naredi eno (pa vedno le eno) napako manj kot tisti, ki leti ven ali pa popusti. Tudi Vale je danes naredil ali več napak ali pa je bila res kakšna tehnična zadeva. Škoda pač - ni pa konec sveta. Je pa postala dirka že kaj kmalu po začetku silno nezanimiva ... se spomnim še Doohanovih cajtov, ko so zame dirke izgubile ves čar, ne glede na to, da sem zelo navijala zanj; ko se je odpeljal naprej, je sledila krožna dirka in vlakec daleč zadaj. NIč posebno zanimivega. Oh, Dovi ... kakšna smola! Še sreča, da ni bil nobeden on njiju poškodovan, saj Dani ni mogel narediti ničesar, ampak res ničesar. Je pa športnik velikega duha ... po tv se je videlo, po drži telesa, kako strašansko žal mu je bilo. Precej drugačen "body language" od tistega dogodka davnega Dukatijevega leta, ko je Rossi na enak način prišel pokazat Stonerju dobro voljo v opravičilo In je Stoner špičasto bruhal žaljivke nazaj. Rossijeva predstava za medije, Stoner pa je na veliko sodeloval. Sem raje gledala Tima Gajserja. Skok skozi cilj na prvem mestu me je spravil v dobro voljo! Jeeeeeeeeee! Kakšen car je; po mojem mnenju bodoči svetovni prvak, mogoče že letos. Pa še to ... berem, da primerjate statistične podatke o Rossijevih zmagah vs. številu Lorenzovih zmag in število dirk po suhem ali mokrem vremenu ... po moje brez pravega rezultata, ki ga še ni. Najprej morata še Marqec in Horhe v tem cirkusu zdržati skupno 20 let, sploh pa večino časa prebiti na vrhu in tik pri vrhu, narediti kakšno kapitalno napako in se z ranjenim egom pobrati iz jarka. In ponovno najti motivacijo za vrhunske rezultate. Šele potem bo možna relevantna primerjava. Meni se ne zdi nič takega, da Rossi ni več čisto na vrhu (je pa vedno pri vrhu), saj so leta tu! Glede komentarjev in provokacij ter pametovanj do neba pa ... vsak ima pravico do svojega mnenja. Le sprejeti ga vsi ne zmorejo. Sicer pa ... komentarji itak povedo veliko o človeku. Le zakaj bi se bilo treba ukvarjati z vsemi? SF, Joker, hp2 in 18 others 21
Kmet2 Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 pred 7 urami, exclan pravi: po blagem telečjem izrazu na obrazu ga ima marq Oba ga imata ...en ma svoj prst v riti drugega ,tadrug ima pa prst v riti Bmflar in maus 2
Port Folio Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 Drži post od Mutike 101% Res škoda, k ni več starih MS marsovcev, s svojimi konstruktivnimi replayi-komentarji, to se pogreša....definitivno (poglejte si teme Motogp, vsaj od 2002 dalje), pa boste videli o čem je govora. Ta čas sam bluzenje in na polno provokacija. Nazaj na dirko, Pedro je car v tem cajtu športno do kolega (v kolikor sta?!), in se mu v box opravičiti, sam aplauziram...za Dovija nimam kej reč kot that's racing, žal. Iannone zame fer pršu na stopničke, kot so rekli, da je steza spolzka, sam še bol potrjuje, da si je zasluženo privozil 3 mesto. Rossi, tu ni kaj za dodat, kot da se je enkrat mogla prelomnica zgodit, po 25 dirkah, kot jih zgornji članek opredeljuje je bil že vsak trenutek pravi, sam da je ok in da je motivacija na vrhuncu. 99 in 93 tko bi mogla lani vozit pa bi bila sezona prou kičasta, drugače "no comment". Jerez zna bit zelo zanimiv maus, Dr.tomo, Mutika in 1 other 4
thumper Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 pred 10 urami, builder pravi: karma je hudič ane..kolk je tamal jorgeta pošolal tolk že dolg noben nobenga .. pred 10 urami, KennyJR pravi: Preveč vas je tle napisalo, da bo lorenzo padel... To se je prou mogl zgodit... Haha saj je padel..na drugo mesto .. pred 9 urami, builder pravi: Dovi največji baksuz, škoda, ker ga nikakor ne morejo kiksnt dežurn kegelj .. drugače pa kako že rečemo ? aja - če bi bil hitrejši ali pa počasnejši ga nebi bilo na tistem mestu.. pred 9 urami, KennyJR pravi: Tud številni padci mu danes niso mogli pomagat... Hahhahahaa.... Še dobr, da se je stresu, čene bi spet prišel na štengce, ker bi pred njim kegljali... Haha... za njim .. mogoče s pa res snecijev alter ..k on tud tako napiše tja pol je pa semkaj.. pred 9 urami, UnionJack pravi: kaj dobiš če zmešaš Kena pa Dovija, .....modela k ve vse o dirkah pa nikakor ne more skoz cilj itak pravim da model drži za motor v namizni varjanti s podstavkom 1:24 svetovnega podpodpodprvaka ...
Demon Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 Lepo se vse stvari postavljajo na svoje mesto. Dovi ima žal letos veliko smole ostali pa ne! Hahaha ali karma ali kaj druga, ali pa kolo sreče se okreče bi se temu reklo! Bravo #93, najboljši je! Mutika 1
bikez Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 Michelinke, vsaj prvo gumo jim bom pa jaz letos posodil . Demon in Mutika 2
Zivnorc Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 pred 36 minutami, bikez pravi: Michelinke, vsaj prvo gumo jim bom pa jaz letos posodil . Mitas? bikez 1
Bmflar Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 pred 21 minutami, Zivnorc pravi: Mitas? Tigar za 93
Zivnorc Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 ...a ne raje Obilićevo, tko kot vozi 46 Bmflar in Kaldu 2
builder Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 zdej so pa gume krive, če si nesposoben SasoKuzma, bikez, Zivnorc in 2 others 5
bikez Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 (popravljeno) Men Michelinka drži , bom pa še Mitas probal, da vidim, kaj je to zaena guma. Popravljeno April 11, 2016. Popravil bikez builder in Zivnorc 2
Snečer Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 Lorenzo pa lepo pika "Začel sem dobro, a sem imel težave z zavorami. Pozneje je bilo vse skupaj bolje, čeprav smo imeli vsi veliko težav s podlago, ki je bila zelo spolzka. Hitro sem ugotovil, da je to dirka, ko se je bilo treba izogniti padcu in posledični ničli ter zbrati čim več točk,"
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se