Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ob 27. 6. 2016 at 18:21, 3ninja pravi:

Ma boljše je da je starega vun vrglo, ker zaj lahko verniki lalamudajo, kak se je fajtal in nasploh bil božanstven. Če bi ga pa mali Jack na pisti skino pa še kak redding pa MM pa če, pa če, pa če še petruči če mu nebi dukec ckrno, bi pa verniki za ziher komentirali, da se je boril kot lev ampak pametno popustil, ker je zbiranje točk pač bolj važno. Pa zaj, da vidim keremu ni potegnilo zgoraj napisano. Če bi.............če bi........če bi........ božanstvo zmagalo bi pač blo najhitrejše....štakate še enkrat?????

Vernikom mal faze kontra meče. Dr. pravi, da mi moral biti pameten in zbirati točke, verniki pa, da je junaško padel, kot William Wallace.

Objavljeno
pred eno uro, bikez pravi:

Vernikom mal faze kontra meče. Dr. pravi, da mi moral biti pameten in zbirati točke, verniki pa, da je junaško padel, kot William Wallace.

Škoti ne znajo tok junaško padat k taljani ... štekaš :P ... lohka bi rekl, da je starćek padu k ianone .. al pa k dovi ... aja ... to so sami taljani :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

Škoti ne znajo tok junaško padat k taljani ... štekaš :P ... lohka bi rekl, da je starćek padu k ianone .. al pa k dovi ... aja ... to so sami taljani :lol1:

Cal je tudi vedno bližje Škotski :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

a mislte, da tudi letos neu prvak:D

je pa bil, to tudi šteje, res, da dolgo nazaj, saj je logično, saj je že star:D

:jezik:

Objavljeno

padauski starćek bo zmagu :ras:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 14 minutami, maus pravi:

padauski starćek bo zmagu :ras:

pa ni tolk atraktivno padel, da bi bar v tem zmagal:D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, builder pravi:

pa ni tolk atraktivno padel, da bi bar v tem zmagal:D

se vsaj s skuterjem ni pelu :ras:

Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

ponavad ga drugi vozjo, star je že:D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

mogoče bi s skuterjem ostal na pisti :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
On 6/29/2016 at 7:03 AM, Marcel-F said:

Ena ničla MM-a, pa se so spet precej skupaj,res pa je da Rossi ne sme več delat napak.

Rossi je letos spremenil strategijo, boljši je na Qualifikacijah, a zapravlja točke  kot da bi šele prišel iz Moto2!

Honda res nima paketa za zmago, a če se bo tako nadaljevalo, jim moramo priznati, da uporabljajo možgane v pravi smeri.

Objavljeno
Ob 29. 6. 2016 at 15:03, bikez pravi:

mogoče bi s skuterjem ostal na pisti :P

S skuterjem bi zmagal :P

Objavljeno
On 29/06/2016 at 1:57 PM, builder said:

a mislte, da tudi letos neu prvak:D

je pa bil, to tudi šteje, res, da dolgo nazaj, saj je logično, saj je že star:D

stari...
ti pa ene stvari ne napises, da nebi milijon nekih smeskotov not prilimal.

formula je dokaj enostavna. stevilo smeskotov = stevilo vrstic +/- 1

si opazil?

to je zato, ker se tudi sam zavedas, da prakticno nikoli nic pametnega ne napises in na ta nacin hoces celotno blisc in bedo svojega forumskega udejstvovanja zakamuflirat?

ali pa ti res neprestano maksimalno dogaja in si pac najbolj nasmejan in dobrovoljen mozicelj, kar jih svet premore...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kaj naj pa napise, ce njegov favorit voz k ena stara mama? :D 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
12 hours ago, BenX said:

stari...

si opazil?

to je zato, ker se tudi sam zavedas, da prakticno nikoli nic pametnega ne napises in na ta nacin hoces celotno blisc in bedo svojega forumskega udejstvovanja zakamuflirat?

ali pa ti res neprestano maksimalno dogaja in si pac najbolj nasmejan in dobrovoljen mozicelj, kar jih svet premore...

se bojim, da je kar več takih na tem forumu...preveč

• Všeč mi je 1
Objavljeno

:lol1:

jaz sem za, da ukinejo smeškote :lol1:

Objavljeno
pred 3 minutami, motozajebant pravi:

:lol1:

jaz sem za, da ukinejo smeškote :lol1:

kaj pa če niso smeškoti ampak jezkoti :?

:ras:

tstr ma še vedno možnost bit svetouni prvak ... tko .. pa sm povedu ... 

:ninja: 

Objavljeno
pred 39 minutami, KennyJR pravi:

Kok ma na betferu? :lol1:

6.0 :blush:

Ampak tastr bo letos zmagu, zvezde so mu naklonjene :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
Ob 4. 7. 2016 at 14:40, BenX pravi:

stari...

si opazil?

brigi se zase:winkiss:, nism ti jest kriv, da je tvoj favorit več na tleh,  kot na motorju, tako da te razumem, da te vse in svašta moti, če pa te res toliko motim, da bi mi pomagal, da bi se to končalo, mam svoj telefon v profilu in vsak, ki ni pičkica komot pokliče, dobi za kofe, razn pičkic, te lahk dobijo kaj druzga:D

p.s. moj favorit trenutno vodi, edin ki se vozi kot stara mama, je res najstarejši:jezik:

Popravljeno . Popravil builder
Objavljeno
pred 1 minuto, builder pravi:

p.s. moj favorit trenutno vodi, edin ki se vozi kot stara mama, je res najstarejši:jezik:

ROSSI JE KAWA PAWA :jezik: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 urami, builder pravi:

brigi se zase:winkiss:, nism ti jest kriv, da je tvoj favorit več na tleh,  kot na motorju, tako da te razumem, da te vse in svašta moti, če pa te res toliko motim, da bi mi pomagal, da bi se to končalo, mam svoj telefon v profilu in vsak, ki ni pičkica komot pokliče, dobi za kofe, razn pičkic, te lahk dobijo kaj druzga:D

:P

13584904_628735273949009_8301171607607806741_o.jpg

Objavljeno

sm novi na forumu:D in se mi podaja zmeraj eno in isto vprašanje, zakaj nekdo, ki ima vedno najboljši materjal, ni že dolgo bil prvak:smoke:

sprašujem tukaj zato, ker ste tukaj sami genijalci:jezik:

v naprej se Vam zahvaljujem za odgovor:lol1:

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!