barkafe Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 paulauner, dunkel je res odličen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Matr se tle zmišljujete kir je boljši, vam bi dal pit unga iz Flaster City-a, pa da vidimo pol, kako vam bi vse po vrsti pasalo. Še Lu-LU iz Bagdada je bil boljši. :( Klasifikacija teh dveh piv : Prilepsko si lahko pil, če je bilo hladnejše od 6 st.C. Lu-Lu si zmogel že pri 8 st.C. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 V Sparu ponujajo pšenično pivo. Sem iz radovednosti kupil pločevinko. :beer1: :SS Ne vem, ali sem kupil pokvarjeno pločevinko, ali tisti okus po naravi stvari zraven spada. Ni mi bilo všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 V Nemčiji sem mnogokrat naročil pšenično pivo. Men je bilo vedno všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 21, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Laško, svetlo in temno, češki Bud.... Solza ob prvem požirku pa vedno priteče...:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 tri leta je minilo od zadnjega mojega oglašanja v to temo in medtem sem v raziskovalne namene te teme spil kar nekaj piva .) O:-) torej Laško je še vedno zakon (no ja), ampak medtem bi se mu odpovedal za španskega San Miguel-a ali češkega Budvarja, ki v neposredni primerjavi razvajata z polno aromo in lahko pitnostjo z ravno pravo stopnjo grenkosti, medtem ko je laško močno, grenko in nafilano z mehurčki. Saj je laško drugače zeloooooo pitno ampak če primerjaš direktno je neverjetno grenki in težki zvarek. no po 5. je še vedno meja že bolj zabrisana, po 10. je čisto vseeno, samo da ni kak poceni zvarek in TUŠ-a ali Hardija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cartika Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Pivo... :D .. Cristal... :D ... je ena dobrih stvari, ki jih srečaš na Kubi..... ..poleg karibskih plaž in klimatorija... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Laško. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Zame je Laško še vedno ZAKON :yea2: , no ampak zadnje čase, kader ne vozim oz. ne nameravam vozit, konzumiram pretirane količine Bandidosa. Od tujih pirov je pa vsaj Cisk (malteško, zaradi njega mi je Malta najljubša poletna destinacija) vreden omembe, ostali pa, pač so ok, samo ni ap da bi dol padel, pivo kot pivo. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Guinness za gušt, ostala za žejo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Vieni, vidi, pivo! Kaj pa kak "Dorbes", ali pa "Altau", pa "Araj" pa ne gre dol al kaj? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Oh, odkar sem v Mehiki konzumiral Corono in Sol sta prva na listi, takoj za njima pa Desperados. Vsekakor sem med njimi prileže laško, da mal izboljša okus, namreč mehiški "tekoči kruh" pčasi preveč zasladi. Sem pa pred leti pil francosko pivo z 12 naklona. Menda so tudi Belgijci pravi varilci piva - ima kdo pivske izkušnje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Laško :yea2: :yea2: :yea2: No tut Kilkeny-a se ne bi branu!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Za katero pivo že pravijo: It is like making love in a canoe - fuckin' close to water! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Za katero pivo že pravijo: It is like making love in a canoe - fuckin' close to water! American Bud, čeprav lahko to posplošiš kar na vsa ameriška piva in tipično ameriške pogruntacije tipa Bud ali Miller Lite. :SS rudi: ja cisk,mmmmmmmmmmmmmalllllllltttttaaaaaa :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Lepo. :) Sem odkrila nekaj zelo pomembnega - letos bom na "glavnem" dopustu pila Mythos. :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 se opravičujem če danes tipkam bol nerodno, sem mogu it probat kako je laško danes, včeraj je blo OK samo nikoli neveš če bo današnja serija spet tak dobra :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 (popravljeno) ko me vprašajo "katerga pa boste" odvrnem ... "pol litra tamrzlega" :beer2: B) ... barvo pa izbiram glede na trenutno počutje ;) Popravljeno Maj 21, 2004. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Menda so tudi Belgijci pravi varilci piva - ima kdo pivske izkušnje? Kar mislim, da v stacunah ali kaficih dobis belgijskega(ceprav zelo tezko), je Stella Artois. Meni osebno zakon od piva. :) Drgac pa UNION rulez!!!!!!! :yea2: :OK: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Laško. Po Unionu glava boli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Menda so tudi Belgijci pravi varilci piva - ima kdo pivske izkušnje? Stella Artois....srednje Hoegoarden....ful osvezilen, piten, pravi sokec... Leffe...tud kr dober Belle-Vue ...cesnjev...mal kiselkast...ni za moj okus... drugih 296 se pa ne spomim cist... :unsure: :o .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 piva ne konzumiram veliko...če pa bi si zaželel 1dl bi pil pivo iz Mahničeve domače proizvodnje v kozini..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 23, 2004 Deli Objavljeno Maj 23, 2004 1. Gösser 2. Heineken 3. Zlatorog Razvrščeno po tem kak so mi dobri po okusu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Prvi paše(ni važn kateri) :? ................................................deseti ti pa zapaše :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Sem moral pobrskat za tole temo. Ugotovil sem, da sem se zopet začel solzit ob prvih požirkih. Ampak samo ob zaslužanih. Ni boljšega sodnika za oceno kvalitete dneva ob večerih, kot pa vrček hladnega. Če je solza na licu, potem je bil uspešen dan. Drugače pa zvrneš še kakšnega. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se