Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 12 minutami, StaraFeltna pravi:

Dobil čudo katero kartico za testirat? Bob? (če bo ok grem na bob 4 cente...)

Kaj si vse dobil zraven?

Objavljeno (popravljeno)

enoto, kabel usb in baterijo. Kot bi moralo bit sodeč po:

http://www.ebay.com/itm/252212343543?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Poskušam z ženino kartico v sobi (kjer ni gps signala) z odstranjenim pinom in ne dela. Mora dobit GPS signal?

Pošiljam begin123456. Poslal ene 50+ begin123456 in nič...

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Objavljeno

Potlej so jajca od kitajca. :D grem podat dispute...

Objavljeno

lučke svetijo oziroma utripa?

daj check123456 :) oziroma ga pokliči da vidiš kaj dela

Objavljeno

Bom ko dobim nazaj ženino sim. Hvala. Ampak vseeno sumim da če begin123456 ne da nazaj begin ok bo bolj malo delalo.

Ko vklopim (držim 2-3 sek vklop) sveti zeleno nekaj časa pol ugasne.

Objavljeno

potem bi moralo utripat na par sekund, samo temo si naredi :) ker je drobna lučka

mogoče je kaj s simko, se ne spoznam, ima morda prestaro simko?

Objavljeno
7 minutes ago, Snecer said:

potem bi moralo utripat na par sekund, samo temo si naredi :) ker je drobna lučka

mogoče je kaj s simko, se ne spoznam, ima morda prestaro simko?

niti ni stara, max 2 leti, še v adapter iz micro na klasik sem jo moral dat.

Objavljeno

Jaz sem dobil napravo, 1x baterijo in kabel za acu in mislim, da je tukaj nateg. Ni kabla za 220, ni še ene baterije, ni škatle, da bi lahko baterije napolnil... pri meni ne vem, če je baterija prazna ali mi je crknil trecker, ker gori nič več  :angryrant1:

Objavljeno

Brez baterije in s kablom se napaja. Polnilca ne rabiš. Jaz imam nafilano baterijo nimam pa delovanja. :D

V bistvu vklopim, nato gori nekaj sekund zelena lučka nato zgine nič blinkanja lahko le ponovno prižgem. Simka dela (simobil) brez pin-a. Priklopim na "avtopolnilec" vzamem baterijo ven in gori nepretrgana zelena lučka v neskončno. Pošljem begin123456 in neč.

Sem posla zahtevo za full refund ker je tudi baterija prišla udarjena in takih baterij se ne uporablja oz. postanejo nevarne. orenk brezveze vse skupaj.

Objavljeno

Ne morem motorja prevleči v dnevno sobo, da bom napajal baterij in se igračkal-programiral zadevo! Ne gre se za denar gre se za princip, da ta kitajska golazen pošilja kar je za smeti k nam.

Objavljeno (popravljeno)
2 hours ago, solorider said:

Ne morem motorja prevleči v dnevno sobo, da bom napajal baterij in se igračkal-programiral zadevo! Ne gre se za denar gre se za princip, da ta kitajska golazen pošilja kar je za smeti k nam.

Trgovec je drop shipper kar pomeni da ko ti pri njemu kupiš on plača in pošlje informacije nekemu skladišču kam kaj poslati. Trgovcu se ne sanja velikokrat kaj sploh prodaja. Če njegov drop shipper pošlje smet oz. zaj... stvar trgovec to ne ve dokler mu ti ne težiš. Naj ne izpade zdaj da hočem ščitit trgovca, kje pa. Mišljeno je da dobiš filing za kaj se gre če to že ne veš.

Kakorkoli jaz sem dobil nedelujočega z nalepko Q.C. Passed. Bwahahah.

Ko dobim nazaj dinar bom naročil drugega a sumim da sem pogruntal kaj vzet.

Solorider:

Drugače pa zadevo se nastavi v dnevni sobi in ko je to to se montira na motor. Potem popravljaš še malenkosti. Ne prvo na motor pol pa klet ko je treba gor pa dol vseke 5 min... NEupoštevanje tega koncepta je popizditis akutis + nestrpnost do azijcev.

Krš model (tega mam jaz):

Realtime-GSM-GPRS-GPS-Tracker-TK102-trac

in kao "dober" model:

Quad-band-Spy-Vehicle-Realtime-GPS-GSM-G

Vsi ki imate tega preverite prosim kašna je notranjost. Moja je taka:

TPT50612024A_2015061202531420.JPG

Tolko verzij je da te srat. Obstaja skoraj identičen model a ima kontakte za sim kartico -1 set.

Morda je to krivo in rabim kartico iz prejšnjega tisočletja...

Vsekakor že dolgo nisem kupil večjega klumpa kot to. Tudi zapiralni patent je beden do konca.

