Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Lorenzotu se zamegli ze k vid na Tabli Rossi,k pa mim pade,je pa fertik! :)

Objavljeno
Pravkar, Rossi pravi:

Heh, to je to :-) 

samo to je to, stari sam na gnar gleda:P

Objavljeno
Pravkar, Rossi pravi:

Bilder: matr pece a? :-) 

Poglejte kralja :-) 

mene nč ne peče, gledam GP in uživam, kdorkoli že zmaga, Rossi je danes bil izreden, koliko bo še takih dirk, pa bomo videli:P

Objavljeno

Sam Kenjota pa od nikoder,kaj je zdaj,kam je padu???:DDD

• Všeč mi je 4
Objavljeno

Kenji daj že komaj čakamo, nehaj jokat saj bo bolje!  :lol1:

Objavljeno

Manijak je dobro peljal :) samo, če je imel takega počasneta pred seboj.... :D

sem pa slišal iz Barcelone, da so bili vsi drugi slabi!  :lol1:

Objavljeno

Da se neeuš stopil, nekam na hladno stopi  :D 

niso pa niti ateju gume pasale prej... Mu je Mischelin bolj prijazen... 

Objavljeno

Hiting the apex. Sem gledal to zadevo že pred časom. meni so stvari jasne, vprašanje je bilo zastavljeno retorično. Ampak vseeno, da ima to v glavi mu mora Yama omogočit kr dobre psihologe. V vsakem primeru, kapo dol.

Objavljeno
pred 14 minutami, kitekatus pravi:

Sam Kenjota pa od nikoder,kaj je zdaj,kam je padu???:DDD

zadnč sva se pogovarjala na Grobniku, lahk da še ni prišel domov:lol1:

Objavljeno
pred 1 minuto, Joker pravi:

Lorenzo bi zmagal in to z veliko prednostjo, če ga ne bi Maniac sklatil...:smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
18 minutes ago, map said:

Hiting the apex. Sem gledal to zadevo že pred časom. meni so stvari jasne, vprašanje je bilo zastavljeno retorično. Ampak vseeno, da ima to v glavi mu mora Yama omogočit kr dobre psihologe. V vsakem primeru, kapo dol.

Ok,retorično vprašanje,še sam se sprašuje kakšen krat ali je še sposoben zmagovat,seveda pomagajo najboljši psihologi,a v prvi vrsti,če nisi rojen za ta šport,kakor hitro padeš not,lahko tudi še hitreje padeš ven,kot je Stoner,ker ni imel tiste prave strasti,ker so ga skoz motili mediji,ker je mogu odgovarjat na razna vprašanja,pa ne vem še kaj,pa je najbrž že vedu,da ga vse to čaka,ko bo enkrat med svetovno elito.
Rossi pa se mu vidi,da dirka s strastjo že vsa leta,tudi ko z Ducetem ni bil konkurenčen,je vztrajal,kljub temu,da ni bil srečen,tako da psihologi samo opravijo svoje delo,v človeku samemu pa je,koliko gori njegova strast do tega športa in očitno v Rossiju divja pravi požar,samo ok,sezona je še naprej dolga,vse je še odprto,želim pa si vsekakor takšne dirke kot je bila danes;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Meni se je zdelo najbolj zanimivo (ok, tudi sama dirka je bila res dobra, zanimiva), da ko je Rossi prehitel kateregakoli Španca, je folk tulil, kot da je padel gol na svetovnem prvenstvu. Ko je Marquez prehitel Rossija, je bilo veliko bolj tiho. In to sredi Španije. Mora biti res veliko vernikov tam ,da tako fanatično navijajo za tujca, ko le-ta prehiti domačega dirkača. Oziroma več domačih dirkačev.

Je pa bila to popolnoma čista zmaga Rossija, ne glede na to, kaj bosta o tem rekla Builder in Kenny. Lorenzo je pa res bil nenavadno šibak, tokrat ni bilo treba stresti cukra v bencin, ga je pospravil Iannone.

Objavljeno

No ko je dobil rossi dobil pokal so ga izzvizgali..

Objavljeno
pred 24 minutami, gretzky pravi:

Je pa bila to popolnoma čista zmaga Rossija, ne glede na to, kaj bosta o tem rekla Builder 

če bi bil pismen, bi vedu, kaj sm reku, to pa tudi razloži, zakaj si "verni" navijač:D

Objavljeno
pred 1 minuto, builder pravi:

če bi bil pismen, bi vedu, kaj sm reku, to pa tudi razloži, zakaj si "verni" navijač:D

Očitno sem na precej nižjem umskem nivoju kot ti, saj iz tvojega pisanja sklepam, da ne maraš Rossija. Oprosti mi.

Pa KennyJr je tudi njegov oboževalec.

Nisem verni navijač, so mi pa nekateri kot ljudje bolj všeč kot drugi. Ja, najbolj privoščim Rossiju, ampak če mu ne gre, zaradi tega ne grem rezat žil in zlivati gnojnico po drugih.

Objavljeno
pred 4 minutami, gretzky pravi:

Očitno sem na precej nižjem umskem nivoju kot ti, saj iz tvojega pisanja sklepam, da ne maraš Rossija. Oprosti mi.

oproščeno ti je:lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!