Popularna objava dreja_123 Objavljeno April 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 8, 2016 Včearaj sem naredil do sedaj mojo najdaljšo turco Ob 6.10 sem štartal od doma čez Štanjel in do Gračišča zmrzoval Vmes sem se parkrat ustavil ter rokavice pogrel na motorju (agregatu). Okrog 9h sem prispel do Brestove, kjer me je sonce zopet malo pogrelo. Ob 9.30 sem se vkrcal na trajekt za Cres . Peljal sem se po glavni cesti, ki je speljana vzdolž otoka. Vožnja po Cresu je super, saj je cesta je dokaj nova. Do konca otoka sem srečal le par avtomobilov, 1 motorista ter nekaj ovc, ki so se pasle ob cesti. Na nekaj mestih sem na sredini cestišča opazil izbočen plastičen kvadratek cca 10x10cm, podoben kot so pri nas pred prehodi za pešce, le da je tukaj črn in brez odsevnikov. Enega sem videl kasneje tudi na Krku. Ne vem, čemu bi služil, vsekakor neprijetna zadeva, če ga povoziš, še posebno v ovinku. Preko Osorja: Sem nadaljeval do kraja Mali Lošinj: Ker sem bil navajen na "mir otoka Cres", me je vrvež po cesti začel motiti. Zato sem se obrnil ter si nazaj grede ustavil ob morju v Nerezinah: Ter še v vasici Ustrinje na Cresu: Ob 15.00 sem se vkrcal na trajekt proti Krku: Ter odpeketal proti domu. Vrnil sem se ob 18.30, na števcu pa 507 km Vmes sem tudi 2x dotankal gorivo (za vsak slučaj najprej v Gračišču, nato v mestu Cres). Ker sem želel čimprej biti zopet ob "domačem ognjišču" s prehranjevanjem nisem zgubljal časa. Vsega skupaj sem na poti vase spravil majhen kos kruha, 2 merendinci, 1 snickers ter 7dl malinovca. Napaka. Danes sem zato zaradi želodčnih težav moral ostati doma v postelji MiNa, Slow, pik1 in 39 others 42
Dark Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Dobršen del današnjega dneva sem preživel na mopedu. Najprej vožnja od Maribora do Vranskega (vmes z dežjem), vožnja po poligonu in vrnitev preko Velenja, Dravograda in Golice. Na Golici je bil asfalt ponekod moker, najnižja temperatura pa 6,5 stopinj. builder, Zivnorc, MarkoR in 3 others 6
Popularna objava Janezs Objavljeno April 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 10, 2016 Po avtocesti do Nove Gorice potem pa raziskovat Goriška Brda nato naprej na Kras do Črnega Kala in domov. LP robot, skalaprava, Kmet2 in 25 others 28
Popularna objava MarkoR Objavljeno April 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 10, 2016 Dan na Vranskem, vožnja s testno Africo Twin, Ducatijem Scramblerjem, domov pa po krasnih cestah Vitanja in čez hribe do Zreč.. Pa še mojo staro CBFko sem videl in jo malo pobožal. Dobrih 200km, pa fejst fino je blo. SuNa, TOMCAT, HyperJack in 25 others 28
Popularna objava vandrovec Objavljeno April 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2016 ...kičasto, 10. april Schultz, MiNa, Fantocci in 24 others 27
Popularna objava robot Objavljeno April 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2016 Včeraj Kawasaki v družbi KTM-ov.Lepa turca po krasu na obalo in domov cca 200km builder, Fantocci, Dark in 16 others 19
gradbenik Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 pred 2 urami, vandrovec pravi: ...kičasto, 10. april Če si kaj spil v PortoPiccolu prosim javi kakšne so kaj cene, saj sem bil prejšnji teden, a nismo dospeli narediti postanka v tem lokalu :). Je na wish listi za naslednjič.
