Rossi Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Heh, to je to :-) TakeALookAround in Grut 2
TakeALookAround Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Lorenzotu se zamegli ze k vid na Tabli Rossi,k pa mim pade,je pa fertik! Grut, solorider, Gonca in 3 others 6
builder Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Pravkar, Rossi pravi: Heh, to je to :-) samo to je to, stari sam na gnar gleda
Popularna objava Big Py Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Ala mu vera tem Rossiju. Starček z motivacijo 20 letnika. Kaj je temu človeku. Dosegel je vse kar se da pa še vedno taka motivacija Ali so mu psihiči mozak oprali in je res samo lutka ki jo vklopiš z gumbom. Ali je dejansko karakter za dirkanje, ki mu nihče ne seže do kolen. Rula po toliko lovorikah in vzponih, ter padcih. mladench, TakeALookAround, ukica in 10 others 13
Popularna objava Grut Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 DESUS pelou smrkce na ekskurzijo sax46, solorider, kitekatus in 8 others 11
Rossi Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Bilder: matr pece a? :-) Poglejte kralja :-) bajkr88, solorider, Grut in 2 others 5
bentley Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 @maus je docaku, roke so si dal Mutika, builder, DAMI34 in 3 others 6
builder Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Pravkar, Rossi pravi: Bilder: matr pece a? :-) Poglejte kralja :-) mene nč ne peče, gledam GP in uživam, kdorkoli že zmaga, Rossi je danes bil izreden, koliko bo še takih dirk, pa bomo videli Rossi, Roki, kitekatus in 3 others 6
kitekatus Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Sam Kenjota pa od nikoder,kaj je zdaj,kam je padu???:DDD sunshine15, drmr69, TakeALookAround in 1 other 4
solorider Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Kenji daj že komaj čakamo, nehaj jokat saj bo bolje! TakeALookAround, kitekatus, builder in 4 others 7
Popularna objava kitekatus Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 4 minutes ago, builder said: mene nč ne peče, gledam GP in uživam, kdorkoli že zmaga, Rossi je danes bil izreden, koliko bo še takih dirk, pa bomo videli Upam,da čim več,danes so vsi,razen Manijaka,pa Vinalesa peljali lepo,brez neumnih potez in manevrov,že dolgo ne tako čiste in napete dirke,če ne bi Louis preminil na petkovem treningu,bi dirka najbrž bila čist drugačna,zato ni zastojn rek"vse slabo je tudi za nekaj dobro"in danes je bila izjemna dirka,pa seg v roke,pa nekaj besed na podiumu,skratka,kar ganjen sem,še solzica mi bo pritekla:P 12 minutes ago, map said: Ala mu vera tem Rossiju. Starček z motivacijo 20 letnika. Kaj je temu človeku. Dosegel je vse kar se da pa še vedno taka motivacija Ali so mu psihiči mozak oprali in je res samo lutka ki jo vklopiš z gumbom. Ali je dejansko karakter za dirkanje, ki mu nihče ne seže do kolen. Rula po toliko lovorikah in vzponih, ter padcih. Na kanalu A je bil soboto film-dokumentarec o sodobnih gladijatorjih na dveh kolesih,Rossiju je to življenje,edini iz generacije 2000,ki je še v MotoGP in še kar konkurenčen,prestal pa vse živo.Po moje mora biti to neskončna strast in čista ljubezen do tega športa,motorjev in vsega kar se vrti okoli tega,zato je še pri vrhu.Skratka,Valentino Rossi je MotoGP,kot že ne vem kolikokrat rečeno in očitno drži! builder, RobiRoberto, MiNa in 10 others 13
solorider Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Manijak je dobro peljal samo, če je imel takega počasneta pred seboj.... sem pa slišal iz Barcelone, da so bili vsi drugi slabi! Frenk 67, crasher, kitekatus in 1 other 4
Matej207 Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Da se neeuš stopil, nekam na hladno stopi niso pa niti ateju gume pasale prej... Mu je Mischelin bolj prijazen...
