maus Objavljeno December 21, 2016 Deli Objavljeno December 21, 2016 pred 10 minutami, NX650 pravi: Fajn občutek je ko voziš z rezervo pa še mal oko na lepote pokrajine vržeš sj to je z rezervo Bmflar in NX650 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoky55 Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 (popravljeno) Popravljeno December 22, 2016. Popravil Zoky55 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 Nekaj se je silil Schvarc, Big Py, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamar Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 Mi je malo všlo, priznam Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 To je posneto dva kilometra od mene. Amaterska proga, katero so naredili domači MX patrioti na podlagi divjega odlagališča odpadkov in je zelo lepo vzdrževana in tudi obiskana. Zdaj, ko so vsi na kupu je mir z lokalnim prebivalstvom, zelenimi, lovci... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamar Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 pred 56 minutami, lakl pravi: To je posneto dva kilometra od mene. Amaterska proga, katero so naredili domači MX patrioti na podlagi divjega odlagališča odpadkov in je zelo lepo vzdrževana in tudi obiskana. Zdaj, ko so vsi na kupu je mir z lokalnim prebivalstvom, zelenimi, lovci... Res je. Jaz sem z motokrosom začel letos poleti in sem največ časa preživel prav na tej progi. Imamo tudi delovne akcije in progo porihtamo. Imam na svojem youtube kanalu še več videjev od tam. Je kar zanimiva proga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OldSchool Kawi Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 (popravljeno) Posnetek nekega Šveda iz 80ih, ki se preganja s svojim GPZ 900R po južni Švedski s svojo deklino. Za tiste cajte mislim da kar lepo zmontiran filmček! Popravljeno December 22, 2016. Popravil OldSchool Kawi gretzky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 Respect !!! Andrejcer, osa rider, SAR-Solo Adventure rider in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MCMLXXVI Objavljeno December 24, 2016 Deli Objavljeno December 24, 2016 še mal božičnih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 25, 2016 Deli Objavljeno December 25, 2016 Ta pravi borec skategrizzly, IF7, Wakasaki in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 25, 2016 Deli Objavljeno December 25, 2016 Ob 23. 12. 2016 at 7:44, HD-Dyna pravi: Respect !!! V Kočevju imamo istega majstra Lisko...... Bmflar in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 25, 2016 Deli Objavljeno December 25, 2016 Ob 1. 12. 2016 at 8:35, mladench pravi: un s kamnom v šipo, skreeet... tale mu je pa čist prav naredil un s kamnom v šipo - je bilo celo preveč gentelmensko .. poglej pri 16-17sekundi posnetka.. me zanima tvoja miroljubna reakcija .... če se neb ulegel .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno December 26, 2016 Deli Objavljeno December 26, 2016 aha dj, kr neki, nasedel je provokaciji. akcija-reakcija in nestrpnost na cesti. Da "popravim" izjavo, oba sta skreta. in moja reakcija, če bi mi kdo fakiča pokazal? a: eno nižje iin gasss ali b: fakiča in srečno pot tudi vam dalje - KoTeJeb* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno December 26, 2016 Deli Objavljeno December 26, 2016 skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamar Objavljeno December 26, 2016 Deli Objavljeno December 26, 2016 Kratek video zimske vožnje z novo funkcijo izpisa telemetričnih podatkov. vuk76, skategrizzly, Bmflar in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoky55 Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 Big Py in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoky55 Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 telefoniranje med vožnjo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 Pri 1:30 se točno vidi, da voznik sploh ni dober, ker zna motor tudi brez njega. Janezs, vidmar j in skategrizzly 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamar Objavljeno December 30, 2016 Deli Objavljeno December 30, 2016 Še en posnetek nove goprojeve telemetrije na motokros motorju. SAR-Solo Adventure rider, vuk76, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 30, 2016 Deli Objavljeno December 30, 2016 Moram vas prit pogledat en dan, ker že dolgo nisem bil v Jami na ogledu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 Čeprav je zvok motorja glavna violina v orkestru avtomobila, bi se jaz vseeno odločil za električnega: Več podatkov: http://siol.net/avtomoto/novice/za-avtomobilske-sladokusce-jadranska-magistrala-bugatti-veyron-in-rimac-concept-one-432745 Roger G. Jagger in skategrizzly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 6, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Kawl, mladench, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: en kp enga dela sklopka bo pa hin po teh parih metrih SF, Kmet2 in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Ob 12/22/2016 at 18:42, jamar pravi: Mi je malo všlo, priznam A te je malo odbilo Gledam še ostale posnetke... se bom kdaj oglasil na on konec. Za razliko od Brnika, tule ni videt nekih blesavih skokov, lih prav za moje kao MX podvige. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se