Popularna objava MiNa Objavljeno April 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2016 Iz Paklenice v Celje razen enega GS-a z GO tablico sva jo "drgnila" samo midva. pol ure v Senju edina motorja na "pomolu". otim, DXR16, builder in 25 others 28
Popularna objava Slow Objavljeno April 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2016 Priblizna pot vcerajsnjih vtisov. Nekaj peska in mokrote na cesti; predvsem na relaciji Crni vrh - Lucine. Prva postojanka je bila v Polhovem Gradcu... ...kjer sva imela cast videti izredno skrivnostno bitje - Polhograjski Loch Ness monster. Nazadnje je bilo bitje opazeno v tem gromozanskem ribniku. Polhograjski Loch Ness monster pri prijatelju ob njegovi letni rezidenci. Nekje bogu iza leđima. Zadaj med oblaki viden Triglavi velikan. Spredaj pa ena bejba, ki misli, da ji bodo zrastla krila. Ko sva koncno nasla pot nazaj v civilizacijo, sva jo mahnila se na jug proti Podpeskemu jezeru... ..kjer je kmalu sledilo moje/najino skupno prvo srecanje z "asfaltom". Zadaj za gostilno, kjer je makadamsko parkirisce, visece na klancu + nekaj cm nizji robnik s cestisca, je ob pocasnem parkiranju ob zavoju moja noga postala prekratka. Kaksno sekundo ali dve sem se se trudil motor zadrzati, potem pa sem se odlocil, da si tudi on zasluzi pocitek in ga dokaj umirjeno polozil na tla. Na sreco ni bilo nic resnega in je zgolj crash bar pokasiral nekaj kozmeticnih praskic. Ker pa sem imel namen parkirati spodaj ob cesti, zraven gostisca, a je bilo povelje moje drage, da "lahko" parkiram zgoraj... smatram, da je za najino polaganje odgovorna ona in edino ona. Zato sem ob prvi priliki sklenil, da je cas za povracilni ukrep (cili ji nisem mogel natresti v solato, ker je om nom nooom jedla, brez predaha, do praznega kroznika). Pssst... da me ne slisi... ...pssst... ..se malo.... pssst... ...in nato je bilo slisati samo se "aaaaaaaaaaa" ter pljusk in splaaahshshs. a79, jskrablin, NumLock in 32 others 35
Popularna objava '.' Objavljeno April 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2016 Nekaj čez~500km, večina najbrž zato ker je odpovedal interni GPS v glavi pa sem lutal po nekih domačijah. Posnetega bore malo, ni se mi dalo. Načeloma je šlo nekako Črni Kal -> Postojna -> Ljubljana -> Kranj -> ??? -> Bled -> Kranj -> ??? -> Nevem -> Medvode (vidu tablo) -> Idrija, po ne vem keri logiki -> Planina -> Črni Kal Kal malo po drugače v razvalinah In v cvetju Klasično štemplanje na ridah Zabijanje časa na Bledu... To sploh ne vem kje je Nekje pri logatcu menda Idrija al neki. Pa z današnjim dnem proslavljava 6.000km ..pa posnetek bo kmalu gor. MarkoR, Keiko, DAMI34 in 25 others 28
Zivnorc Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 5 urami, 5413lvl3145 pravi: Pa z današnjim dnem proslavljava 6.000km ...a ga nisi letos kupu?! Janezs 1
Popularna objava '.' Objavljeno April 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2016 Sem, priznam. Prejšnji lastnik ga je imel par mescev in opravil prvih 2.000, tako da praznujeva realno skupnih 4.000. Hitro se nabere, 3x se zapelješ po Sloveniji in se izogibaš avtocest pa kako tablo tu pa tam spregledaš mladench, Scarlett, Kmet2 in 9 others 12
Zivnorc Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 ...imaš čisto res.... tudi jaz sem letos naklepal že skoraj 2000km....pa če me vprašaš, kje sem že kej bil... ... .... moram pomisliti ....pa se kilometri res hitro naberejo..
NumLock Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 1 uro, 5413lvl3145 pravi: Hitro se nabere .. Ja res je, jaz nisem bil tako aktiven tudi zaradi lokacije kjer živim. Lažje nekdo, ki je doma na primorskem naredi več km, saj se lahko vozi res skoraj celo leto. Jaz sem od 1.1.2016 do danes naredil 800km, žena pa ima motor še ne mesec dni, pa je naredila 510km. Ampak prihajajo lepi dnevi, načrti so, tako da .... langzam und ziher.
