Brrrm Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 1. termalni desert (temno, ki ga ni vec dobiti v prodaji) 2. temno Laško 3. vsa ostala svetla (primerno hladna), ker nisem navezan na eno znamko Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 GROZNNNNNNNNNNNNNNNN A pol sam jest UNI pijem???????????? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Ni važno le da ga je veliko. (OK Celjski Grof mi mal smrda, pa še kak bi se našel) Sicer pa zadnje case zaradi cenovne ugodnosti in lažega goltanja spijem najvec LAŠKEGA PILSA Najboljš mi je pa LAŠKO TOCENO (ki pa ni povsod isto). Pa tudi proti UNIONU (rdeca piksna) nimam kaj rect. Za macka zdravt mi je pa narbulš ledeno mrzel RADLER. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 Ker ima po dokazanih dejstvih pivo precej zenskih hormonov- estrogena, se kaze to tudi pri moskih da se zacnemo obnasati v nekaterih primerih podobno zenskam, ce ga prevec spijemo in sicer na sledec nacin: Po prevec popitega piva zacnemo govorit neumnosti in ne znamo vec vozit.... Hit me! Keep on drivin’ hard... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 quote: se kaze to tudi pri moskih da se zacnemo obnasati v nekaterih primerih podobno zenskam, ce ga prevec spijemo in sicer na sledec nacin: Po prevec popitega piva zacnemo govorit neumnosti in ne znamo vec vozit.... Hit me! Keep on drivin’ hard... Da ne boš tokrat ti klecal. A misliš, da ne znat vozit je ženska lastnost. Pazi da te ne bodo,... lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 Anubis, sedaj ti bodo pa naše forumašice po nagi riti dale ali pa glavo odšraufale. Ha Ha Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 29, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 Po nagi riti? .......uuuu jaaaa.....spank me...harder, harder... Keep on drivin’ hard... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 To mi delaj!!! Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 quote: Ker ima po dokazanih dejstvih pivo precej zenskih hormonov- estrogena, se kaze to tudi pri moskih da se zacnemo obnasati v nekaterih primerih podobno zenskam, ce ga prevec spijemo in sicer na sledec nacin: Po prevec popitega piva zacnemo govorit neumnosti in ne znamo vec vozit.... Hit me! Keep on drivin’ hard... ...a to se pravi da si ti že celo življenje pijan... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 looney......... ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 ja kaj pa je.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 quote: ...a to se pravi da si ti že celo življenje pijan.. ah........nic,nic. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 ja kaj zdej pa nič ....povej kaj te teži....pa ti lahko mogoče kako pomagam dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 30, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 Looney: dobra, dobra...sem si kar mislil, da bo kaj podobnega, ampak mi srce ni dalo to obdrzat zase, sicer je bolj za med motoristicne vice ampak vseeno... Keep on drivin’ hard... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 30, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 quote: [ ...a to se pravi da si ti že celo življenje pijan... dr.looney Looney res pa je ,da sem stalno pijan od vseh lepih in dobrih zadev s katerimi se skusam obdajat in to je prav prijetna pijanost... Keep on drivin’ hard... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 no anubis,zdaj si pa res kozla vstrelil."prijatno pijan"...raje reci "totalno zadet". ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 30, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 Ice po cem to sklepas - po tem, da sem res popolnoma out al kaj ali po tem, da sem rad obdan z lepim? Keep on drivin’ hard... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 po mojih izkusnjah je tako: ko mozki rece,da je prijetno pijan vecinoma ne ve vec kje sploh je.je "totalka". nisi pa edini,ki je rad obdan z lepoto. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 30, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 Tehtne razlage so vedno dobrodosle Keep on drivin’ hard... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 quote: po mojih izkusnjah je tako: ko mozki rece,da je prijetno pijan vecinoma ne ve vec kje sploh je.je "totalka". NE NI RES! KO SEM PRIJETNO PIJAN SE MI SPLOH NE VIDI RAZEN DA SEM MALO BOLJ UTRUJEN - PRIJETNO UTRUJEN. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Nekak se mi zdi, glede na tople dneve, ki prihajajo, bi kazalo to temo iz večletnega molka spet obuditi - pa da vidimo, če se je komu ta čas že okus spremenil. :) Joj, kok sm fajn :doze: Ah ja, da ne pozabim : Temno Haler iz Olimja, per me, prego. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Ja, Manuela, malo se je spremenilo. Bolj, kot Temno Laško, mi je všeč temno Gösserjevo pivo. Je namreč bolj podobno nekdanjemu Termalnemu desertu. :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Ja, Manuela, malo se je spremenilo. Bolj, kot Temno La�ko, mi je v�e� temno G�sserjevo pivo. Je namre� bolj podobno nekdanjemu Termalnemu desertu. :beer1: Termalni desert je bil res dober, ceprav sem sam bolj ljubitelj Uniona... Drugace pa na prvem mestu, vedno in povsod GUINNESS... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Termalni desert je bil res dober, ceprav sem sam bolj ljubitelj Uniona... Drugace pa na prvem mestu, vedno in povsod GUINNESS... knjiga rekordov. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 I'd have to go with Einherjar. btw - zakaj termalnega dezerta ni več? PS: še kdo pomni Pok, pa Krpana? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se