KeC Objavljeno November 21, 2007 Objavljeno November 21, 2007 Tokrat malce drugačno pivo: HLADNO PIVO. Na Štuku 29.11.2007 ob 21:00 :beer2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: (gremopress)
gorskaroza Objavljeno November 22, 2007 Objavljeno November 22, 2007 (popravljeno) Trenutno samo Guinessa in Murphy-ja... :whistle: ker bi bilo tukaj karkoli drugega ze skoraj greh :D Popravljeno November 22, 2007. Popravil gorskaroza
Furioso Objavljeno November 22, 2007 Objavljeno November 22, 2007 Trenutno samo Guinessa in Murphy-ja... :whistle: ker bi bilo tukaj karkoli drugega ze skoraj greh :D
gorskaroza Objavljeno November 22, 2007 Objavljeno November 22, 2007 tale Kilkenny mi pa ni prevec vsec :whistle:
ataIBA Objavljeno November 22, 2007 Objavljeno November 22, 2007 prigoda št.6 lokacija: Korčula, Vela luka, gostiopna Kod ribara Kelnarca:" Ča bi vi? Jaz:"Jaz bi pivo:" Kelnarca:" Pa pivaj, ko ti brani!" Drugače pa ... v krigl pira pazljivo potopiš kozarček poln dobrega viskija (0,3), malo zavreje... pol pa je dobroooooo. Mater sn dobo suhe lape.... pa ne morem it. :beer2:
MATjuska Objavljeno November 22, 2007 Objavljeno November 22, 2007 Drugače pa ... v krigl pira pazljivo potopiš kozarček poln dobrega viskija (0,3), malo zavreje... pol pa je dobroooooo. Mater sn dobo suhe lape.... pa ne morem it. :beer2: Živeli podmorničari! :evilgrin:
klimbra Objavljeno November 22, 2007 Objavljeno November 22, 2007 Kilkeny..........samnje moje......a žal si ga kot ubogi mezdni delavec ne morem privoščiti. Sem pa pravkar........z užitkom......uničil eno......primerno hladno.....LAŠKO PIVCE!!!!
Pervy Objavljeno November 22, 2007 Objavljeno November 22, 2007 če te ljudje poznajo potem jim ni teško najt pravega darila za tebe :worship: kaj drugega pa ti lahko nekdo prinese iz maroka razen jasno ilegalnih daril :evilgrin: o vtisu pa poročam drugič :whistle: Pa še fotka odličnega, a žal že praznega darila iz Sardinije :worship:
Fire Objavljeno November 22, 2007 Objavljeno November 22, 2007 Se vedno pod vplivom popivanja na Skotskem... Tennents, Cafreys, John Smith in seveda Guinnes Ice cold
DAN Objavljeno November 22, 2007 Objavljeno November 22, 2007 Ciney,Kwak..... Ne rečejo Belgiji zastonj dežela piva.
bmwslo Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 Tole bi bila sanjska služba za marikaterega motosvetovca sanjska služba
doggie Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 če se vozite kaj po Soboti, se ustavite v kafiču NA KÜJKLI (po štajerski na eku, ali po slovensko na ogalu) v zadnjem času tudi angleška ambasada, probajte točeno pivo in videli boste, kaj znajo angleži narediti iz Laškega piva, nikoli ne boste ugotovili da ja to laško, pivo prva liga stvar je samo v nastavitvi avtomatov. :beer2: :beer1: :beer1:
krava Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 če se vozite kaj po Soboti, se ustavite v kafiču NA KÜJKLI (po štajerski na eku, ali po slovensko na ogalu) Čuj zakaj te jaz ne vem, kje te to je?! Namigneš? :D
doggie Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Čuj zakaj te jaz ne vem, kje te to je?! Namigneš? :D če plačaš pivo :naughty:
krava Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Plačam plačam. Pa da ne boš mislo, da bi/ma ostala samo pri enen. :naughty: Eden ni nobeden! :naughty: :grim
doggie Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Čuj zakaj te jaz ne vem, kje te to je?! Namigneš? :D križišče Partizanske in Staneta Rozmana
krava Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Boklone! Preverimo v kratkem. Nekaj je nekdaj bilo slišanega o tem...to je ta đekson, ki ima za kadilnico pred lokalom kadilaka ali... Smo pa pred cca 10 leti :whistle: veliko hodli v en kafic v MS, ki ga je prav tako imel en anglež. Teena bar?!? Tam od lekarne proti čačaju dol....nekje...v bloku... :)
doggie Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Boklone! Preverimo v kratkem. Nekaj je nekdaj bilo slišanega o tem...to je ta đekson, ki ima za kadilnico pred lokalom kadilaka ali... Smo pa pred cca 10 leti :whistle: veliko hodli v en kafic v MS, ki ga je prav tako imel en anglež. Teena bar?!? Tam od lekarne proti čačaju dol....nekje...v bloku... :) z kadilakom je bila dobra reklama, ovi drujgi je pa bil Kenny, dober dečko :worship:
krava Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 ovi drujgi je pa bil Kenny, dober dečko :worship: Yes yes, Kenny :grim ACDC itd. :kva2: Roken-ro ! :yea2:
LinaBMW Objavljeno September 17, 2009 Objavljeno September 17, 2009 Jaz sem pa kar za Laško Sem pa brala, da se bo kvaliteta piva zmanjšala! Prou bedno.... klele: http://www.mojekosvet.com/2009/09/zaradi-podnebnih-sprememb-bo-pivo-slabse-in-drazje/ Upajmo da nau lih res
vapotek Objavljeno September 18, 2009 Objavljeno September 18, 2009 Če koga zanima, jaz grem okoli enih na pir!!! Saj pravim, če koga slučajno zanima...
mig72 Objavljeno September 23, 2009 Objavljeno September 23, 2009 LAŠKO ČE GA PA NI PA VSE OSTALO (v mejah normale )
trojan69 Objavljeno September 23, 2009 Objavljeno September 23, 2009 Jaz sem pa kar za Laško Sem pa brala, da se bo kvaliteta piva zmanjšala! Prou bedno.... klele: http://www.mojekosve...abse-in-drazje/ Upajmo da nau lih res Kvaliteta laškega se je že davno zmanjšala. Kluba-včasih mojega priljubljenega piva se na primer sploh ne dotaknem več.
Kor13 Objavljeno September 23, 2009 Objavljeno September 23, 2009 Uhhhh, mi je že kr žal, da sm pogledal v to temo... K vidm slikce sm tuuuuuuuuk suha usta pa grlo dubu... Nujno bo treba poplaknit! Sm kaj, k mam še uro pa pol šihta... Aja, drgač pa če že treba povedat kerga - Unga, tazelenga bom! Kozlička!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se