bikez Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 Ob 27. 6. 2016 at 18:21, 3ninja pravi: Ma boljše je da je starega vun vrglo, ker zaj lahko verniki lalamudajo, kak se je fajtal in nasploh bil božanstven. Če bi ga pa mali Jack na pisti skino pa še kak redding pa MM pa če, pa če, pa če še petruči če mu nebi dukec ckrno, bi pa verniki za ziher komentirali, da se je boril kot lev ampak pametno popustil, ker je zbiranje točk pač bolj važno. Pa zaj, da vidim keremu ni potegnilo zgoraj napisano. Če bi.............če bi........če bi........ božanstvo zmagalo bi pač blo najhitrejše....štakate še enkrat????? Vernikom mal faze kontra meče. Dr. pravi, da mi moral biti pameten in zbirati točke, verniki pa, da je junaško padel, kot William Wallace. builder, maus, Mutika in 1 other 4
maus Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred eno uro, bikez pravi: Vernikom mal faze kontra meče. Dr. pravi, da mi moral biti pameten in zbirati točke, verniki pa, da je junaško padel, kot William Wallace. Škoti ne znajo tok junaško padat k taljani ... štekaš ... lohka bi rekl, da je starćek padu k ianone .. al pa k dovi ... aja ... to so sami taljani Bmflar, builder in bikez 3
bikez Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred eno uro, maus pravi: Škoti ne znajo tok junaško padat k taljani ... štekaš ... lohka bi rekl, da je starćek padu k ianone .. al pa k dovi ... aja ... to so sami taljani Cal je tudi vedno bližje Škotski builder, maus in gsxf750 3
builder Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 a mislte, da tudi letos neu prvak je pa bil, to tudi šteje, res, da dolgo nazaj, saj je logično, saj je že star Mutika 1
maus Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 padauski starćek bo zmagu builder, DAMI34 in Bmflar 3
builder Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 14 minutami, maus pravi: padauski starćek bo zmagu pa ni tolk atraktivno padel, da bi bar v tem zmagal Bmflar in maus 2
maus Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 1 minuto, builder pravi: pa ni tolk atraktivno padel, da bi bar v tem zmagal se vsaj s skuterjem ni pelu Mutika, builder, Bmflar in 1 other 4
builder Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: se vsaj s skuterjem ni pelu ponavad ga drugi vozjo, star je že Bmflar in maus 2
bikez Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: se vsaj s skuterjem ni pelu mogoče bi s skuterjem ostal na pisti maus, builder in Bmflar 3
Rossi Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 Pol bi pa spet jokal kako golfa ni podobne :-P
Port Folio Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 On 6/29/2016 at 7:03 AM, Marcel-F said: Ena ničla MM-a, pa se so spet precej skupaj,res pa je da Rossi ne sme več delat napak. Rossi je letos spremenil strategijo, boljši je na Qualifikacijah, a zapravlja točke kot da bi šele prišel iz Moto2! Honda res nima paketa za zmago, a če se bo tako nadaljevalo, jim moramo priznati, da uporabljajo možgane v pravi smeri. Rossi, skategrizzly, maus in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Julij 1, 2016 Opozori Objavljeno Julij 1, 2016 Ob 29. 6. 2016 at 15:03, bikez pravi: mogoče bi s skuterjem ostal na pisti S skuterjem bi zmagal
BenX Objavljeno Julij 4, 2016 Opozori Objavljeno Julij 4, 2016 On 29/06/2016 at 1:57 PM, builder said: a mislte, da tudi letos neu prvak je pa bil, to tudi šteje, res, da dolgo nazaj, saj je logično, saj je že star stari... ti pa ene stvari ne napises, da nebi milijon nekih smeskotov not prilimal. formula je dokaj enostavna. stevilo smeskotov = stevilo vrstic +/- 1 si opazil? to je zato, ker se tudi sam zavedas, da prakticno nikoli nic pametnega ne napises in na ta nacin hoces celotno blisc in bedo svojega forumskega udejstvovanja zakamuflirat? ali pa ti res neprestano maksimalno dogaja in si pac najbolj nasmejan in dobrovoljen mozicelj, kar jih svet premore... sunshine15 in Rossi 2