Popularna objava HyperJack Objavljeno April 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2016 12.04.2016 Sem šel en razdeviški RIDE na medvedje RIDE. Vtekanje novega motorja ima poseben gušt...sej to je isto ko razdevičenje, ni glih nekaj spektakularnega, a enkrat pride do tega.. =) Vžgeš moped, dobiš pod nos razne vonjave, čutiš da se bati še spoznavajo s cilindri in vbrizgom goriva =) ...se usedem in odpeljem...v navodilih za vtekanje motorja priporočajo ovinkasto cesto, veliko pretikanja prestav in vrtenje do 5krpm. Najbližje in najboljša cesta za spoznavanje z motorjem so seveda Medvedje ride =).. Prvi postanek pred ridami. Zdej če je slika mal meglena ne težit, komu se ne bi roke tresle... po ridah pa gor in dol velik pretikanja in velik ovinkov, sem vstrajal, dokler mi slabo ni ratalo :D. Naprej do dežele Petra Klepca seveda malo zlajhana smer, ampak nekje je treba začet =). Iz Medvedjih rid lepo vidiš sneg na snežniku, listi se še niso pojavili na drevesih, je blo kr malo turobno...nižje ob vodi je bilo bolje..sonček in 23 stopinj. Ker je Bela Krajina cirka 14 dni pred Kočevskim koncem, sem se odločil da zavijem proti Črnomlju...pojem ene slabe hidrate, pa spijem velik cukra... ampak lej dons je vse dovoljeno...tak bo zvečer spet luštno na fitnesu Sonček prou paše belemu GS.ku Potem pa čez črmošnjice na Sotesko in Dvor, ter lepo domov v garažo. Ne glede na to, da sem si vzel prej frej, moram pa zdaj nadoknadit, drugače bi naredil še kak krog =). Kaj naj rečem, blo je fajn, mam občutek, da sem odprl novo poglavje v svojem življenju...že s tem, da sem si kupil moped, ki je bil pred slabim letom le sanja. domina, Joker, KilleRBee in 39 others 42
motolover Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 (popravljeno) 4 minutes ago, HyperJack said: A pri vas je deževalo? Popravljeno April 12, 2016. Popravil motolover notranc, gradbenik, Yoghurt in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Sam če je zunaj SUNCE, nemoj da mi voziš na RAIN Zivnorc, DXR16, builder in 2 others 5
HyperJack Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 2 minutami, motolover pravi: A pri vas je deževalo? Ma to je zaradi vsega tisga špricanja o katerem govoriva z Damijem v temi. DAMI34 in builder 2
DAMI34 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, HyperJack pravi: Ma to je zaradi vsega tisga špricanja o katerem govoriva z Damijem v temi. upam, da si mel dežjaka, ups kondom, da neb slučajno Hyperkozolca tule gledal čez 9 mesecev Popravljeno April 12, 2016. Popravil DAMI34 builder 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2016 (popravljeno) Ker sem se po današnjem kosilu pravilno odločil, da že preveč piha za mojo vožnjo s kolesom, sem popoldne preživel v vlogi motorista brez motorja in RC modelarja, brez letalskega modela na daljinsko vodenje. Zadnja slika: med vožnjo svjkega pogleda nikamor drugam, kakor v smeri vožnje, ker prihodnjič mi moj nenačrtovan prehod z asfaltiranega cestišča, s kar precej visoko stopnico, na makadamsko bankino in nazaj na asfaltirano cestišče ne bo več prizanesel in bom padel !!! Popravljeno April 12, 2016. Popravil RobiRoberto Slow, KyoKon, Joker in 24 others 27
Popularna objava motolover Objavljeno April 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2016 Danes zabeležene ocene v redovalnici Schultz, gradbenik, jskrablin in 15 others 18
Popularna objava sayo Objavljeno April 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2016 Današnje sprehajanje po zasavskem hribovju mladench, Kmet2, DAMI34 in 20 others 23
Popularna objava '.' Objavljeno April 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2016 (popravljeno) Današnji dan sem preživel na motorju, ob ~11ih štart iz obale, počitniško po stari cesti do Domžal, ob 8 zvečer nekje sem se vračal proti domou. Vse pohvale ekipi iz Elise, hitro in kakovostno opravljen servis. Zdaj še lepše poje mašinca Posnetek še v izdelavi, dodajam kot teaser: Srečal sm eno Srno ampak je bla chill, prijazna prišla samo podravit. Ride prazne se mi zdi, oblaki so bili bol zanimivi kot dogajanje na cesti, ponoči kamera ne laufa preveč dobro. Vse ostalo pa kasneje, ko pride iz delavnice posnetek. Popravljeno April 12, 2016. Popravil 5413lvl3145 NumLock, pik1, domina in 21 others 24
Popularna objava jskrablin Objavljeno April 13, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 13, 2016 Včeraj šal pogledat, kak je status MX proge na Brniku. Deluje, sam motor ni bil najbolj primeren... V petek pa tja s Friclom par krogov odvrtet. UnionJack, DAMI34, builder in 14 others 17
Popularna objava a79 Objavljeno April 13, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 13, 2016 (popravljeno) Tkole je blo, pa nc drgac... 295km... Kot opisujejo v temi "pnevmatike", Kocevka je kar nevarna postala, pa tud od Kocevja proti Petrini nekaj delajo, oziroma je blo vidt, kot da nekaj spricajo po cesti... Je blo pa na Notranjskem dost hladnejs kt na Dolenskem... Fajn je blo vseen... Popravljeno April 13, 2016. Popravil a79 MPeco, NumLock, builder in 10 others 13
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se