Big Py Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Hiting the apex. Sem gledal to zadevo že pred časom. meni so stvari jasne, vprašanje je bilo zastavljeno retorično. Ampak vseeno, da ima to v glavi mu mora Yama omogočit kr dobre psihologe. V vsakem primeru, kapo dol.
crasher Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Kenny???? har har har... TakeALookAround 1
builder Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 14 minutami, kitekatus pravi: Sam Kenjota pa od nikoder,kaj je zdaj,kam je padu???:DDD zadnč sva se pogovarjala na Grobniku, lahk da še ni prišel domov Mutika, Rossi, kitekatus in 1 other 4
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Lorenzo bi zmagal in to z veliko prednostjo, če ga ne bi Maniac sklatil... thumper, SF, Frenk 67 in 8 others 11
Big Py Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 1 minuto, Joker pravi: Lorenzo bi zmagal in to z veliko prednostjo, če ga ne bi Maniac sklatil... Matej207 in sunshine15 2
kitekatus Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 18 minutes ago, map said: Hiting the apex. Sem gledal to zadevo že pred časom. meni so stvari jasne, vprašanje je bilo zastavljeno retorično. Ampak vseeno, da ima to v glavi mu mora Yama omogočit kr dobre psihologe. V vsakem primeru, kapo dol. Ok,retorično vprašanje,še sam se sprašuje kakšen krat ali je še sposoben zmagovat,seveda pomagajo najboljši psihologi,a v prvi vrsti,če nisi rojen za ta šport,kakor hitro padeš not,lahko tudi še hitreje padeš ven,kot je Stoner,ker ni imel tiste prave strasti,ker so ga skoz motili mediji,ker je mogu odgovarjat na razna vprašanja,pa ne vem še kaj,pa je najbrž že vedu,da ga vse to čaka,ko bo enkrat med svetovno elito. Rossi pa se mu vidi,da dirka s strastjo že vsa leta,tudi ko z Ducetem ni bil konkurenčen,je vztrajal,kljub temu,da ni bil srečen,tako da psihologi samo opravijo svoje delo,v človeku samemu pa je,koliko gori njegova strast do tega športa in očitno v Rossiju divja pravi požar,samo ok,sezona je še naprej dolga,vse je še odprto,želim pa si vsekakor takšne dirke kot je bila danes;) anžetovič in sunshine15 2
gretzky Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Meni se je zdelo najbolj zanimivo (ok, tudi sama dirka je bila res dobra, zanimiva), da ko je Rossi prehitel kateregakoli Španca, je folk tulil, kot da je padel gol na svetovnem prvenstvu. Ko je Marquez prehitel Rossija, je bilo veliko bolj tiho. In to sredi Španije. Mora biti res veliko vernikov tam ,da tako fanatično navijajo za tujca, ko le-ta prehiti domačega dirkača. Oziroma več domačih dirkačev. Je pa bila to popolnoma čista zmaga Rossija, ne glede na to, kaj bosta o tem rekla Builder in Kenny. Lorenzo je pa res bil nenavadno šibak, tokrat ni bilo treba stresti cukra v bencin, ga je pospravil Iannone. sunshine15, sax46, kitekatus in 4 others 7
ukica Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 No ko je dobil rossi dobil pokal so ga izzvizgali..
builder Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 24 minutami, gretzky pravi: Je pa bila to popolnoma čista zmaga Rossija, ne glede na to, kaj bosta o tem rekla Builder če bi bil pismen, bi vedu, kaj sm reku, to pa tudi razloži, zakaj si "verni" navijač
gretzky Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 1 minuto, builder pravi: če bi bil pismen, bi vedu, kaj sm reku, to pa tudi razloži, zakaj si "verni" navijač Očitno sem na precej nižjem umskem nivoju kot ti, saj iz tvojega pisanja sklepam, da ne maraš Rossija. Oprosti mi. Pa KennyJr je tudi njegov oboževalec. Nisem verni navijač, so mi pa nekateri kot ljudje bolj všeč kot drugi. Ja, najbolj privoščim Rossiju, ampak če mu ne gre, zaradi tega ne grem rezat žil in zlivati gnojnico po drugih. exclan, skategrizzly, TakeALookAround in 3 others 6
builder Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 4 minutami, gretzky pravi: Očitno sem na precej nižjem umskem nivoju kot ti, saj iz tvojega pisanja sklepam, da ne maraš Rossija. Oprosti mi. oproščeno ti je gretzky 1
solorider Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 32 minutami, builder pravi: oproščeno ti je Kaj so se vsi spravili na tebe, saj si naš... Rossi bo prvak samo Kenđija mormo še prepričat http://www.24ur.com/sport/motogp/motogp-rossi-normaliziral-odnose-z-marcom-marquezom-rokovajne-114-zmaga.html builder 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se