TakeALookAround Objavljeno Julij 4, 2016 Opozori Objavljeno Julij 4, 2016 Kaj naj pa napise, ce njegov favorit voz k ena stara mama? thumper, skategrizzly in Rossi 3
sunshine15 Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 12 hours ago, BenX said: stari... ti pa ene stvari ne napises, da nebi milijon nekih smeskotov not prilimal. formula je dokaj enostavna. stevilo smeskotov = stevilo vrstic +/- 1 si opazil? to je zato, ker se tudi sam zavedas, da prakticno nikoli nic pametnega ne napises in na ta nacin hoces celotno blisc in bedo svojega forumskega udejstvovanja zakamuflirat? ali pa ti res neprestano maksimalno dogaja in si pac najbolj nasmejan in dobrovoljen mozicelj, kar jih svet premore... se bojim, da je kar več takih na tem forumu...preveč skategrizzly 1
motozajebant Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 jaz sem za, da ukinejo smeškote
maus Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 3 minutami, motozajebant pravi: jaz sem za, da ukinejo smeškote kaj pa če niso smeškoti ampak jezkoti tstr ma še vedno možnost bit svetouni prvak ... tko .. pa sm povedu ... Bmflar, DAMI34, Port Folio in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 39 minutami, KennyJR pravi: Kok ma na betferu? 6.0 Ampak tastr bo letos zmagu, zvezde so mu naklonjene C eagle, builder in maus 3
builder Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 (popravljeno) Ob 4. 7. 2016 at 14:40, BenX pravi: stari... ti pa ene stvari ne napises, da nebi milijon nekih smeskotov not prilimal. formula je dokaj enostavna. stevilo smeskotov = stevilo vrstic +/- 1 si opazil? to je zato, ker se tudi sam zavedas, da prakticno nikoli nic pametnega ne napises in na ta nacin hoces celotno blisc in bedo svojega forumskega udejstvovanja zakamuflirat? ali pa ti res neprestano maksimalno dogaja in si pac najbolj nasmejan in dobrovoljen mozicelj, kar jih svet premore... brigi se zase, nism ti jest kriv, da je tvoj favorit več na tleh, kot na motorju, tako da te razumem, da te vse in svašta moti, če pa te res toliko motim, da bi mi pomagal, da bi se to končalo, mam svoj telefon v profilu in vsak, ki ni pičkica komot pokliče, dobi za kofe, razn pičkic, te lahk dobijo kaj druzga p.s. moj favorit trenutno vodi, edin ki se vozi kot stara mama, je res najstarejši Popravljeno Julij 7, 2016. Popravil builder bojc84, maus, Buzdovan in 1 other 4
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 1 minuto, builder pravi: p.s. moj favorit trenutno vodi, edin ki se vozi kot stara mama, je res najstarejši ROSSI JE KAWA PAWA builder, DAMI34 in Bmflar 3
Kmet2 Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 2 urami, builder pravi: brigi se zase, nism ti jest kriv, da je tvoj favorit več na tleh, kot na motorju, tako da te razumem, da te vse in svašta moti, če pa te res toliko motim, da bi mi pomagal, da bi se to končalo, mam svoj telefon v profilu in vsak, ki ni pičkica komot pokliče, dobi za kofe, razn pičkic, te lahk dobijo kaj druzga p.s. moj favorit trenutno vodi, edin ki se vozi kot stara mama, je res najstarejši skategrizzly, RobiRoberto, sax46 in 5 others 8
Rossi Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Bilder: glej, tako je kot je napisal... trolek si :-) builder 1
builder Objavljeno Julij 8, 2016 Opozori Objavljeno Julij 8, 2016 sm novi na forumu in se mi podaja zmeraj eno in isto vprašanje, zakaj nekdo, ki ima vedno najboljši materjal, ni že dolgo bil prvak sprašujem tukaj zato, ker ste tukaj sami genijalci v naprej se Vam zahvaljujem za odgovor Bmflar in Rossi 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se