Objavljeno

Tako kot si zapisal :)  Tisto za dnevno sobo je bilo mišljeno, da nemorem preveriti ali je baterija prazna, pokvarjena .... ker nimam polnilca za 220V . Eni dobijo dve baterije, polnilec, CD, itd večina pa samo klump :angryrant1: Zdaj bom šel v MB in kupil to: http://www.bolha.com/dodatna-oprema/avtooprema/avto-alarm/gps-sledilnik-tracker-tk102-s-povezavo-do-google-maps-v-sms-u--1277764880.html?aclct=1452530768&kw=+tracker  in da mi sprogamira na licu mesta in če dela ga vzamem :)

Objavljeno (popravljeno)

Stoj. Ker za motor bi resnično raje vzel kaj drugega... ta je bolj za mulcu v ruzak anti ugrabitev

Sem "usposobil" zadevo. No ja vsaj odgovorila mi je reč. Ne dela na nobeni domači simobil naročniški kartici dela pa na predplačniški Italjanski od ponudnika Wind. Dobil sem nazaj na check stanje baterije, moč signala gsm omrežja in da ni vzpostavil GPS signala. Rominga nisem hotel vklopit. Če sem šel tam kjer je signal omrežja ni GPS pokritosti ali pa ne dela. Bom poskusil še s kako drugo sim kartico. Če zgubi mobilno omrežje ga v 5min ne najde (na lokaciji kjer preverjeno je).

Superklump!

Bom še s kako drugo kartico poskusil preden zadevo zakopljem v predal elektrokrame. Smešno je že da z simobilom ne dela z bobom pa menda ja (isti lastnik in omrežje).

Objavljeno

Jaz bi ga imel v garaži čez zimo in morda kdaj v vrečki v lepem  vremenu... ima pa več teh zadev in ga bom vprašal kaj je najbolje v mojem primeru. Mogoče veš za kakšen  gsm modul, da dam v alarmno postajo in kadar bi bil vlom, da mi javi sms?

Objavljeno
Just now, solorider said:

Jaz bi ga imel v garaži čez zimo in morda kdaj v vrečki v lepem  vremenu... ima pa več teh zadev in ga bom vprašal kaj je najbolje v mojem primeru. Mogoče veš za kakšen  gsm modul, da dam v alarmno postajo in kadar bi bil vlom, da mi javi sms?

Žal ne, sem že dolgo izven tega tako da bi bile info v najboljšem primeru zastarele. V teh primerih je dobro peljat na pir kakega tehnika od znanih varnostnih služb pa ti po prvem piru pove malo, po tretjem pa dobiš že doktorat in kaj je tanartabuljše. Pri četrtem pa ti še on vse zrihta in nastavi. :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

wp201603270021.jpg

tak zgleda, če je iz prave kitajske vasi, le tista bela baterija je bila dodatno, a je napisana kapaciteta 2800mAh fake :) je isto 900-1000 kot priloženi

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Imaš ti vedno v motorju ali samo v garaži?

Objavljeno
59 minutes ago, Snecer said:

wp201603270021.jpg

tak zgleda, če je iz prave kitajske vasi, le tista bela baterija je bila dodatno, a je napisana kapaciteta 2800mAh fake :) je isto 900-1000 kot priloženi

Razen šare (polnilec 230V, kup baterij magnetnega pokrova,) izgleda moj enako z navodili vred a z detajlom zapiranja ki je na tvojem boljši in cd s sumljivo vsebino. Kaj je sploh gor?

Med vso šaro manjka edina uporabna reč ki je 12V na tisti nano "usb" krneki.

Mimogrede imaš kje kako žrtev s simobilovo naročnino in lahko poskusiš le to simko v tvoji magični škatlici? Če ti ni težko, me orenk firbec matra. Dobiš kafe če te le najdem kje. (tudi drugače)

Objavljeno

12V ima sigurno na motorju!

Objavljeno
pred eno uro, solorider pravi:

Imaš ti vedno v motorju ali samo v garaži?

Mene to sprašuješ?

Jaz to zadevo uporabljam, samo ko kam grem, da doma vidijo, kje sem in čez noč, da vidim, če bi kdo diral.

pred 16 minutami, StaraFeltna pravi:

Razen šare (polnilec 230V, kup baterij magnetnega pokrova,) izgleda moj enako z navodili vred a z detajlom zapiranja ki je na tvojem boljši in cd s sumljivo vsebino. Kaj je sploh gor?

Med vso šaro manjka edina uporabna reč ki je 12V na tisti nano "usb" krneki.

Mimogrede imaš kje kako žrtev s simobilovo naročnino in lahko poskusiš le to simko v tvoji magični škatlici? Če ti ni težko, me orenk firbec matra. Dobiš kafe če te le najdem kje. (tudi drugače)

Bob (simobil) imamo samo in telemach in z obema dela. Simobila (pravega) nima več noben.

Drugače mam samo za to zadevo Bob 4C.

Na CDju so navodila v pdf, če se ne motim, že dolgo nazaj...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
23 hours ago, StaraFeltna said:

Bom ko dobim nazaj ženino sim. Hvala. Ampak vseeno sumim da če begin123456 ne da nazaj begin ok bo bolj malo delalo.

Ko vklopim (držim 2-3 sek vklop) sveti zeleno nekaj časa pol ugasne.

Ojla

Rabiš sim m2m, navadna od žene ne bo delala.

Objavljeno
10 hours ago, Urke85 said:

Ojla

Rabiš sim m2m, navadna od žene ne bo delala.

Sem izven teh štosov, kaj je sim m2m (machine to machine?). In kje je fora da z "ženino" nebi delalo?

Objavljeno
pred 46 minutami, StaraFeltna pravi:

Sem izven teh štosov, kaj je sim m2m (machine to machine?). In kje je fora da z "ženino" nebi delalo?

Včasih je bla neka fora, da so novejše simke delale na nižji voltaži al nekaj takega, nisem se nikoli v to poglabljal.

Sicer pa StaraFeltna@ tebi manjka nalepa CE :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!