Fire Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Lepi spomini na romunski URSUS :OK: http://www.ursus.ro/www/files/spotVid/UrsusMusic.mpg') java script:popupVid('http://www.ursus.ro/www/files/spotVid/UrsusMusic.mpg') Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Ahhhhhhh .... danes je fuzbal = odlično točeno Laško v priljubljenem lokalu 0,25jurja/0,5litra. :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 mater ti je fajn, dobiš enga več za jurja kot jaz :yes: no ja kakorkoli, dans bo fajn, fuzbal na platnu+piri+mešano na žuru+.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Zadnjič sem imel priliko probat tegale XXXX, from down under In moram rečt, da je boil prokleto dobr pir :OK: Pa še en pivski vic: Se pogovarjata Lojz pa Franc... Lojz: Čuj Franc zakaj ti piješ? :? Franc: Zarad žeje seweda... :grim , kaj pa ti? Lojz: Jaz pa za-nalašč.... :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 morm priznat da mam najraj še kr laško ma okus...tal tapr drgač pa pije vsak kermu kaj paše.lj.so bol na union okolica laškega pa na laškega prisega.tolk o pivički PIVO LAŠKO VSAK DAN ENO LAŠKO PA TE GLAVA NE BOLI PA ŠE ŽEJEN NIS ČAO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 Jutri pa Sarajevsko :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Jutri pa Sarajevsko :OK: po poti uzemi še ožujsko pa karlovačko :OK: ...u sarajevu pa spi preminger(pivo) :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Pivo malo drugače... Receptek za kuhano pivo: Pol litra svetlega piva nalijemo v lonec. Dodamo krhelj limone, malo cimeta, dva klinčka in 10 dag sladkorja. Na močnem ognju naj hitro zavre. Odstavimo in dolijemo pol deci ruma ter dobro premešamo. Zdaj pa imamo na voljo dve varianti. Pijemo ga lahko zelo vročega ali pa močno ohlajenega. Srednje poti so zanič! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Če je pri roki, vsekakor TOČENEGA UNIONA, sicer, pa sam, da je veliko, svetlo. Po možnosti točeno :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Zdaj ko sem ze bil na Poljskem lahko povem da je njihov daleč najboljši Žywiec, od Čeških mi je pa najbolj všeč Starobrno pa tud Kozel ni slab. Sem pa probal tud Danskega Faxe Brewery extra forte (10%) pa je bil nagravzno grenki :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cash Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Najboljš in najbolj mi paše, če spijem 1 veliko ali 2 na hitro. Če pijem počasi, ratam čuden, kot da ne bi spal že 2 dni, če pa na hitro, pa je juuuuuhhuuuuhuuu, čas za podiranje dreves, ljudstvo :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Oh, odkar sem v Mehiki konzumiral Corono in Sol sta prva na listi, takoj za njima pa Desperados. Vsekakor sem med njimi prileže laško, da mal izboljša okus, namreč mehiški "tekoči kruh" pčasi preveč zasladi. Sem pa pred leti pil francosko pivo z 12 naklona. Menda so tudi Belgijci pravi varilci piva - ima kdo pivske izkušnje? Belgijsko sem "degustiral" že nekajkrat. Nazadnje letos junija. Belgijci imajo cca 260 pivovarn in 1800 vrst piva. Gor sem bil en teden, pa nisem prišel čez 20 vrst. Kolk bi mogu bit tam, da bi vse probal. Mene je najbolj zadel "chimay" pivo, ki ga varijo patri v samostanih. Ma pa enih 14.7%. Temno, gosto...pa pride za tabo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Danskega Faxe Brewery extra forte (10%) pa je bil nagravzno grenki :cry: meni je pa wšeč, pa še v litrskih piksnah je :grim (pirzaprawedjedepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Toliko berem o tem pivu, da sem postal žejen. Odprl sem piksno od najboljšega soseda, polnijo ga pa v Unionu. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 meni je pa wšeč, pa še v litrskih piksnah je :grim (pirzaprawedjedepress) Ja vem da je v litrskih, pa to je isto kot da bi spil liter vina :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 (popravljeno) Če je pri roki, vsekakor TOČENEGA UNIONA, sicer, pa sam, da je veliko, svetlo. Po možnosti točeno :OK: :kva2: a union :? :lol1: :SS :SS :SS :SS :SS laško laško je zakon :devil: .) Popravljeno September 17, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Se strinjam, Laško je res zakon. Enih par kolegic pije Uniona sam zarad tega, ker jim je Laško pregrenko :? :wacko: Seveda more bit pir prav doziran (0,5 l ali več :D ), da ni glih pirovski štamprli (0,33 al pa 0,25 l) :lol: Mi je pa všeč tud Beck's, Stella Artois, temni Kilkenny... Laško über alles :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Pijem union, pa tud laško. Pa tud druge. Ne vem pa kter je najboljši, odvisno od dneva. Glavno da je pir pa da ga je zadost .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Laško, Laško, Laško, Laško, Laško! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cash Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Un litrski 10% na prejšnji strani je dobr. Ne rabš nč six packa, vzamš 2 za na pot in že streljaš kozlarije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Mislim, da bi se ta tema mogla prestavit v politiziranje :fredy: Vsaj jaz jemljem pitje piva kot skrajno resno dolžnost in obveznost :lol: Kaj je že kdo pil najmočnejše pivo na svetu (24%)? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Včasih sem pil samo Laško, po mojem izletu v Nemčijo pa, če se le da, tudi nemške zadeve, mi sedaj nekako bolj sedejo. Od nemških piv so vsaj po moje najboljši tisti iz Kölna pod imenom kölsch ( http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6lsch_(beer) ) od bolj popularnih pa Veltins in Becks. No pa da ne pozabimo čeških piv, predvsem Gambrinusa in Urquella. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Pijem UNI :unsure: ...ker abstiniram...sej je kr dobr, če je fajn mrzu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 KARKOLI SAMO DA JE UNION :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se